«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ -- ΜΥΝΗΜΑ 5 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ -Η NSA απέστειλε τηλεφωνικές συνομιλίες του αρχηγού του ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ, Chief Justice John Roberts

Σημείωση Διόδοτου: Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει -για να διαβάσουν πρώτα- το "Μήνυμα 4 από Αμερική", επίσης πολύ αποκαλυπτικό, το οποίο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στο ιστολόγιο 'Έλλην και Χάος', ΕΔΩ.


Τελευταίες εξελίξεις στις ΗΠΑ.


Εκδόθηκε άμεση διαταγή προστασίας του ηλεκτρικού δικτύου από μία πιθανή επίθεση της Κίνας ή οντοτήτων (εταιρίες/πράκτορες) που συνεργάζονται με την Κίνα.

Ανοικτή ακρόαση Παρασκευή, 18/12, 9 το πρωί, ώρα Ειρηνικού, των επιβλεπόντων των εκλογών στην Αριζόνα. Δύο βήματα πριν την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης (επισυνάπτεται η κλήση).

Η NSA απέστειλε τηλεφωνικές συνομιλίες του αρχηγού του ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ, Chief Justice John Roberts, ο οποίος αναφέρεται να λέει ότι "Δεν πρόκειται ποτέ ν' αφήσω τον #$@#%@^ τον Τραμπ να επανεκλεγεί." Τα ντοκουμέντα και οι ηχογραφήσεις είναι στα χέρια της νομικής κίνησης We The People του Lin Wood και της Sidney Powell. Δεύτερος ανώτατος δικαστής εμπλέκεται. Αναφορές γίνονται για συμμετοχή τους στο δίκτυο παιδεραστίας το Epstein. Τα στοιχεία βγήκαν μετά από αναφορά στη βουλή του Τέξας για την αντίδραση του δικαστηρίου στην αγωγή των 20 πολιτειών ενάντια στις παρανομίες των 4ων επίμαχων πολιτειών. (επισυνάπτεται βίντεο)

Επίσημη αναφορά του John Ratcliffe, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπήρξε εξωτερική επιρροή στις εκλογές του Νοεμβρίου. Η γραπτή του αναφορά εμπλουτίζεται με το πρόσφατο εκτεταμένο hacking των συστημάτων SolarWinds Orion, το οποίο έφτασε μέχρι και το πυρηνικο οπλοστάσιο. Η παράδοσή της στον Πρόεδρο Τραμπ, για την ενεργοποίηση της Εκτελεστικής Εντολής του 2018, αναμένεται στις επόμενες ημέρες, λίγο εκτός της προθεσμίας της 18ης Δεκεμβρίου.

Από οικονομικής πλευράς, οι ελίτ πουλάνε μετοχές σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν κραχ στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ ώστε να επιφέρουν το Great Reset, αλλά ο Τραμπ (ως και πρόεδρος του Federal Reserve πλέον) αναδιοχετεύει μετοχές και χρηματοδοτήσεις σε τρίτες εταιρίες με αποτέλεσμα οι δείκτες ν' ανεβαίνουν συνεχώς.

Αυτά προς το παρόν.

 

 


 

ellhnkaichaos2.blogspot.com 

 

4 σχόλια:

  1. Paul Craig Roberts: Πώς οι Liberal/Αριστεροί κατέστρεψαν τον Δυτικό Πολιτισμό

    https://www.paulcraigroberts.org/2020/12/09/how-the-liberal-left-destroyed-western-civilization/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 4 ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ, ΤΣΕΧΙΑΣ, ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ.

    ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ου ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Κάτι που πιθανώς να ενδιαφέρει είναι και η πρόσφατη αναφορά (πριν μια εβδομάδα) του υπουργού εξωτερικών, Mike Pompeo, για την απειλή της Κίνας και την αποκάλυψη για την κατεστραμένη οικονομία της.
    https://www.youtube.com/watch?v=Opoko2sNxrU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δλδ οι ντεμον-κρατς τοσο ντουγανια ειναι; Δεν εχουν ετοιμασει καμια αμυνα σε ολο αυτο που προκειται να αποκαλυφθει; Μονο εξουσια ή εμφυλιος ειναι το διλημμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;

    Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΠΟΤΕ...ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΓΙΏΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ "ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ" ΘΥΜΆΜΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΚΟΡΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΤΡΆΓΚΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ!Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΜΑΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ,Η ΔΟΞΑ,ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΎΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ,ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΘΑ ΒΙΑΖΕ ΗΔΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΕΙ...

    ΔΗΛΑΔΗ;ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΡΟΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Ο Π.ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΟΣ;
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΤΟ MODUS OPERANDI ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΡΜΠΟΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΗΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΔΙΔΑΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    "ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ"

    ΚΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΑ-ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή