«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Γιώργος Φίλης: Περί ελληνικού έθνους-κράτους-Ελλήνων (βίντεο)


https://www.youtube.com/watch?v=2J6XCoQ2QGo&t=30s

                                                                                      το είδαμε εδώ
 

 Δείτε όλη την εκπομπή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=B1KZZ...

 

9 σχόλια:

  1. Γιωργος Φιλης, ενας απο τους λιγους εναπομειναντες Ελληνες ο οποιος προσπαθει να ενημερωση, και να αφυπνιση τον παρεπιδημουντα εις αλλους πλανητες νεοελληνα.

    Παρτε τωρα και τη ματια ενος αλλου απλου Ελληνα για το που στο διαολο παμε σημερα.

    https://www.youtube.com/watch?v=9C7Y8h18xes

    Αυτο το αφιερωνω στον αδελφο Κωστα με την επιθυμια να δη και το σχολιο #4

    https://www.unz.com/chopkins/the-unvaccinated-question/#comments

    Καθως εγραφα αυτο το σχολιο θυμηθικα τους Dire Straits, δεν ξερω πως ουτε γιατι. Αδελφε ΕΥ, παρε λοιπον το Walk of Life. Oι εφηβοι της εποχης τους ειναι τωρα πενηνταρηδες και ακομη τους λατρευουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=kd9TlGDZGkI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου φίλε μου Ahoy
      αν ο λόγος της απόσχισης πολιτειών, αντί να είναι αμιγώς πολιτικός ή να αφορά τους εγκληματικούς λαθρο, ..προκύψει να προκληθεί πιότερο από το εμβολιαστικό θέμα. Αρχικά με γκετοποιημένες πόλεις..και σύντομα πολιτείες.
      Μπαίνουμε στην εποχή "Της Πόπης!" :)

      Διαγραφή
    2. Ο Παπαγεωργιου, δεν ειναι ο μεσος απλος Ελληνας!!! Εχει δηλωσει κολλητος φιλος του Ακη Τςοχατζοπουλου, υπερμαχος του Μπαιντενοπουλου και πολεμιος του Τραμπ!!! Υποτιθεται οτι ειναι δημοσιογραφος, παρα τις απειρες ελληνικουρες και τωρα " εν μεσω πλην σαφως" μας λεει οτι του την πεφτει, το βαθυ κρατος!!! Α, εκτος των αλλων ειναι και στρατιωτικος αναλυτης, με πληροφοριες απο πολυ σοβαρες στρατιωτικες πηγες, για τα ελληνοτουρκικα και μεσα σε ολα μας πεταει και κανενα Λεφακη ετσι για το ξεκαρφωμα!!! Ποτε και σε καμμια εκπομπη, δεν καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης, μεσα απο ολον αυτον τον μπρουμητοτουρλοκ@λο αχταρμα!!!

      Διαγραφή
  2. 1η είδηση: Το ξέρατε σήμερα ότι είναι "διεθνής" (!!!) ημέρα ρομά; Το είπε η τηλετύφλωση και μάλιστα διευκρίνισε ότι οι εορτασμοί θα είναι "υπό της αιγίδα της ΠτΔ"!!!
    Η κοντή είναι σίγουρα στην εποχή "Της Πόπης!"
    2η είδηση: Ινδία: Πλήθος Σιχ με σπαθιά στα χέρια έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έκαναν τη θρησκευτική πομπή τους παρά την απαγόρευση λόγω Covid19!!!
    Ο Θεός δεν είναι διαπραγματεύσιμος ………Διαφορετικά αρχίζει το παζάρεμα που καταλήγει σε πούλημα …. στην τιμήν του τετιμημένου ον ετιμήσαντο!
    https://dimpenews.com/2021/03/31/%ce%b9%ce%bd%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b9%cf%87-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%cf%83/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου,

      δύο φορές τούς έχω δει από κοντά, σε θρησκευτική πομπή τους στην Αθήνα, να κραδαίνουν τις σπάθες στον αέρα! Κατά τ'άλλα.. είναι φιλήσυχη ινδο-ισλαμική αίρεση..
      Για να μην βγαίνω από το θέμα σου.. Δεν νομίζω να μπορούσε εδώ να τούς αναγκάσει κανείς να κάνουν τις τελετές τους με φίμωτρα.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη η κτηνοβασια του γυφτου στο Δηλεσι, ηταν επετειακη;;; Ειμαστε, μια ωραια ατμοσφαιρα, ειμαστε!!!

      Διαγραφή
    3. Ούτε φίμωτρα φοράνε, ούτε τους σταματάει κανείς για έλεγχο, πρόστιμα και φυσικά ούτε για αστείο δεν θα δοκιμάσουν να τους κάνουν το εμβόλιο!
      Αυτά όλα τα καλούδια τα κρατάνε για εμάς τους "εγχώριους"!
      Έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ από εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας και τάχασα! Τι αφγανική κουζίνα, ινδική, πακιστανική, λιβανέζικη, μπαγκλαντεσιανή, αφρικανικές ένα σωρό και πολλά εστιατόρια έγραφαν απέξω μαζί με το μενού "διδάσκονται τούρκικα"!!! Το υποψιαζόμουνα, αλλά τόσα πολλά τα έχασα γιατί σε κάποιους δρόμους δεν έχουμε εύκολη πρόσβαση (οι γυναίκες τουλάχιστον) όπως Κεραμικού, πλατεία Βάθης κ.λ.π.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    4. δεν ξέρω τί κατάλαβες. Ειρωνικά είπα το "Κατά τ'άλλα.. είναι φιλήσυχη ινδο-ισλαμική αίρεση".

      Διαγραφή
  3. ΔΟΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗ
    https://youtu.be/8tZXP8EJX2U
    Andreas Chrysis

    ΑπάντησηΔιαγραφή