«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Προεδρικό Διάταγμα Πούτιν - Θα ανακοινωθεί σήμερα (3 vid)



“Να είστε έτοιμοι για άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του προέδρου της Ρωσίας. Το προεδρικό διάταγμα είναι έτοιμο από τον Β. Πούτιν.

Αυτό μετέδωσαν πριν λίγο τα ρωσικά ΜΜΕ προϊδεάζοντας τον ρωσικό λαό για κάτι “πολύ σημαντικό” που πρόκειται να συμβεί και θα ανακοινωθεί αύριο 21 του μήνα.

Μάλιστα ο Gennady Zyuganov, Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομουνιστικού Κόμματος Ρωσίας ανέφερε πως “πρέπει να επιτραπεί η είσοδος ρωσικών δυνάμεων στο Ντονμπάς πριν λάβει χώρα έκτακτη σύγκλιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου στις 23 Απριλίου”

“Πρέπει να αναγνωρίσουμε επίσημα το Ντονέκτσκ και το Λουγκάνσκ και να τους υπερασπιστούμε ακόμη και με στρατιωτικά μέσα” ανέφερε.

“Ο στρατός της Ουκρανίας είναι 10 φορές χειρότερος απ ότι ήταν το 1990. Όλες τις στρατιωτικές τους εγκαταστάσεις μπορούμε να τις καταστρέψουμε χωρίς καν να εισέλθουμε στην χώρα.

Διαβάστε επίσης

Τρία κρίσιμα 24ώρα φέρνουν αλλαγή συνόρων: Η Ρωσία ανακοινώνει την Ένωση με Λευκορωσία και διπλασιάζει τα σύνορα με ΝΑΤΟ – Ακολουθεί η διάλυση της Ουκρανίας!

“Κατεπείγουσα σύσκεψη”

Νωρίτερα, η επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Valentina Matvienko, ανακοίνωσε έκτακτη σύγκλιση της Άνω Βουλής του Κοινοβουλίου στις 23 του μήνα εξηγώντας πως “θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα οι οδηγίες του προέδρου της Ρωσίας Β. Πούτιν στις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο αναπληρωτής του νομοθετικού Συμβουλίου της Αγίας Πετρούπολης, Boris Vishnevsky, αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό πριν λίγο.

“Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο δεν υιοθετεί νόμους συμπεριλαμβανομένου προεδρικών εντολών.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο έχει 3 εξουσίες:

  1. Έγκριση προεδρικού διατάγματος για την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου.
  2. Έγκριση προεδρικού διατάγματος για την εισαγωγή κατάστασης έκτακτης ανάγκης.
  3. Εξουσιοδότηση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων για χρήση τους εκτός του εδάφους της Ρωσίας.

Από αυτά γίνεται αντιληπτό τι θα εφαρμοστεί. Το Νο3 δείχνει μονόδρομος εκτός συγκλονιστικής ανατροπής.

Διαβάστε επίσης

Ο Β. Πούτιν πυροδοτεί δραματικές εξελίξεις: Kρίσιμο διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό – Οι Ουκρανοί υπέκλεψαν σχέδια ένωσης Ντονμπάς-Ρωσίας (εικόνες, βίντεο)

Ο χάρτης που διέρρευσε ο Σ. Σοιγκού για την Αν Ουκρανία

Το τελευταίο φαίνεται πως είναι το πιο πιθανό καθώς “διέρρευσε” χάρτης από την ομιλία του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, ο οποίος έδειχνε την εισαγωγή ειρηνευτικών δυνάμεων στο Ντονμπάς μετά την παύση εχθροπραξιών.

Απ όσο γνωρίζουμε, ειρηνευτικές δυνάμεις ακόμη δεν υπάρχουν, άρα κάτι έρχεται…

Σημειώνεται πως τόσο ο Βόρειος Στόλος, όσο και οι Στρατηγικές Δυνάμεις της Ρωσίας και τα στρατηγικά βομβαρδιστικά, βρίσκονται  σε κατάσταση συναγερμού.

Δύο Tu-160 προχώρησαν σε εικονικές προσβολές στόχων στην Βαλτική. Συνοδεύονταν από Su-35S και Su-27.

Καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής τους, συνοδεύονταν εναλλάξ από φινλανδικά F-18, γερμανικά Eurofighter και F-16 της Δανίας.

 


https://www.youtube.com/watch?v=Y8QI43bP_T8


 

https://www.youtube.com/watch?v=weBU1KNEfag 


 

https://www.youtube.com/watch?v=jVIjmrC_bPQ


 

warnews247.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρωσία και ΗΠΑ τερμάτισαν διπλωματικές επαφές στο ανώτατο επίπεδο - Αποχώρησε και ο πρέσβης των ΗΠΑ από την Μόσχα - Ρωσία: "Τον διώξαμε" Κλιμακώνεται η κρίση Ρωσίας-ΝΑΤΟ

 

8 σχόλια:

  1. Όλως τυχαίως, σήμερα είναι η 111 ημέρα του έτους. Ίσως αποδειχθεί σημαδιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Β.Πούτιν προς Δύση: «Προσπαθήσατε να δολοφονήσετε τον Α.Λουκασένκο - Ξεπεράσατε κάθε όριο»

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/980469_vpoytin-pigan-na-dolofonisoyn-ton-aloykasenko-min-perasete-tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/mari.lioki
    ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ.

    11 λ.
    Άλλος ένας μεγάλος Ηγέτης που αγαπά την Πατρίδα του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, απευθύνθηκε σήμερα στο λαό, ευχαριστώντας όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την αντιμετώπιση του ιού, ενθάρρυνε τον κόσμο μιλώντας για ενότητα, για την Παιδεία που έμεινε αλώβητη από τη λαίλαπα της πανδημίας, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν σκληρά ώστε τα παιδιά να μη στερηθούν την πρόσβαση στην εκπαίδευση. Επίσης μίλησε για άμεσους σχεδιασμούς που αφορούν στην ανάπτυξη της χώρας, στο να δοθούν κίνητρα κυρίως οικονομικά για την ανάπτυξη αυτή, επίσης κίνητρα στους νέους γονείς να κάνουν παιδιά, μίλησε για την αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων και των σχετικών σχολών, έδωσε σκληρό μήνυμα προς τα έξω σε όσους παρεξηγούν τη στάση της χώρας εκλαμβάνοντας την ως αδυναμία και προειδοποιώντας για το πώς θα δράσουν αν και εφ όσον χρειαστεί.
    Μίλησε με σεβασμό προς τους πολίτες της χώρας, με σεμνότητα και με μία εσωτερική δύναμη που ήταν διάχυτη σε όλους. Μου θύμισε τον άλλον μεγάλο ηγέτη τον Ντ. Τραμπ. Στο ίδιο μοτίβο, με τα ίδια μηνύματα προς τον λαό της πατρίδας που αγαπούν και δεν εμπαίζουν. Μελαγχόλησα συνειδητοποιώντας γι άλλη μια φορά πόσο καταραμένοι είμαστε ως λαός να μας κυβερνούν άχρηστοι, ανεπάγγελτοι, κηφήνες. Και φυσικά μου έγινε σαφές για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλη ευθύνη φέρουμε για τα δεινά μας.
    Οι μεγάλοι ηγέτες που αγαπούν την πατρίδα τους και το αποδεικνύουν έμπρακτα, δεν κάνουν σαματά. Σαματά κάνουν οι τενεκέδες.
    Καλό απομεσήμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/mbracemoore/status/1384527391431831552
    ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟ;
    https://twitter.com/i/status/1384527391431831552

    Δεν υπήρχε θανατηφόρο πλήθος κακοποιών στο Καπιτώλιο. Εάν, ωστόσο, βρεθείτε στη μέση μιας θανατηφόρας εξέγερσης, φορέστε μάσκα.

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑ ΕΤΣΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/i/status/1384653702875820036
    O DONALD JOHN ΙΩΑΝΝΗΣ TRUMP ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΤΑΓΗ 10.000 $
    ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝΕ ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανθρακες ο θησαυρος συντροφοι οσοι ελπιζατε σε full scale war. Μαλλον ποκερ θα παιξει παλι ο κοντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ηλιθιος Σβαμπας μας λεει για το Γκρεητ Ρησετ και εννοει απλα το διορισμο νεου μανατζερ στη πλαντεησιον. Δεν εχει παρει χαμπαρι οτι ο Πουτιν του ΄κλεισε τη πλαντεησιον επ΄αοριστον λογω εργασιων ανακαινισεως.

    Η πλαντεησιον

    https://www.youtube.com/watch?v=tfp2O9ADwGk

    ΑπάντησηΔιαγραφή