«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΦΎΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ;" - ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ 

 

14 σχόλια:

  1. αφιονι τους δινουν;;;; να με θυμηθειτε μετα απ ολα αυτα η περιοχη απο αυριο θα ειναι'' ΤΙΓΚΑ'' στα κρουσματα,και φυσικα θα εχουμε νεα χειροτερα μετρα...Ελλας το μεγαλειο σου...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω Κωστα αλλά οι υπάλληλου αστυνομικοί θα παιρνουν ληγμένα για να ειναι τοσο αφιονισμένοι, προσυπογραφω οτι ολα τα δεινά μονο μια πατριωτικη βαθειά ελληνικη κυβέρνηση θα λυσει, αλλα θάλω να σε ρωτήσω αν προφανως γνωρίζεις , πολλές φορες διαβαζα αρθρα του Τραιαανου στο ιστολογιο ΕΑΜ β και μπαινοντας σημερα επειδη δεν έχω γνωσεις πληροφορικής επεσα σε κατι που δεν μπορω να το εξηγησω , θαθελα επειδη γνωριζεις πληροφοριακα να μου πεις τι σημαινουν ολά αυτα , ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ έχω γνώσεις πληροφορικής,
      αλλά από ό,τι είδα..
      δεν μπορεί κιόλας, τώρα πια, κανείς να μπει στο ΕΑΜ β, αν δεν είναι προσκεκλημένος αναγνώστης.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σε εμένα απευθύνεστε;
      Πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να φτιάξουμε εμείς οι Έλληνες δική μας πατριωτική κυβέρνηση;

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και θα φτιάξουμε! Αλλά θα πάει μακρυά η βαλίτσα. Ακόμα δεν είδαμε ούτε το "Ψευτορωμαίϊκο", δηλ. την ψευτο-πατριωτική κυβέρνηση που θα φτιάξει το σύστημα για να μάς εξαπατήσει και θα είναι το τελευταίο-τελευταίο του χαρτί. Όταν θα την στείλουμε λοιπόν κι αυτήν στον διάολο, εκεί απ'όπου ήρθε, μέσα από τα ερείπια.. τότε θα αρχίσουμε να χτίζουμε εμείς, όσοι απομείνουμε τελος πάντων.

      Διαγραφή
    3. > το Ψευτο ρωμαίικο, ΗΔΗ , ΤΟ ΖΕΙΣ !
      > ΜΕ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ , ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !
      .. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΠΟΛΥ ΣΥΤΟΜΑ !

      Διαγραφή
    4. Δεν νομίζω..
      Αυτή που περιγράφω θα έχει μέσα μπόλικους από αυτούς που θεωρούμε σήμερα ΜΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. Αλλά θα είναι κι αυτοί ξεπουλιτάρια μασόνια του κερατά, προ-φυτευόμενοι. Ονόματα ακόμα δεν λέμε..
      Θα τους δείτε κι αυτούς και μετά θα αναδειχτεί ο Προφητευόμενος Βασιλεύς.

      Διαγραφή
    5. Είπα: Θα πάει μακριά η βαλίτσα..όσο δεν υπάρχει μετάνοια. Είδατε εσείς οι γνωστικοί, ως τώρα καμιά μετάνοια στους υπόλοιπους;

      Διαγραφή
  4. Πάντως Κώστα σκέψου όλα αυτα τα τελευταία σχόλιά μου. Σκέψου μήπως έχουμε εξαπατηθεί όλοι με Τραμπ, κλώνους, φωτεινούς κλπ. Τα σχέδια των διαβόλων προχωράνε ακάθεκτα προς παγκόσμια στυγνή δικτατορία του Αντίχριστου. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΝΙΒΑΛΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ, ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ 3ο.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΝΑΖΙ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ θΑ ΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑΚΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΕΡΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΔΙΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 47 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ,
    ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;;;

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;
    H ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;

    EIΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΦΟΡΜΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ, Η ΑΥΡΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ. ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;;;

    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ..!!!

      ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΑ!

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΕΡΠΕΤΟ-ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..
      ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 9.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ) ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ:
      https://www.tanea.gr/1999/06/24/greece/ypogeia-politeia-toy-nato-ston-thessaliko-kampo/

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ:

      Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΒΑΣΗ. ΕΙΠΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΤΟ ΡΉΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΓΚΟΙ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΗΛΘΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ.. ΝΑΙ.. ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ.

      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ HUGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ.

      ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ.

      ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΑΤΣΙΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

      Διαγραφή
  7. 10 Μαρτίου 1547 Καλημέρα Κώστα οκ και εσύ δεν έχεις αποψη περί πληροφορικής αλλα το ερώτημα μου ειναι πως θα λαβω προσκληση προκειμένου να συνεχίσω να διαβαζω και γιατί πιστεύεις έκανε αυτη την κινηση χωρίς προφανως και δικαιωμά του να ενημερώσει τους αναγνωστες, ειλικρινα δεν μπορω να το κατανοησω , καλημερα λοιπον και αν μπορεις να βοηθησεις αναμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή