«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Γελάνε κι οι σύριγγες με τη λογική του Υπουργείου Υγείας! Βροχή οι μηνύσεις στις ΗΠΑ!

 γράφει ο Καταχανάς (Γεώργιος Μεταξάς)


 

Ειλικρινά, δε γνωρίζω εάν υπάρχει όριο στη γελοιότητα του Υπουργείου Υγείας αλλά και του Μαξίμου. Όλες τους οι κινήσεις δείχνουν σαφέστατα ότι μόνο δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

Ή ότι είναι παντελώς ηλίθιοι, ή ότι έχουν ριχτεί μανιωδώς στη μάχη εξόντωσης των Ελλήνων.

Φυσικά, πάντα υπάρχει και η τρίτη επιλογή: να είναι και παντελώς ηλίθιοι και να έχουν ριχτεί μανιωδώς στη μάχη εξόντωσης των Ελλήνων. Προσωπικά, τείνω προς την τρίτη εξήγηση…

«Θα υπάρξει πιθανόν ανάγκη για μια τρίτη δόση κάπου ανάμεσα στους 6 με 12 μήνες και από κει και πέρα, θα υπάρχει ετήσιος εμβολιασμός, είπε ο Μπουρλά στο CVS Health, όπως μας ενημερώνει το newsbeast. Κι εννοείται ότι η Κουλοκυβέρνηση έσπευσε να το ασπαστεί τάχιστα.

Ωστόσο, άρθρο του Sportime μας ενημερώνει ότι στην Ελλάδα, εμβόλια της Moderna και της Pfizer, μας… τελείωσαν… Οι εμβολιασμοί γίνονται με Astra-Zeneca.

Καθώς όμως η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες αποσύρουν το εμβόλιο της Astra-Zeneca λόγω των πολλών προβλημάτων κι ιδιαίτερα μετά την κατάρρευση της Διευθύντριας του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας, τα ξεφτέρια του Υπουργείου Υγείας συνεχίζουν την παροχή του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Τέτοιο ενδιαφέρον για την υγεία των εμβολιαζόμενων, είναι συγκινητικό. Τι; Όχι;

Στο μεταξύ, ενώ έχει συμφωνηθεί η αγορά των εμβολίων της Johnson & Johnson (α, ρε Σωτηράκη μεγαλεία…) και του ρωσικού Sputnik V, κανένα από τα δύο δεν προχωράει καθώς θέλουν πάση θυσία να εμβολιαστεί το 30% του πληθυσμού με τα mRNA εμβόλια. Ωστόσο, οι ΗΠΑ μπαίνουν σε διαδικασία εξέτασης παύσης του Johnson & Johnson εμβολίου, μετά από σοβαρές αναφορές για πρόκληση θρόμβων και άλλων προβλημάτων. Εννοείται πως η Κουλοκυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα…

Κι όλα αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν τη στιγμή που οι μηνύσεις στις ΗΠΑ πέφτουν βροχή! Κι όχι! Δεν πέφτουν από πολίτες. Τις μηνύσεις τις κάνουν επιστήμονες CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) των ΗΠΑ!

Πιο συγκεκριμένα, μηνύεται το CDC για μαζική απάτη σε 7 πανεπιστήμια καθώς οι μετέπειτα εξετάσεις που διεξήγαγαν επιστήμονες απέδειξαν ότι οι εξετασθέντες δεν είχαν Covid, αλλά απλώς στατιστικά στοιχεία της Γρίπης Α ή Β.

Παράλληλα, τα στοιχεία της ΕΕ δείχνουν ότι ο covid19 σχεδόν εξαφανίστηκε.

Δρ. Derek Knauss που διεξήγαγε την έρευνα, τόνισε ότι : «Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα τοποθετήσαμε σε ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε ούτε ένα με covid στα 1500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1500 δείγματα ήταν κυρίως η γρίπη Α και κάποια γρίπη Β, αλλά δεν υπήρχαν περιπτώσεις Covid. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα μαλακισμένα PCR.» (πηγή: greatreject.org)

Ο Δρ. Derek Knaus, έχει PhD στην ιολογία.

Ο Δρ Knaus, συνεχίζει: «Πρέπει ακόμα να βρω ένα βιώσιμο δείγμα με το Covid-19 για να δουλέψω. Εμείς που πραγματοποιήσαμε το εργαστηριακό τεστ με αυτά τα 1500 δείγματα στα 7 πανεπιστήμια, μηνύουμε τώρα το CDC για απάτη Covid-19. Το CDC δεν μας έστειλε ακόμα ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρό δείγμα Covid-19. Εάν δεν μπορούν ή δε θέλουν να στείλουν, τότε λέω ότι δεν υπάρχει Covid-19. Είναι φανταστικό.»

Και συμπληρώνει: «Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα εκχυλίσματα γονιδιώματος του ιού Covid-19 δεν κατάφεραν ποτέ να απομονώσουν και να καθαρίσουν τα δείγματα. Και οι τέσσερις εργασίες περιγράφουν μόνο μικρά κομμάτια RNA που έχουν μήκος μόνο 37 έως 40 ζεύγη βάσεων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. Ένα ιικό γονιδίωμα έχει συνήθως 30.000 έως 40.000 ζεύγη βάσεων.»

