«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΒΑΛΤΣΟΥΚ: "Η ελίτ ετοιμάζει παγκόσμια δουλοκρατία"

Απόδοση σε κείμενο - αναγνώστη μας και τον ευχαριστούμε πολύ - του συγκλονιστικού βίντεο που είδατε σε ανάρτησή μας, εδώ.

 

Βιώνουμε ένα προστάδιο ενός υβριδικού ψυχρού πολέμου, παρατηρώντας πώς η παγκόσμια ελίτ εμπλέκεται στη δημιουργία ενός υποκατάστατου είδους του Homo Sapiens, τον λεγόμενο «άνθρωπο-υπηρέτη», όπως λέει ο Mikhail Kovalchuk.

Στα τέλη του Αυγούστου (2020) οργανώθηκε στρογγυλή τράπεζα στο Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με τίτλο « Ψυχολογική Άμυνα: η μάχη για την Ιστορία είναι η μάχη για το μέλλον». Ο Διευθυντής Nikita Mikhalkov μοιράστηκε ένα απόσπασμα του Προέδρου του Ινστιτούτου Kurchatov στη νέα του εκπομπή Besogon TV program, που ονομάζεται «Η παρέλαση των ποντικών».

«Η οικονομία, και κατ’ επέκταση η πολιτική, ήδη από τις απαρχές της εξέλιξης του πολιτισμού, ανέκαθεν καθορίζονταν από την τεχνολογία.

Και θα ήθελα να σας πω ότι ουσιαστικά η επιστήμη έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που έχει εισχωρήσει σε αυτό που κάποτε θεωρούταν το ανεξερεύνητο πεδίο του Θεού.

Σήμερα ζούμε πραγματικά έναν πόλεμο. Ονομάζω αυτήν την φάση ως ένα προστάδιο ενός υβριδικού ψυχρού πολέμου.

Το κράτος που αποτελεί τον στόχο έχει επιλεγεί, και σε αυτήν την περίπτωση είμαστε εμείς (σημ.μτφρ. η Ρωσία). Όλοι οι τομείς δέχονται επίθεση: η παιδεία, ο πολιτισμός, η επιστήμη, η οικονομία, η άμυνα και ασφάλεια.

Και ο πόλεμος αυτός συνεχίζεται ακόμη σήμερα και δεν τον κερδίζουμε. Αυτό το προστάδιο είναι η προπαρασκευή ενός δεύτερου σταδίου αυτού του πολέμου, δηλαδή εκείνου της άμεσης υποδούλωσής μας.

Ουσιαστικά μιλάμε για το εξής: σήμερα ο αποικισμός και η υποδούλωση έχουν αντικατασταθεί από την υποδούλωση στην τεχνολογία. Παλαιότερα, αυτό γινόταν με στρατιωτικές δυνάμεις, ενώ σήμερα γίνεται μέσω της τεχνολογίας.

Ένα απλό παράδειγμα αποτελεί το διαδίκτυο. Τι άλλο είναι το διαδίκτυο παρά ένα ξεκάθαρα ψηφιακό γκούλαγκ; Μόνο που παλαιότερα, οι άνθρωποι συλλαμβάνονταν και κρατούνταν πίσω από ένα συρματόπλεγμα, ενώ τώρα όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει από μόνοι τους στο διαδικτυακό γκούλαγκ και ζουν εκεί νοιώθοντας μεγάλη άνεση.

Ο Mikhalkov συνεχίζει εξηγώντας ότι στις μέρες μας τα πάντα γράφονται στη Βικιπαίδεια, έτσι λοιπόν δεν είναι απαραίτητο να διαβάσει ή να μελετήσει κανείς. Τα πάντα βρίσκονται στο Διαδίκτυο. Έτσι λοιπόν, φτιάχνουμε μία κοινωνία ανθρώπων, τους οποίους μπορούμε να «αποκεφαλίσουμε» κάνοντας ένα απλό πράγμα – κατεβάζοντας το διακόπτη (του διαδικτύου), κι αυτό ήταν.


Το δεύτερο είναι νοητικό.

Τι είναι η επανάσταση του χρώματος; Είναι η χρήση νοητικών τεχνολογιών με σκοπό τον έλεγχο της μαζικής συνείδησης.

Τι χρειάζεται εδώ κανείς σε πρώτη φάση; Την εξαπάτηση. Απλοποιείς τις Ενιαίες Κρατικές Εξετάσεις, ώστε να μπορεί κανείς να απαντήσει στα ερωτήματα. Έτσι σε εξαπατούν στο έπακρο. Κι έπειτα σου παρέχουν κι ένα IPhone και του τοποθετούν κι έναν δορυφόρο. Αυτό μπορεί να εξουδετερωθεί ανά πάσα στιγμή με έναν απλό τρόπο – με έναν διακόπτη κι έπειτα δε λειτουργεί τίποτε.

Τώρα, θα περιγράψω σχηματικά, σε αδρές γραμμές, ότι όλο αυτό στην πραγματικότητα είναι ένα είδος φασισμού. Εσείς, όμως, κι εγώ πρέπει να πιστέψουμε ότι αυτή είναι η ιδεολογία του σύγχρονου κόσμου – η ιδεολογία των αγαπητών συναδέλφων και συνεργατών.

Το όνειρο της ελίτ που κυβερνά τον κόσμο, ανέκαθεν υπήρξε η δημιουργία ενός συγκεκριμένου υποκατάστατου είδους του Homo Sapiens, τον «άνθρωπο-υπηρέτη» ο οποίος θα είχε περιορισμένη αυτοεπίγνωση.

Και σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία του πολιτισμού, έχει εμφανιστεί η τεχνολογική δυνατότητα που μπορεί να εξαλείψει και το είδος του «ανθρώπου-υπηρέτη».

Πάρτε ως παράδειγμα μία τεχνητή μήτρα, όπως λ.χ. ένα εκκολαπτήριο, όπου τα κοτόπουλα εκκολάπτονται, κι έπειτα εμφυτεύστε ό,τι χρειάζεστε μέσα από έναν δοκιμαστικό σωλήνα. Συντομεύστε την περίοδο της κυοφορίας γονιδιακά, μέσα από γενετικές λειτουργίες και θα πάρετε όσους ανθρώπους χρειάζεστε και όπως τους χρειάζεστε. Αυτό είναι στις μέρες μας τεχνολογικά εφικτό και αποτελεί γεγονός.

Και σας ξαναλέω: χάνουμε το παιχνίδι.

Τι πρέπει να διδαχθούμε από τους Αμερικανούς; Ότι παίζουν καιρό το παιχνίδι.

Ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος έληξε. Εμείς τραγουδούσαμε και χορεύαμε. Οι Αμερικανοί, από την άλλη, έχουν τους αδελφούς Dulles – ο ένας διευθυντής της CIA και ο δεύτερος ΥΠΕΞ απολαμβάνοντας την οικονομική υποστήριξη του Rockefeller, που πέθανε πρόσφατα, έχοντας υποβληθεί σε μεταμόσχευση για έβδομη καρδιά. Αυτοί ξεκίνησαν αυτό που εμείς εδώ απλά ακόμη συζητάμε.

Αυτοί δημιούργησαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και τον δημιούργησαν όχι για να θεραπεύουν τους ανθρώπους, αλλά για να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της υγείας παγκοσμίως, με στόχο να επιδράσουν επάνω στην ανθρωπότητα μέσω των εμβολιασμών και άλλων.


 

Ο Π.Ο.Υ. ιδρύθηκε από τον Rockefeller και τον στενό του συνεργάτη και φίλο Dr. Brock Chisholm, πρώτο πρόεδρο του Π.Ο.Υ.

Παραθέτω τα λόγια του: «Για να φτάσουμε σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση, είναι απαραίτητο να εξαλείψουμε από τους ανθρώπους την συνείδηση της ατομικότητάς τους, την προσκόλλησή τους στις οικογενειακές παραδόσεις, τον εθνικό πατριωτισμό, τα θρησκευτικά δόγματα… η διάλυση των εννοιών τί είναι αλήθεια και τί ψεύδος, που αποτελούν τη βάση για την ανατροφή ενός παιδιού, και αντικαθιστώντας την εμπιστοσύνη στην εμπειρία των μεγαλυτέρων γενεών με την ορθολογική σκέψη. Αυτοί είναι οι αργοπορημένοι στόχοι … απαραίτητοι για την ανθρώπινη συμπεριφορά.»

Αυτό είναι το υπόμνημα του 1948!

Αργότερα, το Αμερικανικό Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας του 1974 αναφέρει: «Οι πολιτικές στο ζήτημα της πληθυσμιακής εξέλιξης αποκτά μεγάλη σημασία για τα αμερικανικά οικονομικά συμφέροντα. … Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν ψυχολογικά προαπαιτούμενα που να δικαιολογούν μία υποτιθέμενη αυθόρμητη μείωση των γεννήσεων. … Πρέπει να φροντίσουμε για αυτό. Ώστε οι δραστηριότητές μας να μην γίνουν αντιληπτές ως πολιτικές μιας προηγμένης χώρας που κατευθύνονται ενάντια σε αυτές τις χώρες… .»

Και είναι η εποχή που κυκλοφορεί το περιοδικό Playboy στην αγορά, το οποίο και ξεκίνησε να διαστρεβλώνει τα ήθη.

Και αυτό είναι το μέλλον. Και αρχίζει σήμερα. Και εμείς ακόμη το χάνουμε.


 

Κοιτάξτε πως λειτουργούν όλα σήμερα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σπάσουν το σύστημα των βασικών ηθικών αρχών και να επιβάλουν παγκοσμίως εναλλακτικούς ανθρώπινους ηθικούς κώδικες. Και αυτό συμβαίνει παντού. Το βασικό ηθικό σύστημα έχει πληγεί και ο άνθρωπος δεν υπάρχει μέσα σε αυτό.

Και έπειτα δημιουργείς την ιδέα της απόλυτης ελευθερίας του ατόμου.

Είναι πολύ απλό: το βλέπουμε παντού. «Τα παιδιά είναι πιο σημαντικά από τους γονείς», και ο σεβασμός στην εξουσία/αυθεντία κατακρημνίζεται.

Η απολυτοποίηση της ατομικής ελευθερίας είναι η βαριοπούλα που καταστρέφει την κυριαρχία του Κράτους. Και το Κράτος είναι το μόνο εργαλείο και ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να διασφαλίσει τα δικαιώματα των ατόμων και την ελευθερία.

Και τώρα, ως αποτέλεσμα της καταστροφής του κυρίαρχου κράτους, η οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία των ανθρώπων που προστατεύονταν από το κράτος, αντικαθίσταται από μία μάζα εύκολα ελεγχόμενων ατόμων, κοινώς από κοπάδια.

Αυτό είναι που βασανίζει. Κι έπειτα μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε θες με αυτήν τη μάζα.


 

Παράλληλα, παρατηρείται μείωση των γεννήσεων που επιτυγχάνεται μέσω της εισαγωγής στην συνείδηση της μάζας ιδεών, που αρνούνται την φυσιολογική προέλευση της ζωής (κοινότητες ΛΟΑΤΚΙ, επιλογή ζευγαριών να μείνουν άτεκνα κλπ.).

Τα πάντα έχουν αλλάξει εδώ και πολύ καιρό, κι αυτή εδώ είναι μία αργοπορημένη ματιά πίσω στο παρελθόν. Και θα πρέπει να προχωρήσουμε και να συστήσουμε μία ατζέντα, εάν θέλουμε να παραμείνουμε η μεγάλη αυτή χώρα, πού ανέκαθεν υπήρξαμε.

 

 

5 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΟΤΕ...
    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
    Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΜΗ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΔΙΑ ΥΠΟΥΛΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ :
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΏΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ,ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ :ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ .ΕΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΑΥΤΟ ΕΠΙΓΝΩΣΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ,ΠΝΕΥΜΑ ,ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΠΛΗΝ ΜΗΔΕΝ.
    ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ,ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ , ΕΜΠΌΡΙΟ ΣΑΡΚΟΣ ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ ,ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΚΑΙ ΕΥΡΏΠΗΣ.
    ΡΟΚΦΕΛΕΡ.ΔΕΝ ΖΕΙ.ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ.
    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΈΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ.
    ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ .
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΟ.
    ΟΙ ΆΛΛΟΙ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΊ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΖΕΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΈΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ +ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΕΡΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ.
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΙΝΧΑΜ ,Ο ΕΡΠΕΤΑΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣ ΕΦΥΓΕ ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΑΙΜΟΜΙΧΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΠΈΡΑΣΕ ΣΤΟ ΥΟΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ,Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ.
    ΘΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ,ΘΑ ΦΕΥΓΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παππούς Τζων Ροκφέλλερ ήταν ένας επιχειρηματίας-εγκληματίας, διότι δολοφονούσε τους ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με εκατό σωματοφύλακες.
    Οι Ροκφέλλερ δεν είναι ένας αλλά πολλοί όπως και οι Ρότσιλντ.
    Αυτός με τις πολλαπλές μεταμοσχεύσεις καρδίας ήταν ο ομώνυμος εγγονός. Προφανώς το εν λόγω συνέδριο στην Ρωσία έλαβε χώραν προ ετών, όταν διατελούσε εισέτι εν ζωή.
    Ο αδελφός του Νέλσων διορίσθη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, με διορισμένο πρόεδρο τον Τζέραλντ Φορντ στην θέση Νίξον και του ομογενούς Σπύρου Άγκνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ..
    Πρόσθεσα τον σύνδεσμο της ανάρτησής σας και την απόδοση,στην περιγραφή του βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε κι εμείς για όσα κάνετε για την αφύπνιση του κόσμου.
    Καλή Χρονιά να έχουμε, με ανατροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δρ. Σιβα Αγιαντουραη ειναι βιολογος μηχανικος, εν ενεργεια ερευνητης στο ΜΙΤ. Ειναι κι΄αυτος ενας αφυπνιστης οπως ο Μποτιλιας και πιστευει σε παγκοσμια ανατροπη.

    Ξεσκεπαζει τον μιαρο ρολο του Λονδρεζικου κοινοβουλευτισμου και ζητα την καταργηση του. Πολεμιος του κοροιδοιου και του Φαουτσι. Για τον τελευταιο λεει οτι η εκλογικη απατη εξυπηρετησε και αυτον και τ΄αφεντικα του.

    https://twitter.com/va_shiva/status/1335760135696814081

    https://vashiva.com/event/dr-shiva-mass-action-stopelectionfraud-mon-dec-7-2-4pm

    ΑπάντησηΔιαγραφή