«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Α.Γκλέτσος:Εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ερωτικά σε 2 περιπτώσεις ..Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος.

 Σχόλιό μας η παρακάτω φωτο - Περισσότερα εδώ


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ @ΟΥΤΆΝΕΣ.. ΕΔΩ!

14 σχόλια:

  1. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα νεοταξιτικα σκουπίδια που αυτοαποκαλούνται και ηθοποιοί ενώ είναι κακοποιοί, ανήθικο ποιοι, διαφθοροποιοι, με τον Ιάκωβο Τσούνη και κάθε Ιάκωβο Τσούνη;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατηγορείς εμένα αγαπητέ Αρίμνηστε για την αντίθεση των δύο αναρτήσεων.. ναι, είναι εξ επί τούτου κι οι δυο μαζί, για να δείξουμε τα δύο πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας και το μεγάλο αυτό χάσμα που κυριαρχεί, το οποίο το σύστημα το εκμεταλλεύεται για να αποκαρδιώνει ακόμα περισσότερο τούς Έλληνες. Αποκαρδιώνει..τουτέστιν αδρανοποιεί και τις όποιες διαθέσεις να κινηθούν, να προσπαθήσουν να ενωθούν.

      Διαγραφή
  2. Έγιναν όλοι δούλοι τής ηδονής. Αείμνηστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αείμνηστε (ή Αρίμνηστε )
      άλλο ηδονή άλλο λαγνεία
      Η ηδονή αφορά το πνεύμα η λαγνεία τα κατωδιαφραγματικά μέρη του ανθρώπου.
      Ας αρχίσουμε σιγά σιγά να καθαρίζουμε τις λέξεις, διότι πολύ μας τις μόλυναν.
      Υπ΄όψιν οι λέξεις έχουν δυναμικό φορτίο, ναι δυναμικό φορτίο έτσι όπως το ακούς.
      Ας θυμόμαστε πως οι λέξεις είναι φορείς εννοιών. Για να δώσω ένα παράδειγμα έτσι ώστε να κάνης εικόνα.
      Οι λέξεις είναι τα αντικρυστά μέρη ενός φωτοβολταϊκού τόξου.
      Δημιουργούν δηλαδή σπινθήρα.
      Με εννοείς.
      Astillais

      Διαγραφή
  3. Πήγαν για μαλλί με το me too και βγήκαν κουρεμένοι και γυμνοί μέσα στη τερατώδη ασχήμια τους.
    Το μπαγιάτικο και σάπιο φρούτο, που μας ήρθε από το νεοταξίτικο και σαρκοφάγο hollywood, νόμιζαν πως θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν για να αποτρέψουν την προσοχή του τηλεορασόπληκτου κοπαδιού από τη δυστοπική πραγματικότητα, όπως συνηθίζουν πάντα. Έβαλαν λοιπόν τη μπεκατώρου να θυμηθεί και να καταγγείλει την - πριν από 20 χρόνια και βάλε – περιπέτειά της, που ως αγνή και αφελής παιδίσκη έπεσε στα νύχια του αδίστακτου εκπροσώπου του ανδρικού φύλου, που ενώ της την είχε πέσει, πήγε η αθώα και απροστάτευτη παρθενόπη στο δωμάτιό του και υπέφερε τα πάνδεινα, με το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως….….Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, και ξεφτιλίζουμε την έννοια άνδρας - και ιδιαίτερα λευκός - και ακολουθούμε και τις ντιρεκτίβες των έξωθεν αφεντάδων, σαν καλά παιδιά της νέας τάξης…Όμως, ούτε αυτό τους βγαίνει, γ@μώ την ατυχία τους…!!!
    Έλα που ο κόσμος του θεάματος, λόγω του εγκλεισμού, έμεινε άνεργος και τα σελέμπριτις υποφέρουν από σοβαρό στερητικό σύνδρομο!!!! Έτσι, η κάθε μαραμένη και πολυχρησιμοποιημένη «καλλιτέχνης», βρήκε την ευκαιρία να μας θυμίσει την παρουσία της, μπας και εξασφαλίσει κανένα ρολάκι ή καμία συμμετοχή ως γλάστρα πρωινομεσημεριανάδικου…Και τώρα έχει πια χαθεί η μπάλα…χαχαχαχαχ.
    Το ότι υπάρχουν παρενοχλήσεις βίαιες και χυδαίες το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες, τίποτα το καινούργιο. Το ότι υπάρχουν ελεεινοί, γελοίοι και τρισάθλιοι άνδρες, ηλίου φαεινότερο !!! Όπως βέβαια υπάρχουν και πάααααρα πολλές κότες και κοκότες, που από μικρές διδάσκονται – όχι μόνο από τη μάνα τους αλλά και από την κοινωνία- πώς να παίρνουν από τα αρσενικά εκείνο που θέλουν, χρησιμοποιώντας τα όποια «προσόντα» τους… και όχι μόνο στις shaw business, αλλά παντού.
    Ρώτησε λοιπόν κανείς ψυχοπονιάρης τα «κακόμοιρα» θηλυκά που κακοποιήθηκαν παντοιοτρόπως, πόσες δουλειές έχουν στερήσει από πραγματικά τίμιες γυναίκες με προσωπικότητα, λόγω της δικής τους αρπακτικής ενδοτικότητας;;;;;
    Και μη μου πεις πως όλες αυτές οι «πρωταγωνίστριες» έγιναν γνωστές και εξασφάλισαν δουλειές με την αξία τους. Ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες δεν υπάρχει κανείς «επιτυχημένος» στο θέατρο, στην τηλεόραση, στη δημοσιογραφία και πρωτίστως στην πολιτική που να μην είναι βουτηγμένος μέσα στα σκατά του συστήματος….
    Και που ξέρεις, όταν θα αρχίσουν και οι πιο βαρβάτες αποκαλύψεις - περί παιδεραστίας και συμμετοχής σε αιμοποσίες - πόσα «είδωλα» θα πέσουν με απαίσιο γδούπο στην ελεεινή ξεφτίλα…..Έχει να πέσει τρελό γέλιο, τελικά….Φέρτε τους κορσέδες γέλιου, που λέει κι ο Αριστόμαχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, και μια ανάλογη παλιά ιστορία, που δεν είναι ανέκδοτο, αλλά πραγματικότητα που έτυχε να τη γνωρίζω από πρώτο χέρι.
    Κάποτε, πριν από πολλά χρόνια, ένας θεατρικός επιχειρηματίας ανέβαζε σε κεντρικό θέατρο μια επιθεώρηση με πολύ μεγάλα ονόματα της εποχής. Ένας γνωστός του, του είχε συστήσει μια νέα, ταλαντούχα και πανέμορφη κοπέλα που έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο. Εκτός του ότι ήταν εκπληκτική ηθοποιός και καρακουκλάρα, τραγουδούσε και χόρευε υπέροχα, αλλά είχε ένα «ελάττωμα» δεν καθότανε σε κανέναν για να εξασφαλίσει δουλειά. Ο σκηνοθέτης με τον χορογράφο, το μουσικό και το συγγραφέα της έκαναν οντισιόν, ενθουσιάστηκαν και η κοπέλα προσελήφθη στο θίασο. Την πρώτη ημέρα στις πρόβες βγήκε μπροστά η σούπερ ντούπερ πρωταγωνίστρια- μεγάλο όνομα της εποχής που δεν ζει πια- και λέει του επιχειρηματία: - Γιατί την έφερες αυτήν εδώ και της έδωσες και αβανταδόρικο νούμερο;;; - Γιατί είναι ταλαντούχα και πολύ χρήσιμη για την παράσταση, της απάντησε εκείνος. - Τι λες εκεί, λέει έξαλλη η πρωταγωνίστρια, έτσι, χωρίς να πληρώσει το ανάλογο τίμημα θα γίνει διάσημη η μικρή;;; Κι εμείς που έχουμε κάνει τόσες πίπες στην αρχή της καριέρας μας, κορόιδα είμαστε;!!! Όχι, δεν το δέχομαι να βγει αυτή αλώβητη και εμείς οι άλλες να έχουμε γίνει σουρωτήρι για ένα ρολάκι ….Αυτή ή εγώ και αν δεν την απολύσεις, φεύγω…..Και η κοπέλα εκδιώχθηκε άγαρμπα, πήγε σπίτι της και εγκατέλειψε κάθε φιλοδοξία για το θέατρο……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω ακούσει το συγκεκριμένο,πραγματικά ''κουφό''.Θα παρατηρήσατε πάντως ότι ουδεμία νύξη για τον ''μεγάλο δάσκαλο''και τα χούγια του δεν τολμούν να αρθρώσουν οι θεατρίνοι και όταν αναφέρονται σε εκείνον όλο δάκρυα συγκίνησης και εκστασιασμό είναι.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ; ......ΑΑΑΑ ! ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΡΑΒΙΑ .ΠΛΕΡΩΝΩ.
      ΣΕ ΠΕΤΡΟΝΤΟΛΑΡΣ .ΝΑ "ΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΗ ,ΣΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΙΣ ΑΜΠΙΟΥΛΑΝΣ.
      ΕΛΛΑΣ ΑΡΑΒΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. πείτε πια είναι? μήπως αυτό έγινε το ' 50 και κάτι? η ΡΒ?

      Διαγραφή
  5. Χιχιχιχιχ,!!!!!
    Αχαχαχαχα!!!!1
    Τι ζουμε θεε μου!!!!!!!!!!!!

    ο Σπαλιαρας που ειναι??

    Αχαχαχαχαχαααααα.......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι Κώστα προς Θεού δεν λέω κάτι για σένα. Απλώς έχω αηδιάσει με αυτη την κατάσταση. Αειμνηστε, την ηδονή ακολουθεί η οδύνη. Να το θυμάσαι πάντα.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ... ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΤΙ ΓΙΝΌΤΑΝ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΌΝΙΑ..(παλι πάει το ρήμα εδώ) .. ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΤΟ ΛΈΝΕ? ΔΟΎΛΕΜΑ? ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ?? ΟΡΓΉ??? ΘΥΜΟΣ??? ΞΕΚΑΤΊΝΙΑΣΜΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας τα λενε με υφος δεικτικο η αυτοκριτικης κ μετανειας γτ μας δουλευουν να ξεχασουμε τα τεραστια θεματα. Ακους εκει η αλλη λεει δεν θα γινουμουν ολυμπιοπνιχτης..ρε τι ακουμε. Λες και την βιασαν την πουλημενη. Γτ ξερω κ κοπελες που τους προτειναν τα ιδια κ εγινε τσι ποπης μετα..αλλο οξ γυναικες ΜΕ κακαλα κ αλλο γυναικες κακαλα!!molossos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γλετσος!!!

    Χαχαχαχαααααα το ψάρι.
    Το ψημένο και από τις δύο μεριες;;

    Που να τον βρω στην Στυλίδα
    Να το πλακωσω στα κλωτσιδια!!
    Τον βρωμ0π&υστ@!!!μπινε!!

    ΟΥΣΤ ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή