«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" Η ΚΑΜΠΑΛ , ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ

13 σχόλια:

  1. Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.
    Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΘ 'ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΚΑΜΠΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    Ο ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    Ο ΤΟΜ ΑΙΜΟ ΡΟΥΦΑΝΚΣ ,ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΟΥΦΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ......ΧΑΨΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
    ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΊΟ....
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΑΚΟΜΑ.
    ΧΜΜΜΜΜ....ΜΕΤΑ...ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΆΤΙΑ.
    ΕΡΠΕΤΑ ,ΣΑΥΡΕΣ ,ΔΡΑΚΟΙ ,ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ....ΚΑΠΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ :
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ,Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ , ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΘΥΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ WEB ARCHIVE !!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ !!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ https://web.archive.org/web/20201221182651/https://thejusticeheroes.wordpress.com/2020/12/10/hunterbidenslaptop/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δεύτερος σύνδεσμος έχει διαγραφεί. Στον πρώτο πώς θα πάμε εκεί που θέλουμε; Έβαλα hunter biden αλλά δεν έδωσε τίποτα σχετικό από αυτά που έκανε με τις δυο κόρες του, και τα οποία τώρα δεν υπάρχουν στο theorionlines.com

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΛΔ ΜΗΝ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΚΟΠΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ!!!
      https://web.archive.org/web/20201221182651/https://thejusticeheroes.wordpress.com/2020/12/10/hunterbidenslaptop/amp/

      Διαγραφή
    3. ΠΑΤΕΡΑΣ, ΓΙΟΣ, ΠΙΑΣ' ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΎΠΑ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΊΕΣ..

      Διαγραφή
  3. Η δαιμονοποιηση της διαχρονικης Ελλαδος και η υπονομευση των αιωνιων προταγματων της ειναι ευδιακριτη παντου σε εκεινες ακριβως τις δομες και στις καταστασεις οπου κυριαρχει η ΝΤΠ ειτε ως εξουσιαστικο ιερατειο, ειτε ως ιδεολογια, ειτε ως κρατος, ειτε ως οργανωμενη βιομηχανια θεαματος(πχ Χολυγουντ)!!. Χαριν της αληθειας ακομα και ο Χριστιανισμος ιδιως αυτος μετα την εγκαθιδρυση του, χρησιμοποιησε πρωτος τις μεθοδευσεις και τα σκαρφισματα που βλεπουμε παντου σχεδον σημερα κατα της Ελλαδος.Οχι μονο εκδηλωνοντας απλως την αντιθεση του προς την θρησκεια της Αρχαιας Ελλαδος κατι που ας πουμε θα ηταν θεμιτο αλλα και σε επιπεδο υποδοροιων συμβολισμων περαν του πολιτικου διωγμου που ελαβε χωρα ολα τα χρονια του Βυζαντιου. . Πχ το υπερλαμπρο αστρο της αυγης τον Εωσφορο της Αρχαιας Ελλαδος (τον μετεπειτα Αυγερινο του Βυζαντιου) του προσεδωσε την ακρως αποκρουστικη καταφορα του εξω απο δω κυριος οιδε γιατι!!!!! Στις γλωσσες των Ευρωπαιων αμεσως μετα τον εκχριστιανισμο τους πολιτογραφηθηκε ο διαβολος ως Hell πολυ κοντα στο Hellas η στην συντμηση του κατι που δαιμονοποιει την Ελλαδα ως η πεμπτουσια του κακου!!!! Ας σκεφτουμε μονο!!!!! Οταν ενας Ευρωπαιος λεει Hellas στην πραγματικοτητα λεει και σατανας!!!!! Ελλας δηλαδη και σατανας συμπλεκονται!!! Με οτι αυτο μα σημαινει και οτι να συμβολιζει!!!....... Οι ταινιες του Χολυγουντ παλι ειναι γεματες απο Ελληνικους συμβολισμους που ολως παραδοξως παραπεμπουν παντα μα παντα στο κακο!!Ας πουμε τα αεροπλανα των τρομοκρατων σχεδον παντα ερχονται απο την Αθηνα και οι τρομοκρατες μιλουν γραφουν(φευγαλεα) κειμενα με Ελληνικα γραμματα.Οι απατεωνες δε σχεδον παντα ειναι ο Pappaτετοιος , ο..... OPOULOS κλπ. κλπ.!! Το ευτυχημα ειναι οτι το τεραστιο πολιτιστικο αποθεμα της Ελλαδος ειναι διεσπαρμενο παντου στον κοσμο πολυ περισσοτερο απ οτι υφισταται στην Ελλαδα. Και ειναι υπο διωγμο ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες το χαρακτηριστικότερο. Τις φοιτητικές αδελφότητες (στοούλες χαχαχα) των κολεγίων, με τα Δ, Ω, Ξ, Π, Σ, Ψ ως σύμβολα παντού, αλλά και ολόκληρες αρχαιοελληνικές φράσεις.

      Διαγραφή
    2. Ναι εχεις δικαιο!!! Δεν ειναι εκπληκτικο????!! Βαφτιζουν τις γιαφκες τους με Ελληνικα ονοματα!!! Δειχνει πως μεταλλασονται, πως παραλλασονται και πως κρυβονται!!!Χτιζουν τις τραπεζες τα κυβερνεια και τα θησαυροφυλακια τους με Αρχαιοελληνικους αρχιτεκτονικους ρυθμους!!Αναζητουν μια σταγονα εστω κυρους που προσδιδει η Ελλας στο υποσυνειδητο των ανθρωπων για να κρυψουν τις ανομιες και τις προθεσεις τους!!! ! Τακτικες αποκρυψης και ανταρτοπολεμου κανονικα!!! Κορυφαια ομως τακτικη τους νομιζω μακραν ολων των αλλων ειναι ο ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΣ!!! ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΣ παντου σε καθε κυβερνητικη δομη, σε καθε πολιτικο κινημα, σε καθε ιδεολογια, σε καθε θρησκεια!!!

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΑ! ΤΟ Hell ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΠΟΥ Hell = ΛΑΜΠΡΟ - ΦΩΤΕΙΝΟ - ΦΩΣ

      Διαγραφή
  4. "Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ......ΧΑΨΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
    ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΊΟ....
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΑΚΟΜΑ.
    ΧΜΜΜΜΜ....ΜΕΤΑ...ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ".

    Πάντα ευχάριστα αινιγματικος ο φιλτατος Αριστομαχος!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Πόσο πονά τους αριστεροεβραίους , η έλευση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας στην γη
    και η επαναφορά της πραγματικής αρχαίας Τριαδικής Ελληνικής θρησκείας σε ολόκληρη την γη και όχι μόνον στην Ελλάδα μας, δεν λέγεται.
    Το Ελληνοχριστιανικό Βυζάντιο θα τους στοιχειώνει για πάντα.
    Οπως ακριβώς θα γίνει και τώρα.

    https://www.youtube.com/watch?v=Kc112uZntUM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τονλ "Βυζάντιο" δηλαδή η Αν.Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, υπήρξε Χριστιανικό
      αλλά
      (και λυπάμαι όσους στεναχωρήσω)
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ....
      ίσως την περίοδο των Κομνηνών
      (Σέρβοι) ελαφρώς Ελληνογενές...
      ε
      Ειδάλλως ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ....
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ....

      Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι η μεγαλύτερη ΕΘΝΟΚΆΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Μ.Θεοδοσίου.....
      τον είπαν και "Μέγα" (η εκκλησία)
      ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ....
      ΓΙΑΤΊ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ....
      ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΠΡΆΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ....
      (αν σας θυμίζει πρακτικές "Ίσις" και Αραβικής Άνοιξης...απλή σύμπτωση)

      Έμεινε να παιχτεί η τελευταία και πιο σημαντική πράξη του "δράματος",
      όσον αφορά το "Βυζάντιο" με την φανέρωση της απάτης εις βάρος του Ελληνισμού, με το σύμβολο που μας φορτώσανε "κάποιοι" (δεν είναι της ώρας) ως Βυζαντινό και σύμβολο του Βυζαντίου .....
      και το χρησιμοποιούν η εκκλησία κυρίως (γιατί άραγε) αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ο Στρατός (έτσι εξηγούνται πολλά).....

      Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί εις βάρος της Ελλάδος, θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια εκατομμυρίων Ελλήνων κι όχι μόνον αλλά και Ορθοδόξων Χριστιανών, σε ολο τον κόσμο.....




      ΈΣΣΕΤΑΙ ΉΜΑΡ



      ΈΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

      Διαγραφή
    2. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν Εβραίο Μωαμεθανό Ινδό Πακιστανό την
      ΧΙΛΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

      Αν είσαι Ελληνας , ακόμα και να είχες άπειρες αμφιβολίες για οτιδήποτε άλλο , για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!!

      Καλά κάνεις και το ψάχνεις , διότι έτσι θα καταλήξεις στην Αλήθεια. Τους πραγματικούς Ελληνες τους σκότωσαν κατά εκατομμύρια οι αντίχριστοι. Αυτοί που Σταύρωσαν και Τον Ιησού Χριστοό μας.
      Ο Μ. Θεοδόσιος μας προστάτεψε όπως και όλοι οι Αγιοι μας απο τους αντίχριστους ανθέλληνες. Για να μην πέσουμε ξανά στην σκλαβιά απο την οποία μας απελευθέρωσε Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

      Ομως όλα αυτά είναι χιλιοειπειμένα και έχουν απαντηθεί καταλλήλως. Ψάξτα έφόσον αναζητάς την Αλήθεια. Εάν όχι δεν έχει πια κανένα νόημα η όλη συζήτηση . Εχουμε πόλεμο οι Ελληνες δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.

      Οποιος είναι μαζί μας έχει καλώς όποιος είναι εναντίον μας κακό του κεφαλιού του.
      http://www.oodegr.com/neopaganismos/ag.grafi/kathimwn1.htm

      ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ,
      ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ
      ΧΙΛΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ
      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!
      ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
      ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

      Υ.Γ.
      Ενα μικρό διάλειμμα παραχωρούμε τώρα στους αντίχριστους εχθρούς μας για να κατανοήσει η παγκόσμια κοινότητα την Αξία της Ελληνοχριστιανικής κυριαρχίας.
      Μην ανησυχείτε κ. Κώστα ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθω επι του ζητήματος. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε .

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή