«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 2021.. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 1821 - ΑΔΕΛΦΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΜΌΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΕΒΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΈΣ ΑΠ' ΌΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ"!

 Βίντεο: ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ..ΚΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 2020

29 σχόλια:

  1. Άλλαξα χρονιά, έως τις 5 το πρωί, μαζί με τα αδέλφια μου και τα ανήψια μου, στο Περιστέρι. Είδα 10 drones να βολτάρουν πάνω απ' τα κεφάλια μας και ένιωσα σαν να έπαιζα σε δυστοπική ταινία. "Ως εδώ ήταν" είπα μέσα μου. Πρέπει να αρχίσουμε να τους πολεμάμε πλέον με ό,τι τρόπο μπορούμε, με κέρδος όσους φάμε μέχρι να μάς φάνε αυτοί. Μπορεί να είναι αντιστρατηγική αποκοτιά τέτοιου είδους αυθόρμητες σκέψεις.. πάντως έτσι ένιωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή χρονιά χρόνια πολλά και ορθόδοξα ελληνικά

      Διαγραφή
  2. Οντως το Περιστερι, ειναι ισως υποψηφιο για τα επομενα δοκιμαστικα τυπου Ασπροπυργου, για την κυβερνηση, γιατι το "Περιστερι news" κανει κατα καιρους περιεργες δημοσκοπησεις,σφυγμομετρωντας τις αποψεις πολιτων, οχι τοσο αθωες, οπως νομιζουν αρκετοι, απο ενδιαφερον!!! Μην ξεχναμε, τον " ανεξαρτητο" αλλα στην πραγματικοτητα δεξιουλη δημαρχουκο Παχα, που εξελεγη με 60 βαλε % και εχει μαζι του και ολη την αντιπολιτευση, η οποια μονο τυποις υπαρχει!!! Να συμπληρωςω επισης οτι ο Παχα, εχει ιδιαιτερο ταλεντο στο PRιλικι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο τέταρτος σε μέγεθος δήμος της Ελλάδος. Υπάρχουν και νεόκτιστες περιοχές οι οποίες τρέχα γύρευε σε ποιον ανήκουν. Κι αν ανήκουν σε κινέζικα χέρια..; Ε τότε σίγουρα θα τις γεμίσουν λαθροσκατά.

      Διαγραφή
  3. Ραββίνος Ισαάκ:Πως συντρίβουμε την Ελλάδα...
    31 Δεκ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=2jfnek-n68M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ Κ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ.ΤΟ 2021 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ 1991 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΤΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΣΦΙΞΑΝ ΚΟΛΟΥΣ Κ ΤΟ ΠΑΤΡΕΙΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΨΑΝΗΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ.ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά και σε εσένα Κώστα!
      Μακάρι, αν το αξίζουμε πραγματικά, ο Χριστός να εισάκουσε τις κλίσεις της Μητρός του για την Ελλάδα, και να επέμβει σωτηριολογικά.

      Διαγραφή
  5. Οικοδεσπότα!

    Επειδή τα πυροβόλα όπλα απαγορεύονται μέσα στις πόλεις (ένα ντρόουν θα προλάβεις να ρίξεις με το δίκαννο, τα υπόλοιπα θα προλάβουν να φύγουν καί θα σε καρφώσουν καί θα τρέχεις), προτείνω κάτι πιό πονηρό: μισινέζα με βαρίδι καί αγκίστρια! Την αμολάς (κατόπιν περιστροφών, φρρρρσσσσττττ βζίουουουου!!!), πιάνεται στο drone, το τραβάς κάτω, το τσακίζεις, κι οι εμβάτσοι θ' απορούν τί έπαθε... διότι η μισινέζα δεν φαίνεται! Ειδικά στα σκοτάδια! :-)

    [Εννοείται, ότι αμέσως -ΑΜΕΣΩΣ, λέμε- μετά το σπάς με το τσεκούρι, καί το πετάς στον πλησιέστερο κάδο σκουπιδιών. Διότι μπορεί να διαθέτει σύστημα εντοπισμού, οπότε τζάμπα το ψάρεμα. Πάλι θα σε βρούν καί θα σε τραβάνε, καί θα το πληρώνεις κι από πάνω ως περιουσία του Δημοσίου. Δέ λέει!]

    Άλλο, πάλι, είναι ένα αντιόπλο του Β' ΠΠ: Αντιαεροπορικά μπαλλόνια με υγραέριο!
    Με το που βλέπεις drones, σηκώνεις ένα σμήνος από δαύτα καταπάνω τους, κι όταν φτάσουν σε κρίσιμη κοντινή απόσταση, τα σπας με το αεροβόλο. (Αν δεν κάνω λάθος, θα πάρουν φωτιά.) Αλλά καί άσπαστα, πάλι ζημιά θα κάνουν. Ειδικά άμα είναι εφοδιασμένα με ελαιόδιχτα, ας πούμε.

    Άλλη φάση, πάλι, είναι να έχεις εκπαιδευμένο γεράκι, να του πείς: "- Όρμα, Μπούμπη!", κι αυτό μετά ξέρει πολύ καλά τί πρέπει να κάνει. Αλλά πάμε μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣

      Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Ευχαριστώ, ξέρω πως πάντα θέλεις να είσαι χρήσιμος στους φίλους στις δύσκολες καταστάσεις, και εφευρετικός.🙂
      Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά δεν έχουν την ευχαρίστηση του πολυβόλου. Όσα ρίξεις και μετά αλλάζεις θέση, πριν καταφθάσουν τα καρακόλια, το προτιμώ.

      (Την μισινέζα εγώ την ξέρω ως μεσινέζα)

      Διαγραφή
  6. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΖΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Κ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ...ΤΩΡΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ63 ΧΡΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει σε βιβλίο για τον άγιο ως μαρτυρία, ο μοναχός του είπε ότι λογικά θα αργήσει ο αντίχριστος να έρθει γιατί πρέπει να ωριμάσουν καταστάσεις, ενώ ο άγιος του απάντησε όχι, αντιθέτως τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι, κι αυτό θα φαίνεται λανθασμένα ώς θρίαμβος του κακού,όμως στην πραγματικότητα ο Χριστός το επιτρέπει για να προφυλάξει και να σώσει τους δικούς Του, και του είπε ναι εσύ θα ζεις και θα τα ζήσεις, εγώ όχι

      Διαγραφή
    2. μάλλον σε τόμο από την σειρά ΄΄βίος και λόγοι΄΄ κάπως έτσι

      Διαγραφή
    3. στο ποίημα του Ιωσήφ Βατοπεδινού, ο αντίχριστος θα έχει εμφανιστεί όταν θα περνά από το Ιράν ορμητικά η Ρωσία προς Παλαιστήνη

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Καλώς το παιδί!
      Μάς έλειψες φίλε μου. Ευχαριστούμε για την ευχή, ανταποδίδουμε!

      Διαγραφή
  8. Αντιγράφω από το αξιολογότατο ιστολόγιο του Λευτέρη Πανούση:

    "Στο ταζμανεζικο ημερολογιο, το 2020 ηταν η χρονια του κωλου.
    Την χρονιά αυτή, στην Ελλάδα, η λεγομενη Δικαιοσυνη εφαρμοσε μια νεα πρακτικη, βασει της οποιας, καθε φορα που εγκληματει ενας λαθρεποικος, να συλλαμβανεται ενας Ελληνας. Κι αν το εγκλημα ειναι πολυ βαρυ, να συλλαμβανονται περισσοτεροι Ελληνες, μαζι με τις οικογενειες τους.
    Ετσι οι δικαστες και οι εισαγγελεις του καθεστωτος ευελπιστουν να δωσουν τελος στην χλιαρη αντισταση των Ελληνων, ωστε να τους αντικαταστησουν μιαν ωρα αρχυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπό την σκέπη τις ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑΣ
    Δίνω το τέλος τις καραντινας
    Τελος το κρύο δια παντός
    Στον ταφο ολοι έως Ενός!!

    Η;Αυτοι η;εμεις !!
    Μην κάνει πίσω κανείς
    Οι πράξεις πλέον θα μετρησουν
    Το 21 να τιμήσουν..

    Ελευθερία.. η.. θάνατος..
    Ειμαι ετοιμος Αθανατος!!
    Φόβο δεν νοιωθω ούτε και θλίψη
    Κανείς από τους προδότες
    Δεν θα μου λείψει!!!

    Καλη Λευτερια στους Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Λευτερη Πανουση

    Διαβαζω "..να δωσουν τελος στη χλιαρη αντισταση των Ελληνων, ωστε να τους αντικαταστησουν μιαν ωρα αρχυτερα". Η σφαιρα ακριβως στο σταυρο.

    Να το δουμε αυτο λιγο απο την Αμερικανικη εμπειρια. Λοιπον, το ετος 1920 ο λευκος πληθυσμος της πολεως Νεα Υορκη 95%. Ετος 1965 ητο 45%. Εδω μας προκυπτει και ο Γερουσιαστης της Πολιτειας της Νεας Υορκης Javits, o οποιος περναει νεο περι μεταναστευσεως νομο ο οποιος ανοιξε τις πυλες της Αμερικης σε ολες τις φυλες της γης. Ετσι το 2020 οι λευκοι αποτελουν το 15%. Η Πολιτεια της Νεας Υορκης ειναι πλεον αλλο κρατος το οποιον τυποις ανηκει εις την Ομοσπονδια των ΗΠΑ.

    Πιστευω θα ηταν χρησιμο οι σημερινοι Ελληνες να μετριασουν λιγο την φορα που εχουν παρει να εξηγησουν τα επι της γης προβληματα με ορους αστροφυσικης, ενεργειακων ροων και αλλα τετοια και ν΄αρχισουν να ξεσκονιζουν τα βιβλια τους της κατω της ατμοσφαιρας φυσικης και των μαθηματικων οι οποιες επιστημες ασχολουνται εμπεριστατωμενα με τα επιγεια.

    Αν δεν απατωμαι ο Διοδοτος ασχολειται με τα δρωμενα ανθρωπων οι οποιοι περπατουν ακομη επι της γης και οχι οντα εις αυλον και αορατον μορφην.

    Κλεινω με μια παραλλαγη του "Παν μετρον Αριστον", οπως το αντιλαμβανεται ο καου-μποη της Αγριας Δυσης. "FOR EVERY FAST GUN IN THE WEST THERE IS SOMEONE FASTER".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !

    ΚΑΛΗ ΜΕ Λευτεριά Χρονιά !


    ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

    ΣΕ ΥΓΕΙΑ , ΣΚΕΨΗ , ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .....

    ΦΟΒΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ !!!


    ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ & ΜΜΕ

    25 Μαΐ 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=vedYYJIBTPI&t=37s


    Τι σε κάνει να ανησυχείς;

    1 Ιαν 2021

    ΟΙ 300 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

    ΠΑΡ ΌΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ

    ΧΤΕΝΙΖΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ

    ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ,

    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΆ ΗΡΩΪΚΗ ΖΩΗ !!!!!!!!!!


    https://www.youtube.com/watch?v=DpxK1gcmcdA

    ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ !

    ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολιάρα!!!
      ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΆ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΌΣΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΚΟΎΡΑΣΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ....

      ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!!

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....

      Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟΣ....

      .

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ01 Ιανουαρίου, 2021 15:16

      ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2021 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !

      .

      Διαγραφή
  12. ένα ταπεινό σχόλιο για καλή χρονιά δυνατοί και πιστοί στον Χριστό μας και στην Παναγία μας
    το παρακάτω βίντεο αφιερώνεται στους πρόστυχους εκείνους που ενώ γνωρίζουν σιωπούν είναι χειρότεροι από τους κακούς και τους προδότες, τουλάχιστον οι δεύτεροι δεν κρύβουν τις προθέσεις τους
    υπάρχει πάντα καιρός μετανοίας ο Χριστός θέλει να σωθούν όλοι αλλά της μετανοιας του ληστή στον σταυρό στην έσχατη ώρα που ο Χριστός την δέχτηκε άμεσα, ακολούθησε κι άλλο μαρτύριο, του σπασαν τα πόδια και επί δύο ώρες πέθαινε σταυρωμένος με φριχτούς πόνους, γι αυτό γρηγορείτε

    https://www.youtube.com/watch?v=1FI4WcZOlqI&ab_channel=%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%9E%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%95%CE%A3

    Γέροντας Γαβρίλο - Ο Χριστός μου έδειξε την κόλαση και τον παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://attikanea.info/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%87%ce%b1/#comment-26385

    Προειδοποίηση προς αναγνώστες και ΧΑΚΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ.INFO


    παιδιά, καλή χρονιά! διαβάστε το άρθρο και μπαίνετε άφοβα στο ιστολόγιο. πατήστε αριστερα ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
    και μετά πατήστε στην τελευταία υπογραμμισμένη σειρά που λέει "να επισκεφτείτε αυτόν τον μη ασφαλή ιστότοπο" και διαβάστε γιατί γίνεται πάλι αυτό.

    μερικοί πήραν και την αλητεία τους μαζί τους από την περσινή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε αγαπητέ ανώνυμε. Μίλησα με την κα Σουφλή. Θα αποκατασταθεί καλύτερα η εικόνα του Αττικά Νέα σύντομα. Δεν την ρώτησα καν να μού πει το όνομα του χακερά, γιατί τα τηλέφωνα όλων μας παρακολουθούνται.

      Διαγραφή

  14. > ETAIΡΟΣ ΕΓΩ..official full movie

    > https://www.youtube.com/watch?v=y3zho2aV2bs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Wakeup Cyprus - ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! (RISE UP Official Video Greek Subtitles)

    https://www.youtube.com/watch?v=6dmXHijPfJM&t=21s


    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!!


    https://www.youtube.com/watch?v=ryX2IcNnA9w&t=24s


    Άμα πέσει το χρήμα ποσο γρηγορα αλλαζεις πλευρα και απόψεις

    29 Δεκ 2020

    Άμα πέσει το χρήμα ποσο γρηγορα αλλαζεις πλευρα και απόψεις
    Θα διώκονται όσου λένε ψευδής ειδήσεις αλλά οι ίδιοι διέδωσαν πρώτοι

    ΣΧΟΛΙΑ

    ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ

    Να το κατεβασουμε οσο προλαβαίνουμε.... Αυτο παει σιγουρα για διαγραφη...
    Ευχαριστουμε.

    https://www.youtube.com/watch?v=z1H8pNp98aQ


    ΕΠ- ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.....

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή