«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ! ... "ΠΟΙΑ ΘΥΕΛΛΑ; ΠΟΙΑ ΘΥΕΛΛΑ;"

 

 

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΜΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ Q-ANON.

ΦΑΙΔΡΟ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "TRUST THE PLAN", ..ΜΙΑ ΦΡΑΣΟΥΛΑ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ (την "Operation Trust") ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ psyop ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ 1920 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ Q, ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ..; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Q; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ..; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΆΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΛΙΑ" ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ; ..ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΙΜΠΣΟΝ, ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 🚫 ΤΗΣ ΛΈΙΝΤΙ ΓΚΑΓΚΑ.

ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΜΕ, ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΚΛΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". ΤΊ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ..;;; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΚΆ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ; ΡΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΆΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΠΟΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..;;; ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ..

 

K-T

 


15 σχόλια:

  1. O ορος "ΜΑΡΤΙΟΣ" χρειαζεται ολοκληρο αρθρο.

    Το εργο των FOUNDING FATHERS ανεσταλει επ' ολιγον μετα τον Τζακσον, δεν ακυρωθηκε. Ο στρατος διελυσε την καρικατουρα UNITED STATES OF AMERICA, INC. και τα συμβολα της. Ο Τραμπ δεν δυναται πλεον να χρησιμοποιει μια ψευτοπρωτευουσα κι' εναν ψευτοΛευκοΟικο. Απο την στιγμη που επελεγη να επαναφερη την REPUBLIC OF AMERCA, η αρχη πρεπει να γινη στον ιστορικο χρονο της διακοπης της και προ-υποθετει νεα Αμερικανικη Πρωτευουσα και Λευκο Οικο.

    Μην ανησυχειτε, λοιπον, ο Τραμπ διοικει και η επιστροφη του απο την Φλοριντα θα σημανη και την επιστροφη του ανθρωπινου πολιτισμου στη γη. Μας προειδοποιησε αλλωστε οταν στην αρχη της θητειας του στην ερωτηση της δημοσιογραφου στο Οβαλ Γραφειο "Ποια θυελλα Κε. Προεδρε" απαντησε λακωνικα "YOU WILL FIND OUT". Στις αρχες αυτης της θυελλης ειμαστε τωρα.

    Οταν ο σιφουνας αγκαλιαση και την Ιερη Γη της Ελλαδος, το ΛΕΧΡΙΤΑΡΙΟ Μπουταρ-Κανακ θα εξαφανισθη στο πυρ το εξωτερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/01/ghrees-2027.html?m=1

    Νέες πληροφορίες από την οεα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ, ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ.

      Αρίμνηστος γενναίος Σπαρτιάτης πολεμιστής από το χέρι του οποίου βρήκε το θάνατο ο Πέρσης στρατηγός Μαρδόνιος στη μάχη των Πλαταιών.

      Αρίμνηστος. Ηγήθηκε του δεξιού κέρατος των Ελλήνων στη Μάχη των Πλαταιών, για να τον τιμήσουν οι Αθηναίοι, αφού τους έπεισε να αντιμετωπίσουν το Μαρδόνιο στις Πλαταιές και να μην υποχωρήσουν στην Ελευσίνα. Οι Δελφοί είχαν δώσει χρησμό στους Αθηναίους να πολεμήσουν στη δική τους χώρα και στην πεδιάδα της Ελευσίνιας Δήμητρας και της Κόρης. Ο Αρίμνηστος πρότεινε να υπαχθεί η χώρα του στους Αθηναίους και εξήγησε ότι το ιερό του χρησμού ήταν αυτό της Δήμητρας στις Υσιές. Οι Αθηναίοι δέχτηκαν και έμειναν στις Πλαταιές (Πλουτ.Αριστ. 11). Ο Αρίμνηστος ηγήθηκε επίσης των Πλαταιέων και στη Μάχη του Μαραθώνα.

      ΚΥΡΙΑ ΕΟΡΤΗ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
      Τεκμαρτή Εορταστική Ημερομηνία. Επέτειος του ‘Μολών Λαβέ’ (έλα να τα πάρεις) για την ενδοξότερη και πιο διάσημη μάχη όλων των εποχών, τη μάχη των Θερμοπυλών, των 300 Σπαρτιατών του Λεωνίδα και των 700 Θεσπιέων του Δημόφιλου.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.

      Στην ελληνική μυθολογία ο Ηρακλείδης Αριστόμαχος ήταν δισέγγονος του Ηρακλή και της Δηιάνειρας, εγγονός του `Υλλου και γιος του Κλεοδαίου. Διάδοχος στην προσπάθεια των προγόνων του να επιστρέψουν στην Πελοπόννησο, ο Αριστόμαχος πήρε όπως κι εκείνοι σχετικό χρησμό από το περιώνυμο Μαντείο των Δελφών. Ο χρησμός που του δόθηκε, όπως τουλάχιστον τον κατάλαβε ο ίδιος, έλεγε ότι οι θεοί θα του χάριζαν τη νίκη αν ακολουθούσε την «ευθεία οδό». Πίστεψε ότι η φράση σήμαινε τον Ισθμό και προσπάθησε να τον περάσει, αλλά σκοτώθηκε εκεί σε μάχη και οι Ηρακλείδες επέστρεψαν στη Στερεά Ελλάδα για μια ακόμα φορά. Η Πελοπόννησος κατακτήθηκε τελικώς από τους γιους του: τον Τήμενο (ο πρωτότοκος), τον Κρεσφόντη και τον Αριστόδημο.


      Πηγή

      * Emmy Patsi-Garin: Επίτομο λεξικό Ελληνικής Μυθολογίας, εκδ. οίκος «Χάρη Πάτση», Αθήνα 1969, σελ. 188

      Q+++++Q
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  3. 5.000 στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς θα παραμείνουν στο DC έως τα μέσα Μαρτίου

    https://www.fox5dc.com/news/5000-national-guardsmen-to-stay-in-dc-through-mid-march

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή τώρα τελευταία παρουσιάζετε συχνά τις θέσεις του παρακάτω blog δείτε ένα άρθρο του από το πρόσφατο παρελθόν:
    https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΩ, ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΤΕ.

      Διαγραφή
  5. Επειδή τώρα τελευταία λαμβάνετε αρκετές ειδήσεις από την οεα δείτε και ένα παλιότερο άρθρο της:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΖΗΛΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο,ΤΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
  6. Αριστόμαχος του Ταλαού.

    Στην ελληνική μυθολογία ο Αριστόμαχος του Ταλαού ήταν γιος του Ταλαού και της Λυσιμάχης, αδελφός του Αδράστου και πατέρας του Ιππομεδοντα, ενός από τους εφτά στρατηγούς που πολιόρκησαν τη Θήβα. Παρότι ο Ιππομέδοντας σκοτώθηκε κατά την εκστρατεία αυτή, ο Αριστόμαχος απέκτησε από αυτόν έναν εγγονό, τον Πολύδωρο.


    Πηγή

    * Emmy Patsi-Garin: Επίτομο λεξικό Ελληνικής Μυθολογίας, εκδ. οίκος «Χάρη Πάτση», Αθήνα 1969, σελ. 188.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H μονη λυση ηταν ο Στρατος και αυτο ελαβε χωρα.

    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=si8L-wSzADM

    Η εξουσια εχει περασει στο Στρατο ο JoeHo ειναι μια καρικατουρα.

    https://twitter.com/C2m1ll3/status/1353220508485967872

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι Ηλία+++ που βρήκες την ιστορία αυτού του ονόματος. Δεν το επέλεξα τυχαία. Ο Μαρδόνιος είναι δικός μου.👍👍👍
    Ο καθένας στις επάλξεις και για τον ρόλο τον οποίο κλήθηκε να παίξει.
    Κι εσύ ως Ηλίας+++, έριξες το φως σου!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!!!!! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ .... "ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΕΛΛΑ.... Η' Η ΣΙΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ "ΠΙΑ ΘΥΕΛΛΑ' ........
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 1:25 ΕΩΣ 1:45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=QyuxzF-KOFc

    ΑπάντησηΔιαγραφή