«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

WATERMARKGATE 10 - ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΦΟΡΩΝ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)

Αποκάλυψις 17,16        

...καὶ τὰ δέκα κέρατα ἃ εἶδες καὶ τὸ θηρίον, οὗτοι μισήσουσι τὴν πόρνην καὶ ἠρημωμένην ποιήσουσιν αὐτὴν καὶ γυμνήν, καὶ τὰς σάρκας αὐτῆς φάγονται, καὶ αὐτὴν κατακαύσουσιν ἐν πυρί.

 

1. "ΒΙΒΛΙΚΗ" Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Q

    Η πρόσφατη περίοδος χαρακτηρίστηκε ως προς τις εξελίξεις στις ΗΠΑ και κατ' επέκταση παγκοσμίως, ως μια σχετικά παράξενη περίοδος, μέσα σε μια ατμόσφαιρα, που τα χαρακτηριστικά της έμοιαζαν να είναι επαμφοτερίζοντα. Ενώ ο Πρόεδρος Τραμπ έδινε μια εικόνα πλήρους βεβαιότητας και άκρας αποφασιστικότητας προς τα έξω και ενώ η τεράστια πλειοψηφία τών υποστηρικτών του στην βάση περίμεναν να κηρύξει αυτός την χώρα από στιγμή σε στιγμή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αυτός στις δημόσιες εμφανίσεις του αναφερόταν σχολαστικά στην τήρηση της νόμιμης διαδικασίας, ενώ όμως η νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των θεσμών, κυβερνητικών (σε επίπεδο πολιτειών) δικαστικών σε όλα τα επίπεδα εκδίκασης, καθώς και κεντρικών οργάνων (Κογκρέσο και Βουλή των Αντιπροσώπων) είχαν αυτοαπαξιωθεί τελείως με την πρακτική τους, έχοντας απολέσει κάθε ίχνος νομιμοποίησης στην συνείδηση της πλειοψηφίας των πολιτών. Η εμμονή του προέδρου Τραμπ για σχολαστική τήρηση της νομιμότητος εν μέσω θεσμών, που έμοιαζαν θλιβερά κουρέλια στην σφοδρή ορμή του ανέμου των εξελίξεων, δημιουργούσε σε πολλούς αμφιβολίες και εν πάση περιπτώσει, έμοιαζε να είναι άκρως δυσερμήνευτη. Οπωσδήποτε, ο Πρόεδρος είχε εξαγγείλει πολύ βαρυσήμαντες αποκαλύψεις, που θα τράνταζαν συθέμελα την κοινή γνώμη. Όμως δεν έπαυε να κυριαρχεί πλήρης ανησυχία, για την εξέλιξη της πορείας διακυβέρνησης της χώρας. Το πλήρως διεφθαρμένο κρατικό κατεστημένο των ΗΠΑ με τον ασφυκτικό έλεγχο που εξασκούσε σε αυτό το βαθύ κράτος, έμοιαζε να αποτελεί μια απειλή χωρίς προηγούμενο. Ειδικά στην περίπτωση που ο τζο μπάιντεν γινόταν επίσημα πρόεδρος, κυριάρχησε εν πολλοίς μια φοβία, ότι τα αντικοινωνικά μέτρα που θα έθετε σε κίνηση, θα οδηγούσαν μοιραία στο ξέσπασμα βίας με διευρυμένες εμφύλιες συγκρούσεις, καθώς και στην διάλυση των ΗΠΑ, με την αποχώρηση περισσότερων πολιτειών από το ομοσπονδιακό συγκρότημα. 

    Από την άλλη μεριά, οι μόνιμα καθησυχαστικές επιβεβαιώσεις και παραινέσεις τού περιβάλλοντος του Προέδρου, ότι όλα εξελίσσονται με βάση το υπάρχον σχέδιο προς την επιθυμητή κατεύθυνση και ότι οι υποστηρικτές του καλούνται, όχι μόνον να το εμπιστευθούν, αλλά στην κυριολεξία να απολαύσουν την όλη “παράσταση”, έμοιαζαν να παίζουν μπάσα βιόλα, πριονίζοντας τα νεύρα ανθρώπων, που αγωνιούσαν τα μέγιστα για την πορεία των εξελίξεων, σε μια διαδικασία, που εξωτερικά και από πρώτη ματιά διακρινόταν από χαρακτηριστικά ασταθούς ισορροπίας, η οποία βαθμηδόν έπαιρνε κλίση σε βάρος τού Προέδρου. Ο Πρόεδρος είχε καταφανώς προδοθεί, τόσο από το άμεσο, όσο και το απώτερο περιβάλλον του, το οποίον ημέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα αποκαλυπτόταν ως μια στρατιά επίορκων συνωμοτών τύπου ιούδα, που είχαν από καιρό ενταχθεί στα πλαίσια του σχεδίου μιας πισώπλατης μαχαιριάς, σαν πέμπτη φάλαγγα. Η ακραία απόληξη αυτής της προδοσίας, ήταν η επικύρωση της καλπονοθείας από τον αντιπρόεδρο πενς και από πληθώρα εκπροσώπων στην κοινή συνεδρίαση Κογκρέσου και Βουλής των Αντιπροσώπων στις 6 Ιανουαρίου για την επικύρωση των εκλεκτόρων. Το βασικό ερώτημα όμως που προκύπτει από την όλη διαδικασία είναι, κατά πόσο αυτοί, που συμμετέχουν στο στενό ή και ευρύτερο περιβάλλον του Προέδρου, ΣΥΓΚΑΤΑΛΈΓΟΝΤΑΙ Ή ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΊΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Ή ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝIΣΗ”. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

     Ήδη, από την προηγούμενη ανάρτηση, όπως ανέφερα εκεί, θεωρούσα την νίκη των συνασπισμένων δυνάμεων που βρίσκονται πίσω από την διοίκηση Τραμπ, όπως και την πλήρη και τελειωτική εξόντωση της καμπάλ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα περισσότερο από βέβαιη. Παρόλο που, όπως είχα δηλώσει πρόσφατα, εκτιμώ εδώ και αρκετούς μήνες, ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ πρόκειται να είναι ο μπιντές. Ο συνδυασμός αυτός των δυο δεδομένων μού φαινόταν για κάποιο χρονικό διάστημα σχετικά ακατανόητος, όμως χωρίς να παρεκλίνω ποτέ στο ελάχιστο, από την βεβαιότητα ότι επίκειται σύντομα επικράτηση τών Συνασπισμένων Δυνάμεων διεθνώς. Μέσα από αυτό το πρίσμα, αυτές οι δυνάμεις ξεκίνησαν εδώ και τρεις ημέρες να αποδομούν τις κυβερνήσεις της καμπάλ σε περισσότερες χώρες διεθνώς (αρχής γενομένης από το λίκνο τού βατικανού Ιταλία) στα πλαίσια της αποκάλυψης μιας φοβερής ισχύος, που έχουν αυτές στην πορεία τού χρόνου οικοδομήσει. Ταυτοχρόνως όμως σήμερα κάλεσε ο Πρόεδρος Τραμπ τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, ενώ αυτές κατακλύζουν την Ουάσιγκτον, να μην επιχειρήσουν στο ελάχιστο να εμποδίσουν την ορκωμοσία του μπιντέ (βλέπε προεδροποίηση στο άμεσο μέλλον της καμπάλα χάρις):

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/954394_o-tramp-allazei-ta-shedia-ligo-prin-tin-orkomosia-mpainten-tha

Αυτή η ενέργεια της άνευ όρων εμμονής του Προέδρου στην σχολαστική τήρηση μιας ψευδεπίγραφης και ενδιάμεσα γελοιοποιημένης νομιμότητας φαίνεται εξωτερικά να βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματική ισχύ των Δυνάμεων που τον στηρίζουν. Επειδή όμως αυτή είναι πλέον εμφανέστατα ηθελημένη και σκόπιμη, ως μέρος του σχεδίου της “μεγάλης αφύπνισης”, καθίσταται – κατά την εκτίμησή μου - προφανές και το εν τέλει περιεχόμενο αυτού του σχεδίου, καθώς και ο τρόπος, με τον οποίον βήμα προς βήμα δομήθηκε και πραγματοποιήθηκε το σχέδιο αποκάλυψης και σμπαραλιάσματος του μάτριξ. Συγκεκριμένες ρυθμίσεις και η λήψη κάποιων μέτρων, που δεν ήσαν εύκολα ερμηνεύσιμες ακόμη και κατά το πρόσφατο παρελθόν, καθίστανται πλέον πλήρως κατανοητές. Κάποιους άξονες σχετικά έχω προσεγγίσει σε προηγούμενες αναρτήσεις σε θεωρητική βάση, σε σχέση με την συγκρότηση των δυνάμεων, που μπορούν να επενεργήσουν την γενικότερη ανατροπή (και που ήδη βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο στην επιβολή αυτής της διαδικασίας). Αυτές όμως τις προσεγγίσεις δεν μπόρεσα να τις συστηματοποιήσω σε μια συγκροτημένη θεώρηση και την εφαρμόσω στην ερμηνεία του αγώνα των αντιδυνάμεων για την εξόντωση της καμπάλ. Σαν πρόσωπα, που δεν διαθέτουμε κάποιου είδους εσωτερική ενημέρωση, μπορούμε να προχωρήσουμε με βάση την έρευνα και την λογική, κυρίως στην απόρριψη κάποιων στερεότυπων, που έχουν κυριαρχήσει εδώ και αιώνες στην σκέψη μας, τα οποία εδώ και καιρό δεν είναι διόλου παραγωγικά. Όπως το στερεότυπο, ότι την ιστορία δημιουργούν κάποιες καταπιεσμένες “μάζες”, υπό την καθοδήγηση κάποιας πολιτικής πρωτοπορίας, η οποία οργανώνεται σε εξεγερσιακό κόμμα. 

    Αναμφίβολα οι δυνάμεις, που συνθέτουν το συγκρότημα προώθησης της “Μεγάλης Αφύπνισης, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία βαθύτατα θρησκευόμενοι άνθρωποι, που πιστεύουν σε πνευματική βάση στην τελική επικράτηση τού Καλού. Αυτό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα από τις αντίστοιχες αναφορές τους με κάθε είδους αφορμή. Οι Q, αναφερόμενοι σε βιβλικού τύπου επερχόμενες εξελίξεις, στοχεύουν προφανώς στην διοχέτευση στην δημόσια συνείδηση δυο βασικών δεδομένων: Το πρώτο είναι ότι η επερχόμενη ανατροπή πρόκειται να προσλάβει οικουμενικές, πανανθρώπινες διαστάσεις. Η δεύτερη στόχευση αποσκοπεί να συνειδητοποιήσουν οι θιγόμενοι, ότι οι Q εμπνέονται και δομούν την δράση τους με βάση την Αγία Γραφή. Μέσα από αυτήν την οπτική είναι – κατά την άποψή μου – πολύ κατανοητό, ότι στα πλαίσια της τεράστιας ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ σχετικά με το βαθύ κράτος, την σατανολατρεία, τις τελετουργικές ανθρωποθυσίες, την υποταγή των κρατών στον “άρχοντα τού κόσμου τούτου”, την υποδούλωση και την αλλοτρίωση της ανθρωπότητος στα δεσμά τού μάτριξ που προωθούν, οι Q έχουν μελετήσει σε βάθος και έχουν λάβει πολύ σοβαρά υπ' όψει τους το προφητικό κείμενο της “Αποκάλυψης του Ιωάννου”. Με βάση πλέον όλα αυτά, που διαφαίνονται, καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι ακόμη περισσότερο ΟΙ Q (ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝΣ ΕΥΤΥΧΟΥΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΟΣΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

  

2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Q   

     Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης δεν είναι δυνατόν να επιχειρηθεί μια συνολική αναφορά στο κείμενο της Αποκαλύψεως τού Ιωάννου. Η πρώτη ερμηνεία αυτού του κειμένου, που με απασχόλησε κατά το έτος 1986 ήταν το σημαντικότατο τρίτομο πόνημα του Αρχιμανδρίτου Χαράλαμπου Βασιλόπουλου με τίτλο “Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΞΗΓΗΜΕΝΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ)”. Το έργο αυτό είναι πράγματι πολύτιμο, διότι επεξηγεί πολύ εύστοχα εκτός των άλλων όλους τους βασικούς συμβολικούς όρους, που θέτει σε κίνηση το προφητικό κείμενο. Έκτοτε, με απασχόλησαν στην πορεία πλείστες όσες πραγματείες σχετικά, χωρίς όμως μέχρι την πρόσφατη περίοδο να μπορέσω να καταλήξω σε κάποιο τελικό συμπέρασμα. Συν τω χρόνω η ενασχόληση με αυτό το κείμενο είχε σαν αποτέλεσμα, να σχηματίζω την εντύπωση, ότι κατανοώ όλο και περισσότερες αναφορές αυτής της προφητείας. Παρακολουθώντας όμως με έμφαση το κίνημα των Q και τον αγώνα των δυνάμεων πίσω και γύρω από τον Πρόεδρο Τραμπ, σχημάτισα πλέον την εντύπωση, ότι κατανοώ το σύνολο και το τελικό νόημα και μήνυμα αυτού του προφητικού κειμένου. Εκτιμώ ότι βιώνουμε την τελική φάση όσων αυτό παραθέτει  την τρέχουσα περίοδο.

  Για την κατανόηση αυτής της προφητείας, ρόλο κλειδιού αποτελεί η αποκωδικοποίηση των βασικών όρων, που κατ' επανάληψη αναφέρονται σε αυτό. Για παράδειγμα με τον όρο “θηρίο” γίνεται αναφορά στο σύστημα, με τον όρο “ουρανός” γίνεται αναφορά στην πνευματικότητα των ανθρώπων, ο όρος “γήινος” αναφέρεται στην υλιστική νοοτροπία και ο όρος “πόρνη βαβυλών”, “που περιβάλλεται από επτά όρη” αναφέρεται στην παπική εκκλησία και το βατικανό, καθότι η Ρώμη βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ επτά λόφων. Ιδιαίτερα έντονο ρόλο επιτελεί στην συγκεκριμένη περίπτωση το τάγμα των ιησουιτών, το οποίον είναι και ο κεντρικός πυρήνας της σατανολατρείας διεθνώς. (Όπως θα καταδείξω προσεχώς με ευρύτερη πραγματεία υπό μορφή βιβλίου, που σκοπεύω να καταχωρήσω στο διαδίκτυο, η βασική δύναμη, που διαμόρφωσε την πολιτική του κομμουνιστικού κόμματος στην Κίνα ήταν οι ιησουίτες, οι οποίοι επικράτησαν σε βάρος των κοινωνικών δυνάμεων, που στόχευαν στην κοινωνική χειραφέτηση, στα πλαίσια της λεγόμενης “πάλης των δύο γραμμών”, κατά την περίοδο 1950 – 1982). Αυτό που αξίζει να κρατηθεί για την κατανόηση του τελευταίου τμήματος της Αποκάλυψης, που χαρακτηρίζει την σύγχρονη εποχή και κυρίως την τρέχουσα περίοδο είναι η ερμηνεία του όρου “κέρας”, που σημαίνει στρατός, στρατιωτικές δυνάμεις, ή συσπειρωμένες δυνάμεις, που ανήκουν σε στρατιωτικούς σχηματισμούς.

    Στις 6 Φεβρουαρίου 1917 έγραφα χαρακτηριστικά στην ανάρτηση:

 

ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜAΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ

 Οκτώ είναι λοιπόν οι επαναστατικοί θεσμοί τής κοινωνίας κατά σειράν αξιολογήσεως:


1. Ο στρατός
2. Τα σώμαστα ασφαλείας
3. Ο αντισατανιστικός κλήρος
4. Οι επαναστάτες διανοούμενοι και ειλικρινείς φιλόσοφοι
5. Οι συνειδητοί μαθηματικοί και οι σαμάνοι
6. Οι λεφτάδες που κατανοούν το πραγματικό τους συμφέρον και δεν απορροφούνται στο βόρβορο τής χλιδής και τής αλαζονείας
7. Οι πονόψυχοι και ελεήμωνες ανθρωπισταί.


Αυτοί είναι που μεταλάσσουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

 

Δεν είναι λοιπόν διόλου τυχαίο, αγαπητοί φίλοι και φίλες, εάν με εννοείτε, ότι πρότασσα από τότε αναφορικά με τον ρόλο των επαναστατικών δυνάμεων ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Εν προκειμένω οι Q παρουσιάζονται ως ο σκληρός πυρήνας στα πλαίσια της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού των ΗΠΑ, που αποφάσισαν πριν αρκετές δεκαετίες, να οργανωθούν σε παγκόσμια κλίμακα, για να καταργήσουν το αίσχος τής κυριαρχίας τής καμπάλ. Πρόκειται δηλαδή για σύμφυση στρατιωτικών με στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως συχνά αναλύεται πλέον σε βίντεο, που αφορούν τις επικείμενες εξελίξεις στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία τού Προέδρου Κέννεντυ το 1963 συσπειρώθηκε μια ομάδα ανώτατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και στελεχών των υπηρεσιών πληροφοριών στρατιωτικών όπλων (Ως γνωστόν, η υπηρεσία ασφαλείας υπάγεται στο ναυτικό, διότι αυτό έχει εκ των πραγμάτων έντονη διεθνή παρουσία). Στα εν λόγω πρόσωπα ήταν σαφέστατα γνωστό, ότι η δολοφονία αυτή έγινε από το κατεστημένο με μακρύ χέρι την CIA, για τον λόγο, ότι ο Πρόεδρος σχεδίαζε την κρατικοποίηση της FED, άρα και την κατάργηση της κλίκας, που οδηγούσε την ανθρωπότητα στην υπερχρέωση, καρπούμενη με θεσμοθετημένη μέθοδο μεν, αλλά με γκανγκστερικές πρακτικές, τον παγκόσμιο πλούτο, διατηρώντας το δικαίωμα να ανεβοκατεβάζει καθεστώτα με πραξικοπηματικό τρόπο, ή προωθώντας την διαφθορά σε παγκόσμια κλίμακα. Όπως καθίσταται κατανοητό, η εν λόγω συσπειρωμένη ομάδα, είχε καταλήξει από την πορεία των εξελίξεων σε δυο πολύ βασικές επιγνώσεις, που καθόρισαν στην συνέχεια τις βασικές της επιλογές:

1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΑΚΡΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ “ΝΟΜΟΤΥΠΕΣ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

2. ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ Η ΚΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΛΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ. ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ. ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. “ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, “ΗΡΩΕΣ”, ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΡΩΙΝΗΣ.  

   Βεβαίως, αναφορικά με την όλη εξέλιξη του σχηματισμού μιας εν τέλει συνωμοτικής ομάδας στα πλαίσια τού στρατού των ΗΠΑ, η οποία μάλιστα αναπτύσσοντας δραστηριότητες στην πορεία δεκαετιών ενέταξε στους σχεδιασμούς της και άλλους ανώτερους αξιωματικούς και συνωμοτικές υποομάδες σε πλείστες όσες συμμαχικές χώρες, γεννάται ένα στοιχειώδες ερώτημα. Πώς επέτρεψε η καμπάλ να συμβεί αυτό κάτω από την μύτη της; Ή μήπως κοιμόταν βαθύ ύπνο αυτή, ώστε να μην μπορέσει να αντιληφθεί στο ελάχιστο μια τέτοιου είδους πολυσήμαντη, αλλά και πολυάριθμη, για πάγια συνωμοτικά δεδομένα, δύναμη, με εξάπλωση μάλιστα σε περισσότερες χώρες; Για να επιχειρήσουμε να δώσουμε μια απάντηση σε ένα τόσο βασικό και στοιχειώδες ερώτημα, θα πρέπει να χειριστούμε εν τάχει κάποια πολύ σημαντικά κενά αναφορικά με την θεωρία του κράτους. Όπως έχω εντοπίσει στο παρελθόν, παρά τα βουνά κάθε είδους αναλύσεων, που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς από ακαδημαϊκούς κύκλους και πολιτικούς αναλυτές κάθε τύπου και χρώματος, όλοι αυτοί αποφεύγουν με κάθε τρόπο, πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων, που μετρώνται στα δάκτυλα της μιας χειρός, να εκπονήσουν, μια έστω στοιχειώδη θεωρία για το κράτος. Σε αυτήν την πρόκληση δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν με συστηματικό τρόπο, ούτε όσοι αναδείχθησαν σε πολύ δόκιμους εκπονητές των συνωμοσιολογικών θεωρήσεων. Αυτοί έστρεψαν μονομερώς την προσοχή τους στο ξεσκέπασμα του διεθνούς χρηματιστικού κατεστημένου και στην εκπόνηση ερμηνειών ιστορικών γεγονότων με βάση την συνωμοτική θεώρηση της ιστορίας, χωρίς να ασχοληθούν με την συγκρότηση και λειτουργία των κρατικών θεσμών.

Μια ζωτική αρχή για την νομιμοποίηση και την μακροπρόθεσμη επιβίωση των καθεστώτων τού κοινοβουλευτισμού αγγλοσαξονικού τύπου (καθεστώτα δυτικών χωρών) είναι ο λεγόμενος “πλουραλισμός”. Σύμφωνα με αυτόν, αρμόζει όλες οι υπάρχουσες κοινωνικές δυνάμεις, ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά, που αυτές καθορίζονται, να εκπροσωπούνται χωρίς εξαιρέσεις στους κρατικούς θεσμούς. Σε προηγούμενη ανάρτηση έκανα αναφορά στην προέλευση της στελέχωσης τού πλέον προωθημένου δημόσια νομικού και προπαγανδιστικού επιτελείου του Προέδρου Τραμπ, εντοπίζοντας , ότι η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν σε αυτό είναι ιρλανδικής καταγωγής, καθολικοί κατά το θρήσκευμα. Επίσης συμμετέχουν κάποιοι Εβραίοι, μη ανήκοντες όμως στο καβαλιστικό, σιωνιστικό, σατανολατρικό συγκρότημα. Αυτοί, οι οποίοι εκπροσωπούνται εκεί από ελάχιστα μέχρι καθόλου, είναι οι λεγόμενοι WASP. Δηλαδή οι λευκοί προτεστάντες. Η συμμετοχή προσώπων με αμφίβολη εθνική η θρησκευτική προέλευση στα ανώτατα θεσμικά όργανα κρίνεται από την καμπάλ ως αναπόφευκτη. Βεβαίως, αυτή διατηρεί για τον εαυτό της το δικαίωμα τού ελέγχου των θεσμών, μέσω εξωθεσμικών μηχανισμών, όπως η μασονία. Ένας από τους βασικούς ρόλους, που έχει επιμεριστεί στον λεγόμενο “ελευθεροτεκτονισμό”, πέρα από τον τελετουργικό, που είναι καθοριστικής σημασίας, είναι ότι Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

    Στην περίπτωση όμως των στρατιωτικών μηχανισμών των ΗΠΑ υπάρχει ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος, για την ένταξη σε αυτούς σε πολύ οργανικές και καθοριστικού ρόλου θέσεις ανθρώπων, που διαθέτουν προέλευση και ψυχοσύνθεση πολύ διαφορετική, από αυτές, που προϋποθέτει μια άνευ όρων προσαρμογή στα κελεύσματα της καμπάλ. Τα χαφιεδαριά, τα μασοναριά, οι διεφθαρμένοι γλύφτες και οι καριερίστες, που τοποθετούνται από την καμπάλ στα ανώτατα διοικητικά πόστα, για να εξασκούν έλεγχο, είναι στην ουσία ανίκανα γουρουνόσκυλα, τα οποία είναι τελείως άχρηστα για τις επιχειρησιακές ανάγκες ενός στρατού, ο οποίος καλείται να διεξάγει μάχες στα πλαίσια πολεμικών διενέξεων. Για να μπορέσει ένας στρατός να είναι αποτελεσματικός σε επιχειρησιακό επίπεδο, είναι αναγκαίο να διαθέτει τα κατάλληλα στελέχη, που έχουν ευστροφία, σθένος, θάρρος, μπορούν να πείθουν και να εμπνέουν αυτούς που έπονται στην ιεραρχία. Οι αρχηγοί οφείλουν να εμπνέουν τα επιτελεία, τα επιτελεία οφείλουν να εμπνέουν τα γραφεία σχεδιασμού επιχειρήσεων, τα γραφεία σχεδιασμού οφείλουν να εμπνέουν τους μάχιμους επικεφαλής των μονάδων. Ο στρατός των ΗΠΑ χαρακτηρίζεται από μια σημαντικότατη διαφορά έναντι τού ελλαδικού στρατεύματος, τα επιτελεία τού οποίου ευνουχίζονται συνεχώς από τα εκάστοτε κυβερνητικά κομματόσκυλα. Με στόχο την συγκρότηση επιτελείων υπάκουων στο στενά κομματικό κατεστημένο στέλνονται κάθε χρόνο δεκάδες ικανά μάχιμα και τεχνικά στελέχη στην απραξία, υποβαθμίζοντας την όλη ψυχολογία του σώματος των αξιωματικών.

    Ένας επί πλέον βασικός λόγος, που μπόρεσε το συνωμοτικό συγκρότημα ενάντια στην καμπάλ να παραμείνει και να δράσει για διάστημα δεκαετιών μέσα στο στράτευμα, σχετίζεται με μια πολύ βασική διαπίστωση, στην οποία έχει καταλήξει κάποια κατεύθυνση, που αναφέρεται στην θεωρία του κράτους. Μέχρι τα μέσα τής δεκαετίας του '70 ίσχυε η λεγόμενη θεωρία του “κράτους ροπάλου”. Το κράτος θεωρείται βάσει αυτής τής θεωρίας απλό υποχείριο τού κατεστημένου, το οποίο μπορεί να το χειρίζεται κατά το δοκούν σε μηχανιστική βάση, ώστε να υποβάλει, να χειραγωγεί και να πειθαρχεί κατά βούληση τους πολίτες, πελεκώντας αλύπητα, ότι τολμά να παρακάμψει τις προδιαγεγραμμένες πορείες. Στα μέσα με τέλη της δεκαετίας εμφανίστηκε η θεωρία τής ελαστικότητος και σχετικής αυτονομίας των θεσμών.

Η γραφειοκρατία κάθε είδους και οι κρατικοί λειτουργοί είναι πολυάριθμοι και δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν από την κεντρική εξουσία πλήρως στην εφαρμογή των άνωθεν εντολών. Η ελαστικότητα αφορά την “παραμόρφωση”, που μπορεί να παρουσιαστεί κατά την εφαρμογή των εντολών, έναντι του επιθυμητού από την κεντρική εξουσία τρόπου. Επί πλέον, η γραφειοκρατία κάθε είδους μπορεί να αναπτύξει αυτόβουλες πρακτικές, που βρίσκονται έξω από τούς κεντρικούς σχεδιασμούς, όπως η ανάπτυξη διαφθοράς αποκλειστικά για το ίδιο όφελος και όχι βάσει των κεντρικών επιλογών της κυβέρνησης. Στα πλαίσια της σχετικής αυτονομίας, που μπορεί να διέπει τους διάφορους τομείς τού κρατικού μηχανισμού, μπορεί να αναπτυχθούν ανεξέλεγκτες κλίκες, λόμπι ή συνασπισμένες ομάδες συμφερόντων, που ασκούν παρασιτικό ρόλο. Τέτοιου είδους διαδικασίες είναι όμως για την κεντρική εξουσία τελείως δευτερεύουσας σημασίας, η οποία επικεντρώνει την προσοχή της στην εφαρμογή ενός κεντρικού σχεδίου (master plan) όπως αυτό διαμορφώνεται από τα κεντρικά συνωμοτικά επιτελεία της καμπάλ, τόσο για τον καθορισμό των διεθνών γεωπολιτικών εξελίξεων, όσο και για τον καθορισμό των πολιτικών επιλογών, που επιβάλλονται στις επί μέρους γεωγραφικές περιοχές. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, όπου τελικά είναι εγκατεστημένος ο κεντρικός βηματοδότης για την λειτουργία του συστήματος, αυτή η πρακτική σημαίνει απόλυτη προσήλωση στους σχεδιασμούς, όπως αυτοί διατυπώνονται στην επιστολή τού Albert Pike, με κεντρική, αποφασιστικής σημασίας στόχευση την επιβολή τού τρίτου παγκόσμιου. Σε αυτά τα πλαίσια ήταν εν τέλει για την καμπάλ, η συγκρότηση της όποιας ανατρεπτικής κίνησης στα πλαίσια τού στρατεύματος, όπως αυτή των Q, σε τελευταία ανάλυση μια αναπόφευκτη εξέλιξη, που με τον ένα ή άλλο τρόπο, με την μια ή την άλλη μορφή, ήταν επόμενο, αν όχι και φυσική συνέπεια, να προκύψει στα πλαίσια τών δυνατών, ή και αναμενόμενων, εξελίξεων, στα πλαίσια μιας αποδεκτής πλουραλιστικής επίφασης. ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ, ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ MASTER PLAN. Επειδή όμως η καμπάλ έλεγχε πλήρως το παγκόσμιο τζιχαντιστικό κίνημα, το οποίο μετά την πλήρη επιβολή του στόχευε να προωθήσει προς βοράν, σε μια γενική επίθεση εναντίον της Ρωσίας, έκρινε, ότι ουδείς επί γης μπορεί να είναι σε θέση να ανατρέψει τους σχεδιασμούς για την επιβολή Αρμαγεδώνος. Η καμπάλ ήταν βέβαιη, ότι η Ρωσία, στην διαδικασία να αντιμετωπίσει τα επιτιθέμενα απειράριθμα τζιχαντιστικά στίφη, δεν θα μπορούσε, έχοντας περιέλθει σε ζοφερή θέση, από το να κάνει χρήση όπλων μαζικής καταστροφής. Οπότε στα πλαίσια αυτού τού σχεδιασμού, θα δεχόταν επίθεση από τις δυνάμεις του νάτο από την δυτική πλευρά. Αυτή η διαδικασία θα μετατρεπόταν – σύμφωνα με τις ονειρώξεις τής καμπάλ – σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Όμως, η τεχνολογική υπεροπλία, που ανάπτυξε η Ρωσική Αρκούδα απαρατήρητη, κάτω από την μύτη της καμπάλ, όπως αυτή εφαρμόστηκε στο μέτωπο τής Συρίας, ανέτρεψε πλήρως το master plan. Αυτή η εξέλιξη ήλθε σαν θεόσταλτο δώρο για το διεθνές στρατιωτικό κέρας των Q, που μπορούσαν πλέον να προβούν σε χρήση των μηχανισμών, που είχαν οικοδομήσει, εφαρμόζοντας το δικό τους σχέδιο για τον ενταφιασμό της “νέας τάξης”, που είχε βάλει εμπρός η Διοίκηση Πούτιν.

 

3. ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ: ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ας βάλουμε όμως το μυαλό μας να δουλέψει στοιχειωδώς:

  1. Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδιζε χωρίς προσκόμματα, τεχνάσματα και νοθείες στις εκλογές, αυτό θα ήταν τελείως άνευ ουσιαστικής αξίας για τον συνολικό σχεδιασμό τής Μεγάλης Αφύπνισης. Οι ρυπαροί και διαβρωμένοι κρατικοί θεσμοί, δεν θα ήταν δυνατόν να ξεσκεπαστούν σε βάθος, άρα δεν θα υπήρχαν επιχειρήματα για να ξεχερσωθούν αυτοί ανελέητα και ολοσχερώς, ως αρμόζει. ΑΡΑ Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΛ ΣΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ Q. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ Q ΗΣΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  2. Η δεύτερη συνέπεια μιας απρόσκοπτης επανεκλογής του Προέδρου Τραμπ, δεν θα παρείχε την δυνατότητα να ξεσκεπαστούν οι κυβερνήσεις και τα κατεστημένα άλλων χωρών, που συμμετείχαν στην διαδικασία της καλπονοθείας. Με αυτό τον τρόπο θα περιοριζόντουσαν οι συνέπειες της επανεκλογής τού προέδρου Τραμπ αποκλειστικά στο εσωτερικό των ΗΠΑ και η διεθνής επιβολή τής καμπάλ θα εξακολουθούσε να δρα καλυμμένα. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΗΔΗ, ΟΙ Q ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΧΕΡΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ την ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.

  3. Η κήρυξη στρατιωτικού νόμου, κατάστασης έκτακτης ανάγκης από τον Πρόεδρο Τραμπ θα ήταν μια τελείως άσκοπη και επιβλαβής επιλογή. Όπως αναφέρθηκα, το βασικό υποκείμενο της Ανατροπής είναι το διεθνές στρατιωτικό κέρας. Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι εντεταλμένο στέλεχος αυτού του μηχανισμού, με στόχο το οριστικό, ανελέητο ξεσκέπασμα των θεσμών. Αυτός έχει δεχθεί στην πορεία τόσους όγκους κατηγοριών, περί αυταρχισμού και αυθαίρετης νοοτροπίας, που μια επιβολή μέτρων έκτακτης ανάγκης από τον ίδιο, θα βοηθούσε ταυτοχρόνως τα επιχειρήματα των αντιπάλων δυνάμεων. Αντιθέτως, όπως πλέον φαίνεται ξεκάθαρα, στον Τραμπ έχει αποδοθεί η εκπλήρωση του ρόλου του Εθνομάρτυρα τής εξονυχιστικής προάσπισης του θεσμικού πλαισίου ΣΕ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΩΣΤΕ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΑ ΒΑΣΗ.

  4. Προφανώς ο Μπιντές θα ενθρονιστεί λίαν προσεχώς επάνω σε ένα παραπαίον καθίκι. Ώστε να προχωρήσει στην εφαρμογή των ειδεχθών εξαγγελιών του για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, για να μεταπεισθεί κατά το δυνατόν το κομμάτι των ανθρώπων, που ακόμη υπνοβατούν. Το οποίον δυστυχώς εκτός των ΗΠΑ, όπου πράγματι έχει επιτευχθεί ήδη μια συντριπτική μεταστροφή, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

  5. Εννοείται, ότι τις εξελίξεις έχει ρυθμίσει και εποπτεύει με ακρίβεια το Διεθνές Κέρας. TRUST THE PLAN, ENJOY THE SHOW. Η ύδρα έχει ήδη αποκεφαλιστεί ολοσχερώς. Προς ώρας επιτρέπουν οι Φύλακες να λειτουργούν κάποια όργανά της ακόμη, για λόγους σκοπιμότητας και βάσει σχεδίου. Εύχομαι σε όλους καλά κρασιά, καλά σκουπόξυλα και ζεμπεκιές χωρίς εκπτώσεις εκεί που αρμόζει.

 

 bostopel.blogspot.com

 

 

20 σχόλια:

  1. Καθισα και διαβασα το κειμενο προσεχτικα.

    Συγνωμη παιδια, μετα συγχωρησεως κιολας, αλλα εχω μπερδευτει. Δικιολογειτε τα αδικιολογητα ή μου φαινεται;

    Η πληροφορηση του, κατα τα αλλα συμπαθη και ευφυη, Διονυση Κλαδα απο που ειναι; Εχει κονε στο Πενταγωνο των ΗΠΑ; Αυτα που γραφει ειναι αυθαιρετες ερμηνειες δικες του και εκτιμησεις. Καλοπροαιρετες, αλλα δικες του.

    Ειμαστε Χ.Ο.; Ναι ή ου;

    Πιστευουμε στην Αποκαλυψη; Ναι ή ου;

    Εδω δεν αγωνιζομαστε τοσο καιρο για να αφυπνιστουν οι κοιμισμενοι στο Ελλαδισταν των καναπεδων; Τους Q περιμεναμε; Δεν εχουμε την Αποκαλυψη;

    Στην Αγια Γραφη μας εχει προβλεφτει οτι θα κυβερνησει ο εξαποδω. Ναι ή ου;

    Αρα για ποιους Q μιλαμε; Τι ακριβως θα κανουν; Θα εμποδισουν τους αντιχριστους; Παιδια εχουμε τρελαθει τελειως; Καλα εγω ειμαι στα ορια απο την καταπιεση με τον κοροϊδοϊο και τη δουλεια μου που κοντευω να μεινω ανεργος. Αλλα κι εσεις ομως...

    Εδω δεν τα λεγαμε τοσο καιρο οτι δεν θα ανεβει ο μπιν(τ)ες;

    Δηλαδη οχι μονο επεσε ο Τραμπ, αλλα θα καταπιουμε αμασητη και την ενθρονιση;

    Και τελος παντων ποιοι ειναι αυτοι οι Q; Ενα ψευδωνυμο, απο τον χαρακτηρα του Σταρ Τρεκ; Και καποιες φωτογραφιες απο το γραφειο του προεδρου με κρυπτικα μηνυματα, σε κατι παρακμιακα φορουμ;

    Υποτιθεται οτι υπαρχει μια ομαδα υπερστρατιωτων που εχουν τοποθετηθει σε καιριες θεσεις και περιμενουν τι; Ποσο δυσκολο ειναι να τους ξηλωσει η καμπαλα; Δηλαδη ολο αυτο γινεται για να ξυπνησει ολη η ανθρωποτητα; Ειμαστε σοβαροι; Και την αποκαλυψη του Ιωαννου τι την εχουμε 2000 χρονια;

    Δεν καταλαβαινω τιποτα; Τι εγινε ξαφνικα; Τα γυριζετε τωρα; Για καποιους ολο αυτο ειναι ενα σοου; Νιωθω οτι μας δουλευετε καποιοι ή κανω λαθος; Μπορει να κανω λαθος, εξαλλου ενας ασημαντος ανθρωπακος ειμαι. Τι ξέρω εγω...

    Ας αποφασισει ο Θεος γιατι ετσι οπως τα καναμε εμεις οι ανθρωποι... ο Θεος βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά νέα απ' όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η "παράταξη" του Τράμπ ετοιμάζεται σοβαρά γιά την δημιουργία τρίτου κόμματος. Ακόμα και ένα 18% να πάρει στις επόμενες εκλογές θα φέρει ριζικές αλλαγές στην Αμερικανική πολιτική σκηνή. Οι Έλληνες πατριώτες έχασαν για πάντα αυτή την ευκαιρία.

    Συνταξιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμο 3:13

    Αγαπητέ/ή φίλε/η,

    Κάθε διαφωνία είναι αποδεκτή και κάθε κριτική, εφ' όσον όμως τηρούνται οι κανόνες δεοντολογίας. Παρ' όλο, που γενικά εκφράζεις εκτίμηση απέναντι στο πρόσωπό μου και είσαι καθόλα συμπαθής, ενώ η αφετηρία των αντιρρήσεών σου είναι επίσης κατανοητή, θα τοποθετηθώ απέναντι στο σχόλιό σου αναφέροντας κάποια πράγματα με τον τρόπο που κρίνω, ότι αρμόζει.
    Το παρόν κείμενο εκπροσωπείται από εμένα, επώνυμα και ενυπόγραφα. Άρα η αναφορά σου στον πληθυντικό δεν έχει νόημα. Επανειλημμένα έχει αναρτήσει ο ιστολόγος εδώ κείμενα, απέναντι στα οποία διατηρεί επιφυλάξεις. Άσχετα του τρόπου, που αντιμετωπίζει αυτός το συγκεκριμένο παρόν κείμενο, στον βαθμό που δεν έχει ακόμη εκφραστεί σχετικά, η αναφορά σε πληθυντικούς αριθμούς και μάλιστα στην βάση, ότι κάποιοι, διαπνεόμενοι από σκοπιμότητες, επιχειρούμε να παραπλανήσουμε κάποιους άλλους, στερούνται πάσης βάσεως. Εδώ μοχθούμε για την προώθηση της ζύμωσης απόψεων, που αμφισβητούν την μονοκαλλιέργεια των μαζικών μέσων. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
    Κάλλιστα μπορεί οι απόψεις και οι εκτιμήσεις, που εκφράζω εδώ, να είναι λαθεμένες. Αυτό είναι θείο δικαίωμά μου, από την στιγμή, που συμμετέχω επώνυμα στον δημόσιο διάλογο. Πάντοτε γράφω αυτά που εκτιμώ ότι είναι ορθά, χωρίς σκοπιμότητες και με διάθεση πλήρους ειλικρίνειας, άσχετα εάν γίνομαι αρεστός ή όχι. Δεν έχω προσωπικό ζητούμενο, ούτε επικαλούμαι κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα, οπότε αναφέρομαι σε αυτά που εκτιμώ ότι είναι ορθά (συνήθως μετά από συγκεκριμένη έρευνα και όχι αποκλειστικά με ότι αποκυεί το κεφάλι μου) χωρίς εκπτώσεις, φόβο και πάθος. Το δικαίωμα της κριτικής και της διαφοροποίησης έναντι των αναρτήσεων εναπόκειται στους επισκέπτες που τις διαβάζουν, γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα σχόλια. Οι απόψεις που προωθώ είναι συχνότατα ρηξικέλευθες, καθότι τολμώ να εκφρ4άζω τον εαυτό μου, να ερευνώ και να σκέπτομαι. Δεν αρέσκομαι σε αυτοεπαίνους. Όμως, ευκαιρίας δοθείσης, εάν προσέξεις κάποια πράγματα, που διαπίστωνα και κατέθετα, μέσα σε συνθήκες απόλυτης μοναξιάς πριν δέκα χρόνια (τελετουργικές ανθρωποθυσίες, παραγωγή και χρήση DMT στα “μυστήρια”) αποτελούν πλέον επίσημες θέσεις της τρέχουσας προεδρείας των ΗΠΑ.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνέχεια προηγούμενου...

    Το τι είμαι και σε τί πιστεύω πάντοτε κατέθεσα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Πλην όμως δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος, για να κάνω αναφορά, ή να παραπέμψω σε κάποιο θρησκευτικής προέλευσης κείμενο, να καταθέτω πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων. Έχω επανειλημμένα δηλώσει, ότι πρόσκειμαι στην Πλατωνική θεώρηση και πουθενά αλλού. Όταν προβάλλω κείμενα χριστιανικής προελεύσεως, αυτό συνεπάγεται, ότι αποδέχομαι την μεγάλη πνευματική αξία των συγκεκριμένων κειμένων, επί της οποίας διατίθεμαι να συζητήσω άνευ όρων. Το σε ποιον Θεό πιστεύω είναι προσωπική μου υπόθεση. Όποιος αρέσκεται να απαγορεύσει επί λογικής βάσεως να γίνεται αναφορά σε χριστιανικά κείμενα από μη χριστιανούς ορθοδόξους, είναι δικαίωμα του, πλην όμως αυτό που επιδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, είναι ότι εμμένει σε δογματικές παρωπίδες. Για τον εαυτό μου διατηρώ το δικαίωμα να προβάλω χωρία από την Μπαγκαβάτ Γκιτά, χωρίς να είμαι ινδουϊστής, ρήσεις του Βούδα, χωρίς να είμαι βουδιστής, στοιχεία από την σοφία των ινδιάνων, χωρίς να είμαι ερυθρόδερμος, διαπιστώσεις της κβαντικής φυσικής ή της θεωρίας τής σχετικότητος, χωρίς να είμαι φυσικός επιστήμων. Διατίθεμαι να συζητήσω επ' αυτών σε συγκεκριμένη βάση και δεν υπεισέρχομαι σε συζητήσεις περί τού είμαι, ή τι δεν είμαι. Ο καθείς δικαιούται να έχει τις όποιες εκτιμήσεις σχετικά, όμως ού προτείνω, να εστιάζει την προσοχή του στα συγκεκριμένα επιχειρήματα που προβάλλω
    Ο εντοπισμός σου, ότι οι απόψεις που προβάλλω είναι αποκλειστικά προσωπικές, δικές μου ισχύει πλήρως. Όμως ποιες απόψεις περιμένεις να προβάλω; Απόψεις τρίτων; Ή μήπως είμαι δημόσιος εκπρόσωπος κάποιας ομάδας ή οργανισμού, χωρίς να το ξέρω; Το ερώτημα που θέτεις αναφορικά που πιστεύω (ναι ή ού) ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ: Η πίστις είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Καταθέτω συγκεκριμένα επιχειρήματα. Εάν έχεις διάθεση να αντιπαρατεθείς πάνω σε αυτά, πολύ ευχαρίστως.
    Αναμφίβολα, οι εκτιμήσεις, που καταθέτω σε αυτό το κείμενο διαφέρουν απέναντι σε εκτιμήσεις, και εφόσον επιθυμείς ριζικά, που εξέφρασα στο παρελθόν. Διατηρώ το δικαίωμα η σκέψη μου να εξελίσσεται σύμφωνα με τις εκάστοτε επιγνώσεις, χωρίς να παραμένω προσκολημμένος κάπου. Αυτό γίνεται όμως βάσει συγκεκριμένης προβληματικής και όχι αυθαίρετα. Ώστε η αξία αυτής της προβληματικής να δοκιμαστεί στο φως της δημόσιας κριτικής. Άρα, ο εντοπισμός, ότι οι παρούσες απόψεις μου διαφέρουν από προηγούμενες, μάλλον συνεπάγεται, ότι ερευνώ, σκέπτομαι και δεν υποχωρώ μπροστά στην αναγκαιότητα να αναθεωρώ, ότι χρήζει προσαρμογής.
    Η τάση που μού αποδίδεις, ότι προσκαλώ να αποδεχθώ αμάσητα την ενθρόνιση του μπιντέ δεν ισχύει. Εγώ ερμηνεύω κατά την κρίση μου το σχέδιο των Q και λόγω ποιων σκοπιμοτήτων δεν κήρυξε ο Πρόεδρος Τραμπ στρατιωτικό νόμο. Εσύ τι αντιπροτείνεις; Να προβούν οι υποστηριχτές του εκτός στρατού σε πράξεις εμφυλιακής βίας, ή να αναλάβουμε εμείς την διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, για να πατάξουμε την καμπάλ εδώ και τώρα.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συνέχεια προηγούμενου...

    Ναι, η Αποκάλυψη υπάρχει εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια, όπως διαπιστώνεις. Εκτιμώ, ότι αυτό δεν μπορεί να συνεπάγεται εξ άπαντος, ότι η τελική φάση της είναι αδύνατον να εκπληρώνεται αυτήν την περίοδο με την τελειωτική εξόντωση του “θηρίου” και την ανελέητη πάταξη του σατανισμού. Φυσικά, μια τέτοιου είδους ερμηνεία είναι επόμενο να ταρακουνάει τα νερά στην σκέψη πολλών πιστών. Το παρόν κείμεμενο δεν αφορά την προφητεία της αποκάλυψης γενικά, αλλά το συγκεκριμένο χωρίο. Επί πλέον τα προφητικά κείμενα δεν εγράφησαν για να αιωρούνται κάπου εκεί ψηλά, ή για να μας πείσουν οι συγγραφείς τους αφού πραγματοποιηθούν όσα προφήτευσαν, ότι αυτοί γνώριζαν τα πάντα σχετικά, διότι ήσαν εντεταλμένοι τού Θείου. Αντιθέτως τα προφητικά κείμενα αποτελούν σημαντικότατες υποθέσεις εργασίας, με την μελέτη και προσπάθεια ερμηνείας καλούνται οι άνθρωποι να καταπιαστούν ανά πάσα στιγμή, ώστε να ωφεληθούν συγκεκριμένα και να αποκτήσουν οδοδείκτες για τα επερχόμενα. Οπωσδήποτε μια τέτοια ενασχόληση αρμόζει να γίνεται σε πολύ σοβαρή βάση. Εάν εσύ ερμηνεύεις την Αποκάλυψη με διαφορετικό τρόπο, ή έστω διαφωνείς με την ερμηνεία που ισχυρίζομαι, μπορείς ευχαρίστως να καταθέσεις με συγκεκριμένο τρόπο τα επιχειρήματά σου, ώστε να προβληματιστούμε, αποφεύγοντας την αστήρικτη και αφοριστική αμφισβήτηση της σοβαρότητας του κειμένου.
    Η καμπάλα έχει ηττηθεί ήδη, όπως ανάφερα, αρχικά από την Ρωσική τεχνολογική υπεροπλία. Τα υπόλοιπα γίνονται με βάση το μάνουαλ του πλυντηρίου. Κατά τα άλλα, όλοι είμαστε ασήμαντοι ανθρωπάκοι. Ο Θεός όμως μας προίκισε με μυαλό και εάν το βάλουμε να δουλέψει μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις και να επεξεργαστούμε προοπτικές. Όσο αφορά την ευχή “ας αποφασίσει ο Θεός”, ισχύει και το “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”.
    Πέραν αυτών, σε ευχαριστώ θερμά για την εκτίμηση που κατέγραψες απέναντι στο πρόσωπό μου. Όταν όμως διαπιστώνω και εγώ, ότι είμαι μόνον ένας απλός ανθρωπάκος, δεν το κάνω για λόγους ταπεινοφροσύνης. Φυσικά διεπόμαστε όλοι από όρια και οι ερμηνείες των φαινομένων που επιχειρούμε, είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένες, εφ' όσον δεν διαθέτουμε εσωτερική ενημέρωση. Με κόπο προσπαθούμε να πετάξουμε την λάσπη από τα μάτια μας. Μπορεί να είμαστε όλοι μικροί, η Ορθοδοξία διαπιστώνει όμως, ότι ο Άνθρωπος πλάστηκε με πρότυπο τον Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την μεστή, ήρεμη και τεκμηριωμένη απάντησή σου, με τιμάς. Ο (καλογραμμένος) λόγος σου είναι άκρως πολιτικός. Σου ζητώ συγνώμη για τον απρεπή τρόπο με τον οποίο σχολίασα, έπρεπε να γράψω πιο προσεχτικά τις σκέψεις μου. Ίσως δεν ήμουν σαφής, επειδή το σχόλιο δεν απευθυνόταν μόνο σε εσένα, αλλά και σε άλλους «θαμώνες» των σχολίων. Δεν το διευκρίνησα, λάθος μου.

      Είσαι σαφής, επί των όσων διευκρίνησες. Φρονώ ότι σε κάποια θέματα διαφωνούμε και σε κάποια άλλα σφάλλεις, αλλά είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας και αγωνιζόμαστε, πορευόμενοι προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλονότι οι εχθροί μας είναι κοινοί. Κάποια στιγμή, όταν θα έχω ευχέρεια χρόνου και νιώθω προετοιμασμένος, θα αντιπαρατεθώ σε κάποια ζητούμενα (μερικά εκ των οποίων έθεσα εν τάχει), ώστε να βγούμε και οι δύο κερδισμένοι από τον διάλογο. Και όπως πολύ σωστά γράφεις, διαρκώς μαθαίνουμε, ενώ γερνάμε. Και αναθεωρούμε, όταν σφάλλουμε. Αλίμονο, ουδείς αλάθητος και παντογνώστης. Διαβάζοντας τη σκέψη των άλλων «ζυμωνόμαστε» όλοι και ακονίζουμε και τη δική μας σκέψη και τις θέσεις μας, όπως επίσης πολύ σωστά επισημαίνεις. Έχω μάθει πράγματα από σένα και τον Διόδοτο και τον Μάρκο Ντε Σαντ και τον Κουρήτη και άλλους, όταν κανένας άλλος δεν μιλούσε περί αυτών. Τα παραδείγμτα πάμπολλα, φερ'ειπείν, ο Κουρήτης μιλούσε για τον ρόλο της Κίνας, από το 2010. Η σκέψη του επηρέασε την δική μου. Όπως, αντιστοίχως, κι άλλοι έχουν μάθει από εμένα, και διορθώθηκαν, σταματώντας να επαναλαμβάνουν παρερμηνείες που δεν ισχύουν, καθώς και εγώ κάνω την έρευνά μου, όταν εκφράζω ειλικρινώς τις σκέψεις μου.

      Περιττό να πω, η ειλικρίνιά σου σε τιμά. Και για να είμαι κι εγώ ειλικρινής, δυστυχώς, πράττω συχνά ένα λάθος, και περί αυτού απολογούμαι. Επαναλαμβάνω κι εγώ, εμπράκτως, το αρχέγονο κουσούρι της φυλής. Επειδή, λοιπόν, η εποχή είναι, όντως, κρίσιμη, καθοριστική, με κοσμοιστορικές εξελίξεις και αφυπνίζονται συνειδήσεις, καλό είναι να έχουμε κατα νου -πρώτος απ'όλους εγώ- ότι είναι σημαντικότερο να εστιάζουμε στα κοινά και όχι να «ξηλώνουμε το πουλόβερ», όταν βλέπουμε ραφή ή κλωστή, τραβώντας την. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ακόμα κι αν διαφωνούμε σε κάποιες θέσεις (θεολογικές, φιλοσοφικές, οικονομικές, κ.α.). Εν κατακλείδι, εσύ και κάποιοι άλλοι είστε σημαντικοί και είμαστε τυχεροί που γράφετε δημοσίως. Καλή συνέχεια, καλό αγώνα και καλό κουράγιο στα δύσκολα που έρχονται.

      ΥΓ. Να με συγχωρείτε για την ανωνυμία, αλλά δεν αισθάνομαι άνετα, αποκαλύπτοντας το ονοματεπώνυμό μου.

      Διαγραφή
    2. Παρεμβαίνω λίγο στον διάλογο, γιατί με παρακίνησε η φράση "ο Κουρήτης μιλούσε για τον ρόλο της Κίνας, από το 2010".
      Τί να πει λοιπόν κι ο Καραγεωργίου που μιλάει γι αυτό από το 1995 ή νωρίτερα μάλλον. Τουλάχιστον εγώ.. τότε πρωτοδιάβασα τέτοια κείμενά του, τα οποία φιλοξενούσε ένα περιοδικό με την ονομασία "Δίαυλος Έψιλον" κι έχω αρχειακά φυλάξει κάποια τεύχη του από τότε.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμο
      Αγαπητέ μου φίλε, κανένα πρόβλημα, ούτε διακρίνω την παραμικρή αιτία για να χρειάζεται να απολογηθείς για οτιδήποτε. Διάλογο κάνουμε και είναι επόμενο να πέφτουν εκατέρωθεν λίγες ψιλές. Απαντώντας στο σχόλιό σου κάπως εκτενέστερα προηγουμένως, δεν το έπραξα γιατί με ενόχλησε κάτι σε αυτό, αλλά για να διευκρινίσω κάποια πράγματα, που απασχολούν προφανώς και άλλους. Ενώ εσύ είχες την καλή διάθεση να τα θέσεις με το θάρρος της γνώμης σου, άρα συμβάλεις θετικά. Νομίζω, ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Ευθαρσώς, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς εκπτώσεις. Αυτό μόνον βοηθάει. Ότι τραβάμε το σκοινί από την ίδια μεριά, ήταν από την πρώτη στιγμή φανερό. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται, ότι αρμόζει να κρύβουμε, ή να μην εμμένουμε στις διαφορές, προβάλλοντας μόνον τα σημεία που συμφωνούμε. Αντίθετα, η επιχειρηματολογία επάνω στις διαφορετικές εκτιμήσεις, είναι αυτό που μάς βοηθάει να προχωράμε. Πάντοτε όμως σε φιλική βάση και με αμοιβαία εκτίμηση. Αλλά και με ετοιμότητα να δεχθούμε χτυπήματα, που κάπου ίσως λίγο μας αδικούν. Άνθρωποι είμαστε όλοι και συμμετέχοντας στον δημόσιο διάλογο, δεν το κάνουμε για να δημιουργήσουμε προσωπικό προφίλ, αλλά για να βοηθήσουμε την κοινή προσπάθεια. Άρα, αγαπάμε τους φίλους μας και τους παρέχουμε την δυνατότατα να ανοίγουνε την καρδιά τους, όπως επιθυμούν. Αδελφούλη, επειδή φαίνεσαι ευαίσθητος άνθρωπος, σού ζητάω συγγνώμη, εάν έγραψα κάτι που έγινε αιτία να αισθανθείς άσχημα. Τουλάχιστον εμένα, από την στιγμή που έχεις την καλωσύνη να ασχοληθείς με κάτι που γράφω, χτύπα με αλύπητα. Και εγώ, όταν απαντάω, το κάνω στα πλαίσια ακαδημαϊκής συζήτησης. Ουδέποτε αμφισβητούμε τον συνάνθρωπό μας επί προσωπικής βάσεως. Είμαστε εδώ για να συζητάμε, να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Και η συζήτηση στηρίζεται κυρίως στην διαφωνία, άρα επιδιώκουμε την πολυφωνία. Αρμόζει να εκτιμάμε την άποψη, ειδικά όταν αυτή διαφέρει από την δική μας.

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΩ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.

      ΚΩΣΤΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ" (ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΕΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟ. ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΣΤΑ ΜΑΓΚΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ... ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΓΚΑ.

      ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΟΞΟΓΥΡΙΣΜΑ. ΤΡΑΜΠ, ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  6. Για τον ρόλο της κίνας έχουν μιλήσει αρκετοί.
    Ας πούμε τον στρατηγό Αϋφαντή.
    Μα και να μην είχαν μιλήσει η "αγορά" μιλούσε και ούρλιαζε.
    Ο κατακλυσμός κινέζικων προϊόντων δεν μας ενοχλούσε;
    Μάλλον όχι αφού εύρισκε αγοραστές.
    Τελικά είναι εύκολο να την πατήσουμε και δύσκολο να το παραδεχτούμε.
    Ε αυτό το δύσκολο ανέλαβε ο Τράμπ.
    Μέχρι που θα το πάη;
    Μέχρι να ξυπνήση και το τελευταίο ανθρώπινο ον.
    Με τι κόστος;
    Αγνοώ.
    Εκείνο που γνωρίζω είναι πως αντί να κριτικάρουμε καλό είναι να ΑΚΟΥΜΕ και να ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.
    Προσωπικά λειτουργώ δι΄ ερωτήσεων.
    Όταν λαμβάνω απαντήσεις έστω και λαθεμένες είμαι σε καλό δρόμο.
    Το λάθος διορθώνεται η αδιαφορία όχι.
    Φιλιά
    Astillais
    Σημ: 1917; μήπως 2017;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΑΫΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΛΙΓΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. H AΣΤΙΛΑΪΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΠΌΤΕ.."ΦΙΛΗ".

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΝΤΟΝ, ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ. 'ΣΩΡΑΙΑ

      Διαγραφή
  7. ΜΩΡΗ ΠΟΎΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεβασε του τα σχολια να τον γλεντησουμε Κωστα

      Διαγραφή
    2. θΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 😉

      Διαγραφή
  8. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς αγαπητό Διονύση Κλαδά

    Η απομυθοποίηση του βιβλίου της Αποκάλυψης του Ιωάννη
    https://www.pare-dose.net/7373
    https://www.pare-dose.net/7391
    https://isxys.blogspot.com/2020/11/qumran.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμον 01:35

    Αγαπητέ φίλε,

    Σε ευχαριστώ για την κατάθεση τών συνδέσμων. Οι δύο πρώτοι είναι χρήσιμοι, ο τρίτος (σχετικά με τα ευρήματα τού Κουμράν) είναι τελείως άχρηστος και βρίσκεται πέραν πάσης σοβαρότητος. Ίσως αναφερθώ στο ζήτημα της Αποκαλύψεως γενικότερα την ερχόμενη εβδομάδα. Κατόπιν της όλης διαδικασίας συνειδητοποιώ, ότι στο παρόν κείμενο έχω παραλείψει μια ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ. Ίσως άσυνείδητα και όχι σκόπιμα, μια και κάποια πράγματα, που αφοτούν τις επιλογές μας, χρειαζόμαστε χρόνο να τα κατανοήσουμε. Με αυτό το κείμενο δεν ήθελα να αναφερθώ στον τρόπο με τον οποίον η Αποκάλυψη αξιολογεί σε προφητικά πλαίσια τους Q, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ Q ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Όμως η δεύτερη εκδοχή είναι επίσης μείζονος σημασίας. ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ Q ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    Εγώ δεν είμαι εις θέσιν να ερμηνεύσω το κείμενο της Αποκαλύψεως, ούτε αισθάνομαι καθ' ύλιν αρμόδιος γι αυτό (παρόλο που έχω πριν από δεκαετίες ασχοληθεί πολύ διεξοδικά με το εν λόγω κείμενο, όταν ήμουν έντονα στρατευμένος στα πλαίσια τής Ορθοδόξου Χριστανικής Ιεραποστολής στην Ευρώπη των “ΓΟΧ” - “παλαιοημερολογήτες”). Παρ' όλο που σχηματίσθηκε σε κάποιους φίλους η ιδέα, ότι εξάγω συμπεράσματα σε τελείως προσωπική βάση, περί των οποίων στην συνέχεια επιχειρώ να οικοδομήσω ατμόσφαιρα αυθεντίας, κάθε άλλο παρά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τουναντίον, μονίμως ερευνώ και προσπαθώ να συμβάλλω στην δημιουργία γέφυρας μεταξύ γερμανικού και ελλαδικού διαδικτύου. Στην προκειμένη περίπτωση πολλές από τις βασικές θέσεις, που προβάλλω στο παρόν άρθρο, είναι υιoθετημένες από τα δυο πρόσφατα βίντεο τού Mike με τον Digitaler Chronist, στην σειρά “salongespräche“ (“Διάλογοι στο Σαλόνι”). Όπως έχω αναφερθεί στο παρελθόν, θεωρώ, ότι ο Mike διαθέτει επισημη ενημέρωση από κάποια πηγή των Q, που δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω. Αυτός ισχυρίζεται, ότι όσα αναφέρει, τα βγάζει από το μυαλό του, με βάση την λογική. Εάν προσέξει όμως κάποιος αυτά που μετατδίδει και τον τρόπο που μιλάει, φαίνεται ότι ο Mike είναι ένας πολύ βασικός μεταδότης μηνυμάτων.

    https://www.youtube.com/watch?v=9yNyNQIANCo&list=PL8TXjNuAjdWdbg1bywqjs443xqYmoZoqF&index=30

    https://www.youtube.com/watch?v=l_2xtFejQkQ&list=PL8TXjNuAjdWdbg1bywqjs443xqYmoZoqF&index=31

    Αναφορικά με τα ευρήματα στο Κουμράν, όπως έγραψα σε κάποια σχολιάστρια σε προηγούμενη ανάρτηση, καλόν είναι, οι μη γνωρίζοντες σχετικά να μην αναφέρονται ευκαίρως - ακαίρως καθόλου με αυτά. Διότι, εάν αποφασίσει να θέσει αυτό το θέμα κάποιος που γνωρίζει το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις, θα προκαλέσει σεισμό. Και είπαμε: Η έξοδος από το Μάτριξ μπορεί να γίνει μόνον σταδιακά, προσεκτικά και με πολύ ελαφριά βήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ botilastopelagos

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ. ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ 'Η ΠΛΑΣΤΟΙ;

      ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΛΙΝΚ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΙ.

      Διαγραφή