«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Έ.Δυνάμεις: Τα απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους στο Αιγαίο

του Βασίλη Σκουλαράκου

ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ: ΡΙΤΑ, ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 


ΡΙΤΑ: Κώστα..  Ασχοληθήκαμε με τα της Αμερικής και ξεχάσαμε τους ΑΕΤΟΎΣ μας.

Κλίνατε επ' ανατολικά! Kαι τραγουδήστε τον εθνικό μας ύμνο "Σε γνωρίζω από την κόψη ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ του σπαθιού σου την τρομερή"!
 
Γιατί ο Αλέξανδρος φυλάττει Ανατολικές Θερμοπύλες μαζί με τα παλληκάρια μας.
 
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ: Ρίτα μου, ο  sinomosiologos έβαλε σήμερα μία ανάρτηση στην οποία λέει: "Με ρωτανε καποιοι....ευτυχως λιγοι...γιατι ασχολουμαι τοσο με τις Αμερικανικες εκλογες και τον Τραμπ και δεν κοιταζω τα δικα μας εφοσον υποστηριζω τον πατριωτικο χωρο". 
Πολύ καλό κείμενο, το οποίο είναι έτσι ακριβώς όπως θα το έγραφα κι εγώ, μιας και αρκετοί φίλοι, τηλεφωνικά κι εξ ιδίων και στο ημέηλ, όπως και ο Μάρκος επίσης, με ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Συνιστώ, κι εσύ και όλοι οι αναγνώστες του Διόδοτου, να την διαβάσετε ΕΔΩ.
 
Επιπλέον, θέλω να τονίσω ότι.. Σε ποια 'ελληνοτουρκικά' να δώσουμε βάρος βρε παιδιά..; Στο δούλεμα για να καθόμαστε στ' αυγά μας, στο στημένο παιγνίδι..; Και ποιος Ερντογάν να μάς την πέσει..; Ο συνάδελφος του Κούλη, υπάλληλοι κι οι δυο της Μέρκελ και της παγκοσμιοποιητικής Καμπάλ..; Κι αν κάτι γίνει, θα είναι προσποιητό κι ελεγχόμενο, πάλι για τα χάπατα της Τουρκίας και της Ελλαδικής. Πραγματικό ελληνοτουρκικό πόλεμο η Καμπάλ, η οποία έχει μετακομίσει 'με όλα της τα έπιπλα από το 2010' στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να κάνει. Τί δηλαδή.. θα βάλει τον υπάλληλό της ερντογάν να επιτεθεί στο νέο της αρχηγείο την Ελλάδα;.. τη 'ναυαρχίδα' της όπως την λέει η Βίβιαν..; 

Επί τη ευκαιρία, δείτε ΕΔΩ, το νέο βίντεο της Βίβιαν, η οποία μάς εξηγεί γιατί μετά την Κίνα, την Αμερική και την Γερμανία, ..Τέταρτη ναυαρχίδα της Καμπάλ έχει γίνει η Ελλάδα. Και πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε.. όταν βλέπεις ερπετά σαν την μαντόννα, την ατζελίνα τζολί, τον Πάπα, τον Κάρολο, τον διεθνή αρχι-επιστάτη διακίνησης αδρενοχρωμίου Τομ Χανκς, να έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, να την επιθεωρήσουν ουσιαστικά, ως την νέα κατοικία της Καμπάλ. Όταν μαθαίνεις ότι 60 εβραίοι έχουν τοποθετηθεί στην Ελλάδα ως δήμαρχοι, μέσω του συστήματος (κλεπτο-νοθο-μηχανή) Dominion. Όταν μαθαίνεις ότι όλοι οι παιδόφιλοι της Γερμανίας έχουν μετακομίσει στην Ελλάδα, γιατί καλύπτονται από τον νόμο του καμπαλο-υπαλλήλου τσίπρα, περί "παιδοφιλίας" ως νόσου που δικαιείται και επίδομα..!
 
