«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Αν αυτά που πληροφορούμαι ΙΣΧΥΟΥΝ τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


 

Αυτές τις πληροφορίες λαμβάνω, και αν ισχύουν, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ;

Αυτοί κυκλοφορούν μέσα στα νοσοκομεία μας;

Αν ναι, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ, είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.

Αν τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες που λαμβάνω υφίστανται, και δυστυχώς τα γεγονότα αυτό μαρτυρούν, τότε έχουμε να κάνουμε με ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που λαμβάνω:

“Το Σωτηρία γεμίζει πλέον με εμβολιασμένους που ασθένησαν με συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ αυξάνονται και οι γνωστοί υγειονομικοί που ασθενούν μετά τον εμβολιασμό.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

“Στο στράτευμα τους απειλούν με αγωγές από τις εταιρείες για λόγους δυσφήμισης αν μιλήσουν ή κάνουν γραπτώς τα προβλήματά τους, επειδή λένε δεν αποδεικνύεται ότι τα προβλήματα υγείας τους μετά τον εμβολιασμό οφείλονται στο εμβόλιο. Χρειάζονται προστασία.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

“Επίσης τους απαγορεύουν να κάνουν εγγράφως τα προβλήματά τους και όταν καταλήγουν σε νοσοκομείο δεν καταγράφουν στο ιστορικό τον εμβολιασμό, άρα κανείς δεν μπορεί με διερεύνηση αρχείου να κάνει στατιστική ανάλυση αργότερα και συσχετισμό.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

“Σε κάθε νοσοκομείο υπάρχει επικεφαλής ιατρός εμβολιασμών (παθολόγος ή πνευμονολόγος). Προφανώς με προσοχή επιλεγμένος (ίσως και με λογαριασμό στα Κέϊμαν Αϊλαντς)!!!

Αυτός κανονίζει και αυτός ψιλοαπειλεί ή προσπαθεί να πείσει ότι όλα είναι στο μυαλό του παθόντος από τον “φόβο λόγω των συνομοσιολόγων”!!”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

“Αληθινές μαρτυρίες φοβισμένων ανθρώπων. Λένε σε γιατρούς που εμπιστεύονται, τα συμπτώματά τους για να, άκουσον – άκουσον  τους συμβουλέψουν αυτοί για την υγεία τους και πως να την αντιμετωπίσουν, κυρίως όταν πρόκειται για αλλεργικά φαινόμενα, διότι δεν βρίσκουν ανταπόκριση από γιατρούς.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

“Υπάρχουν θάνατοι εμβολιασμένων με κλινική εικόνα covid-19 και αρνητικά μοριακά τεστ. Άρα, χωρίς μόλυνση και τα αποσιωπούν.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

 


 

Αυτές τις πληροφορίες λαμβάνω, και αν ισχύουν, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.

Όσοι έχετε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί με οποιοδήποτε εμβόλιο του ΘΑΝΑΤΟΥ, που έχουν επιβάλει παγκοσμίως οι ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, και έχουν πέσει στην αντίληψή σας τέτοια φαινόμενα, παρακαλώ, ενημερώστε με, ώστε να κινηθώ αναλόγως.

Οι καταγγελίες θα πρέπει να είναι επώνυμες και συγκεκριμένες.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και τα στοιχεία των καταγγελλομένων  ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ “ΙΑΤΡΩΝ”, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ.

ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Και βέβαια θα αναρωτηθείτε: “Κυρία Σουφλή, σε ποιά “δικαιοσύνη” που ούτε εσείς την εμπιστεύεστε όπως έχετε γράφει πολλάκις;”

Σ’ αυτή την “δικαιοσύνη” που έχουμε… όσο την έχουμε.

Δεν αποκλείω την ύπαρξη ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, έστω και αν είναι ελάχιστοι.

Προς το παρόν με ότι έχουμε θα πορευθούμε.

Τα γεγονότα που θα έλθουν, θα είναι τόσο τρομακτικά που θα ανατρέψουν όλον αυτόν τον σατανικό ιστό που έχει απλωθεί πάνω και από την Πατρίδα μας και από ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ας προσπαθήσουμε ΜΑΖΙ να κτίσουμε έναν καλλίτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές.

Το κακό δεν καταστρέφεται και δεν ανατρέπεται χωρίς ΑΓΩΝΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Στείλτε μου τις καταγγελίες σας στο attiknea@otenet.gr


attikanea.info

 


12 σχόλια:

  1. Ρε παιδάκια αφού είναι ολοφάνερο ότι πρέπει όλοι να διαλέξουμε πλευρές.Κανοντας την ένεση δεν επι-σφραγίζεις τη θέση σου υπέρ του "θεού" της επιστήμης?Σας κάνει εντύπωση ;Αυτοί οι άνθρωποι ουσιαστικά ανήκουν σε αυτούς με ότι συνεπάγεται δυστυχώς τούτη η πραγματικότητα.Ο εκκλησιαστικός όρος "σφράγισμα" δε μπορεί παρά να δηλώνει τη μη δυνατότητα επιστροφής.Ας ελπίσουμε ότι πέρασαν να ακουστεί και να σωθούν άλλοι τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαρτίου, 2021 11:55

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΕ ΒΟΛ ΠΛΑΝΕ ,ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ.
    ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ,ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ,ΟΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ,ΟΤΙ Ο ΘΑΝΩΝ ,ΘΑΝΟΥΣΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ,ΛΕΩ ,ΑΠΟ ,ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΑΠΟ ,ΓΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΚΟΠΗ ,Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΦΗ ,ΟΠΟΥ ΦΥΓΗ ΦΥΓΗ ,Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ,ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ,ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ .
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΕΝΑ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ,ΝΑ ΔΕΧΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΟΤΙ Ο ΘΑΝΩΝ ΕΦΥΓΕ ΜΕ Η ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ,ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ....Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ .
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ ,ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ .
    FURY FIST ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι ιδιώτες γιατροί λένε επιβάλλουν μόνο με κορωνοτέστ τους επισκέπτεσαι στα ιατρεία
      Τί συμβαίνει;
      Τους διατάζει κάποιος;

      Διαγραφή
  3. Οι γιατροί είναι ορθολογιστές όπως κατήντησαν κι οι ιερείς που αποδέχονται την νέα αίρεση στους ναούς και ρίχνουν την ευθύνη στους πιστούς, αν και είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι να ενημερώσουν για την σωτηρία της ψυχής και για την νέα αίρεση που ζούν, το τρομερό θα είναι αν οι εμβολιασμένοι είναι ωρολογιακές βόμπες ανάμεσα στους υγιείς όταν ανοίξουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να εξετάσετε κυρία Σουφλή αν ισχύει υποχρεωτικό τεστ στα ιδιωτικά ιατρεία, πολλά λέγονται, αυτό σημαίνει ότι αποκλείουν τους πολίτες από κάθε ιατρική βοήθεια, δηλαδή αν σε πιάσει το δόντι σου θα πρέπει να κάνεις τεστ για να πας στον οδοντίατρο; Μια απλή περίπτωση
    Ψάξτε το παρακαλώ σε συνδυασμό με την επίταξη! των ιδιωτικών γιατρών και υπακοή σε έναν άνθρωπο μπασκετμπωλίστα, εδώ είναι η ευθύνη καθαρά των γιατρών και των συλλόγων τους ένα χρόνο πώς είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aφού απευθύνεστε στην κα Σουφλή, έπρεπε να βάλετε το σχόλιο σας στο μπλογκ της (έχουμε βάλει την πηγή της ανάρτησης).
      Εδώ μπορεί να μην το διαβάσει ποτέ.

      Διαγραφή
    2. Αν κάποιος γιατρός απαιτήσει να κάνεις τεστ για να σε δεχτεί, του ζητάς να σου παραδώσει γραπτώς το αίτημά του.
      Αν το αρνηθεί, καλείς το 100. Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  5. .....

    Άλλη μία φορά ΕΥΓΕ σε αυτόν τον ΆΝΘΡΩΠΟ !

    Όλα πλέον στη φόρα !

    https://youtu.be/RSDT7q417k4


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO PLAYMOBIL TOY KOIMIΣΜΕΝΟΥ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ...

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/03/blog-post_606.html

    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΔΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ
    ΣΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ
    ΝΑ ΜΠΩ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ευχαριστούμε,
      θα ενημερώσουμε την κα Σουφλή.

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή