«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: « Με όπλο τον κορωνοϊό και τους στρατευμένους κρατικούς λοιμωξιολόγους, υπέσκαψε θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, επιβάλλοντας μια επιστημονικά επεξεργασμένη δικτατορία »

Ο π. Εισαγγελέας Πρωτοδικών και επικεφαλής στο Κίνημα Δικαιοσύνης Ιωάννης Σακκάς χαρακτηρίζει τη ΝΔ ως Νέα Δικτατορία και καταφέρεται κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία με όπλο τον κορωνοϊό συνέθλιψε τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.


Η συνέντευξη δόθηκε στον Μάκη Βραχιολιδη στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ που εκπέμπει στο νέο σταθμό grdiscovery/radio

Ακούστε από το 1.10'.45'' ως το τέλος κάνοντας κλικ ΕΔΏ.

 

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του δικαστικού λειτουργού είναι:

 Από το πρώτο του διάγγελμα ο Μητσοτάκης έδειξε ότι φέρνει μέτρα δικτατορίας τέτοια ώστε να υποσκάπτονται θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα. Και τα επόμενα διαγγέλματά του, αλλά και τα κρυφο-διαγγέλματα της επιτροπής των κρατικών λοιμωξιολόγων, έδειξαν ότι το φαινόμενο αυτό της νέας μορφής δικτατορίας , δεν ήταν μόνο για την Ελλάδα αλλά και για άλλα κράτη. Φαίνεται πως ο κίνδυνος που δημιούργησαν οι κομμουνιστές κινέζοι, όπως έχει διασπαρεί, διευκόλυνε πολλά οικονομικά συμφέροντα, που τα ονόματά τους βρίσκονται μέσα στην τάξη της παγκοσμιοποίησης και όλως περιέργως κινήθηκαν όλοι συντονισμένα να εκμεταλλευτούν τον κορωνοϊό ως ένα πολιτικό εργαλείο. Από τον Μάρτιο του 2020 φαινόταν ξεκάθαρα η εργαλειοποίηση αυτής της ασθένειας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει την κομμουνιστική Κίνα στο διεθνές εμπόριο, όπως επίσης και τους παγκοσμιοποιητές στη Δύση όσον αφορά την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Διότι στη Δύση, όπου οι παγκοσμιοποιητές ήθελαν να επιτύχουν τη μακρόθεν εργασία, τη συμπίεση εργατικών αποδοχών κλπ, είτε για να διευκολυνθεί η πρόοδος του κινέζικου εμπορίου διεθνώς , διαπίστωναν ότι ουσιαστικά άρχισε συντονισμένη πίεση των συνταγματικών δικαιωμάτων.
 

Ειδικότερα στην Ελλάδα παραβιάστηκε το άρθρο 5 §1 του Συντάγματος που λέει ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας , αρκεί να μην προσβάλλει το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη. Αυτό το βασικό συνταγματικό δικαίωμα που απαγορεύεται να αναθεωρηθεί , με τις πονηρές τακτικές που ακολούθησαν οι κατεστημένοι πολιτικοί, προχώρησαν ανοιχτά και ξεδιάντροπα σε παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων.
 

Από τότε που ψήφισαν τον νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού έδειξαν ότι ερχόταν μια δικτατορία επεξεργασμένη επιστημονικά, όχι δικτατορία όπως του Παπαδόπουλου και άλλων καθεστώτων με τανκς. Προβλεπόταν μια δικτατορία προχωρημένη- επιστημονικά στημένη. Γι'΄αυτό και χρησιμοποιήθηκαν οι κρατικοί λοιμωξιολόγοι, ενώ το δικτατορικό -ξεκάθαρα πλέον-καθεστώς της ΝΔ τρομοκράτησε τον λαό με τον φόβο του θανάτου. Σε όλα τα καθεστώτα, και από την αρχαία εποχή, όπως τη στρατοκρατούμενη ρωμαϊκή εποχή, οι ρωμαίοι αυτοκράτορες χρησιμοποιούσαν τους «στρατευμένους ποιητάς» για να ακούγονται και να παρασύρουν το πλήθος. Αυτό το φαινόμενο της αρχαίας Ρώμης επαναλαμβάνεται τώρα και μάλιστα έδωσαν εντολή κανένας γιατρός να μην βγαίνει που να διατυπώνει αντίλογο. Και όλως περιέργως όλοι αυτοί μιλούσαν και μιλάνε για εμβόλιο. Η ιατρική δεν είναι μόνο εμβόλια, είναι και φάρμακα. Και ενώ έβγαιναν ασθενείς από τις εντατικές και τα νοσοκομεία με παροχή φαρμάκων, η Νέα Δικτατορία δεν άφηνε να ακουστούν τα φάρμακα που χρησιμοποιύνταν .

Αυτό που βιώνουμε θα διαρκέσει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια, διότι αυτή η πολιτική υπουλότητα στην Ελλάδα υποστηρίζεται και από ξένα οικονομικά συμφέροντα. Είναι τα συμφέροντα της λεγόμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης...


indobserver

το είδαμε εδώ

14 σχόλια:

  1. Σωστά αυτά που λέει, αν καί τα ξέρουμε. Να έχετε όμως υπ' όψιν ότι παραιτήθηκε κατόπιν συμφωνίας γιά να μην βρεθεί κατηγορούμενος. Έκτοτε έγινε γυρολόγος - ακροατής μικρών κινήσεων καί κομμάτων, προσπαθώντας να ψαρέψει κόσμο γιά το δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΕΓΕΙΡΕ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΒΙΑΖΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΒΙΑΖΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ,ΑΝΗΛΙΚΕΣ ,Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ /ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ ,Ο ΑΛΛΟΣ /ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ.
    ΜΜΜΜΜΜ.....ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΆΣΑΜΕ ΚΟΡΙΟΥΣ.....
    ΕΠΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ;;
    Ω ΡΕ !
    Ο WOODY ΑΚΟΜΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκράφιτι με αφορμή το 1821:
    Θυμήσου την Ελλάδα που σου στέρησαν»: Έκπληκτοι οι Αθηναίοι με αυτό που αντίκρυσαν, ΦΩΤΟ
    https://www.el.gr/ellada/koinonia/thymisoy-tin-ellada-poy-soy-sterisan/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστόμαχε τα λαμόγια συνεχίζουν ακάθεκτα μας κλείνουν τα σχολεία και απειλούν δια ροπάλου αν δεν εμβολιαστεί ο κόσμος ... αντίσταση μηδέν ή έτσι τουλάχιστον φαίνεται... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΤΙΣ 6/6/2020 ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ .ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΗ .
    ΠΕΝΤΕ ΜΟΡΜΟΛΥΚΕΙΑ ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ;; ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΛΩΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ..

      Διαγραφή
  6. Να μη ξεχνάμε γιατί μένουμε στο σκοτάδι!

    http://ermionh.blogspot.com/2021/02/blog-post_4.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι μια ωρα δύσκολη
    Της απόφασης η ώρα..
    Πατα στα πόδια σου γερά
    Και αγέρωχος προχώρα..

    Φόβο ποτέ μην αισθανθείς
    Ελληνων είσαι Αίμα
    200 χρονια πέρασαν
    Ως το 2021!!

    Ο γέρος του Μωριά.. είναι ΕΔΩ!!
    Φωνάζει ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!!
    Κάλιο μια ώρα Λευτερος
    Παρά στην Τυραννία!!

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ!! ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Ιωάννης Σακκάς: Από την έδρα του δικαστηρίου στα έδρανα (;) του Κοινοβουλίου
    20/01/2015

    4) Με βάση τις δημοσκοπήσεις είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά να συγκυβερνήσετε με το ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι η θέση σας και ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές που θέτετε;

    Η θέση μου είναι ότι όλοι οι αντιμνημονιακοί Έλληνες, οφείλουν να ενωθούν και…
    Οι γραμμές που θέτω είναι: Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής να μην ανακατεύεται στα εσωτερικά της Θράκης και των Ελλήνων πολιτών. Η ελληνική πολιτική δεν μπορεί να είναι υποτακτική και ενδοτική, πχ στο σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας από τους σλάβους, στο αυτοκυρίαρχο της Κύπρου, στη προστασία του Αιγαίου, στην ανακήρυξη της ΑΟΖ Απαιτείται συστηματική προστασία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ελληνοκεντρική παιδεία, και προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Απαιτείται λογική φορολογία και κατάργηση μνημονιακών φόρων.
    5)Ποια είναι η θέση σας για το δημόσιο χρέος;”
    (ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ)

    https://www.ereportaz.gr/250371-ioannis-sakkas-apo-tin-edra-tou-dikastiriou-sta-edrana-tou-kinovouliou/

    Ο μοναδικός λόγος που θα ήθελα να σχολιάσω την ανάρτησή σας είναι ,

    Ό Χ Ι για να κρίνουμε το παρελθόν,

    ενός πολιτευτή , όλοι μας έχουμε παρελθόν,

    αλλά για να δούμε ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ,

    με όλους αυτούς που προπαγανδίζουν την ενότητα των Ελλήνων για να διώξουμε το κακό που μας βρήκε “αναπάντεχα” , παραμερίζοντας τις ιδεολογίες ( δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά οι ιδεολογίες υπάρχουν …μόνο για να μας διχάζουν , κατά τα λεγόμενα πολλών !!!!!! ) για το κοινό καλό όλων μας!!!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, έλεγε ο υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ για να διώξουμε το (“”””αναπάντεχο””””) μνημόνιο!!! Οφείλουμε να ενωθούμε οι δεξιοί με τους αριστερούς για να προστατέψουμε τον Ελληνισμό την Ορθοδοξία και την Μακεδονία! Ακουσον άκουσον!!!
    Τα έλεγαν και όχι μόνο τα έλεγαν , αλλά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ!!!
    Ιδεολογική άγνοια απο τους πατριωτικούς ιστοτόπους η σκοπιμότητα;
    Και έπειτα τους ήρθε ως αναπάντεχο φαινόμενο η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ!!!
    Μην τολμήσεις να πας κόντρα στο πλήθος. Ξέρεις τι σε περιμένει, έτσι δεν είναι;

    Τα ίδια λένε και σήμερα! Πρέπει να ενωθούμε για να διώξουμε τις “αναπάντεχες” επιπτώσεις του κοροϊδού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από ιδεολογίες!!!
    Το διανοείσαι ;

    ΡΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,
    Και δε πα να διανοείσαι ότι θέλεις!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΜΕ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΞΙΑ !.
    ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ.....ΕΤΣΙ ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΟΥΝ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DR. JAMES LYONS-WEILER
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID-19 & ΕΜΒΟΛΙΑ

    .
    https://newtube.app/fake_pandemic/yv3weeN

    .
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μεταλλάξεις του κορονοιού προκαλούνται (εξελικτικά) από το Εμβόλιο της PFIZER ! Παν/μιο Rockfeller NY: Eπιστολή στον Πρωθ/ργό....

    .
    https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%81-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βάλαμε κι εμείς Αγγελική στις 30 Ιανουαρίου:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/pfizer-rockfeller-ny-e.html

      Διαγραφή