Για όλα αυτά Ρίτα μου, ΚΑΙ εδώ στον Διόδοτο, δεν ασχολούμαστε με αρκετά θέματα της χώρας μας. Γιατί αυτά θα βρουν την λύση τους αφότου κερδηθεί η μάχη στην Αμερική.  "Η μοιρα μας παιζεται αυτη τη στιγμη στην Αμερικη" λέει κι ο sinomosiologos. Τουλάχιστον οι αναγνώστες μας έχουν τον Διηνέκη για να ενημερώνονται για τα ελληνοτουρκικά, με τους Μάζηδες και τους Γρίβες του και τα όλα του. Όλα καλά. Ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες κι η Πόπη Σουφλή με σκάνδαλα κι αποκαλύψεις κι η Πελασγική να ξετρυπώνει ελληνοποιημένους εβραίους και στην χαραμάδα που λέει ο λόγος.. κλπ.
 
Ας διαβάσουμε τώρα το εξαιρετικό άρθρο του Σκουλαράκου, που μού πρότεινες:
 
 
 

Ένοπλες Δυνάμεις: Τα απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους στο Αιγαίο


Οι τρομακτικές καταστάσεις που έζησαν τα τουρκικά πληρώματα ανοιχτά του Καστελλόριζου- Αλλεπάλληλες ήττες επί τους πεδίου για τους Τούρκους – Σε νευρικό κλονισμό ο Ερντογάν

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και με την Αθήνα να ζητά εμπράκτως τη στήριξη των Ευρωπαίων, επισημαίνοντας ότι αν δεν δοθεί ένα ισχυρό ράπισμα στην Άγκυρα, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνα.

Η υποκρισία του «σουλτάνου δεν έχει όριο και κανένας πλέον δεν μπορεί να πιστέψει τις «μπλόφες» του, που για να δείξει το δήθεν καλό του πρόσωπο απέσυρε το Oruc Reis από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, συνεχίζοντας ωστόσο την απειλές κατά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης.

Παρά τις αλλεπάλληλες ήττες από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, το τουρκικό καθεστώς συνεχίζει να προκαλεί και να θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Μπορεί οι Τούρκοι να είναι πανίσχυροι στρατιωτικά και υπεράριθμοι, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχουν καταλάβει καλά πως αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι η στρατηγική, η ψυχραιμία, η αποφασιστικότητα και η εμπειρία.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, από την αρχή της κρίσης με την Τουρκία, θωράκισαν το Αρχιπέλαγος απ’ άκρη σ’ άκρη, με το Πολεμικό Ναυτικό να «κλειδώνει» τα σημεία - «κλειδιά», την Πολεμική Αεροπορία να τρομοκρατεί στον αέρας τους Τούρκους και τους Έλληνες κομάντο να κάνουν «σπίτι» τους τα νησάκια και τις βραχονησίδες του ανατολικού Αιγαίου. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους Τούρκους και να προλαβαίνουν οποιαδήποτε ενέργειά τους πριν καν εκδηλωθεί.

Μάταια ο Ερντογάν έψαχνε επί τόσους μήνες μία νίκη επί του πεδίου που θα ανάγκαζε την Αθήνα να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών άνευ όρων και θα τη χρησιμοποιούσε και πολιτικά στο εσωτερικό. Οι ήττες είναι συνεχής για τους Τούρκους, που σε κάθε απόπειρα πρόκλησης έβλεπαν μπροστά τους ελληνική σημαία. Τα παραδείγματα είναι πολλά…

Από τον Μάρτιο μέχρι τώρα, οι Τούρκοι έχουν χάσει στις εξής «μάχες»:

1. Έβρος. Η Ελλάδα αντιμετώπισε τις ορδές προσφύγων και μεταναστών που πήγαν να εισβάλουν στην Ελλάδα κατόπιν εντολής του καθεστώτος Ερντογάν.

2. Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου στις 21 Ιουλίου 2020. Οι Τούρκοι έβγαλαν μαζικά τον τουρκικό στόλο από το ναύσταθμο του Ακσάζ αλλά βρήκαν μπροστά τους το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό που του έκοψε το δρόμο προς την ανατολική Μεσόγειο.

3. Σφοδρό χτύπημα της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ στο «καμάρι του τουρκικού στόλου» την KEMAL REIS. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο επιχείρησε να αποκόψει την ελληνική φρεγάτα από την παρακολούθηση του ερευνητικού Oruc Reis. Ο κυβερνήτης του ΛΗΜΝΟΣ κράτησε σταθερή πορεία, χτύπησε στα… πλευρά το KEMAL REIS και το έστειλε για επισκευή στο ναύσταθμο.

4. Εντοπισμός τουρκικού υποβρυχίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Εύβοιας. Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού εντόπισε τον εισβολέα και αυτό που ακολούθησε για τον Τούρκο κυβερνήτη ήταν… εφιάλτης! Αναγκάστηκε να βγει σκασμένος στην επιφάνεια, με το ελικόπτερο και μια ελληνική φρεγάτα να το σημαδεύουν συνεχώς. Τα ηχητικά βασανιστήρια που τους έκαναν οι Έλληνες (ping) θα τα θυμούνται για καιρό οι Τούρκοι.

5. Συντριπτική ήττα από την Πολεμική Αεροπορία κατά τη διάρκεια της άσκησης EUNOMIA στην Κύπρο. Παρά την τουρκική κινητοποίηση για να εμποδίσουν τα ελληνικά μαχητικά να φτάσουν στην Μεγαλόνησο, οι Έλληνες πιλότοι κατάφεραν να περάσουν κάτω από τη μύτη των Τούρκων, πιάνοντας στον… ύπνο την τουρκική αεράμυνα. Η επιστροφή από την Κύπρο, επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη για τους Τούρκους, που υποτίθεται την είχαν στημένη στους Έλληνες χειριστές. Ελληνικά F-16 έσπευσαν για βοήθεια και οι Τούρκοι έγιναν… σάντουιτς, προσπαθώντας τρομοκρατημένοι να περάσουν στην Τουρκία με άδεια ρεζερβουάρ, πριν καρφωθούν στη θάλασσα.

6. Συντριπτικές και καθημερινές ήττες στον αέρα από την Πολεμική Αεροπορία. Οι Έλληνες χειριστές τους βάζουν στο στόχαστρο και τους κυνηγούν μέχρι τα τουρκικά παράλια. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, οι πανικόβλητοι Τούρκοι πιλότοι από το ανελέητο κυνηγητό των Ελλήνων, εξαπολύουν flares προς τους Έλληνες χειριστές, πρακτική προφανώς παράνομη.

7. Εντοπισμός τουρκικού υποβρυχίου μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου. Η «καμπάνα» ηχεί ακόμα στα αυτιά των Τούρκων που έντρομοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα ελληνικά σόναρ.

8. Την ώρα που οι Τούρκοι είχαν εξαπολύσει τα ανθυποβρυχιακά τους ελικόπτερα και τα υποβρύχιά τους για να ξετρυπώσουν ένα ελληνικό υποβρύχιο (το «Νηρεύς»), που νόμιζαν ότι βρισκόταν ανοικτά της Ρόδου, ξαφνικά εκείνο με εντολή της στρατιωτικής ηγεσίας αναδύθηκε μεγαλοπρεπώς και κάτω από τα χειροκροτήματα των κατοίκων μέσα στο λιμάνι του Καστελόριζου. Έμεινε εκεί για αρκετή ώρα σαν ο κυβερνήτης και το πλήρωμά του να ήθελαν να δείξουν στους Τούρκους να μην ψάχνουν... ασκόπως. Ήταν ακόμα ένα χουνέρι, από τα πολλά που έχει κάνει οι Έλληνες στους Τούρκους τους τελευταίους μήνες.

