«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ντόναλντ Τραμπ

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

 

Στίς 3 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος Τραμπ, έκανε μία λίαν ενδιαφέρουσα ομιλία, την οποία και χαρακτήρισε ως «ίσως τη σημαντικότερη» όσων έχει κάνει ως τώρα (βλ. το σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου). Και ήταν πράγματι! Σε αυτήν την ομιλία, αρχικά ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ όσους τον θέλουν να παραιτείται από την προεδρία των ΗΠΑ! Έτσι, τα παπαγαλάκια των ελληνικών ΜΜΕ, δεν ξέρουν πού να κρυφτούν. Η διαρκής προβοκάτσια τους ενάντια στον πρόεδρο Donald Trump έφαγε γερή κλωτσιά στον καβάλο.

 

Σε αυτήν την ομιλία, ο Πρόεδρος Τραμπ, αποκαλύπτει με στοιχεία την εκλογική απάτη. Μία απάτη που δεν είχε θύμα ούτε τον Τραμπ, ούτε τους Ρεπουμπλικάνους στην ουσία. Το θύμα ήταν ο αμερικανικός λαός. Ο λαός που εξαπατήθηκε από την κουστωδία των αριστερών Δημοκρατικών. Την κουστωδία της διαπλοκής, της διαφθοράς, της σαπίλας και της ανωμαλίας.


Στην Ελλάδα, ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. ΌΛΑ τα κόμματα έχουν τον ίδιο εντολοδόχο. Δε χρειάζεται να τσακώνονται μεταξύ τους. Όλα είναι τακτοποιημένα. Και τόσο καλά τακτοποιημένα, που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ΝΟΜΊΖΕΙ ότι έχουμε δημοκρατία, ΝΟΜΊΖΕΙ ότι εκλέγει κυβέρνηση, ΝΟΜΊΖΕΙ ότι είναι «κυρίαρχος λαός» και ΝΟΜΊΖΕΙ ότι δεν υπάρχει νοθεία στις ελληνικές εκλογές. Κι εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει νοθεία. Και δεν υπάρχει γιατί όλα τα κόμματα είναι στο κόλπο. Είναι προκαθορισμένο το ποιος θα κυβερνήσει, ποιος θα είναι αντιπολίτευση, τι ποσοστά θα πάρει το κάθε κόμμα, ποιοι θα βγουν βουλευτές... Γιατί η ψήφος του λαού, δε μετράει στο ποιος θα κυβερνήσει, ούτε στο ποιο «μεγάλο όνομα» θα είναι βουλευτής. Μετράει ΜΌΝΟ στο ποιος άγνωστος θα μπει στη βουλή. Κι αυτό ως ένα ποσοστό.

Πώς θα μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών;
Ας είμαστε ρεαλιστές. Ούτε ο Τραμπ έχει καμιά πρεμούρα να σώσει την Ελλάδα, ούτε ο Πούτιν. Και κανένας Τραμπ και κανένας Πούτιν δεν την έχει. Ούτε ποτέ πρόκειται να την έχουν. Όμως, αυτή η διαμάχη που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, λειτουργεί ως domino για την Ευρώπη.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφασίσει υπέρ του Τραμπ, τότε στις ΗΠΑ θα γεμίσει το Guantanamo από ρεμάλια. Η Νέα Τάξη, βλέποντας ότι χάνει ένα σημαντικό κομμάτι της, θα πέσει πάνω στην Ευρώπη με κύριο μοχλό τη Γερμανία. Στην Ευρώπη, τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Από το φόβο τους μη χάσουν κι αυτήν την Ήπειρο, οι διεφθαρμένοι νεοταξίτες θα πιέσουν ακόμα περισσότερο τους ευρωπαϊκούς λαούς. Θα δείξουν την απολυταρχική τους ιδιότητα, ακόμα περισσότερο. Και τελικά, το βάρος θα πέσει στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, έχουμε τους πιο υπάκουους πολιτικούς. Άτομα, γεννημένοι δούλοι. Υπηρέτες των αφεντικών τους. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει έστω ΈΝΑΣ εσωκοινοβουλευτικός πολιτικός που ενδιαφέρεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ για το λαό, ζει σε έναν κόσμο... «όμορφο, αγγελικά πλασμένο» που υπάρχει ΜΌΝΟ μέσα στο μυαλό του. Πουθενά αλλού!
Αυτά τα υπάκουα ανίκανα ρεμάλια, θα μας βασανίσουν ακόμα περισσότερο. Αλλά, θα πέσουν μόνοι τους στο λάκκο που μας ετοιμάζουν. Κι αυτό, γιατί η Τουρκία αποτελεί παραδοσιακό σύμμαχο των Γερμανών. Ο Κούλης, είναι παραδοσιακός λακές των Γερμανών. Η Νέα Τάξη, θα χρειαστεί περισσότερους πόρους. Κι αυτοί, βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο. Για να τους αρπάξει, μόνο ένας σίγουρος τρόπος υπάρχει: να βάλει οριστικό πόδι στην Ελλάδα. Κι αυτό μπορεί να το επιτύχει μόνο με μία πολεμική επιχείρηση.

Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τα συμφέροντα ΗΠΑ και Ρωσίας. Και τα συμφέροντα αυτών των δύο στο Αιγαίο, είναι τεράστια. Γνωρίζοντας πολύ καλά γεωπολιτική αλλά και το τι συμβαίνει στην Παγκόσμια πολιτική σκηνή, έχω καταλάβει ότι τα συμφέροντα των ΗΠΑ είναι εντελώς αντίθετα από τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, καθώς το ΝΑΤΟ ελέγχεται απόλυτα από τη Νέα Τάξη. Τα συμφέροντα των ΗΠΑ στο Αιγαίο, είναι παράλληλα με αυτά της Ρωσίας. Οπότε, η Ελλάδα θα ωφεληθεί μόλις 4 γάϊδαροι (ΗΠΑ, Ρωσία, ΝΑΤΟ, Γερμανία) αρχίσουν να μαλώνουν στον ξένο αχυρώνα (Αιγαίο). Κι αυτό, γιατί πάντα στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος...

Αυτός είναι ο λόγος που υποστηρίζω τον Τραμπ. Εάν οι νεοταξίτες «δικαιωθούν» από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν αλλιώς. Και αυτό το αλλιώς, θα σημάνει το οριστικό τέλος των λαών. Το οριστικό τέλος των εθνών. Το οριστικό τέλος της Πατρίδος μας...

https://youtu.be/720O_yBLrTs

 

πηγή

 

17 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.

    ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP.
    ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΟΔΟΤΟ,
    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΤΡΑΜΠΙΚΕΣ.

    ΜΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΗΛΙΚΙΕΣ; Η ΜΙΑ 83 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 75 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΛΗ ΑΛΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ BIDEN OBAMA HILLARY KAI ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ, ΜΠΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ.

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ; ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, (OXI ΟΜΩΣ ΟΛΑ) ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΩ 3 ΜΕ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ.

    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 83 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 75 ΕΤΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα με την Ιερά Έλλάδα, δεν είναι οι Έλληνες αλλά οι Ελλαδίτες...!!!
    Περιοδικά στον Ελλαδικό χώρο, επανέρχονται Έλληνες ΜΗ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ που οι περισσοτεροι εξ ημών, μην μπορώντας να τους αναγνωρίσουμε, τους εξομοιώνουμε με τους λαθρεποίκους.
    ΛΑΘΟΣ !!!!
    Δραβίδες (Πακιστανοί, Ινδοί, πιθανόν και Μπαγκλαντές)
    Βάκτριοι (Έλληνες της Βακτριανής, Αφγανοι, Τατζικιστανοί, Ουζμπέκοι και κάποιοι Τουρκμένοι)....
    ΣΥΡΙΟΙ (Έλληνες), ΚΟΥΡΔΟΙ (Καρδούχοι απόγονοι του στρατηγού Γόρδιου από την εκστρατεία του Διονύσου του Β, εναντίον των Ινδών - Καλλικαντζάρων)
    Ομοίως και κάποιοι από Αφρική....
    Ερυθραίοι, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ κλπ......
    αλλά κι από Βόρεια, Ιλλυριοί και Μολοσσοί (Αλβανοί διαφόρων ειδών και κλάσεων)......
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ !!! ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....
    Άλλα ο ΝΟΣΤΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΟΥ τους οδηγεί στον χώρο καταγωγής τους....
    τους τραβάει το αίμα που λέμε...

    Αυτό πιθανόν γίνεται από κάποιες ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που προσπαθούν να εξισορροπήσουν, την έλλειψη Ελλήνων στον
    Ελλαδικό χώρο και τον πλεονασμό ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ.

    Σύμφωνα με αυτά δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο, αν χρειαστεί η Ελλάδα βοήθεια ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ !!! να την στηρίξουν αυτοί ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Έχω προσωπικά αποδείξεις γι'αυτά, από ανθρωπους απο το Πακιστάν κι Αφγανιστάν, που μίλησα, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, εδω στην Ελλάδα, τους είπα για τον Μ.Αλέξανδρο και τη Ρωξάνη, και μεσα στον κόσμο έπεφταν στα γόνατα κι έκλαιγαν λέγοντας μου με σπαστά Ελληνικά, οτι οι παπούδες τους τους έλεγαν γι'αυτά (εξαιρετικά συγκινητικό).

    Πιστεύω λοιπόν ότι παρότι οι ΣΚΑΤΟΣΑΥΡΕΣ (που τις τελειώνει ο ξανθός ακερσεκόμης)
    έχουν στήσει δυνατό δίκτυο υβριδίων και ερπετοειδών - σαυροειδών, αλλόμορφων που μπορούν και μεταμορφώνονται καθώς πληρωμάτων από την Λίλιθ (όπισθεν της Σελήνης),για να ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    παρ'όλα αυτά ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟΥΣ ΚΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ....
    ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να ξέρουμε.....
    Εκείνο που ευτυχώς ξεκινησαν οι Έλληνες μέσω (ως επι το πλείστον Ελληνόψυχων ιστολογίων) του διαδικτύου, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ !!!!

    Πράγμα που έχει δημιουργήσει ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ....
    ΓΙΑΤΙ

    Άρχισε να λειτουργεί η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έστω και τόσο...
    κι αρχισαν κάποιοι Έλληνες, πιο φωτισμένοι από τους αλλους να κατεβάζουν ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΙ ΑΡΧΕΤΥΠΑ αλλά και γνώσεις, από τα Ακασικά αρχεία.....
    (όταν μιλάμε για Έλληνες εννοούμε ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ κι όχι μόνο του Ελλαδικού χώρου)

    Συνεπώς πιστεύω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ
    ΟΥΤΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ....
    ΑΛΛΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ.....

    Να συνεχίσουμε να συνδιαλεγόμαστε και γιατί όχι να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ....
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....


    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριολεκτικά, μάς έβαλες σε άλλη διάσταση με αυτή την, για πρώτη φορά ίσως, εκτεθειμένη εκδοχή. Χρειάζομαι χρόνο για να το επεξεργαστώ, καθότι έχουμε μαρτυρίες και βίντεο με Πακιστανούς, Αφγανούς κι άλλους τέτοιους να λένε ότι θα βοηθήσουν τους Τούρκους όταν θα μάς την πέσουν.
      Από την άλλη, μία φορά που είχα το μηχανάκι στο συνεργείο και ήταν μεγάλη η απόσταση για να αγοράσω καπνό από αλλού, ..μπήκα σε ένα ψιλικατζίδικο 30 μέτρα από το σπίτι μου, το οποίο το έχουν δύο αδέλφια Πακιστανοί και μάλιστα, συχνά περνώντας με το μηχανάκι..μπορείς να διακρίνεις να το κρατάει μία κοπέλα με μπούργκα παρακαλώ, όχι μαντήλα. Μπαίνοντας λοιπόν ακούω αμέσως, με ωραία ελληνική προφορά "καλησπέρα". και χαμόγελο επίσης ο Πακιστανός, όχι ψεύτικο. Αγόρασα έναν καπνό Craven, είπα "ευχαριστώ πολύ" και πριν προλάβω να γυρίσω να φύγω, τον ακούω να λέει "επίσης ευχαριστούμε, να είστε καλά!".
      Αυτές τις φράσεις θα τις ακούσω από Έλληνες μαγαζάτορες, μόνο 1, άντε 2 από τις 10 φορές.

      ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Κωσταντίνε - Ταύρε,
      το ξεκαθάρισα....
      ΟΧΙ ΟΛΟΙ ....
      κάποιοι είναι φερτοί ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ
      και όντως θα καταφερθούν εναντίον μας.....
      κάποιοι όμως δεν είναι....
      Υπάρχουν λεπτομέρειες που μου έχουν πει κάποιοι απο αυτούς που δυστυχώς δεν λέγονται δημόσια για το καλό ολονών μας.
      Μόνο για καλό.
      Αν ποτέ δοθεί η ευκαιρία να γίνει κάποια σύναξη, τότε θα δικτυωθούμε και καλύτερα και θα υπάρξει μεγαλύτερη και βαθύτερη ροή και ανταλλαγή πληροφοριών.

      Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε.

      Έσσεται Ήμαρ.

      Διαγραφή
    3. Μου αρέσουν όλα όσα είπες εκτός από ένα που έχω λίγο μπερδευτεί ΌΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ μας την πέσουν θα καθόμαστε εμείς να ψάχνουμε ποιες είναι οι ψυχές οι Ελληνικές και ποιες οι άλλες, κάπως θα μας κάνει η όλη σκέψη να χάσουμε το παιχνίδι και την μάχη απλά ρωτάω πως εγώ ως Ελλην θα τους ξεχωρίσω και θα αμυνθώ για να σώσω τα παιδιά, τους γονείς και την Πατρίδα μου. Και άλλο ένα πως θα τους στείλω στην πατρίδα τους- επειδή είναι ευγενείς και γνωρίζουν Ελληνικά -είναι κάτι που τους διαφοροποιεί από τις λοιπές ορδές που έχουν φτάσει για να με αντικαταστήσουν; Κατά τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω αδελφέ μου Ελληνα αλλά όποιος καεί από τον χυλό φυσά και το γιαούρτι και εδώ παίζεται η επιβίωση του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Δεν παίζουμε πλέον ούτε είμεθα επιεικείς, άσε που όλοι αυτοί έχουν μάθει να είναι δουλικοί ίσαμε να πάρουν το πάνω χέρι και τότε γίνονται σφαγείς, δολοφόνοι κλπ κλπ τα ξέρεις...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή ΔΠ,

      Κι εμένα μού άρεσε αυτό με τον χυλό κ το γιαούρτι.
      Να υποθέσουμε ότι από νωρίς θα έρθουν να μάς ειδοποιήσουν αυτοί οι καλοί ελληνόφωνοι - ίσως και dna-ικά Έλληνες- λαθρο;.. Δεν ξέρω.. Ίσως μάς πει ο ανώνυμος.

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει μέριμνα "άνωθεν" κι αυτό είναι αυταπόδεικτο.
      Πως ;
      Σε μια εποχή που έγινε της κακομοίρας γύρω από την Ελλάδα, εδώ με τόσους λαθρεποίκους αλλά ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ (που εγώ ισχυρίζομαι ότι είναι Ελληνογενείς), δεν καταλάβαμε ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ σχεδόν τίποτα.
      Κι όσον αφορά, ΔΡΑΣΕΙΣ των αλλοεθνών εντός Ελλάδος.....ΤΙΠΟΤΑ
      Γιατί ;
      Μας λυπούνται ;;;
      Μας ΑΓΑΠΑΝΕ ;;;
      Τί φοβούνται κι αυτοί
      κι οι τούρκοι οι "φίλοι" τους ;;;
      Μη μου πείτε ότι οφείλεται στις κυβερνήσεις....
      κάτι άλλο παίζεται....
      κι ίσως σ'αυτό (κατά τη γνώμη μου) συνηγορούν κι αυτοί οι παράγοντες που ανέφερα.
      Δεν είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....!!!
      ΟΥΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ.....
      απλά οι πλειοψηφία των κατοικούντων τον Ελλαδικό χώρο, είναι Ελλαδίτες κι όχι ΕΛΛΗΝΕΣ, πράγμα που σε πλείστες περιπτώσεις επιβαρύνει ακόμη παραπάνω κι ιδιαίτερα μια που είναι Ελλαδίτες, τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Αυτό ζούμε κι η προσθετικότητα του φαινομένου, μας κάνει να έχουμε χάσει ή να εχουμε μειωμενες, κάποιες ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA....
      Μία εξ αυτών κι η ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
      κι έδωσε κυρίως ένα μεγάλο μέρος της θέσης που κατείχε στο Ελληνικό μυαλό και στην ΨΥΧΗ, ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.

      Εργαλείο των ΜΙΑΡΩΝ εδω και χιλιετίες.
      Το "ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ" απαντά τέλεια στο φαινόμενο, στις αιτίες αλλά στο ποιοί έχουν αυτό το φαινόμενο ανάγκη.

      ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ.


      ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
    6. Και που είδες τον φόβο ωρέ Έλληνα;;; Φυσικά και οι Έλληνες δεν σκιάζονται τους κλώνους των ερπετων,τα μιαρά έθνη που μας κουβάλησαν από όλη τη γη. Μόνο που εδώ είναι η γη των Ελλήνων και έχουμε την πρόθεση να την κατοικούν μόνο Έλληνες. Πρώτα καθαρίζουμε την κόπρο του Αυγεία και μετά ψάχνουμε ποιος είναι τι... σιγά μέσα στον αναβρασμό και στο χαλάζι μην αναζητήσουμε ποιοι από τη φάρα τους είναι Ελληνικές ψυχές και ποιες από τις άλλες. Αυτά είναι για μετά, ως λέει ο Αριστόμαχος, πρώτα θα μιλήσουν οι Ηρακλειδείς και βλέπουμε, όσο για μένα δεν διέκρινα στο σχόλιο μου φόβο μόνο απορία για το πως ένας ΕΛΛΗΝ θέτει στον εαυτό του τις προτεραιότητες τη συγκεκριμένη στιγμή της Ελλάδας μας.
      Έρρωσο αγαπητέ!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  3. Τα σέβη μου...
    Πάντοτε πριν τις μεγάλες αλλαγές συμβαίνει μια πνευματική ζύμωση τέτοια, μεταξύ Ελλήνων, που συντελεί αποφασιστικά στην επόμενη εξελικτική φάση...
    Υπάρχει μία αναλογία σχετική με τα όσα συντελούνταν πριν την επανάσταση του 1821, τεράστιες πνευματικές ζυμώσεις από τους λίγους για να σαρώσουν σκεπτομορφικά τον φόβο των πολλών, λογικό είναι, οι περίοδοι έχουν αλλάξει, τα δεδομένα είναι εντελώς άλλα, και όμως νιώθω ένα νήμα σύνδεσης με τα επισυμβαίνοντα πριν και κατά την Ελληνική επανάσταση.
    <> γράφει με έντονο το πνεύμα της ομοψυχίας, ο Γρηγόριος Παλιουρίτης το 1815...
    Για να μην μιλήσουμε για την πνευματική εκστρατεία του Κοραή, τις αλλεπάλληλες εκδόσεις Ελλήνων συγγραφέων για να ξαναθυμηθούν οι Έλληνες το πνευματικό τους περιεχόμενο, όπως η μοναδική πεντάτομη σειρά του Αθανάσιου Σταγειρίτη Ωγυγία ή Αρχαιολογία, μοναδικό σύγγραμμα που το εξέδωσε προεπαναστατικά στην Βιέννη ο συγγραφέας του και που πρέπει να διαβαστεί από όλους τους Έλληνες.
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελ-λας δεν ονομάστηκε τυχαία έτσι.
    Τις κρίσιμες στιγμές, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ,
    ο ίδιος ο τόπος ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΦΩΣ, ας πούμε "φλασάρει", με συγκεκριμένη κάθε φορά συχνότητα.
    Αυτό κάθε φορά παίζει το ρόλο του ανά τους αιώνες.
    Ο χώρος ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ.
    Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του.
    Πιθανότατα γι'αυτό επιλέχθηκε από τους πρώτους Έλληνες.
    Αυτή η διαδικασία ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ κάθε κρίσιμη στιγμή,την εκάστοτε μάζα Ελλήνων και Ελληνογενών, που βρίσκεται πάνω σε αυτή την Ιερή γη της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SIDNEY POWELL ON TRUMP'S PATH TO VICTORY

    > https://www.youtube.com/watch?v=GFNCCnpejdQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα Χαίρε!
    Το κείμενο εντός των εισαγωγικών του Παλιουρίτη, εις το ανωτέρω σχόλιό μου δεν υπάρχει...γνωρίζεις μήπως γιατί δεν εμφανίστηκε;
    Αν θες το ξαναγράφω...
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτά που έβαλες δεν είναι εισαγωγικά. Μην τα ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ! Έτσι συμπεριφέρονται, τρώνε κείμενα.
      Αυτά να χρησιμοποιείς για εισαγωγικά: "..."
      Θα τα δεις..βρίσκονται πάνω από το αγγλικό ερωτηματικό στα πληκτρολόγια των κομπιούτερ. Για να πιάσει όμως, πρέπει να πατάς το κουμπί ταυτόχρονα με το κουμπί Shift.

      Διαγραφή
  7. Θα κάνουμε ανδριάντα τον Μητσοτάκη στο τελος που ως αλλος Μινωας επανενωσε τους απανταχου Έλληνες της υφηλίου.
    Δεν μας φτάνουν τα αντιφα και οι καθε λογης διεθνιστες που μας την πεφτουν και μας εχουν για πετσόκομμα σε συνεργασια με το συστημα , οταν εναντιωνόμαστε στον εποικισμο της πατριδας μας, εχουμε και τους αιθεροβαμωνες. Αι δεν υπαρχει σωτηρια ο σώζων τον εαυτό σωθήτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πρόεδρος, τέλη Νοέμβρη, πέταξε έξω απ' την κυβέρνηση όλο το CFR, συμπεριλαμβανομένου του Κίσινγκερ. Ούτε καν ο ίδιος δεν το είπε στο tweeter..

    https://swprs.org/2020/12/08/joe-biden-return-of-the-cfr-update/

    ΑπάντησηΔιαγραφή