«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Η ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΚΡΑΤΟΥΣ

Σχόλιο Διόδοτου: Η σημερινή εκπομπή του Άγγελου Καραγεώργου έχει αρκετά θέματα πέραν του κοροϊδοϊού, όπως την δωρεά βιβλίου, με δαίμονες και μαγείες, από εκπαιδευτικό προς ένα δημόσιο νηπιαγωγείο, Τον αγαπητό μας ευκοίλ.. ε.. συγνώμη..Κικίλια ήθελα να πω.. να ξεσπάει σε κλάματα στην τιβί, για τις ηρωικές προσπάθειες των νοσηλευτών στον "αγώνα" κατά του κοροϊδοϊού.. κ.ά.. Η εκπομπή  ξεκινάει με δυνατό βίντεο ιατρού, που μάς περιγράφει εξοργισμένος την περιπέτεια του εγγονού του που παραλίγο να τον χάσει λόγω βακτηριακής λοίμωξης του αναπνευστικού από τη μάσκα, το πάνινο φίμωτρο των νεοταξιτών για να μάς υποτάξουν. Αν θυμάστε.. είχαμε μιλήσει πριν από αρκετούς μήνες για δηλώσεις του Άντονι Φάουτσι (του Τσιόδρα των ΗΠΑ) περί της ισπανικής γρίπης του 1920, που έστειλε στον τάφο άνω των 20 εκατομμυρίων ανθρώπων. Είχε πει, σύμφωνα με στοιχεία του ομολόγου του τότε, Ισπανού γιατρού, ότι το 80% των θανάτων οφείλονταν όχι σε λοίμωξη του αναπνευστικού από τον ιό της γρίπης, αλλά σε βακτηριακή λοίμωξη από τα πανιά που φορούσαν όλοι στο πρόσωπο για μάσκες. Έτσι και τώρα.. αυτό επιχειρούν. Αποπληθυσμό. Να μάς στείλουν με τις μάσκες και τα εμβόλια, να δούμε τα ραδίκια ανάποδα. Η παρακάτω φωτογραφία είναι ένα καρέ από το βίντεο του ιατρού. Πατήστε "κλικ" επάνω στη φωτογραφία για να δείτε την εκπομπή του Άγγελου. 

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πατάς κλικ στην εικόνα και σε βάζει στην ιστοσελίδα του Καραγεώργου. Αμέσως βλέπεις μπροστά σου το βίντεο.

      Διαγραφή
  2. 55 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19:

    https://www.theepochtimes.com/55-people-died-in-us-after-receiving-covid-19-vaccines-reporting-system_3659152.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-01-16-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδήσεις από https://dimpenews.com/:
      H Mauricette, (η 1η γυναίκα που εμβολιάστηκε) 78 ετών δέχθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech στο Sevran. Η ανάρτηση που δηλώνει το θάνατο της έγινε στις 28/12/20 δηλ. 1 μέρα μετά τον εκών άκων εμβολιασμό της.
      Ισραήλ: 4.500 άτομα μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολιασμού. Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό.
      Aυξήθηκε 300% η θνησιμότητα στο Ισραήλ μετά την έναρξη μαζικών εμβολιασμών.13 άτομα παρουσίασαν παράλυση προσώπου!!!!
      7 θάνατοι στη Γερμανία μετά τον εμβολιασμό με Pfizer. [αυτοί είναι νέοι, μετά τους 10]
      ΗΠΑ: 3.916 περιπτώσεις μ΄ ανεπιθύμητες ενέργειες σχετιζόμενες με εμβόλιο COVID, συμπεριλαμβανομένων 13 θανάτων.
      Αυτοκτονία φοιτήτριας Ιατρικής στη Γαλλία.3 φοιτητές αυτοκτόνησαν σε 1 μήνα. Πολλές απόπειρες. Ψηφιακή κόπωση, απομόνωση, ψυχολογική εξάντληση….
      Εδώ έχουμε έλλειψη σε σύριγγες κι έτσι θα γλυτώσουν κάμποσοι…
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Παιδιά, είναι δικό σας το πρόβλημα. Το τσεκάρισα με πολλούς φίλους, στους υπολογιστές τους, και μού ανοίγει και με το κινητό.

      Διαγραφή
    2. Λειτουργεί κανονικά.καντε ανανέωση στην σελίδα.

      Διαγραφή