Επίσης, τα όσα εκτυλίχθηκαν το τελευταίο διάστημα πέριξ του Συμπλέγματος της Μεγίστης. Το τουρκικό ερευνητικό «Oruc Reis», τα βοηθητικά του πλοία «Ataman» και «Cengiz Han», καθώς και τα τουρκικά πολεμικά που τα συνόδευαν επιχείρησαν πολλές φορές να πλησιάσουν τα 6 ναυτικά μίλια από τη Στρογγύλη, το ανατολικότερο νησάκι της Ελλάδας.

Ωστόσο, μόλις ο τουρκικός στολίσκος πλησίαζε «έσπαγε» τα 10 μίλια, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, η οποία τους προκαλούσε τρόμο. Ήταν σαν να εμφανίζονταν ξαφνικά από το πουθενά αόρατοι φρουροί, σαν να έβγαιναν από τη θάλασσα τα πλοία του ελληνικού Στόλου και μέσα σε ελάχιστα λεπτά δημιουργούσαν ένα τεράστιο τείχος γύρω από το Καστελλόριζο, τη Ρω και τη Στρογγύλη.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα «ΝΕΑ», όταν τα τουρκικά πλοία επιχειρούσαν να «σπάσουν» τη θαλάσσια οριογραμμή, ξαφνικά εμφανίζονταν στην περιοχή οι ελληνικές φρεγάτες, τα ταχύπλοα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού, τα υποβρύχια με τους κατευθυνόμενους πυραύλους και τα ελικόπτερα ναυτικής συνεργασίας. Δημιουργούσαν έτσι ένα θαλάσσιο ανάχωμα που απέτρεπε κάθε προσπάθεια παραβίασης των εθνικών χωρικών υδάτων.

Οι Τούρκοι το επιχείρησαν για τελευταία φορά και την περασμένη Παρασκευή ξημερώματα, προτού ακόμα ο ήλιος ανατείλει, νομίζοντας πως έτσι αξημέρωτα θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι τη γραμμή των 6 μιλίων. Τα ελληνικά πλοία εμφανίστηκαν από το πουθενά τρομοκρατώντας τους Τούρκους, ενώ την ίδια ώρα, σαν φαντάσματα μέσα στο σκοτάδι, ξεπήδησαν από τους βράχους οι Έλληνες κομάντο της Ζ-ΜΑΚ, της επίλεκτης ομάδας Ειδικών Δυνάμεων. Με τα φουσκωτά τους, βαμμένοι με φούμο στο πρόσωπο και προτάσσοντας τον εξελιγμένο οπλισμό τους, δημιούργησαν μια απροσπέλαστη ασπίδα μπροστά από το Καστελόριζο, την ώρα που ένοπλες ομάδες του Στρατού Ξηράς είχαν ακροβολιστεί σε κάθε σημείο της Μεγίστης.

Την περιοχή του Καστελλόριζου «σαρώνουν» επίσης τα ιπτάμενα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας. Πετούν σε ασφαλές σημείο και έχουν ως αποστολή να σκανάρουν ό,τι πλησιάζει τα ελληνικά χωρικά ύδατα ή ό,τι πλέει επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Είναι τα EMB-145H AEW&C που διαχειρίζεται η 380 Μοίρα ΑΣΕΠΕ (Αερομεταφερόμενο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου). Ό,τι πετούσε και ό,τι έπλεε στην περιοχή τα ιπτάμενα ραντάρ τα έβλεπαν και βεβαίως προειδοποιούσαν εκεί που έπρεπε.