Και φυσικά, διερωτάται ο άνθρωπος: «Τώρα που υποτίθεται ότι το Covid-19 είναι τόσο άσχημο παντού, πώς κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν έχει απομονώσει και καθαρίσει εντελώς αυτόν τον ιό;». Για να συμπεράνει: «Αυτό συμβαίνει επειδή δεν βρήκαν ποτέ τον ιό. Το μόνο που ανακάλυψαν ποτέ ήταν μικρά κομμάτια RNA που δεν ταυτοποιήθηκαν ούτως ή άλλως. Έτσι αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ένα άλλο στέλεχος γρίπης, όπως κάθε χρόνο. Το Covid-19 δεν υπάρχει και είναι φανταστικός

Όσο και να αντιδρούν οι υπέρμαχοι του covid19, η πραγματικότητα είναι ότι κανένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο δε δικαιούται να κάνει covid tests, παρά μόνο όσα έχει ορίσει το εκάστοτε υπουργείο υγείας. Αυτό, ενισχύει τη θέση του Δρ. Knaus ότι δεν υπάρχει εργαστηριακή απομόνωση του στελέχους covid19 και ΑΝ υπάρχει δε δίνεται δημόσια. Τι είδους ιός είναι αυτός ο οποίος θα πρέπει να ελέγχεται μόνο από «ημέτερους»;

Εάν σε αυτά προσθέσουμε την απαγόρευση διενέργειας νεκροψίας και εργαστηριακών αναλύσεων από μη «ημέτερους», τότε η υπόθεση έρχεται και κλείνει.

Κι επειδή κάποιοι θα πουν ότι η νεκροψία πτώματος γίνεται μόνο σε περιπτώσεις βίαιου θανάτου, θα τους απαντήσω ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει νεκροψίες σε ανθρώπους που είχαν πεθάνει από κάποιον ιό προκειμένου να εντοπιστεί ο τρόπος θανατηφόρας λειτουργίας του ιού. Δηλαδή, της δράσης εκείνης που προκάλεσε το θάνατο του ασθενούς.

Με λίγα λόγια, ο κόσμος εμβολιάζεται για έναν ιό ο οποίος δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί. Διότι ποιος άλλος λόγος θα υπήρχε ώστε το CDC να μη δίνει τα απομονωμένα στελέχη του;

Όμως, ο Knaus, δεν είναι ο μόνος που τα λέει αυτά. Η γερμανική ομάδα του Samuel Eckert και το Isolate Truth Fund υποσχέθηκαν μια ανταμοιβή τουλάχιστον 265.000 $ για κάθε επιστήμονα που μπορεί να παράσχει αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου υπάρχει. Τόνισαν επίσης ότι κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπόρεσε ακόμη να απομονώσει αυτόν τον κορωναϊό.

Επίσης, μια ομάδα γύρω από την Καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο Christine Massey υπέβαλε τουλάχιστον 40 αιτήματα νόμου περί δημόσιας πρόσβασης σε ιατρικές αρχές σε όλο τον κόσμο με το απλό αίτημα για απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου η ύπαρξή του μπορεί να αποδειχθεί αντικειμενικά. Κανένας από τους οργανισμούς και τις αρχές στις οποίες γράφτηκε δεν μπόρεσε να παράσχει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Και δεν είναι ΜΟΝΟ αυτοί. Ο Δρ. Tom Cowan, ο Δρ. Andrew Kaufman και η Sally Fallon Morell δημοσίευσαν πρόσφατα μια δήλωση σχετικά με τη «συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με το εάν ο ιός SARS-CoV-2 είναι απομονωμένος ή καθαρισμένος. Αλλά βάσει του επίσημου ορισμού της «απομόνωσης» της Οξφόρδης, η κοινή λογική, οι νόμοι της λογικής και οι κανόνες της επιστήμης υπαγορεύουν ότι οποιοδήποτε αμερόληπτο άτομο πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ή καθαριστεί ποτέ. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να δοθεί επιβεβαίωση για την ύπαρξη του ιού.»

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, η Κινεζική BGI, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο τεστ PCR που μπορεί ταυτόχρονα να δοκιμάσει τη γρίπη Α, Β και covid. Εκτός από το αποδεδειγμένο γεγονός, που αναγνωρίζεται μέσω διαφόρων αγωγών, ότι ένα τεστ PCR δεν μπορεί να αποδείξει μόλυνση με οποιονδήποτε ιό, η εξήγηση του BGI ότι και οι δύο ασθένειες είναι τόσο δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους και ότι, επομένως, έχουν κάνει μόνο ένα τεστ, λέει περισσότερα από αρκετά . Ίσως δεν υπάρχει καθόλου διαφορά, το «Covid» είναι απλώς ένα άλλο όνομα για «παλιούς γνωστούς» ιούς της γρίπης και αυτό είναι ένα άλλο έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ; (πηγή: xandernieuws.net)

Με απλά λόγια, τα «κρούσματα covid19», είναι απλώς κρούσματα γρίπης τύπου Α ή τύπου Β’…

Περαστικά μας…

 

kanenazori.com 

 

 

50 σχόλια:

  1. Όσο εγώ το χαζό του τετραγώνου ζητούσα μια απλή φωτογραφία του ιού
    άλλοι επιστήμονες το έψαχναν ποιό ουσιαστικά.
    Να τους έχη καλά ο ΘΕΟΣ.
    Ευχαριστίες
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 36.000 € ×819 διασωληνωμενος =
    29.484.000 €.
    26.000 € × 104 δηλωθεντες θάνατοι από κοροναιο =2.704.000 €.

    ΤΌΣΑ ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ .

    5.000 €× 104 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ =520.000 €ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΔΕΣ.ΤΟ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟΝ.
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙΦΑΝ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΡΟΥ.
    ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ , ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΟΧΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ,ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ.
    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΕ 300 ΠΑΡΕΥΒΡΕΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ .
    ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ !
    ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ !.
    ΕΛΑ ΔΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !
    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΡΑΒΔΙ ΚΎΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;
    ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ.
    ΩΡΑΙΑ !.
    ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑ !.
    ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ,ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ,ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ,ΟΠΟΥ ΘΕΣ.
    ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΗΠΑ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΓΚ ΦΑΡΜΑ.
    ΦΕΡΣΤΕΙΝ ;;VEHRSTEIN ?

    ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !
    ΓΚΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ;
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ :
    ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΚΤΟΡ ΜΑΛΚΟΦΣΚΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ! ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !.
    ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ,ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ,ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ !.
    ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ;
    Ε,ΟΧΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
    Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΙΛΙ ΜΟΥ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Με απλά λόγια, τα «κρούσματα covid19», είναι απλώς κρούσματα γρίπης τύπου Α ή τύπου Β’…"
    Πολύ ωραία όλα αυτά, επαναλαμβάνονται συχνά σε διάφορα βίντεο στο brighteon, αλλά και στο youtube είναι πολλοί οι επιστήμονες που έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις, αλλά μέχρι να εκδικαστούν οι μηνύσεις θα έχει εμβολιαστεί η μισή ανθρωπότητα!
    Πήγα 3 ημέρες συνεχόμενα σε φαρμακεία διαφορετικά κάθε φορά και μέσα ήταν τουλάχιστον 2 που έκλειναν ραντεβού για εμβόλια!!! Προχθές λέει η φαρμακοποιός σε κάποιον ότι το ραντεβού είναι αρχές Ιουνίου και ο παππούς διαμαρτυρήθηκε γιατί αργούν τόσο τα ραντεβού...Μου ήρθε να του πω, άσε να ζήσεις κανένα μήνα ακόμα, μην βιάζεσαι...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα και o covid-0% !!!
    AxαxαΧαρδαλιάxάxα

    Mαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το PCR δεν ανιχνεύει τον SARS-CoV-2 ..Η απάτη επιβεβαιώθηκε

    https://amazonios.net/to-pcr-den-anichneyei-ton-sars-cov-2-i-apati-epivevaiothike/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από τον Guardian! «ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ είναι το 90-98% των rapid test...»

    http://www.press-gr.com/2021/04/bomba-guardian-90-98-rapid-test.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ :
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ :
    Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΟ ΙΚΑ.
    ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ,ΤΗΣ ΛΕΗ ΑΠΕΞΩ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ :
    ΚΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ...ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΚΟΛΗΣΩ (ΘΕΡΜΟ ΜΕΤΡΗΣΩ ).
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΠΑΝΩ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ.
    ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ,ΕΦΘΑΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ :
    ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ;
    ΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΣ κ.τ.λ .
    ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΝΑ ΛΕΗ :
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ,ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΆΚΡΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ.
    ΞΕΡΩ.
    Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ,ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΧΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό. Δεν έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση, τη μόρφωση την παιδεία του καθένα για το αν τρώει με ευκολία το σανό του φόβου και του παραλογισμού. Αν και στην εποχή που ζούμε τις λέξεις μόρφωση και παιδεία θα πρέπει να τις βάζουμε πάντα σε εισαγωγικά. Όμως αυτή η εποχή μέσα στη μαυρίλα της μας έχει δώσει και μια μεγάλη ευκαιρία για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους συνειδητούς ανθρώπους από τους ασπόνδυλους και πνευματικά πρωτόγονους. Και η πρωτογονίλα δεν μπορεί να θεραπευτεί από καμία μόρφωση και παιδεία. Είναι εγγενής. Τι να κάνουμε;!!!! Δεν πα να είχες τον τρόπο να έφερνες από τον άλλο κόσμο τον ίδιο τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα να τους διδάξουν; Μπετόβλακες και ασπόνδυλα θα παρέμεναν.

      Διαγραφή
  9. Τής τρελλής γίνεται με τους τουρκαλάδες αυτή τη στιγμή, αλλά δεν βλέπω να ασχολείται κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Διηνέκη,

      γι αυτό παραθέτω τώρα εδώ μερικούς συνδέσμους από το ιστολόγιό σου:

      Τι απεφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των βρωμοτουρκαλάδων, την 30ή Μαρτίου τού 2021; Τι γίνεται με τους Γάλλους, τώρα, κάτω από την Κρήτη ΜΑΣ;
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/30-2021.html

      ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ ΟΙ ΗΠΑ, ΛΕΜΕ...) ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΕ... ... ... ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_822.html

      Μην ενθουσιάζεστε ρε κ@ρ@μ@λ@κες, «κάποιον λάκο έχει η φάβα» είπαμε... Μετά από την διχοτόμηση τού Αιγαίου, οι Ρότσιλντ θα «σπρώξουν» τον Δένδια στη θέση τού Μητσοτάκουλα... Με την άδεια τού Πάιατ είπε αυτά που είπε μέσα στην Άγκυρα... Τού Κολλεγίου Αθηνών είναι ο κόντε - Δένδιας ρε κοροϊδάρες...
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_40.html

      Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες θέλουν καβγά
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_356.html

      Διαγραφή
  10. Σκληρό lokcdown στο Χονγκ Κονγκ: Μητέρες αποχωρίζονται τα μωρά τους
    Οταν θα γίνεται στην Ελλάδα να σας δούμε μαμάδες των self test!!!!
    https://amazonios.net/skliro-lokcdown-sto-chongk-kongk-miteres-apochorizontai-ta-mora-toys/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποχωρίζονται; Πολύ απαλή προσέγγιση.
      Αρπάζουν τα μωρά απ΄τις μητέρες, είναι το πρέπον.
      Ως γνωστόν οι λέξεις έχουν δύναμη και ισχύ.
      Άλλο αποχωρίζονται άλλο αρπάζουν.
      Astillais

      Διαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ, Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ COVID TV.
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο COVID TV ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ,
    ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΕΚΡΟΙ ΕΝΝΟΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, Ο COVID TV ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΩΣE ΤΟΥΣ ΕΓΚΕ-ΦΑΛΟΥΣ TOYΣ.

    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΕ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ.

    ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΕΞΙΔΕΨΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ. ΚΛΕΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ COVID TV ΤRAVEL!!!!!!!!
    ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ COVID TV TRAVEL: ΤΗΛΕΦ. ΚΕΝΤΡΟ 666 666 666
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
    KOYΛΟΠΑΓΩΝΑ. EΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΛ. 1 666
    ΧΑΡΔΑΛΟΛΙΝΟΥ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΛ. 2 666
    ΚΙΚΙΛΙΟΤΣΟΔΡΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΛ. 3 666
    ΣΗΨΟΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΛ. 4 666
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ,
    ΓΙΑΤΡΟΥΔΟΝΟΣΗΛΕΥΤΑΚΙΑ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 5 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Cesare Sacchetti
    @CesareSacchetti
    ·
    9h
    German journalist Samuel Eckert is offering a reward of 1 million dollars for those who provide irrefutable proof of the existence of Covid-19. By proof, he means the isolation of the virus according to Koch's postulates. To date, no one has been able to win Eckert's challenge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΓΓΛΙΚΑ.

      Ο Γερμανός δημοσιογράφος Samuel Eckert προσφέρει ανταμοιβή 1 εκατομμυρίου δολαρίων για όσους παρέχουν αδιάψευστη απόδειξη της ύπαρξης του Covid-19. Ως απόδειξη, σημαίνει την απομόνωση του ιού σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν κατάφερε να κερδίσει την πρόκληση του Eckert.

      Διαγραφή
  13. ΧΑΒΑΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ Ή ΣΎΡΡΑΞΗ ;
    Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ Γ@ΜΕΙ ΑΥΤΟΝΑ ;
    Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Ο ΚΛΩΝΟΣ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ ;
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ,ΘΑ ΚΑΝΗ ΚΑΤΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ;
    ΦΡΑΜΠΑΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ...
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΡΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΗ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;
    Ή ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ;
    ΜΑΚΑΡΙ !!!!
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ ΓΕΛΙΟ !
    ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΑ.
    ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.
    ΚΥΤΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.
    ΕΔΩ ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ Η ΥΟΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ,ΣΤΑ ΤΕΣΤΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΎΡΡΑΞΗ.
    ΕΧΟΥΝ Κ@ΛΟ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΎΡΡΑΞΗ ;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ;
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ;
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
    ΕΚΤΟΣ ,ΕΙΠΑ...ΝΑ ΓΙΝΗ Ο ΦΡΑΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΗΠΑ.ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ,ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σίγουρα κάποιοι έχουν σχέδια αλλα και την
    δύναμη να τα ... ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΟΥΝ. Ομως, αυτό
    δέν σημαίνει και οτι θα τα καταφέρουν.
    Γιατι εάν ήταν όντως μόνοι τους στο "παιχνίδι"
    θα τα είχαν ήδη καταφέρει προ καιρού. Υπάρχουν
    και οι "άλλοι παίκτες" στην επιφάνεια της Γής.
    (Και δεν εννοώ τους Αστρικούς ή τους Κοίλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΗΜΝΕΣ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΑΠΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ,
    ΑΠΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΣΠΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΙΩΝ.

    ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΠΟΣA ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗKAΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ;
    ΜΑΣΚΕΣ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΣΤΟΛΕΣ, ΓΑΝΤΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ, ΠΛΕΞΙ ΓΚΛΑΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΟΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ;

    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.

    ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟ ΚΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....

      Σήμερα το πρωί έστειλα κατά 99% ένα παρόμοιο μήνυμα στην ομάδα μου ( γνωστούς ).

      Διακρίνω αρκετές ταυτίσεις συντονισμού και συχνοτήτων.

      Η πορεία θα μας δείξει τα "φαινόμενα" των παρόμοιων συλλογισμών.

      Υ.σ.
      Δεν είναι μόνο οι παρόμοιοι συλλογισμοί και μηνύματα.. είναι και η "χρονική ταύτιση".. που έχουν "ενδιαφέρον".

      Το θεωρώ "καλό σημάδι"αγαπητέ Ηλία !


      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή
  16. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΗΛΙΑ ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗ.
    ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΑΚΟ ΜΑΣ.
    https://www.facebook.com/ilias.basakiotis.3/videos/10218601167530958/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    https://www.facebook.com/maximos.petrou.73/videos/475461686786626/
    ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥ.
    ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:«ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Ευαγγελια Βανιωτη.
    Διασταυρώνουν άνθρωπο με πίθηκο μέσω των εμβολισμών
    https://aristeia.site/archives/36286...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Απριλίου, 2021 21:06

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ;;
      ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΙΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
      ΙΟ ;; Η ,ΓΟΝΙΔΙΑ ;;
      ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ;
      ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΤΕΛΕΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ;
      ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ -ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ .
      ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ! ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ;
      ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΓΟΡΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
      ΕΔΩ ΟΜΩΣ ,ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ .
      ΡΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ! ΡΑΒΔΙ ! ΘΕΙΚΟ ΡΑΒΔΙ !
      ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΧΕΤΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. "ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ"

      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  19. ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ [ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ COVID [!!!] ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ].
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ... ΟΙ ``ΕΙΔΙΚΟΙ'' ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ``D''... ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔ@@@ΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΛΙΝΓΚ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤ΄ ΑΝΑΓΚΗΝ ΜΑΝΩΛΙΟ.
    www.youtube.com/watch?v=hulwIrX4ms4
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      Κι ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο του Καρυστινού.

      Διαγραφή
  20. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Chryso Elenodorou
    ΚΙΝΑ
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!
    Η "Τρύπα του Κουνελιού" έχει πολύ μεγάλο βάθος, και το μέγεθος των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας είναι τεράστιο! Είναι Ασύλληπτο! Είναι τόσο, που όσοι γνωρίζουν δεν μπορούν να κοιμηθούν..! 😪😪
    ■ EXPRESSIVEINFO.COM - 11.04.2021
    Συνολικά 7.221 ανδρικά πέη Αφρικανικής καταγωγής έχουν κατασχεθεί από Κινέζους τελωνειακούς υπαλλήλους, σε αυτό που έχει πλέον χαρακτηριστεί ως η Μεγαλύτερη Κατάσχεση Ανθρώπινων Οργάνων στην Παγκόσμια Ιστορία!
    Τα ανθρώπινα όργανα, που ήταν κρυμμένα σε εμπορευματοκιβώτιο-ψυγείο, κατασχέθηκαν όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Σαγκάης, μετά από πληροφορίες από έναν ανώνυμο πληροφοριοδότη, που ειδοποίησε τις Κινεζικές αρχές.
    Τα όργανα συσκευάστηκαν σε 36 κουτιά που έφεραν την ένδειξη «φυτά» μέσα στο εμπορευματοκιβώτιο-ψυγείο, σε ένα πλοίο που διήλθε από το Λάγος της Νιγηρίας. Το πλήρωμα αποτελείτο από τέσσερις Νιγηριανούς, δύο άτομα από το Μάλι (πρώην Γαλλικό Σουδάν) και δύο από το Καμερούν, οι οποίοι συνελήφθησαν.
    Ο εκπρόσωπος της Κινεζικής Γενικής Διοίκησης Τελωνείων, Li Wu, αναφερόμενος στην κατάσχεση είπε πως, ένας όλο και μεγαλύτερος αριθμός ένοπλων ομάδων στην Αφρική, χρησιμοποιούν το εμπόριο οργάνων για να χρηματοδοτηθούν, καθιστώντας τέτοιες κατασχέσεις προβλέψιμες.
    «Αυτά τα όργανα είναι "Κοινά Εμπορεύματα" τώρα, αλλά σίγουρα συλλέχθηκαν σε ανθυγιεινές συνθήκες ή μολύνθηκαν σε κάποιο σημείο, οπότε δεν μπορούμε να τα αφήσουμε να κυκλοφορήσουν στην κινεζική αγορά».
    Ο κ. Li είπε ότι τα όργανα έφτασαν από το Λάγος της Νιγηρίας, αλλά μπορεί να έχουν μόνο διέλθει από αυτήν τη χώρα, και θα μπορούσαν ενδεχομένως να προέρχονται από άλλες περιοχές της Αφρικής.
    «Γνωρίζουμε ότι τα πέη από τη Λιβύη και το Σουδάν έχουν υψηλότερη τιμή από εκείνα που προέρχονται από άλλες Αφρικανικές Πολεμικές Ζώνες, αλλά δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την προέλευση τους πριν από το τέλος της έρευνας».
    Περιγράφοντας την αξία των οργάνων ως τόσο υψηλή, όσο τα παράνομα ναρκωτικά, είπε ότι «δείγματα αυτού του μεγέθους» συνήθως έπαιρναν περίπου $160.000 Δολάρια το καθένα στη μαύρη αγορά, και η συνολική αξία τους είναι πάνω από 1.15 Δισεκατομμύρια Δολάρια - Προσθέτοντας ότι παρόμοιες κατασχέσεις μπορεί να γίνουν πιο συχνές τα επόμενη λίγα χρόνια εξ' αιτίας του ότι, ένοπλες ομάδες στην Αφρική στρέφονται στο εμπόριο οργάνων για να χρηματοδοτήσουν τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ!
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
    ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! 💥
    Η ΓΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΤΕΙΑ!

    Περισσότερα 👇
    https://www.expressiveinfo.com/chinese-authorities-seize.../
    #DrainTheSwamp #SaveOurChildren #CrimesAgainstHumanity #WWG1WGA #TheGreatAwakening2020 💛

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτη η είδηση αυτή Ηλία. Αναρωτήθηκα αμέσως "τί τα θέλουν τα πέη" και τα εμπορεύονται, αφού όλοι οι άνδρες του πλανήτη έχουν πέος.
      Τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής:
      Μάλλον προορίζονται, κατόπιν παραγγελίας, μόνο για μεταμοσχεύσεις.
      Πρόκειται σίγουρα για μεγάλα πέη, που προορίζονται σε μεταμοσχεύσεις για χιλιάδες πλούσια μικροτσούτσουνα μέλη της ελίτ. Και μόνο πλούσια εντωμεταξύ, γιατί μάλλον είναι από τις πιο ακριβές μεταμοσχεύσεις/εγχειρήσεις. Γιατί; ..Μα γιατί πρέπει να γίνουν και λεπτομερείς συνδέσεις των νεύρων που υπάρχουν. Η στύση δεν εξαρτάται μόνο από την μεγάλη ροή αίματος στο μόριο.
      Όσο για το ότι της Λιβύης και του Σουδάν είναι πιο ακριβά.. αυτό μάλλον γιατί χρωματικά είναι συμβατά και με λευκούς και μιγάδες της ελίτ. Ενώ τα μαύρα ματζαφλάρια προορίζονται για μαύρους λαμόγια της ελίτ (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία), που είναι δυστυχώς πολλές χιλιάδες.

      Διαγραφή
    2. Θα μπορούσαν να προορίζονται και για δέρμα σε πορτοφόλια. Για να έχουν να πενεύονται κάποιες σταρ του χόλυγουντ ότι το πορτοφολακι τους ή τσαντάκι τους είναι από αφρικανικό π@@τσόδερμα.

      Διαγραφή
    3. 🤣

      Μπορεί να γελάω, αλλά είναι σαν από ταινία τρόμου.

      Διαγραφή
    4. πεοαναλυσις 😁

      Διαγραφή
  21. ΑΠΟ ΤΟ F/B ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Chryso Elenodorou
    Χθες στις 8:56 π.μ.
    ΚΟΥΒΑ
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ RAUL CASTRO
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ... "ΤΖΑΚΙΑ"
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    Ο Raul Castro παραιτείται από την θέση του Αρχηγού του Κουμουνιστικού Κόμματος, τερματίζοντας την οικογενειακή παρουσία στην εξουσία για ... 6 Δεκαετίες..!
    Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και ΣΑΡΩΤΙΚΟ!
    Τα ίδια αναμένονται και εδώ!
    Προμηθευτείτε ... Ωτοασπίδες! 💥💥💥
    #DrainTheSwamp #CrimesAgainstHumanity
    #TheGreatAwakening2020 #WWG1WGA 🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δείτε κι αυτό το αριστερό σκουπίδι με την πατριωτική προβιά που έχει επιδοθεί σε έναν "αγώνα" διαφώτισης του κοινού μέσα από τη "μαρξιστική διαλεκτική" και ύβρεις προς του "ψεκασμένους".... με τη φωτογραφία του βεβαίως φάτσα κάρτα μην τυχόν και δεν θαυμάσουμε τη βατραχομούρη του που ταιριάζει γάντι με τη νοημοσύνη του. Κι όχι τίποτε άλλο αλλά έχει ψήσει και τη Σουφλή για τον πατριωτισμό του και ποστάρει αρκετές φορές άρθρα του.... http://ellinikoforoum.blogspot.com/2021/04/blog-post_59.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει.. μιλάμε για πραγματικό σκουπίδι βδέλυγμα! Δεν νομίζω όμως να ασχολείται ακόμα μαζι του (πραγματικά ξεγελασμένη) η Σουφλή.

      Διαγραφή
  23. ΑΠΟ ΤΟ F/B ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Chryso Elenodorou.
    ΚΟΣΜΟΣ
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ = Q+
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
    ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ
    Και Ελεύθερα είναι όλα εκείνα τα Παιδιά!
    Ένα ένα επιστρέφουν τώρα πια πολύ καλά προστατευμένα, πίσω στο σπίτι!
    Τεράστιος ήταν ο Αγώνας για την σωτηρία και την επελευθέρωση τους!
    Ένας άλλος, Ακόμα Μεγαλύτερος Αγώνας είναι αυτός που συνεχίζεται με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη, σοβαρότητα και φροντίδα, για την Επούλωση των Πληγών τους - Σωματικών και Ψυχικών!
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! 🙏💥🙏
    Γιατί, μόνο όταν υπάρχουν τα Παιδιά υπάρχει Ελπίδα!
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!
    Ό,τι και να συμβαίνει όμως να θυμάστε πως όλα όσα γίνονται στις μέρες μας, είναι μέρος του Σχεδίου για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!
    Επίσης πως:
    Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και ΣΑΡΩΤΙΚΟ!
    #DrainTheSwamp #SaveOurChildren #CrimesAgainstHumanity #WWG1WGA #TheGreatAwakening2020 ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.
    https://el.andreaschrysis.com/?fbclid=IwAR1nmpiejwCPSFDBOleCnT1XHEY5bdS8zQiqmfwZ4eWhgKeV1kmDc5W5f4I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟ ΤΟ F/B TOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Κωνσταντίνος Ελευθέριος Πετρόπουλος
    16 Απριλίου στις 8:10 μ.μ. ·
    16 Απριλίου στις 8:10 μ.μ. ·
    Έκτορας Βασιλείου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Donald Trump
    2 ώρ. ·
    Ο ΠΟΥΤΙΝ 💥💥 μπαινει πλεον ενεργα στο παιχνιδι και κλεινει την θαλασσια ΕΞΟΔΟ ολου του λαθρεμποριου της Καμπάλ απο το κομβικο τους σημειο. 😎
    Ολες οι απαγωγες της Ευρωπης περνουσαν απο αυτο το λιμανι.
    ❌ Γι αυτο ο ηθοποιος μας μπαρμα - Μπάιντεν χαρακτηρισει την Ρωσια ως μεγιστη ΑΠΕΙΛΗ....😂😂😂😂😂
    Η συνεργασια των δυο ηγετων γκρεμιζει ολα τα σαυροποδα.....
    #TheGreatAwakening💫💜💫💙💫
    Διαβαστε και ΕΔΩ👇👇👇👇👇👇👇👇
    https://uniformnews.gr/.../%ce%bf%ce%b4%ce%b7%cf%83%cf.../
    --------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΟ ΤΟ F/B TOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    Dimitrios Pontikas.
    Allergens Panoptis Glyphosate, προϊόν του οίκου MenidiMedica.
    Δύο εταιρείες στον κόσμο παραγωγοί ανίχνευσης της συγκεκριμένης παραμέτρου (Abraxxis Η.Π.Α. με μέθοδο ELISA και αποτέλεσμα σε 150' και MenidiMedica Ελλάδα με αποτέλεσμα σε 20').
    Ανίχνευση γλυφοσάτης (παρασιτοκτόνο) σε νερό, έδαφος, τρόφιμα, φρούτα, ορό αίματος. Η γλυφοσάτη προκαλεί καρκίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. https://www.facebook.com/john.grecoii/videos/125079196332166/
    Ο χρήστης John Greco II είναι με το χρήστη Charalambos Savva και
    10 ακόμη
    .
    16 ώρ. ·
    ΒΟΟΜ !!!!!!💣💣💣💣
    ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ !!!!!!!!💥💥💥💥💥💥💥
    ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Q !!!!!!!💣🔥💥
    ΑΥΤΟΙ ( Q ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟ ΤΟ F/B ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑΣ
    Chryso Elenodorou.
    ΚΟΣΜΟΣ
    ΣΑΤΑΝΙΚΗ CABAL = ΤΕΛΟΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ
    Το Τέλος των Ερπετοειδών ΗΡΘΕ & ΠΕΡΑΣΕ!
    #DrainTheSwamp #SaveOurChildren #CrimesAgainstHumanity #WWG1WGA #TheGreatAwakening2020 🧡

    ΗΠΑ
    HEALTH & FREEDOM CONFERENCE
    TULSA, OKLAHOMA - 2021
    Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ 🙏🌺🌺🙏
    Ο Δικηγόρος LIN WOOD - Bασικός ομιλητής (Μετά τον Στρατηγό Flynn), στο Συνέδριο "Υγεία & Ελευθερία - 2021", μίλησε ένθερμα για τον ΘΕΟ, τον Χριστό, τον Πρόεδρο Τραμπ, και έριξε την ... ΒΟΜΒΑ για την μεγαλύτερη Συνωμοσιολογία των ημερών με την αναφορά του στον "Q" - Σχηματίζοντας ταυτόχρονα το γράμμα *Q* στον αέρα - Μπροστά σε κοινό μισού εκατομμυρίου..! 🌺🌺🌺
    Ανέφερε μεταξύ άλλων:
    📌 Ο Θεός το έχει Σχεδιάσει!
    Ο Θεός σχεδιάζει τα Πάντα!
    Χρησιμοποιεί τα παιδιά και τις αδυναμίες σας για να σας διδάξει. Έτσι, όταν έρθει ο καιρός και είναι ο ίδιος έτοιμος, και εσείς διδαχτήκατε, θα κάνει την επόμενη του κίνηση. Θα σας Αναγεννήσει στον Πνευματικό Κόσμο, και θα σας δημιουργήσει έτσι, όπως ακριβώς σας ήθελε να είσαστε!
    📌 Το χρήμα είναι η ρίζα των παθών μας.
    Ακολουθείστε το Χρήμα, και θα βρείτε το Κακό!
    📌 Ο Donald Trump είναι ο Πρόεδρος μας. Είναι ο Πρόεδρος που εκλέξαμε! Κέρδισε τις εκλογές με κατολίσθηση.
    📌 "Q" - Τι είναι; Τι σημαίνει;
    Η απάντηση στο ερώτημα είναι πως:
    "Q" ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Στείλτε αυτό το βίντεο στο Χόλιγουντ, στο Παλάτι Windsor, στους Illuminati, στο Βατικανό, στον Κλίντον, στον Ομπάμα, στον Μπάιντεν και στον Μπους!
    Όλοι τους ασχολούνται με την Διακίνηση Παιδιών!
    📌 Οι μέρες τους είναι μετρημένες!
    Αυτό έχει περιγραφεί ως «Η Μεγάλη Αφύπνιση». Τα παιδιά του Διαβόλου θα εκτεθούν! Κάθε ψέμα θα αποκαλυφθεί!
    📌 Μην εγκαταλείψετε ποτέ την ελπίδα σας για αυτήν την χώρα! Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την Αμερική περισσότερο από εμένα! Ένας από αυτούς είναι ο TRUMP!
    Στο ίδιο Συνέδριο, ο ηθοποιός Jim Caviezel μίλησε ανοικτά για το ΑΝΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ!
    ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
    Ακούστε την ομιλία του εδώ 👇
    https://tv.gab.com/.../lin-wood-talks-trump-and-q...

    #DrainTheSwamp #SaveOurChildren #CrimesAgainstHumanity #WWG1WGA #TheGreatAwakening2020 ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό που πάντα λέγαμε:

    Οι υπουργοί επιβάλλουν και οι επιστήμονες επικυρώνουν - Διέρρευσαν πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/979592_dierreysan-praktika-tis-epitropis-loimoxiologon-oi-ypoyrgoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Ron De Santis, κυβερνήτης Φλώριντα, ξαναχτυπά. Είπε του Μπάιντεν να βάλει τα εμβόλια J&J στον κ.... του.

    https://www.theepochtimes.com/ron-desantis-says-biden-administrations-handling-of-jj-vaccine-huge-mistake_3780375.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΠΟ ΤΟ F/B THΣ ΒΙΒΙΑΝ.
    https://www.facebook.com/100012318046162/videos/1210848059335784
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 43 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DONALD JOHN ΙΩΑΝΝΗΣ!!! TRUMP Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οιμος, συνεληφθη δευτερη φορα ο Φουρτιγιόν που εκανε τις αποκαλυψεις ιος παστερ , παπάς εβαλε στις καρεκλες του αδειου ναου ηρωες του εικοσιενα και εκανε μνημοσυνο στα κρυφα μπορει να χει παιξει συνολο αφορισμων εξορκισμων από ιερεις με κοχονες
    κερατεα ανοιξε τα ματια ο ταξιαρχης εγινε τρανταγμα σεισμος φωτο τα ματια του τρεχουν τρικλοποδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Απριλίου, 2021 21:26

    ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ .
    ..

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/04/blog-post_758.html

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ διαβάζεται πιο άνετα:
      https://universalblessing.blogspot.com/2020/08/blog-post.html?m=1&fbclid=IwAR2sq5ThHievNfUy2DYJ-JP4NU0IShnMrxSKwqQJ84vybh8jx_fGbrtWVkk
      Στο "σκεφτόμαστε ελληνικά" το κείμενο έχει κοψίματα δεξιά.

      Διαγραφή