«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ-ΑΓΩΓΗ

 💥 ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΟΜΒΑ ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ!!!


 

https://www.youtube.com/watch?v=UJGmr5DpT1o&feature=emb_title 


 

ΚΑΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ:

TRUMP GAVE US A HUGE CLUE... HOW DID WE MISS IT?... BOOM! February 17, 2021 


 

 

8 σχόλια:

  1. Ποιοί σοῦ ἀνοίγουν τόν λάκκο,Ἕλληνα; Αὐτοί πού ψηφίζεις καί ὑπακοῦς !

    http://sxolianews.blogspot.com/2021/02/blog-post_70.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβαστε ολοι τον πτωχευτικο νομο και ειδικα το αρθρο 6 που αναφερει, πως μεταβιβαζονται τα χρεη των συγγενων μας εξ' αιματος και εξ' αγχιστειας μεχρι δευτερου βαθμου, σε μας, με συνοπτικες διαδικασιες και θα καταλαβετε οτι ο Ελληνας δεν εχει πια περιουσια και τα παντα περνανε στο κρατος, χρωστας δεν χρωστας, γιατι ολοι μας, σιγουρα εχουμε συγγενεις με χρεη τα οποια αυτοματως μεταφερονται σε μας!!! Τα παντα μελετημενα και καλοσχεδιασμενα!!! Με αυτον τον τροπο τα σπιτια των Ελληνων θα δοθουν στους λαθροβρωμιαρηδες, γιατι τους τα εχουν ταξει, δεν ηρθαν εδω για να διαμενουν σε hot spots ουτε σε ξενοδοχεια και γιαυτο καταστρεφουν τα παντα για να τους δωσουν , αυτα που τους υποσχεθηκαν!!! Εμεις δε, ασχολουμαστε με τον κουραδοιο, τα εμβολια και τον Τραμπ και εν τω μεταξυ, δεν βλεπουμε την καμπουρα μας που μεγαλωνει!!! Ο πτωχευτικος νομος , ειναι ο μοναδικος νομος μεχρι τωρα, στον οποιο δεν υπαρχουν παραθυρακια για να αποφυγεις, αυτα που προβλεπει (αποποιησεις, προσφυγες σε δικαστηρια κλπ)!!! Αν συνυπολογισουμε οτι μας αφαιρουν και την ελευθερια του λογου, η μοναδικη λυση ειναι η ΑΝΥΠΑΚΟΗ και ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπαμε φορολογικη ανυπακοη. Κανεις να μην καταθεσει δηλωση εισοδηματος το 2021. Κανεις ομως

      Διαγραφή
    2. Αν θυμάμαι καλά όταν ιδρύσανε την ΑΑΔΕ τότε με τα μνημόνια γύρω στο 2010 είχε ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης ο Σ. Χατζάρας και έλεγε να μην κάνουμε φορολογικές δηλώσεις! Εξηγούσε ότι είναι ιδιωτική εταιρεία, δεν δίνει λογαριασμό τι εισπράττει και τι τα κάνει.
      Όμως όλοι έκαναν δηλώσεις και κάνουν και θα κάνουν σίγουρα όσοι πάνε και κάνουν το εμβόλιο! Δεν ξυπνάνε και κάνουν τους εαυτούς τους πειραματόζωα, αυτοί λοιπόν θα κάνουν δηλώσεις.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ Ζ ΣΤΟΝ ΦΟΛΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ.
      ΒΟΥΛΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ,
      ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ.
      ΜΜΕ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ,
      ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΠΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΟΝΙΚΛΟΣ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΑΥΤΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Τώρα τα περί κούλη-κλώνου άρχισαν να λέγονται και από μη "συνωμοσιολόγους",με το γάντι για αρχή...σε λίγο θα τα ακούμε και θα τα βλέπουμε και από τα βοθροκάναλα....και απ' αυτούς, ο σώζων εαυτώ σωθήτω...
    https://www.anoixtoparathyro.gr/%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ae-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%b4%cf%89%ce%bb%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85/

    "Κυβερνάει ο Μητσοτάκης ή το είδωλό του; Το ερώτημα έρχεται μόνο του. Υπάρχει ο πολιτικός Κυριάκος Μητσοτάκης; Ή μήπως είναι μια φιγούρα που κατασκευάσθηκε από καλοπληρωμένους ίματζ μέικερς και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω της απλώς παίζει το ρόλο- αν και όχι σαν καρατερίστας.
    Μήπως γι’ αυτό η φιγούρα αποσύρθηκε στην τελική φάση της εκλογικής κούρσας του2019; Δεν έκανε καν debate με τον Τσίπρα γιατί ο ρόλος σ’ αυτό το επίπεδο, παρά είναι απαιτητικός γι’ αυτό.
    Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι τη θέση του Κυριάκου στη δημόσια σκηνή έχει πάρει ένα είδωλο. Φιλοτεχνείται όπως απαιτεί κάθε φορά το «κόνσεπτ» της εταιρίας που εκτελεί την παραγωγή. Υπάρχει ως εικόνα.
    Τις αποφάσεις παίρνει ένας «αλγόριθμος». Μπορούμε να τον φανταστούμε σαν σύστημα συμφερόντων και επιδιώξεων που μεταφέρεται στην εκτελεστική εξουσία με ιμάντες κάποιους «τεχνοκράτες».
    Από εκεί πέρα αναλαμβάνουν ως κομπάρσοι οι υπουργοί να φέρουν νόμους και διατάγματα που υπηρετούν το «πρότζεκτ».
    Απίθανο ; Όχι και τόσο; Έτσι κι αλλιώς το πρόσωπο που εμφανίζεται ως πολιτικός -και Πρωθυπουργός πλέον- δεν είναι ό,τι πιο γήινο έχουμε δει.
    Οι κινήσεις του είναι μηχανικές, οι αποχρώσεις της φωνής ουδέτερες, ο λόγος σαν απαγγελία.
    Λείπει μονίμως το συναίσθημα, ο αυθορμητισμός, η ποικιλία της αντανάκλασης. Είναι ίδιος είτε μιλάει σε ένα από τα παιδιά που εμφανίζονται ενώπιόν του, είτε σε έναν συνταγματάρχη πυροβολικού στα σύνορα.
    Ανθρώπινο πρόσωπο δεν είναι ακριβώς αυτό που χαρακτηρίζουν «ανθρώπινες στιγμές» του οι φίλοι του στο μιντιακό χώρο. Από την άλλη δεν μπορούν να είναι και όλοι οι άνθρωποι θερμοί και εκδηλωτικοί.
    Ωστόσο η υπόνοια υπάρχει. Οτι το πρωί, που μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν αποκλειστεί χωρίς νερό και ρεύμα, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στη γειτονιά του να πίνει καφέ με δυο δημοσιογράφους είναι γρίφος. Ήταν ο ίδιος ή ο επικοινωνιακός κλώνος του;
    Θέλει ακόμη ψάξιμο, αλλά το ερώτημα που αναδύεται από τη δημόσια παρουσία του είναι επίμονο: κυβερνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή το είδωλό του;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάλια χάλια Αναστασία μου αυτός ο αρθρογράφος. Φαίνεται βλέπει Δεμερτζή κι αυτός, διαβάζει Διόδοτο, Αριστόμαχο.. Ένας καμμένος συνωμοσιολόγος ψεκασμένος! 🤣

      Διαγραφή
  4. Σε παρακαλώ Κώστα διόρθωση : ο σώζων εαυτόν σωθήτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή