«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η λογική του 2+2=5

γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Σχόλιο Διόδοτου: Εξαιρετικότατο κείμενο προτροπής σε ανυπακοή.


 

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, κάθε φορά που οι ιμπεριαλιστές καπιταλιστές βρίσκονταν σε αδιέξοδο, ξεκινούσαν παγκόσμιους πολέμους. Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σκότωσε πολλούς Ευρωπαίους αγρότες, δίνοντας τη θέση τους στη μεταπολεμική βιομηχανική επέκταση. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ανατίναξε ολόκληρη τη βιομηχανία, δίνοντας στους Αμερικανούς την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα για να την ανοικοδομήσουν.

Στη δεκαετία του 1970, άρχισε να λείπει το πετρέλαιο από τη βαριά βιομηχανία και να παθαίνει ασφυξία. Μόλις 20 χρόνια αργότερα, η ΕΣΣΔ πέθανε και οι δυτικοί γύπες μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν γύρω από το πτώμα της.
Από το 2010 η μεγάλη οικονομική δύναμη του κόσμου είναι η Κίνα. Η Ρωσία είναι ανερχόμενη και στρατιωτικά ανίκητη, και ήταν καιρός να ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος. Ενάντια σε ποιον όμως;
 

Η επίθεση στην Κίνα θα προκαλούσε μια εξαιρετικά περίπλοκη και παρατεταμένη περιφερειακή σύγκρουση που δε θα μπορούσε να συνεχιστεί, αν τα απαραίτητα εξαρτήματα γι’ αυτήν έπαυαν να κατασκευάζονται στην ίδια την Κίνα. Η επίθεση στην Κίνα, θα έδινε παράλληλα στη Ρωσία την ευκαιρία, να μετατρέψει μεγάλο μέρος της Ευρασίας σε φρούριο που θα ελεγχόταν από τη Ρωσία.
 

Από την άλλη πλευρά, η επίθεση στη Ρωσία θα ήταν καθαρή αυτοκτονία, διότι οι ΗΠΑ θα εξαϋλώνονταν μέσα στα ίδια τα κέντρα αποφάσεών τους. Οι Αμερικανοί το γνωρίζουν καλά αυτό. Οι Ρώσοι το γνωρίζουν. Και οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι το γνωρίζουν, όπως και οι Κινέζοι.
Εφόσον λοιπόν ο δυτικός ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός δεν μπορούσε πια να συνεχίσει να τυπώνει άλλο ανύπαρκτο χρήμα και απαιτούσε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά η κατάσταση της παγκόσμιας γεωπολιτικής εμπόδιζε τους ηγέτες του να τον ξεκινήσουν, ποια ήταν η λύση;
Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση της Τριμερούς Επιτροπής, του Ιδρύματος Ροκφέλερ, του Φόρουμ του Νταβός και των υπόλοιπων οργανισμών των υπέρ-πλουσίων; Θα ξεκινούσατε έναν πόλεμο εναντίον των δικών σας ανθρώπων. Να τι θα κάνατε.
 

Δε συμβαίνει λοιπόν καμιά τρομερά φονική πανδημία, αλλά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που τον κήρυξαν οι ίδιοι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές καπιταλιστές εναντίον μας, γιατί δεν μπορούσαν να επιτεθούν εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.
Και αυτός ο πόλεμος, όπως και ο Δεύτερος, επιβάλλει ως λογικό ό,τι θέλει ο Αρχηγός, δηλαδή οι ιμπεριαλιστές – καπιταλιστές, ακόμα και αν θέλουν 2 και 2 να κάνουν 5. Όπως οι Ναζί επέβαλλαν ως λογικό ό,τι ήθελε ο Χίτλερ, δηλαδή οι δυτικοί τοκογλύφοι και βιομήχανοι που ήταν πίσω του.
 

Εδώ ακριβώς έχουμε φτάσει σήμερα. Να γιατί:


– Ανακοινώθηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλο το νοσηλευτικό προσωπικό στην Ιταλία. Το 40% που αρνείται να εμβολιαστεί θα απολυθεί; Βάσει ποιας νομοθεσίας, εφόσον ο εμβολιασμός, ως ιατρική πράξη, απαγορεύεται να είναι υποχρεωτικός; Μα γιατί έτσι θέλει ο Αρχηγός. 2+2=5.
– Απαγορεύονται οι πασχαλινές λειτουργίες σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, ενώ στο μετρό οι άνθρωποι συνωστίζονται. 2+2=5.
– Επιτρέπεται το ψάρεμα με ΙΧ σκάφος μέχρι 8 μέτρα, διότι ένας ερασιτέχνης ψαράς δε μεταδίδει τον κορωνοϊό. Από 8,1 μέτρα και πάνω, ως διά μαγείας τον μεταδίδει, ακόμα κι αν ψαρεύει μόνος του. Άρα, τον μεταδίδει η γεωμετρία του σκάφους του. Μοναδική ανακάλυψη στην ιστορία της γεωμετρίας! 2+2=5.
– Υποχρεωτική η μάσκα στην Ισπανία ακόμα και στο μπάνιο στη θάλασσα. Πώς κολλάει κάποιος κορωνοϊό τους άλλους με ζέστη και μέσα στη θάλασσα ακόμα και όταν κολυμπάει μόνος του, ενώ νομπελίστες και άλλοι διακεκριμένοι επιστήμονες λένε το εντελώς αντίθετο; 2+2=5.
– Κατόπιν προσφυγής 83χρονου Γάλλου εμβολιασμένου πολίτη, απόφαση του Γαλλικού Συμβουλίου του Κράτους απαγορεύει τα ταξίδια ακόμα και στους πλήρως εμβολιασμένους. Σε όποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα γίνει αντίστοιχη προσφυγή, οι δικαστές έχουν λάβει εντολή να απαγορεύσουν τις μετακινήσεις και στους πλήρως εμβολιασμένους. Τότε γιατί να εμβολιάζεται ο κόσμος και μάλιστα με πειραματικά εμβόλια; Μα γιατί έτσι θέλει ο Αρχηγός. 2+2=5.
– Οι ξένοι τουρίστες και οι λαθρέποικοι απ’ όλο τον κόσμο μπορούν να έρχονται στην Ευρώπη, οι πρώτοι ακόμα και με πλαστά τεστ που αγοράζουν στο διαδίκτυο, και οι δεύτεροι χωρίς καμία προϋπόθεση εισόδου, ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες απαγορεύεται να μετακινούνται μέσα στις ίδιες τους τις χώρες. 2+2=5.
– 15 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Γεννηματάς εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Άρα τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μετάδοση του ιού. Γιατί τα έκαναν; Μα γιατί εξαπατήθηκαν από τον Αρχηγό, αν και ως ειδικοί της υγείας δε δικαιολογούνται. 2+2=5.
– Χιλιάδες Ευρωπαίοι νέοι που ήταν έγκλειστοι επί μήνες, αλλά τα κρούσματα αντί να μειώνονταν, αυξάνονταν, μη αντέχοντας άλλο την κοροϊδία και την προκλητική συμπεριφορά των πολιτικών που μετακινούνταν ελεύθερα, ξεχύθηκαν στα πάρκα και στις πλατείες των μεγάλων πρωτευουσών, αλλά χτυπήθηκαν ανηλεώς από τα ΜΑΤ, γιατί ο Αρχηγός θέλει να πεθάνουν από την ανεργία και τους εγκλεισμούς. 2+2=5.
 

Είναι ολοφάνερο, ότι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές – καπιταλιστές δείχνουν το αποκρουστικό και σατανιστικό τους πρόσωπο, διατάσσοντας όλους τους πολιτικούς της Δύσης να επιτίθενται λυσσωδώς στους ίδιους τους λαούς τους. Οι περισσότεροι τους υπακούν.
Μας κυβερνούν λοιπόν εγκληματικές συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου, που έχουν πλέον αποκαλυφθεί, χάρη στη διάδοση της πληροφορίας από το διαδίκτυο.
Απατεώνες, ραδιούργοι, ληστές, εκβιαστές, παιδεραστές, κτηνοβάτες, ανώμαλοι και σατανιστές των κάθε λογής Στοών, αποφασίζουν ψυχρά πόσα δισεκατομμύρια ανθρώπους θα σκοτώσουν για να μη χάσουν τα δικά τους προνόμια.
 

Αν θέλουμε να βγούμε ζωντανοί, πρέπει να τους ανατρέψουμε, δείχνοντας γενικευμένη πολιτική ανυπακοή με κάθε μέσον. Εδώ και τώρα.

 

*Η Χρυσούλα Μπουκουβάλα γεννήθηκε το 1962 στον Πειραιά. Σπούδασε γραφικές τέχνες και ζωγραφική στην Αθήνα και εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε πολλά περιοδικά και διαφημιστικές εταιρείες. Το 1991 έφυγε για τις Βρυξέλλες, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Ασχολείται με τη σχεδίαση και παραγωγή εκδόσεων και σχεδιάζει εξώφυλλα βιβλίων. Έχει πτυχίο αγωνιστικής ιστιοπλοΐας κι έχει ταξιδέψει στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στη Μάγχη. Το πρώτο μυθιστόρημά της με ήρωα το Νικόλα Θαλασσάκη «Οι πειρατές των Κυκλάδων» τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερου Θαλασσινού Μυθιστορήματος του 20ού Πανελλήνιου Συμποσίου Ποίησης και Πεζογραφίας.

 

Greek Canadian News 

 

32 σχόλια:

  1. "Είναι ολοφάνερο, ότι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές – καπιταλιστές δείχνουν το αποκρουστικό και σατανιστικό τους πρόσωπο, διατάσσοντας όλους τους πολιτικούς της Δύσης να επιτίθενται λυσσωδώς στους ίδιους τους λαούς τους".

    Στο παραπάνω απόσπασμα του άρθρου είναι όλο το ζουμί. Έχει κηρυχθεί πόλεμος εναντίον μας κι εμείς αντιδρούμε παθητικά και φιλειρηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΑΝΥΠΑΚΟΗ, στην χουντα του Μιζ Κουλ Ουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι Λογικοί λέγονται "Ψεκασμένοι"
    https://www.youtube.com/watch?v=ClSsv9zbiF4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εν λόγω κυρία ξέχασε να συμπεριλάβει στο βιογραφικό της ότι αρέσκεται να ακούει Χατζάρα τα βράδια καθότι 2+2=5 είναι χαρακτηριστικό μότο της εκπομπής του για να περιγράφει μασονικές πρακτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DAN SCAVINOUS.
    https://twitter.com/i/status/1381265129547960324

    Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ DONALD JOHN (ΙΩΑΝΝΗΣ) TRUMP, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΦΟΣ, ΣΥΝΕΤΟΣ, ΕΓΚΡΑΤΗΣ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ, ΓΛΥΚΟΣ, ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ JOHN (ΙΩΑΝΝΗΣ) ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ
    ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,
    ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,
    ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ηλία, καλό είναι να μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανέναν, ιδιαίτερα για πολιτικούς που έφτασαν σε πολύ υψηλά αξιώματα.
      Θα προτιμούσα από όλες τις ιδιότητες που αποδίδεις στον Τραμπ, να ίσχυε η εξής : "Ικανός να αντιμετωπίσει μια εκλογική νοθεία, που όλοι έβλεπαν ότι έρχεται".

      Διαγραφή
    2. Ο Τραμπ δεν είχε κανένα πολιτικό αξίωμα πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα απεχθανόταν την πολιτική. Οι φίλοι του, όπως Κένεντι, δεν ήταν φίλοι του γιατί ήταν πολιτικοί, αλλά επειδή ήταν πατριώτες. Επίσης.. έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος επειδή τού ζητήθηκε.
      Δεν τελείωσε η Ιστορία με τον Τραμπ. Έρχονται Δόξες...

      Διαγραφή
    3. Αν έχει τη δύναμη να επανέλθει, γιατί δεν τη χρησιμοποίησε για να παραμείνει ;
      Την ίδια ώρα οι εμβολιασμοί συνεχίζονται σε υψηλούς ρυθμούς, η ζημιά δηλαδή συνεχίζει να γίνεται.

      Διαγραφή
    4. Έχουμε πει εκατομμύρια φορές ότι όλα γίνονται για να εκτίθεται όλο και περισσότερο η καμπάλ μέχρι να ξυπνήσει περισσότερος κόσμος.
      Όσοι έως τότε "φύγουν" από τα εμβόλια, είναι αυτοί που είχαν δίπλα τους τις απαντήσεις (διαδίκτυο, συμπολίτες αφυπνιστές κ.ά.) αλλά αδιαφόρησαν (προτίμησαν τους ευαγγελάτο, σκόρδα κλπ).
      Θα σχηματιστεί πρώτα ο αριθμός αυτών που πρέπει για την επανάσταση, και θα τότε θα δράσουν ταυτόχρονα και ανοιχτά και οι αντιδυνάμεις.

      Διαγραφή
    5. Φίλε Kapa Mi, 12.36, η γνώμη μου είναι οτι πολεμάς όσο μπορείς και είσαι ισχυρός την παντοδύναμη ελίτ, απο εκεί και πέρα αν απειληθεί η οικογένειά σου, μην ξεχνάμε οτι πέθανε τελείως ξαφνικά ο αγαπημένος αδερφός του πέρισυ, και είσαι εσύ υπεύθυνος για τη ζωή τους, τότε μπορεί να κάνεις πίσω και θα έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Τα ίδια ζήσαμε εδώ πριν δεκατρία χρόνια με εμπρησμούς στην Ελλάδα και το σχέδιο ΠΥΘΙΑ, μέχρι να υπαχθεί η χώρα στο ΔΝΤ. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να θέλει να εκτεθεί το κράτος του Μπάιντεν όλο και περισσότερο στα μάτια του κόσμου, πάλι ίδια περίπτωση με τα δικά μας. Θέλω να ελπίζω οτι έχει αφήσει σε καλά χέρια τους κρίσιμους τομείς της άμυνας του κράτους του και οτι συνεχίζουν με κανόνα τις οδηγίες του γιατι αναμφισβήτητα είναι πατριώτης αντινεοταξίτης ο Τράμπ. Όσο για τα εμβόλια κανείς δεν μπορεί να πάρει τον καθένα απο το χεράκι, ισχυρό ανοσοποιητικό να έχουμε και φάρμακα υπάρχουν για τον Κόβιντ για την μεγάλη πλειοψηφία απο εμάς. Μετά το Ταμείο, όπως λένε, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Φιλικά,
      Capricorn

      Διαγραφή
    6. Capricorn, περίπου τα ίδια πιστεύω κι εγώ.
      Το Βαθύ Κράτος είναι πολύ ισχυρό, απειλήθηκε η ζωή του ίδιου του Τραμπ και της οικογένειάς του, πέθανε κι ο αδερφός του το 2020 και αποφάσισε να αποσυρθεί από το προσκήνιο, προτιμώντας να βρίσκεται στην ηλιόλουστη Φλόριντα και να παίζει γκολφ.
      Αυτά είναι τα γεγονότα. Τώρα τί ακριβώς πιστεύει και ποιες είναι οι προθέσεις του, μόνον ο ίδιος και κάποιοι άλλοι λίγοι γνωρίζουν.
      Προσωπικά το χέρι μου στη φωτιά δεν θα το έβαζα για κανέναν.
      Θεωρώ κουτό το σενάριο να μπορούσε να αποτρέψει τη νοθεία, αλλά δεν το έκανε για να αφυπνιστούν οι πληθυσμοί. Η αφύπνιση θα ήταν ευκολότερη με τον ίδιον να προεδρεύει.

      Διαγραφή
  6. https://www.xorisorianews.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%bf/

    deste kai ayto kai tha katalabete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.press-gr.com/2021/04/blog-post_696.html

    gia poion xtypaei i kampana ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τούρκος αναλυτής: Το ατύχημα του Ever Given δεν ήταν ατύχημα- Ήταν αποτέλεσμα μυστικής επιχείρησης της Τουρκίας, Ισραήλ, Κατάρ, Αιγύπτου, για καλό της ανθρωπότητας και κατά των σατανικών σχεδίων των παγκοσμιοποιητών.

    https://www.pronews.gr/x-files/979169_toyrkos-analytis-atyhima-toy-ever-given-den-itan-atyhima-itan-apotelesma-mystikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ !.
      ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ !.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΕΜ !ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Υπάρχει κι άλλο
    https://katohika.gr/ellada/self-test-gia-olo-to-ekklisiasma-zitoun-oi-eidikoi-gia-na-anoiksoun-oi-ekklisies-tin-megali-evdomada/
    Ο Σέργιος Νείλος που αποκάλυψε τα πρωτόκολλα, απάντησε σχετικά στον Ορλώφ 1928,όταν ο Πατριάρχης υποτάχθηκε στους θεομίσητους αθειστές, ΄΄αν δεν υπάρχει ναός που δεν υποτάχθηκε στην εκκλησία των κακούργων, προσεύχεσαι στο σπίτι, πού θα κοινωνήσεις; Θα στείλει ο Χριστός, θα σου δείξει και αν χρειαστεί θα σου στείλει ακόμα και άγγελο εξ ουρανού, δυστυχώς είπε μόνο ένας ναός λειτουργεί κανονικά εδώ σε μας΄΄
    Ναοί που έγιναν από δωρεές πιστών θα πέσουν από σεισμό αν τολμήσετε να επιβάλλετε μέτρα αντιχρίστων ή να τους κάνετε κέντρα τεστ, εμβολίων ή μπουζουκομάγαζα, γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Cabal και Δρακονιανοί εναντίον Πούτιν και Ανδρομέδιων!!Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο δυνάμεις;;
    https://youtu.be/g8TFAqfmbgc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://rumble.com/vfoii7-dr.-charlie-ward-.html?fbclid=IwAR3mbwi13rzfZsEnIcYB6GywOf-juC6ERf9f7yn51WhBYyVCGttsBgvEjGA
    Δρ. CHARLIE WARD '' δεν υπάρχει καλό καλό εμβόλιο
    1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΆΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Kapa mi.
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ !.
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΒΓΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΗΛΑΔΉ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟ ΠΛΑΝΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΡΑΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ;
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ D.C ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.ΟΤΙ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ CASTEL ROCK ENTERTAIMENTS ,ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε, μας έχουν πάρει και τις κάλτσες κι εσύ καμαρώνεις και πανηγυρίζεις !!
      Κέρδισαν με το έτσι θέλω τις εκλογές, έχουν εμβολιάσει με το έτσι θέλω ένα σωρό κόσμο, έχουν οδηγήσει σε κατάθλιψη μεγάλο μέρος των πληθυσμών (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ), πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν οδηγηθεί σε ανέχεια και πείνα κι εσύ μου λες ότι κερδάμε ;;

      Διαγραφή
    2. Kapa Mi,

      Ο Αριστόμαχος ήδη σού έχει απαντήσει -με το δικό του τρόπο- σε αυτά που ρωτάς. Γιατί επιμένεις; Καυγά γυρεύεις;

      Για ηρεμήστε παρακαλώ!

      Διαγραφή
    3. Και εγώ σού έχω απαντήσει σε παρόμοια ερωτήματα πιο πάνω. Γιατί συμπεριφέρεσαι σαν να μην τα έλαβες καθόλου υπ' όψιν;
      Μού θυμίζεις τον Αρίμνηστο ώρες ώρες..

      Διαγραφή
    4. Κώστα-Ταύρε, γιατί την όποια διαφωνία τη βαφτίζεις σε καυγά ;
      Και γιατί τώρα απαντάς εκ μέρους του Αριστόμαχου ;
      Και πώς λες ότι μου έχει απαντήσει ο Αριστόμαχος, όταν μόλις στο προηγούμενο σχόλιό μου αναφέρθηκα σ' αυτόν ; Κι αυτό γιατί ανέφερε το όνομά μου, ειδάλλως δεν θα ασχολούμουν.

      Διαγραφή
    5. Ο Αριστόμαχος αναπτύσσει με το δικό του τρόπο κάποιες απόψεις οι οποίες είναι ταυτόσημες με τις δικές μου απόψεις. Όποιος δεν τις γουστάρει υπάρχουν κι άλλα ιστολόγια.

      Διαγραφή
    6. Σημείωση: Το σχόλιό μου 20:36 είχε αναρτηθεί πριν παραλάβει το ιστολόγιο το σχόλιο 20:32 του Kapa Mi

      Διαγραφή
    7. ΟΛΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΛΩΣ , Η ΖΩΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ, ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΧ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΜΑΝΤΕ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ, ΑΝΑΚΛΗΘΕΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΕΓΩ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ( ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ )ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, Η ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΝΗΔΗΤΗΣ ΣΧΟΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΣΥΝΗΔΗΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΙΚΟΥ ΕΓΩ, ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΓΕΛΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Η ΖΩΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΜΑΚΡΙΑ Ο ΦΟΒΟΣ, Η ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗ, Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ, ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ( ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΣΥΧΝΟΣ ) ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ, ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 99.99% ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΑΝ.

      Διαγραφή
  13. Κώστα-Ταύρε, αφού έφθασες στο σημείο να μπανάρεις μη υβριστικό σχόλιό μου, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζω να προσπαθώ να σχολιάζω.
    Ευχαριστώ για την ως σήμερα φιλοξενία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως όταν λέμε "μπανάρω", εννοούμε "κόβω" σχόλιο. Δεν σού έκοψα κανένα σχόλιο αγαπητέ. Απλώς, εκνευρίζομαι που επαναλαμβάνεις ίδια ερωτήματα, ενώ έχουμε δώσει πολλάκις την απάντησή μας σ'αυτά.

      Διαγραφή
    2. Παραβαίνω την υπόσχεσή μου να μη ξανασχολιάσω, αλλά το προ-προηγούμενο σχόλιό μου δεν το είχες ανεβάσει, την ίδια ώρα που ήταν αναρτημένες οι μετέπειτα απαντήσεις σου. Όταν μίλησα για μπανάρισμα, τότε το ανέβασες.
      Τέλος πάντων, λεπτομέρειες.

      Διαγραφή
    3. Μάρτυς μου ο Θεός ότι δεν έγινε έτσι όπως λες.

      Έχεις δίκιο όμως να απορείς (να απορείς θα έπρεπε κι όχι να βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα και κατηγορητήριο), γιατί δεν έχεις καταλάβει πώς δουλεύει το σύστημα χρονολογικά. Δηλαδή:
      Πρόλαβες και διάβασες και έστειλες απάντηση για τα πρώτα δύο σκέλη της απάντησής μου, την στιγμή που εγώ πληκτρολογούσα το τρίτο σκέλος χωρίς να έχω κοιτάξει αν υπάρχουν εισερχόμενα.
      Όταν ήρθε η ώρα να δω τα εισερχόμενα, βρήκα τα δικά σου 20:32 και 20:50 και τα ανέβασα.
      Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σού μεταφέρω μία κατάσταση με το χρονολογικό σύστημα των σχολίων, που πραγματικά τούς μπερδεύει όλους.
      Πάντως.. δεν συνέβη αυτό που φαντάστηκες.

      Διαγραφή