Η στρατιωτική ηγεσία έχει δώσει δυναμικές απαντήσεις όπου απαιτήθηκε, με τους Τούρκους να έχουν αντιληφθεί από πρώτο χέρι την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας. Η πολιτική ηγεσία από την πλευρά της, επιχειρεί μέσω της διπλωματικής οδού να απομονώσει την Τουρκία, με ορισμένους ωστόσο - δήθεν συμμάχους – να σφυρίζουν αδιάφορα. Αν στη Σύνοδο Κορυφής δεν δοθεί μια δυναμική απάντηση στον Ερντογάν, τότε θα είναι και επίσημα οι μοιραίοι για τα όσα ακολουθήσουν στην ανατολική Μεσόγειο.

 newsbomb.gr

 

17 σχόλια:

  1. ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ.
    ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ,ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.
    ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΑΥΤΑ ,ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
    Ε, ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΑΜΕ ,ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !.
    ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ.
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ ΜΟΥ.
    ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΈΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.
    Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ :
    ΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΟΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ QUANTUM FINANCIAL SYSTEM.
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ,ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.
    ΜΙΣΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΙ...
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...
    ΕΜΕΙΣ ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΗΝΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ...ΝΑ ΕΛΘΗ.
    ΑΛΛΩΣ ,ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΦΡΟΝΙΜΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...
    Ή ,ΝΑ ΠΑΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ.
    ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ !.
    ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΡΕΣΕ Η ΚΑΜΠΆΝΑ.

    ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ.
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΘΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
    ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ DONALD JOHN TRUMP
    ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικοδεσπότα!

    Δύο (εντάξει... παραπάνω από δύο είναι! :-) ) απορίες:

    - Αν η Ελλάδα μεταβάλλεται σε τελευταίο προπύργιο των κακών της ιστορίας, τότε γιατί αυτοί επιτρέπουν την αθρόα εισβολή των λάθρο στη χώρα μας; Νομίζουν ότι τους έχουν του χεριού τους;
    - Καί δεύτερον, τί νόημα έχουν όλ' αυτά τα ηρωϊκά, αν έχουν πέσει ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ υπογραφές ξεπουλήματος του Ανατολικού Αιγαίου; (Πρώτοι διδάξαντες ο Φρύδιας κι η Ροζαλία - κάπου το 1958.)
    Ειλικρινά, απορώ τί σκοπεύουν (κι αν σκοπεύουν) να πράξουν οι ΕΔ στα τελείως ακάλυπτα "μετόπισθεν", με τους πωλητικούς καί τους ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ μασώνους ανώτατους αξιωματικούς. (Πχ που παραδίδουν στους τουρκαλάδες χάρτη με τα αβαθή περάσματα του Έβρου.)

    Δεν θέλω να ρίξω κανενός το ηθικό, αλλά οι παροιμίες είναι σοφές. Φύλαγε τα ρούχα σου...

    Τέλος πάντων, εμείς ας προετοιμαστούμε όπως πρέπει γιά τα επερχόμενα, καί βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Εργοδότη,

      Ναι, νομίζουν ότι τους έχουν του χεριού τους, ενώ θα δουν πολλών ειδών εκπλήξεις όσον αφορά αυτό το θέμα. Αυτοί πάντως τους φέρνουν για να μπολιασουν εμάς, και για να εξισωσουν μεταξύ ημών και των νέων κατοίκων, μηνιάτικο 250 ευρώ για όλους μας, και να τους υπηρετούμε.

      Αν παρατηρήσεις.. Στο βάθος των μισων από αυτών των "ηρωικων", ήταν εκτός της "ημερήσιας προδοτικης" διάταξης στρατηγών τε πολητικών. Δεν νομίζω να ήθελαν και τόση επιτυχία στον Έβρο, αν δεν δρουσαν (την περισσότερη δουλειά) πολιτοφυλακες κ εθνοφυλακες, σε πολλά χιλιόμετρα πάνω κ κάτω από τις Καστανιες. Κι αναρωτιέμαι.. αν τους έκανε χαλάστρα σε μίνι στημένο "θερμό" ο Ι. Σαλιαρης του "Λήμνος" και με βαριά καρδιά αναγκάστηκαν να του πουν συγχαρητήρια, ενώ θα ήθελαν να τον περάσουν στρατοδικείο οι προδότες.

      Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλοί δικοί μας κρυφοί στις ΕΔ, ίσως και στην αστυνομία.

      Να προετοιμαστουμε μεν, αλλά να αναμένουμε κ κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, εντός καμπαλο-ναυαρχιδας αλλά κι από εκτός.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Εργοδότη,
      Αυτοί δεν μπορούν να εδραιωθούν σε ομοιογενείς πληθυσμούς. Πρέπει πρώτα να τους μπασταρδέψουν. Αυτό έκαναν και στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα που τις διαλύουν και μετακομίζουν σε ελλαδικό έδαφος, επιστρατεύουν πάλι τις ίδιες πρακτικές... Υστερούν χωρίς ανόθευτους πληθυσμούς... Διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή/εθνικό ιστό και κάνουν κουμάντο ανενόχλητοι ως "ανώτερη φυλή"...

      Διαγραφή
    3. "Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλοί δικοί μας κρυφοί στις ΕΔ, ίσως και στην αστυνομία."
      👍👍👍👍Μέσα εισαι💪💪💪💪

      Διαγραφή
  4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΑΤΑ.

    https://twitter.com/i/status/1336495775170301959

    https://twitter.com/i/status/1336662012475138049

    https://twitter.com/i/status/1336552816840728576

    https://twitter.com/i/status/1336499824741511171

    https://twitter.com/i/status/1336490608219877382

    https://twitter.com/i/status/1336371166425001989

    https://twitter.com/i/status/1336363176464625670

    https://twitter.com/i/status/1336356671363428352

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. '''ασκος κλυδωνιζομενος μηδεποτε βυθιζομενος'''γιουριαααααααα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα για τον Σάλιαρη πιστεύω έχεις δίκιο.Το θέμα πήρε πολύ έκθεση πολύ γρήγορα.Με βαριά καρδιά θα πήγαν στη στοά μετά.

    Το θέμα με τους στρατιωτικούς για μένα είναι απλό.Η απαξίωση που μαεστρικά προωθείται εδώ και δεκαετίες έχει στόχο να απογυμνώσει την Ελλάδα απ'τα όπλα της.Έμψυχα αρχικά και άψυχα στη συνέχεια.Σαφέστατα οι στρατιωτικοί το γνωρίζουν αυτό.Γνωρίζουν επίσης ότι αν υποκύψουν και περάσουν οι ποδίστικες μηχανουργίες η Ελλάδα θα μείνει τελείως άοπλη.Οπότε με αυτοθυσία συνεχίζουν να παλεύουν εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς.

    Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι αλλά μια γερή μερίδα των Σωμάτων Ασφαλείας αναμφίβολα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να βγει ψέμα, αλλά δεν νομίζω ότι ο Σάλιαρης θα είναι για αρκετό καιρό προστατευμένος... Η πρακτική τους λέει ότι όταν σβήνουν τα φώτα της ράμπας τους ανθιστάμενους τους τρώει κυριολεκτικά η μαρμάγκα παντοιοτρόπως...

      Διαγραφή
    2. Ο Σαλιαρης νομίζω ότι θα έχει θεϊκή προστασία.

      Διαγραφή
  7. έριξαν για μια ακόμα φορά την σελίδα της καλλιόπης σουφλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν,
      για να μην τα λέμε συνέχεια..
      ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΤΙ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ This Account has been suspended, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
  8. https://patriotis21.blogspot.com/2020/12/blog-post_87.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΣΤΑ;ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΣΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ...
    ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΙ "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ" ΩΣ ΑΙΘΕΡΟΒΆΜΩΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. ΑΥΤΟΊ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.ΤΟΝ ΠΗΔΗΓΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

    ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΟΝΕΙΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΑ:ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 'ΚΥΝΕΣ' ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΦΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΊΣΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΆΡΤΟΝ, ΠΡΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ΤΗΝ ΤΑΙΗΛΟΡ.ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΩΣ ΣΑΙΞΠΗΡΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΣ.ΦΥΣΙΚΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ HRH PRINS PETER OF GREECE!?!
    OI ΦΟΛΙΔΕΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ;ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.

    ΑΠΟΨΕ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΑΘΉΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΥΑΡΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ.ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΌΘΗ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ,ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΔΙ'ΕΣΕ.

    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΑΘΉΝΑΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ,Ο "ΜΕΓΙΣΤΟΣ" Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΛΟΊΟΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΠΟΥ ....ΑΠΕΡΓΟΥΝ...ΟΧΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΣΩΣΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ "ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ,ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...


    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΊΝΟΜΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ/ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΕΠΙΦΥΣΙΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΏΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑ; ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ ΜΑΣ,"ΖΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΌΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ,

      ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΑΠΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ.

      Διαγραφή
  10. Η Τουρκία έχει χάσει σε ασκήσεις επί χάρτου.Καπου παραπάνω γραφει για τα στοιχεία της επιτυχίας όπως στρατηγική ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
    Δυστυχώς όσο και καλά να έχεις τοποθετηθεί στρατηγικά όσο και να λαμβάνεις τις πρώτες θέσεις σε ασκήσεις στον αέρα,από όλα αυτά αυτό που έχει δείξει να μας λείπει είναι η αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας.Μπορει ο ΑΓΕΕΘΑ να κάνει δηλώσεις τύπου θα σας κάψουμε και θα σας ρανουμε,αλλά την κρίσιμη στιγμή εάν δεν έχει εντολές από την πολιτική ηγεσία δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως.Και μην μου πείτε ότι βλέπετε εσείς πολιτική ηγεσία έτοιμη να απαντήσει σε τουρκική στρατιωτική πρόκληση.Εγω βλέπω χειρισμό α λα Ίμια.Τηλεφωνα στην Αμερική να μαζέψει τους τούρκους και όχι απάντηση.Θα πρέπει να έχουμε δε υπόψη ότι όταν ο Τούρκος πατήσει πόδι σε ξένο έδαφος δεν φεύγει ποτέ με διπλωματικές.Βλεπε Κύπρος που δεν έφυγε και δεν θα φύγε ποτε εάν δεν νιώσει φόβο ισχύος.Αυτο το οποίο προκαλεί σε εμάς δηλαδή.Επισης όσον αφορά την εμπειρία,πάλι οι Τούρκοι πρακτικά έχουν εμπειρία μάχης είτε με αντάρτες Κούρδους παλαιότερα είτε με όλα αυτά τα σημεία στα οποία έχουν μπλεχτεί μέχρι τώρα.Εμεις δεν έχουμε ούτε ένας αξιωματικός υπαξιωματικό ή οπλίτη με εμπειρία μάχης αφού οι τελευταίοι ήταν προ αμνημονεύτων ετών στην Κύπρο 74.Δεν τα λέω όλα αυτά για να φοβηθούμε,αλλά για να είμαστε ρεαλιστές.Οπωσδηποτε εάν χρειαστεί θα πολεμήσουμε με ότι έχουμε αλλά καλός ο ηρωϊσμος όμως στον σύγχρονο πόλεμο απαιτούνται και μέσα.Προς στιγμή θεωρείται ότι έχουμε υπέροχη στη θάλασσα λόγω υποβρυχίων,τα οποία όμοια όμως θα αποκτήσουν σύντομα και οι Τούρκοι.Δεν παραγγείλαμε belhara και γενικά θα χαθεί η οπλική υπέροχη στο ναυτικό.Στον αέρα η παραλαβή μοίρας ραφάλ δίνει μια μικρή υπέροχη που όμως δεν άξέρω κατά πόσο δίνει λύση στην εκτεταμένη χρήση drones από την Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή