«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ:ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120. Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

"Hi, παίδες! Χάνομαι πού και πού, γιατί έχουμε σοβαρές δουλειές! ΄Οπως; Να σώσουμε την πατρίδα από τους προδότες! Και μια και το δρόμο μας τον έδειξε ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, είπα, να τον αντιγράψω και να τον ακολουθήσω κατά πόδας!.."


 

Επομένως, πλέον έχω την τιμή, να είμαι η πρώτη θεματοφύλακας του Συντάγματος στην Κέρκυρα και ήδη βάζω μπουρλότο στους συντοπίτες μου (και όχι μόνο), ώστε να γίνουμε πολλοί! Για την ακρίβεια με ψάχνουν, δεν τους ψάχνω και είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα.

Και πάμε, να σας εξιστορήσω τη δική μου εμπειρία στο αστυνομικό τμήμα:

Χθες Σάββατο 30/1/2021 και ώρα έντεκα το πρωί ντύθηκα, στολίστηκα, έβαλα το δωδεκάποντό μου (γιατί είμαι και τάπα /1.62) και πήγαμε με το σύζυγό μου Ανδρέα και ένα φίλο, το Νίκο, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κερκύρας. Μάλιστα, για να γελάσετε, φορέσαμε και μάσκες, γιατί ως γνωστόν, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο σκοπός ήταν ιερός, για να κολλήσω σε τέτοιες λεπτομέρειες!

Στην πύλη ο άλλος σκοπός -το όργανο- μας ρώτησε, ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψής μας και απάντησα: “Ομαδική αναφορά – καταγγελία”. Ο άνθρωπος νόμιζε, ότι πήγαμε, να μηνύσουμε κανένα γείτονα, γιατί οι κατσίκες του μπήκαν στο χωράφι μας και ζήτησε λεπτομέρειες, οπότε του είπα: ” Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μπορούμε, να το συζητήσουμε εδώ στο όρθιο, πείτε μας, πού να πάμε, να κάνουμε τη δουλειά μας!” Αλλά επέμενε, να μάθει, για ποιο λόγο κάνουμε την καταγγελία -ας πρόσεχε-, οπότε αναγκάστηκα, να του πω:

-Για εσχάτη προδοσία!
Κόκκαλο ο τύπος!

-Εσχάτη προδοσία; Εναντίον ποιου;

-Εναντίον 173 βουλευτών της ελληνικής Βουλής!
Εκεί ήταν που τον λυπήθηκα, γιατί κοκκίνισε, πρασίνισε, άλλαξε δέκα χρώματα και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του!

-Τι θέλετε, να πείτε, κυρία μου;

Του εξήγησα εν ολίγοις περί της παράδοσης εθνικής κυριαρχίας μέσω της πρώτης δανειακής σύμβασης και για τη μήνυση για εσχάτη προδοσία, που ανακοινώθηκε από το βήμα της Βουλής στις 24/11/2011 και η οποία εκκρεμεί και άρχισε πανικόβλητος τα τηλέφωνα!

Τελικά, μας είπε, ότι υπεύθυνος για να την παραλάβει, είναι ο αξιωματικός υπηρεσίας της Ασφάλειας και μας έστειλε στον Α’ όροφο.

Λίγο μετά αφού ανεβήκαμε όμως, μας ενημέρωσε, ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας απουσιάζει και καλύτερα, να έρθουμε κάποια άλλη στιγμή. Και τότε ποιος είδε την τρελή και δεν τη φοβήθηκε! ΄Αρχισα, να απειλώ θεούς και δαίμονες με μηνύσεις, οπότε ο φιλαράκος μας τα χρειάστηκε. Για να μην τα πολυλογώ, σε λίγο καταφθάνει ο αξ. υπηρ. και ξεκινάμε τη δουλειά μας!
Ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος, μέχρι που ήρθε ένας άλλος -όνομα και μη χωριό- που του τα έχω ψάλλει 21 Μαϊου και 28 Οκτωβρίου που ήρθαν, να αποτρέψουν μηχανοκίνητη πορεία και πήγε, να μας κάνει τη ζωή δύσκολη για κάτι σφραγίδες στο επικυρωμένο αντίγραφο. Του απάντησα, ότι θα το κάνουν, όπως ακριβώς γίνεται σε όλα τα αστυνομικά τμήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και μας άδειασε τη γωνιά!

Εν τέλει, κάναμε τη δουλειά μας σωστά, όπως έπρεπε και πριν φύγω είπα, να κάνω εντυπωσιακή έξοδο ρίχνοντας μία βόμβα ενώπιον τεσσάρων οργάνων (και άλλων δύο πιο πριν στην είσοδο):

“Σας ενημερώνω, ότι υπάρχει αθωωτική δικαστική απόφαση για μάσκα και άσκοπη μετακίνηση για τρεις συνεργάτες μας, επομένως ενημερώστε κι εσείς τους συναδέλφους σας, να σταματήσουν, να κόβουν πρόστιμα στον κόσμο, γιατί διαφορετικά η μήνυση θα πάει σύννεφο! Ευχαριστώ!”

Και όλως περιέργως (;) κατάπιαν το αμίλητο νερό και ούτε άχνα δεν έβγαλαν! Ούτε “τι λέτε κυρία μου, εδώ υπάρχει ΚΥΑ ούτε μαλα-ΚΥΑ”! Καπίς, παίδες; Μούγκα στη στρούγκα τα όργανα, αφού εννοείται, ότι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους εμάς, ότι όλα αυτά τα μέτρα και τα πρόστιμα είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και ότι κάνουν πολύ κακώς, που συνεργάζονται με μια προδοτική, κατοχική κυβέρνηση! ΄Ετσι, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους!

Να διευκρινίσω, ότι επειδή ήμασταν οι πρώτοι στην Κέρκυρα, είχαμε την συμπαράσταση και βοήθεια στο τηλέφωνο -σε ανοιχτή ακρόαση- της έμπειρης θεματοφύλακας Ελευθερίας από τη Θεσ/νίκη, που παρενέβαινε όπου ήταν απαραίτητο, για να μας δώσει τα φώτα της! Ενώ αυτό που συμβαίνει σε όλην την Ελλάδα είναι, ένας θεματοφύλακας που γνωρίζει επακριβώς τα βήματα που πρέπει, να ακολουθηθούν, να συνοδεύει τους καινούργιους στο αστυνομικό τμήμα, για να γίνει η δουλειά σωστά. Το ρόλο αυτό θα αναλάβουμε από τούδε και στο εξής στην Κέρκυρα ο σύζυγός μου κι εγώ! Και βέβαια δικαιολογούμε και τα όργανα, που ως πρωτάρηδες δε γνώριζαν ακριβώς τη διαδικασία.

Εννοείται, ότι από εδώ και μπρος, είμαστε θεματοφύλακες του Συντάγματος και δε μας αγγίζει κανένας παράνομος και αντισυνταγματικός νόμος! Και αν τολμήσει κανένα όργανο, που δεν ξέρει τη δουλειά του, να μου πει για μάσκες και sms, θα φάει μήνυση, που θα είναι όλη δικιά του! Και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, γιατί παραβαίνει το Σύνταγμα! Και θα αιτηθώ αποζημίωσης 1000 Ε, να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να απολυθεί από τη δουλειά του! ΄Οπως ακριβώς έκανε και ο Παναγιώτης για το όργανο, που τον συνέλαβε! ΄Οχι, παίζουμε!

Βέβαια ο στόχος δεν είναι αυτός αλλά να σώσουμε αυτήν την έρμη την πατρίδα, που έχει τραβήξει τα πάνδεινα εξαιτίας μας, να καθίσουμε τους προδότες στο σκαμνί, να αγωνιστούμε για την Ορθοδοξία, που διώκεται βάναυσα και τέλος για τα παιδιά μας, που η δική μας η γενιά ευθύνεται, που τα καταδίκασε να μην έχουν μέλλον ή να ζήσουν ως δούλοι!

Τα λέμε! Φιλιά!

ΤΟ ΦΒ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100027021049673

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Α120Σ ΣΤΟ ΦΒ.

https://www.facebook.com/groups/689131881894376

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

 

triklopodia.gr 



17 σχόλια:

  1. EMEIΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ FB ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ?????????
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???????
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.....
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ .
    ΤΙ ΚΑΝΩ???????????
    ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ????

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Εγώ Αγγελική μου δεν έχω FB. Έχω εξουσιοδοτήσει άλλον να φτιάξει σελίδα Διόδοτου στην οποία δεν μπορώ να μπω. Θα το ζητήσω όμως να μας ενημερώσουν.

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ αυτοανακηρύσσομαι θεματοφύλακας της γειτονιάς μου καί της γύρω περιοχής!
    LMAO ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αυτόλυκε τί είναι LMAO;
      Ενημερώνω όμως ότι προχώρησα σε αυτή την δεύτερη αναδημοσίευση από Τρικλοποδιά γιατί προηγήθηκε ανάρτηση με την φωτο της αθωωτικής απόφασης
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_90.html

      Διαγραφή
    2. Προφανώς καλώς έπραξαν οι δικαστές εάν πράγματι βασίστηκε η απόφαση τους σε νομολογία. Εκτός κι αν ήταν τίποτα συριζαίοι καί ήθελαν να την σπάσουν του Κούλη.LOL!

      Όμως το να μην φορά κάποιος μάσκα τον καθιστά "Θεματοφύλακα του Συντάγματος" συγκεκριμένης περιοχής; Τι τίτλος είναι αυτός; Μην τρελαθούμε.

      *Laughing My Ass Off

      Διαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΟΡΟΝΟ ΜΟΥΦΑΣ.
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ ΓΡΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ ,ΓΛΟΥΠ ΚΑΙ ΚΆΤΩ.
    ΣΑΣ ΈΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ,ΟΤΙ ΟΛΩΝ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΆΣΤΑΝΟ.
    ΟΧΙ.
    ΕΔΩ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΠΟΤΕ ,Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ ,ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ.
    ΕΥΓΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ.
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΆΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΕΤΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ,ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ.ΤΣΑΠ ,ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
    ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΡΘΡΟ 6 .
    ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΠΕΦΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
    ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ :ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΗ .
    ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΘΟΥΝ.
    Η ΑΑΔΕ ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
    ΠΑΚΕΤΟ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ.
    ΡΕ ΣΕΙΣ !.
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ;
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΑΜΕ ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ....
    ΡΕ !ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ :
    ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ Η ΒΙΒΙΑΝ ,ΟΤΙ Ο ΤΖΟΝ ΚΈΝΝΕΝΤΥ , ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ,ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 103 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΌΕΔΡΕ.ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ .
    ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ.
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ.
    ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΡΑΚΟ ΜΠΟΥΣ !.
    ΣΕ ΕΞΑΥΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΩΝΑΣΗ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΑΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ..
    ΤΟΥ ΔΕ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!
    ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ;
    ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ.
    ΟΡΘΙΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ.
    ΟΡΘΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΡΙΚΑΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
    Η ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ.
    ΦΤΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
    ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΕΣ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ``ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ;;;''
    ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.
    ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ.
    ΑΥΤΑ.

    ΚΩΣΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια με το άρθρο 120 και την ιερή , ανίερη για εμένα , δήλωση την οποία ο ίδιος ο συντάκτης της την χαρακτήρισε ημιτελής και άνευ ουσίας και ουδέποτε την κατέθεσε διότι πολύ απλά το άρθρο 120 αναγνωρίζει πρωτίστως το άρθρο 28 του Συντάγματος.

    Το άρθρο 28 του Συντάγματος εν κατακλείδι αναγνωρίζει ότι :

    Οι διεθνείς συνθήκες αναγνωρίζονται ως ανώτερες από το εθνικό Σύνταγμα. Ώστε όλες οι δεσμευτικές συνθήκες που έχουν υπογραφεί όπως του Μπέρτον Γουτς είναι πάνω από το σύνταγμα .

    Πλανεμενοι και πλανωντες αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό .

    Ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που λειτουργεί ως εταιρία και δραστηριοποιείται κυρίως στην πλατφόρμα του fb από άτομα του πρώην βαθέως ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.

    Το ΠΑΣΟΚ κάνει απέλπιδες προσπάθειες είτε μέσω της άμεσης δημοκρατίας είτε της ανίερης δήλωσης απλά να ξανά συστηθεί και να αναγεννηθεί μέσα από αυτό καπέλων όντας είτε τη μια είτε την άλλη κίνηση αν και εφόσον προκύψει.

    Αν εισχωρήσει κάποιος στις ομάδες της "ιερής δηλώσης" θα διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στις ομάδες αυτές και διαχειρίζονται παραδείγματος χάριν ομαδικές συνομιλίες μέσω meseenger ή viber λειτουργούν ως εντολοδόχοι.

    Οι εντολές που παίρνουν είναι να μιλούν σε όποιον τους απευθύνεται για την ιερή δήλωση , σε οσους θέλουν δηλαδή να μάθουν τι είναι η δήλωση , ευγενικά , στον πληθυντικό και να τον αντιμετωπίσουν ως πελάτη.

    Αυτά είναι 💯% αληθινά. Και ρωτάω εγώ ο χαζός : Γιατί κάποιοι που εδώ και χρόνια προσπαθούν να με πείσουν για το άρθρο 120 δήθεν για την απελευθέρωση της πατρίδας , θα πρέπει να με αντιμετωπίζουν ως πελάτη ;;; Εεε;;

    Θα έγραφα περισσότερα αλλά δεν θέλω να εκθέσω άτομα του πατριωτικού χώρου είτε του δρόμου είτε του πολιτικού ..

    Όμως όποιος πιστεύει ότι θα νικήσουμε Τους προδότες της μεταπολίτευσης με το 120 είναι τουλάχιστον αφελής αλλά και σκοπίμως ή άθελα του αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό.

    Η μεταπολίτευση με αρχηγό τον ψευτο εθνάρχη Καραμανλή πρέπει να πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Να σαπίσει στη φυλακή η ακόμα καλλίτερα στο εκτελεστικό απόσπασμα αλλά αυτό δεν γίνεται με άρθρα και δηλώσεις που δεν έχουν καμία ουσία παρά μόνο την κοινωνική αποδοχή του μικρόκοσμου του facebook που καταλήγει τελικά από αγώνα για την πατρίδα σε προσωπική έπαρση λόγω της δημοσιότητας, αλλά με άλλους τρόπους !!

    Ζήτω η 21 Απριλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. averoph.wordpress.com/2015/02/25/αρθρο-28-ενα-αγκαθι-στο-συνταγμα-τησ-ελλ/
      ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΙΓΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.
      ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ;
      ΟΠΟΤΕ, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΚΕΛΕ;;;
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ;
      ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΦΗ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Έχεις ένα μεγάλο λάθος.
      Οι διεθνείς συνθήκες υπερισχύουν των νόμων μεν αλλά δεν υπερισχύουν του Συντάγματος.
      Οπότε η χρήση του 120 αν και με τον τρόπο που γίνεται νομίζω πως δεν είναι 100% συμπαγείς, είναι μία λυση όμως. Μία από τις ελάχιστες εκτός τον εκλογών, αν θεωρήσουμε ότι δεν θα υπάρξει εκτεταμένη νοθεία...

      https://www.lawspot.gr/nomika-nea/paylopoylos-ethniko-syntagma-yperehei-ton-kanonon-toy-diethnoys-dikaioy

      Διαγραφή
    3. www.youtube.com/watch?v=N2yVOYPC6iE
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Συγνώμη που θα γίνω δυσάρεστος, δέ θέλω να σας τη σπάσω, αλλά...

    ...ΑΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ...

    Ποιό "άρθρο 120", ρέ παιδιά;

    Εκτός του ότι είναι εξ αρχής παπατζήδικο, ως αόριστο,

    (...σας έχω εξηγήσει, ότι εφ' όσον ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτόματη τιμωρία του παραβιάζοντος το Σύνταγμα, είναι ελαφρώς ηλίθιο να περιμένουμε να επαναφέρει στην τάξη τον κάθε αντισυνταγματικό πρώθυ ο καφετζής της Άνω Ραχούλας - ακόμη κι αν όχι ο συγκεκριμένος ...λειτουργός, έστω καί κάποια έξυπνη γυναίκα με 12ποντες γόβες...)

    - Μήπως έχετε ακούσει κάτι γιά τη συνθήκη της Λισσαβώνας του 2015;
    - Η οποία υπερισχύει όλων των Συνταγμάτων των κρατών-μελών του βόθρου "Ε"Ε;
    - Η οποία είναι το λεγόμενο "Ευρωσύνταγμα" με άλλη ονομασία,
    - που δεν πέρασε ως "Ευρωσύνταγμα", επειδή το καταψήφισαν με δημοψήφισμα η Ολλανδία καί (νομίζω) η Γαλλία,
    - αλλά πέρασε απ' την πίσω πόρτα ως "συνθήκη της Λισσαβώνας";

    Καταλαβαίνετε τώρα το γιατί όλες οι μηνύσεις γιά εσχάτη προδοσία κτλ πάνε κατευθείαν στα σκουπίδια, όσο καλά καί να είναι τεκμηριωμένες νομικώς;
    Καταλαβαίνετε γιατί ο αληταράς Γάπας έβαλε στο τραπέζι του ΔΝΤ καί την ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία των Ελλήνων;
    ['Ντάξ', το 2010 δεν είχε υπογραφεί η συνθήκη της Λισσαβώνας, αλλά τα είχαν προσχεδιασμένα αυτά, όπως καλώς αντιλαμβάνεσθε. Λερναία Ύδρα, μιλάμε. Δεν είναι σχήμα λόγου. Το συνειδητοποιείτε; ]

    Δυστυχώς, το παπατζηλίκι αυτό είναι πολύ καλά στημένο (αυτό έλειπε, να μην το στήνανε αριστοτεχνικώς τα γατόνια του συστήματος!), μόνο που το μέγιστο κομμάτι του λαού ΔΕΝ το έχει πάρει χαμπάρι. Αλλά τα μιλημένα μασωνάκια καί δικαστάκια το ξέρουν.

    Εύχομαι να πέφτω τελείως έξω, αν καί φοβάμαι πως δεν.

    Μόνον επαναστατικώι δικαίω πλέον, ό,τι καταφέρουμε. Γιά να τιμήσουμε δεόντως τα 200χρονα.

    Υγ: Η Σκεπτόμενη Ελληνίδα μου είναι λίαν συμπαθής, αλλά μάλλον της διέφυγαν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βαριεσαι. 400€ στο κρατικο ταμειο μπηκαν παντως (γιατι τοσο κοστισζει μια μηνυση), 100 αργοσχολοι ακομα να βρεθουν μας κανουν 40000€.
      Και ενω ολοι προσπαθουν με νομοτυπους τροπους να γκρεμισουν το συστημα κανεις δεν σκεφθηκε πως μια φορα, μια οχι παραπανω, αν δεν κανει ΚΑΝΕΝΑΣ φορολογικη δηλωση τοτε το οικοδομημα πεφτει σαν τραπουλοχαρτο...

      Διαγραφή
  7. Ώωωπππ!!! Φαουλάκι! (Διέπραξα. Το Αλτσχάϊμερ γάρ.)

    Η συνθήκη της Λισσαβώνας υπογράφηκε το 2007 (όχι το 2015), τέθηκε σε ισχύ το 2009... άρα, ΠΡΙΝ τα Μνημόνια καί την επέλαση του ΔΝΤ. Κατά τα λοιπά, ισχύει απολύτως το ότι είναι το φτυμένο "Ευρωσύνταγμα", που μπήκε με μάσκα απ' την πίσω πόρτα.

    Λεπτομέρειες, εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%B2%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82

    Το πλήρες κείμενο (μεταφρασμένο) εδώ (σελίδα αφετηρίας) : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=OJ:C:2007:306:TOC

    ...που, πολύ φοβάμαι, θα μας βγεί θρίλλερ.

    Ξεκινάω προσεκτικό διάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Εργ!

      Πού είσαι άργησες. Περίμενα πώς και πώς ένας λογικός να μπει να τα πει αυτά, καλύτερα από ότι θα τα έλεγα εγώ. Εντωμεταξύ.. την αθωωτική απόφαση (8-1-2020) την είδα https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_90.html . Πού είναι όμως η αιτιολόγηση της απόφασης που επρόκειτο να ζητήσει ο Αποστολόπουλος από το δικαστήριο εντός 6-8 ημερών; Την θέλουμε κι αυτή φυσικά, γιατί πού ξέρω εγώ αν (όπως γράφει η βρωμο-ιστοσελίδα ερτ-open πως δίνουν αθωωτικές για μάσκα σε όσους δεχτούν να κάνουν τεστ που θα βγει αρνητικο) η αθωωτική βγήκε για την μαγκιά του θεματοφύλακα...

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
      2. Ο όρκος που δίνουν ο Πρωθυπουργός, οι Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης, οι Υπουργοί, οι Αναπληρωτές Υπουργοί και οι Υφυπουργοί, πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους είναι ο ακόλουθος: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού.».
      ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ [ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ], ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
      ΑΝ ΟΡΚΙΖΕΖΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ, ΑΠΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ [ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ] ΠΡΟΕΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή