«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Οργή γιατρών του ΕΣΥ για την ματαίωση με κυβερνητική εντολή του 80% των χειρουργείων: «Θανατηφόρα απόφαση»

Σχόλιο Διόδοτου: Σαν..να πλησιάζει το "ρήγμα" που μελετήσαμε, με τον Marco De Sade, EΔΩ.


Οργή επικρατεί στις τάξεως των γιατρών του ΕΣΥ για την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει το 80% των χειρουργείων στις «κόκκινες» περιοχές κάτι που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή εκατοντάδων ή και χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν να... βγει το εμβόλιο του κορωνοϊού για να χειρουργηθούν για ενδεχομένως θανατηφόρες παθήσεις!  

 

https://www.youtube.com/watch?v=QUTi-VGIweU&feature=emb_title 


 


Στην ανακοίνωσή του τους οι εκπρόσωποι της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος) και της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς) αναφέρουν πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι «θανατηφόρα και καταστροφική», ενώ επιτίθενται και στους λοιμωξιολόγους με το εύλογο ερώτημα, ποιος ακριβώς τους δίδαξε ότι πρέπει να παυθεί πλήρως η χειρουργική δραστηριότητα σε μία χώρα λόγω ενός ιού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση - καταπέλτης των γιατρών αναφέρει: 

«Η κυβερνητική άνωθεν εντολή για μείωση των χειρουργικών επεμβάσεων κατά 80% στις περιοχές κινδύνου που ανακοίνωσε απόψε ο κ. Χαρδαλιάς εξειδικεύοντας τα νέα μέτρα που εξήγγειλε το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είναι μεθόδευση καταστροφική και θανατηφόρα.

Αποτελεί ανοιχτή ομολογία από την κυβέρνηση πως όλους τους προηγούμενους μήνες ούτε «θωράκισε το ΕΣΥ», ούτε προσλήψεις έκανε και γι’ αυτό πάλι όπως την άνοιξη θέλει να μετακινήσει προσωπικό από τα χειρουργεία προς τα ΤΕΠ, τις πτέρυγες COVID και τις ΜΕΘ COVID.

Αποτελεί ανοιχτή ομολογία πως η κυβέρνηση απλά δεν ενδιαφέρεται για την εκτίναξη της θνητότητας και της νοσηρότητας στις χειρουργικές παθήσεις. Δεν την ενδιαφέρουν θάνατοι που δεν απασχολούν τα δελτία ειδήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό πως από την ανακοίνωση του συγκεκριμένου μέτρου «απέδρασαν» οι υπουργοί Υγείας κ.κ. Κικίλιας-Κοντοζαμάνης κι έβαλαν μπροστά τον κ. Χαρδαλιά.

Χαρακτηριστική επίσης είναι και η ένοχη σιωπή των λεγόμενων «ειδικών του κράτους» στους οποίους μάλιστα «απαγορεύεται να κάνουμε κριτική» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Ας μας εξηγήσουν ποια ακριβώς επιστήμη προβλέπει την σχεδόν πλήρη κατάργηση της χειρουργικής δραστηριότητας στην δημόσια περίθαλψη και που ακριβώς σύμφωνα με την επιστήμη τους θα πηγαίνουν να χειρουργούνται οι φτωχοί άνθρωποι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία που δεν έχει να πληρώνει στις ιδιωτικές κλινικές.

Οι μαχόμενοι υγειονομικοί της δημόσιας περίθαλψης μαζί με τον λαό θα νικήσουν την επιδημία και ταυτόχρονα θα ανατρέψουν αυτήν την ανάλγητη ταξική απάνθρωπη πολιτική.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

 

pronews.gr 

7 σχόλια:

  1. Οι δημοσιοβοθροι δινουν ρεσιταλ τρομοκρατιας με τον κουραδοϊο ομως σε απολυτη συνεργασια με πωλητικους, ανθΕΛ.ΑΣ., λοιμωξιοτρομολογους, εισαγγελεις και φαρισαιους, παπαδαριο και ξεπουλημενους ραγιαδες που δεν λενε να ανανηψουν απο την ναρκωση της βολεψης τους. Η τελευταια κατηγορια ειναι αυτοι που καταστρεφουν και τα χλωρα στην πατριδα μας και παμε ολοι στον γκρεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ02 Νοεμβρίου, 2020 20:35

    Για να μην λετε οτι ειμαι σκληρος με την εφιαλτικη φαμηλια των Μητσοτακηδων, διαβαστε και τον Τραγκα τι εγραψε χθες: « . . . Ο Μητσοτακης είναι εγκεφαλικα διαταραγμενος . . . Σαν ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ εξηγγειλε το κλεισιμο χιλιαδων μικρων επιχειρησεων . . . αλα ανακοινωσε οτι θα τους δωσει 480 ευρω τα Χριστουγενα για να παρουν καραμελες . . . Είναι τοσο αναισθητος και ψυχοπαθης ωστε δεν αντιλαμβανεται οτι εκτελει ομαδικα χιλιαδες ανθρωπους . . . Είναι τοσο παρανοηκος, ωστε δεν ακουει τις εκατονταδων χιλιαδων φτωχων ανθρωπων στην Ελαδα . . . Είναι τοσο διαταραγμενος διανοητικα, ωστε κανει πως δεν βλεπει πως οι ψυχοπαθεις λοιμωξιολογοι που κυβερνουν σημερα την Ελαδα, τα παιρνουν χοντρα απο τις φαρμακο-βιομηχανιες . . . Προκειται για μια ακρως διαταραγμενη και αρωστη προσωπικοτητα . . . για εναν φριχτο φασιστα και δοσιλογο των Ναζιστων της Γερμανιας . . . Αυτά τα αισχρα καραγκιοζιλικια ταιριαζουν μονο σε αιμοσταγη κε φρικτα πολιτικα κτηνη . . . Οσο παραμενει πρωθυπουργος θα θρηνουμε καθε ειδους οικονομικες, κοινωνικες και Εθνικες καταστροφες . . . Με εντολη της Ναζιστριας Μερκελ, απο την Τριτη 3-11-20, ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, αρχιζει ο νεος κυκλος καταστροφης της Ελαδας. Ακριβως απο την ημερα των Αμερικανικων εκλογων, με εντολη της αρωστης ναζιστριας Μερκελ, ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ, ωστε να υποστηριξουν το αθλιο γεροντο-χουφταλο και πιονι του Εβραιο-κο-μουνι-στικου Μπαηντεν . . . Παρακαλω τους πραγματικους Εληνες να προσευχηθουμε για την εκλογη του ΤΡΑΜΠ . . . αλιως μας περιμενουν φριχτα εφιαλτικα χρονια»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες με τον Τραμπ είμαστε όλοι. ΚουΚουεδια όμως και κυρίως δημοσιουπαλληλοι όπως και όλοι του Δαιμονοκρατικου τόξου, ψηφίζουν τον παιδοφιλο σατανιστη Μπάιντεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γιατροι, ο Θεός να τους κάνει γιατρούς, όπως είπε και κάποιος σχολιαστής σε άλλο site, θα χάσουν τα φακελάκια τους. Γι'αυτό αυτό και η οργή τους. Συμφωνώ απολύτως με αυτή την άποψη του σχολιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τί έγινε, γιατρουδάκια μου; μου οργιστήκατε τώρα; τόσους μήνες πάσχατε από αφωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σας πω εγώ τι μ#λ#κία έκαναν τα γιατρούδια και την πληρώνουν τώρα...

    Όταν έχεις παγωμένο περιστατικό, ξέρω γω ένα ισχίο που πονάει ή ένα ρινικό διάφραγμα , αυτά είναι προγραμματισμένα. Δεν είναι έκτακτα.
    Τα προγραμματισμένα λοιπόν χειρουργεία ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΕΣΤ ΚΟΒΙΝΤ. Τα πελατάκια όμως δεν τα εβαζαν να πληρώσουν για τεστ ιδιωτικά μην τα κακοκαρδίσουν ! Τα έκαναν εισαγωγή και εκκρεμούσε το τεστ. Για ενα έκτακτο χειρουργείο δεν συζητάμε. Μπαινει αμέσως.
    Είχαν λοιπόν covid οι ασθενείς, ΟΚ μια ίωση, και μετεγχειρητικά έκαναν όλοι πυρετό. Μετέδιδαν την ίωση και στο προσωπικό. Αυτονόητο οτι δεν βάζεις ασθενή με πυρετό, ακόμα και με ήπια δεκατική κίνηση χειρουργείο. Όμως αν δεν το εχεις κατα νου, το δεκατο μπορει να μην το πιασεις και τοτε χειρουργεισαι με ιωση όποια κι αν ειναι αυτή. Μετεγχειρητικά το ανοσοποιητικό έχει διπλή δουλίτσα, επουλωση και ίωση. Τόμπολα!
    Προσωπικά πιστευω ακράδαντα πως ο covid ειναι μια κοινή κορώνα με τις συνήθεις επιπλοκές των ιώσεων απο καταβολής κόσμου. Το Η1Ν1 που το περασα ήταν βαρειά γρίπη, ζόρικη!
    Επιστρέφω στο θέμα λοιπόν, τα γιατρούδια φρόντιζαν οι χειρουργικές κλινικές να ειναι χώροι υπερμετάδοσης ίωσης. Οι ασθενείς έκρυβαν μια μικροαδιαθεσία, μην χαθει το ραντεβού που περιμεναν 6 μήνες ή που χρυσοπληρωσαν για να χειρουργηθούν αμεσως. και τώρα ηρθε η εκδίκηση του ινδού!
    Οι νεοπλασίες και τα εκτακτα θα μπαινουν, οξείες καταστάσεις θα μπαίνουν, παντα έμπαιναν. Dont worry be happy!

    ΕΚΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τί ψάχνετε να βρείτε, περιμένει η άλλη να την πάρουν να πάει να εγχειρήσει το μάτι που το τρύπησε κλαδί 4 βδομάδες δεν βλέπει
      παίρνεις τηλέφωνο για απλή συνταγογράφηση ρουτίνας και μόνο δεν σε δέρνουν οι νοσοκομειακοί στο τηλέφωνο, το υπουργείο ακούει ή θα γίνει σεισμός χειρότερος της Σάμου και θα συρρέουν χιλιάδες στα νοσοκομεία;
      αν έχουν χάσει οι νοσοκομειακοί την ψυχραιμία τους στα τηλέφωνα, εμείς οι φορολογούμενοι που πληρώνουμε εισφορές απαιτούμε νοσοκομεία ετοιμα για κάθε περιστατικό , μια ματιά στη Σμύρνη για να καταλάβουν κάποιοι

      Διαγραφή