«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

►Τα μέλη της υπηρεσίας Πληροφοριών του Τραμπ και της στρατιωτικής ομάδας είναι σε ετοιμότητα για ένα σενάριο Πράξης Εξέγερσης (Insurrection Act), αλλά

ο Trump πρέπει ακόμα να είναι αυτός που θα τραβήξει τη σκανδάλη. Θα το κάνει;

►Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα τελείωσε. Ο McConnell μόλις διέπραξε την αυτοκτονία της σταδιοδρομίας του και απαξιώθηκε ολόκληρο το κόμμα, πλαισιώνοντας τον Μπάιντεν ως τον «νικητή» των προφανώς δόλιων εκλογών.

►Ένα νέο πολιτικό κόμμα θα προκύψει από όλα αυτά και οι Αμερικανοί θα απορρίψουν τόσο τo απελπιστικά διεφθαρμένo Δημοκρατικό Κόμμα όσο και το αξιολύπητο, χωρίς σπονδυλική στήλη Ρεπουμπλικανικό.

►Όλοι βλέπουμε τόσο κοντόφθαλμα. Τα σημάδια δείχνουν τώρα προς τον πόλεμο με την Κίνα, όχι απλώς έναν εγχώριο πόλεμο με το βαθύ κράτος. Η Αμερική μπορεί να βρίσκεται σε ενεργό διεθνή πόλεμο πριν από την 20η Ιανουαρίου.

►Οι κυβερνοεπιθέσεις που φαίνεται να προέρχονται από την Κίνα (αν και τα ψεύτικα ειδησεογραφικά μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν τη Ρωσία) έχουν διεισδύσει και διακυβεύσει τις κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που ελέγχουν όλους τους πυρηνικούς πυραύλους και τα αποθέματα πυρηνικών υλικών. Αυτή ήταν μια καταστροφική επίθεση στον κυβερνοχώρο, με τεράστιες συνέπειες για την εθνική ασφάλεια.

►Ορίζω αυτό το γεγονός ως «Cyber Red Dawn.»

Ο στρατηγός Flynn φαίνεται να καλεί τον Trump να επικαλεστεί την Πράξη Εξέγερσης. Επιβεβαιώνει την «ξένη παρέμβαση» στις εκλογές των ΗΠΑ.

►Ο Lin Wood κατηγορεί τον πρόεδρο του Αν. Δικαστηρίου Δικαστή Roberts ότι είναι ένας προδοτικός, διεφθαρμένος (πιθανός) παιδεραστής που έχει προδώσει την Αμερική.

Το Ανώτατο Δικαστήριο χαρακτηρίστηκε πλέον ως «συνένοχο» σε συνωμοσία για την ανατροπή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

►Υπενθύμιση της εντολής του Πενταγώνου να κλείσει τα εσωτερικά του «ασφαλή» συστήματα επικοινωνιών, σε όλους τους τομείς, λόγω καταστροφικής εισβολής στον κυβερνοχώρο.

►Το Υπουργείο Ενέργειας και Εθνικής Διοίκησης Πυρηνικής Ασφάλειας ήταν χακαρισμένα και σε κίνδυνο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της εθνικής ασφάλειας και λεπτομέρειες σχετικά με πυρηνικούς πυραύλους της Αμερικής, πυρηνικά καύσιμα, συμβατικά εργαλεία του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και άλλα. Μια τεράστια παραβίαση. Κυβερνοπόλεμος.

►Ο αμερικανικός στρατός αποκαλύπτει: «αναμένουμε ενέργειες αντιπάλων που στρέφονται κατά της πατρίδας.»

►Το Ανώτατο Δικαστήριο προχωρά αργά την αγωγή της Sidney Powell στα πλαίσια μιας ακόμη προδοσίας της Αμερικής. Τα δικαστήρια δεν θα είναι η λύση. Μόνο ο στρατός.

►Ο Δρ Jerome Corsi λέει ότι ο Trump θα κερδίσει.

►Υπάρχει μια διελκυστίνδα μέσα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Miles Guo (gnews) λέει: «Ο πόλεμος μεταξύ του ΚΚΚ και των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ήδη ξεκινήσει και το πεδίο μάχης βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.»

►Νέα εμβολίων: ένας δεύτερος εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Αλάσκας είχε αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο κοροναϊού της Pfizer μόλις μία ημέρα μετά από την αναφυλαξία που εκδήλωσε ένα άλλο μέλος του προσωπικού στο ίδιο νοσοκομείο. Μια νοσοκόμα στις ΗΠΑ λιποθυμά μπροστά στην κάμερα, λίγα λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου κοροναϊού σε ζωντανή μετάδοση. Εφιάλτης για τις δημόσιες σχέσεις της βιομηχανίας εμβολίων. Οι γιατροί έσπευσαν να μπλοκάρουν την κάμερα κατά το συμβάν…

 

beforeitsnews.com 

sinomosiologos.blogspot.com 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ


12 σχόλια:

  1. Προσοχή με την ασθένεια covid . Επειδή η συνωμοσία τείνει να γίνει τάση , έγινε μετάλλαξη του ιού.

    Μετά λόγου γνώσεως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έγινε.
      Από κοροϊδοϊός μετονομάσθη σε μουφο-ϊό.

      Διαγραφή
    2. Έγινε μετάλλαξη του ιού που ποτέ δεν είχαν απομονωσει;
      Πωσ κατάλαβαν την μετάλλαξη; από το διαφορετικό βήχα η αλλιώτικο τρόπο φτερνησματος;

      https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/18/sars-cov-2-has-not-been-proven-to-exist/

      Διαγραφή
    3. τα εμβόλια είναι άχρηστα σε αυτή την περίπτωση;;
      ...3+7.......

      άλλαξε ο ιός έβαλε την κορώνα αλλιώς...

      Διαγραφή
    4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Κώστα και Ανώνυμε 21:25.
      Ωραίοι και οι δυο σας !!

      Διαγραφή
  2. Έχουμε νεώτερα από το άνοιγμα των καταστημάτων τση ΚΡΗΤΗΣ??????

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου, δεν έχω ακούσει τίποτα. Θα σού απαντήσω ό,τι απάντησα και σε άλλο σχολιαστή πριν από 2 ώρες:
      Δεν έχω λεπτομερείς πληροφορίες, απλά είδα σε κάποιο ειδησεογραφικό σάιτ ότι προειδοποιήθηκαν από την κυβέρνηση ότι θα πέσουν γερές καμπάνες αν το κάνουν. Συγκεκριμένα, τους απείλησε ο ίδιος ο κούλης με 10.000 ευρώ πρόστιμο και φυλακίσεις. Κι επίσης..έμαθα ότι και οι ίδιοι καταστηματάρχες ανάμεσά τους είχαν μεγάλες προστριβές, γιατί πολλοί από αυτούς είναι μητσοτακο-κομματόσκυλα και δεν ενδιαφέρονται γιατί περιμένουν τον μποναμά από Κούλη.

      Διαγραφή
    2. Δλδ τι ακριβως περιμενατε απο τους κρητικους; εδω το 2012 μας ειχαν ζαλισει τα ουμπαλα με την και καλα ανεξαρτησια τους και τελικα δεν εγινε τιποτα

      Διαγραφή
    3. Δρακουλο-οικογένεια και Αντρέας, κατέστρεψαν για τα καλά τα μυαλά των λεβέντηδων που φοράνε νυφικό όταν τους πηδάει ο κουμπάρος.

      Διαγραφή
  3. https://www.brighteon.com/e715e7f9-6ce9-4ab9-91f6-4bb6e8ef2087

    'HOPE DIES HERE' - A Documentary On The Extreme Pedophilic Behavior Of The Dark Net - Youtube Took This Down - This Is Difficult To Watch But It Is Happening Now (MIRROR)

    ΑπάντησηΔιαγραφή