«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Χαρά Κολιδά - Σύγχρονη Μπουμπουλίνα!


 

 https://vk.com/video432325785_456239206

 

30 σχόλια:

  1. ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ....
    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.....
    .
    https://hellasbook.gr/post/giatros-eyi-kiagia-gia-emvoliasmo---vazoyn-toys-giatroys-na-patisoyn-ton-or--5fcd139e6eaed15403eb6636
    ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα έριξαν το attikanea.info της ΠΌΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ.

    .
    ΚΑΛΌ ΞΗΜΈΡΩΜΑ. ΠΑΙΔΙΆ.
    ΚΡΑΤΆΤΕ ΌΛΟΙ ΓΕΡΆ...

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε pandonos δεν έχει σημασία πώς μιλάει η Χαρά μέσα στο βίντεο. Αν έβαζα όμως το σχόλιό σας όπως ήταν, έτσι με τις δύο λέξεις χύμα, θα αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα το μπλογκ. Και το χρειαζόμαστε ακόμα, για να ενημερώνουμε με ό,τι αποκρύβεται από τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΟΥΣ @ΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ. ΕΙΜΑΙ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΕΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΘΗΛΥΚΈ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΕΙ Η ΝΤΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PANDONOS.. ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ [ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ] ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ..
      ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ.
      ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
      ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ [ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ] ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ [ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ] ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.
      ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ [ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΟΛΙΔΑ], ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΕΘ... ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ``ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ'' ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ...
      Ε!! ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ!!!!!
      ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΕΓΩ Σ' ΑΥΤΟ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΑΧΑΣΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Κ. ΠΌΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ....

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ποια εισαι εσυ μωρη;;;" Κυριοι, ο χρονος σας τελειωσε!!! Ετσι ειναι, γιατι ετσι πιστευουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΕ ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://youtu.be/bnaB_I9bNBE

    https://youtu.be/N3m4w4007Jk

    https://youtu.be/Mfa5sp7aZ9I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά θα σού πω ότι πριν από 5 χρόνια, μέσα σε αυτοκίνητο εγώ και ο αδελφός μου, σε κατεύθυνση προς Πάτρα, και λίγο πρι προσπεράσουμε το Ρίο, είδαμε σε ύψος 100 μέτρα πάνω από τη θάλασσα και πολύ κοντά μας, ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ, ένα τέτοιο γκαργκόιλ (σαν μικρός πτεροδάκτυλος) να πετάει, με κατεύθυνση προς Πάτρα κι αυτός. Αργότερα, έδειξα στον αδελφό μου το πρώτο βίντεο από αυτά που μάς έβαλες, και τρελλάθηκε!

      Διαγραφή
    2. Τρελλάθηκε γιατί απλά πιο νωρίς επέμενε ότι δεν υπάρχουν αυτά, και ότι ήταν μάλλον υπερμεγέθης νυχτερίδα και παραμορφωμένη από τη γέννησή της, με ουρά!

      Διαγραφή
  10. Μπράβο!!!! ΕΛΛΗΝΊΔΑ!!!

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...
    Η.. ΑΥΤΟΊ... Η.. ΕΜΕΊΣ!!

    . . ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Το είχε πεί ο γέρων προφήτας Μαρκήσιος ντέ Σάντ!... Όποιος θέλει να επικρατήσει (αυτός, ή οι ιδέες του), πρέπει πρώτα να πάρει τις γυναίκες με το μέρος του!

    Χαίρομαι τα μάλα, λοιπόν, που το κράξιμο στην εγχώρια αλητοκρατία το ξεκίνησαν οι γυναίκες! (Ετούτη εδώ, η ιατρός Κιαγιά, κι ελπίζω κι άλλες αργότερα.) Ελπίζω να φουντώσει καί να γίνει πυρκαϊά, που θα κατακάψει τη σαπίλα.

    Έτσι, είναι... όταν η γυναίκα καταλάβει τον πραγματικό ρόλο της (που, μεταξύ των άλλων είναι να **εμπνέει** το αρσενικό φύλο), τότε κι ο άντρας της θα γίνει υπεράνθρωπος! Όταν, λοιπόν, έχεις γυναίκες που τις νοιάζει μόνον η καλοπέραση καί τα καλλυντικά, τί θα κάνει καί το αντρικό φύλο; θα καταντήσει αποχαυνωμένο - καί σιγά μην αγωνιστεί γιά ιδανικά!

    Εμπρός, κορίτσια, να τους φάμε παρέα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Μόνο που η κυρία Χαρά (αν και είδα 2-3 φορές να γλυκαίνει το πρόσωπό της) εμένα θα μού έπεφτε αρσενική.Ούτε που φαντάζομαι να μίλαγε σε εμένα έτσι.. 🙃

      Διαγραφή
    2. επιτελους,και χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο,που αναγνωριζετε την αξια της Γυναικας...παρτε το χαμπαρι,ο ανδρας απ την γυναικα παιρνει δυναμη,και χωρις αυτην δεν ειναι τιποτα....καλο σας βραδυυυ΄.....Σουλα

      Διαγραφή
  12. Το τσαγανό αυτής της γυναίκας που βγαίνει κατά πρόσωπο και με το όνομα της και τους ξεφτιλίζει, θα το ζήλευαν πολλοί πατριώτες Έλληνες. Και όταν βγαίνει μια απλή γυναίκα του λαού (έτσι δείχνει να είναι η υπέροχη αυτή Σουλιώτισα και Μπουμπουλίνα και σου απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο τότε, εξευτελισμένη μου κυβέρνηση, το παιχνίδι το έχεις χάσει. Ποιο παιχνίδι, και τη μπάλα έχεις χάσει!

    Έχει τόσο"ιερό θυμό" η γυναίκα αυτή , που κάθε σύσπαση του προσώπου της και των χειλιών της το δείχνει. Μακάρι να γεννηθεί μέσα σε όλους τους Έλληνες πατριώτες αυτός ο ιερός θυμός. Έχει έρθει η ώρα για το "Μολών λαβέ", όπως εύστοχα και δυναμικά και πατρογονικά τελειώνει τα σταράτα λόγια της η Μπουμπουλίνα μας,η κυρία Χαρά Κολιδά.
    Παντί τρόπω να διαδοθεί το βίντεο αυτό, το αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να ενημερώνουμε, όσο μπορούμε, τους συνανθρώπους του περιβάλλοντός μας για τις βλαβερές συνέπειες τού (λεγόμενου και ως) εμβολίου. Έτσι και προστατεύουμε τους ανθρώπους αυτούς από τις συνέπειες στην υγεία τους και βοηθάμε να εξελιχθεί σε φιάσκο η προσπάθεια (πολιτικών, δημοσιοκάφρων, "ειδικών" ιατρών κλπ) να μας υποχρεώσουν σε εμβολιασμό. Μιλήστε επιτέλους στους γύρω σας, τόσο δύσκολο είναι κι αυτό πια ;;

    Το γεγονός ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες ζήτησαν από τα κράτη, να μην έχουν αυτές συνέπειες (από μηνύσεις και αγωγές που θα ασκηθούν) για τις τυχόν παρενέργειες των "εμβολίων", είναι αποκαλυπτικό. Προφανώς υποκρύπτει ότι οι ίδιες ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (λόγω των δοκιμών που έχουν κάνει), ότι υπάρχουν παρενέργειες. Και όταν λένε παρενέργειες, φυσικά και δεν εννοούν π.χ. πονοκεφάλους, αλλά πολύ σοβαρότερα όπως μόνιμες βλάβες, θανάτους κλπ.

    Βάφτισαν μια γενετική παρέμβαση σε εμβόλιο, ώστε να γίνει αυτή αποδεκτή από τον κόσμο.

    Αν πάλι κάποιοι επιμείνουν να κάνουν το λεγόμενο "εμβόλιο", τότε κακό του κεφαλιού τους, ας πρόσεχαν, η ηλιθιότητα πληρώνεται, δίκαιο ακούγεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κου ΣΤΡ. ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ !!!

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2020/12/blog-post_45.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προέκυψε τελικά ότι η είδηση αυτή είναι παληά, είναι του 2009, δεν ισχύει για τώρα.
      Συγνώμη, δεν υπήρξε πρόθεση παραπληροφόρησης εκ μέρους μου.

      Διαγραφή
    2. No prob,

      ας την δουν τίποτε άλλοι "διευθυντάδες" νοσοκομείων μπας και τους προκύψει ευθιξία.

      Διαγραφή
  15. Ελευθερία ή Θάνατος λέει η Ελληνική σημαία. Αυτή η σημαια αντιπροσωπεύει τους Έλληνες όπως η κοπελαρα στο βίντεο. Κι εμείς οι Έλληνες ή θα μείνουμε ελεύθεροι ή θα πεθάνουμε ελεύθεροι τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΘΑΝΑΤΟ.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ.
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΔΩ ,ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΗ ΚΆΤΩ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ;
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΟΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή είναι η Αλήθεια σιχαμενοι πληβείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι down το βίντεο ή φταίει ο browser μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο Χαρά! Καλά τα είπες. Δεν θα βάλουμε, δεν θα βάλω μέσα στο σώμα μου, κάτι, πού δεν ξέρω τι είναι! Είναι δικό μας το σώμα, όχι του κράτους! Το κράτος, στο δικό του σώμα, μπορεί να κάνει ότι θέλει! Μπράβο ξαναγεννημένη Ηρώ Κωνσταντοπούλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή