«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! «ΨΗΦΙΑΚΟ διαβατήριο εμβολιασμού» με δακτυλικό αποτύπωμα και προσωπικά δεδομένα κατασκευάζει (μυστικά) η Γερμανία...

 Σχόλιο Διόδοτου: Ο covid είναι το μέσο . Όλα γίνονται για αυτή την ταυτότητα, την κάρτα του αντίχριστου, αυτό θέλαν από την αρχή . Όσοι πεθάναν είναι παράπλευρες απώλειες, και τα εμβόλια χεσμέ_α τα έχουν, απλά είναι η αφορμή για να την πάρει ο κόσμος. Η Γαλλία κάνει ότι δεν ενδιαφέρεται, η Γερμανία την φτιάχνει μυστικά.. και ο Μητσοτάκης σου είναι αυτός που από την αρχή πρωταγωνιστεί στη δημιουργία της.


 

Μια αποκάλυψη που σοκάρει έκανε πριν από λίγη ώρα το  γερμανικό περιοδικό  Spiegel. Όπως γράφει η   Γερμανία ξεκίνησε ήδη  να κατασκευάζει (μυστικά) «ψηφιακό  διαβατήριο εμβολιασμου» με δακτυλικό αποτύπωμα και προσωπικά δεδομένα... 

 
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορταζ, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας απευθύνθηκε σε 29 εταιρείες ως μέρος μιας «διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς διαγωνισμό», η οποία αρχικά σχεδιάστηκε ως «μυστικός διαγωνισμός» . Έψαχνε την καλύτερη προσφορά για ένα ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού για όλους όσους εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19. Η περίοδος προσφοράς ήταν μόλις πέντε ημέρες και συμμετείχαν επτά εταιρείες. Η εταιρεία Κολωνία Ubirch (51 τοις εκατό) με το σύστημα που βασίζεται σε blockchain και η IBM (49 τοις εκατό) έχουν πλέον αναλάβει το συμβόλαιο , όπως έμαθε το SPIEGEL από την Ubirch.

Το δημοσίευμα του Spiegel συνεχίζει ως εξής: 

Υπάρχει ήδη μια ψηφιακή απόδειξη εμβολιασμού στο Ισραήλ. Στην Κίνα, τα πιστοποιητικά που δείχνουν εμβολιασμούς και τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι διαθέσιμα μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας WeChat από τη Δευτέρα. Στις 17 Μαρτίου, η Επιτροπή της ΕΕ σκοπεύει να παρουσιάσει ένα σχέδιο νόμου για ένα «ψηφιακό πράσινο διαβατήριο» που θα περιέχει πληροφορίες για εμβολιασμούς κορώνας, ασθένειες Covid-19 και αρνητικές δοκιμές, διευκολύνοντας έτσι την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών. Η γερμανική λύση πρέπει να είναι συμβατή με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Τεχνικά το σύστημα Ubirch λειτουργεί ως εξής: Κάθε εμβολιασμένο άτομο λαμβάνει έναν κωδικό QR στο κέντρο εμβολιασμού ή στον οικογενειακό γιατρό - σε μια πλαστική κάρτα ή ένα κομμάτι χαρτί, μέσω email ή εφαρμογής. Ο κωδικός QR είναι ένα ανώνυμο δακτυλικό αποτύπωμα που δημιουργείται από προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα και τα στοιχεία της ημερομηνίας εμβολιασμού και του εμβολίου που χρησιμοποιήθηκε. Είναι κρυπτογραφικά υπογεγραμμένο και αποθηκευμένο σε συνολικά πέντε blockchain.

Όταν διαβάζετε τον κωδικό QR, για παράδειγμα όταν διασχίζετε ένα περίγραμμα ή κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου πρόσβασης σε ένα συμβάν, το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχει μια καταχώριση που να ταιριάζει με τον κωδικό QR στο blockchain του συστήματος Ubirch. Επομένως, δεν είναι ορατά και συγκρίσιμα προσωπικά δεδομένα. Το άτομο ελέγχου μπορεί να δει μόνο - σε μια εφαρμογή ή σε έναν ιστότοπο επαλήθευσης - εάν το ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα βρίσκεται στο blockchain του Ubirch. Εάν ναι, αυτό σημαίνει: Το ελεγχόμενο άτομο έχει εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με την Ubirch, τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, εκτός από την προστασία δεδομένων, είναι η ταχύτητα και η προστασία από την πλαστογράφηση. Οι καταχωρίσεις στο κλασικό κίτρινο πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι συχνά δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν και να διαμορφωθούν εύκολα. Ωστόσο, ο ερευνητής και δημοσιογράφος ασφαλείας Hanno Böck κατάφερε να ξεπεράσει το σύστημα Ubirch με πλαστούς κωδικούς QR, αν και με ορισμένους περιορισμούς. Το πρόβλημα πρέπει τώρα να επιλυθεί.


Έτοιμο να τρέξει σε οκτώ εβδομάδες

 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubirch, Stephan Noller, δήλωσε στο SPIEGEL: "Νομίζω ότι είναι ωραίο ότι αυτή τη φορά δεν είναι μόνο μια καθιερωμένη εταιρεία μεγάλης τεχνολογίας που προσφέρει τη λύση, αλλά ένας έξυπνος συνδυασμός μεγάλης τεχνολογίας και νεοσύστατων επιχειρήσεων." Η Ubirch συνεργάζεται με τον Govdigital, έναν συνεταιρισμό από 15 παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής από τις ομοσπονδιακές πολιτείες και τους δήμους, καθώς και το Ομοσπονδιακό Τυπογραφείο. Ο Noller θεωρεί επίσης τη συγχώνευση ως εκκίνηση, ακριβώς ως «κοινοτική». Το Govdigital παρέχει ένα από τα χρησιμοποιούμενα blockchain.

Σύμφωνα με τον Noller, μεταξύ άλλων, η IBM θα αναπτύξει περαιτέρω εφαρμογές για το σύστημα και θα προωθήσει τη σύνδεση του συστήματος με τα ιατρεία.

Μέχρι στιγμής, το σύστημα Ubirch έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε δύο περιοχές: 

στο Altötting στην Άνω Βαυαρία και στην περιοχή Zollernalb στο Baden-Württemberg. Το Υπουργείο Υγείας ορίζει ότι θα πρέπει να μπορεί να τρέχει σε εθνικό επίπεδο εντός οκτώ εβδομάδων. Σύμφωνα με τον διαγωνισμό, η παραγγελία έχει συνολικό όγκο 2,7 εκατομμυρίων ευρώ.

 

press-gr.com 

3 σχόλια:

  1. Ο Κούλης πρωτοστατεί στην κάρτα του Αντίχριστου.
    Τον ΓΑΠ θέλουν να στέψουν Κυβερνήτη του Κράτους Κωνσταντινουπόλεως.

    Καλά πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πειτε τους να την βαλουν εκει που ξερουν, και θα την βαλουν στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως....ετσι κι αλλιως ευρυπρωκτοι ειναι,λευκανση πρωκτου κανουν καθε τρεις και λιγι,οποτε κανενα προβλημα .....Σουλα

      Διαγραφή