«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Σε ενέργεια μία ακόμα από τις “τακτικές” του συστήματος.

γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


 

Όλοι μιλάνε για τη δημόσια αντιπαράθεση Δένδια-Τσαβούσογλου, επαΐοντες και μη. Και πολλοί πατριώτες ή δήθεν πατριώτες  διακατέχονται από ενθουσιασμό, που επιτέλους ένας Έλληνας απάντησε και υπερασπίστηκε την Ελλάδα απέναντι  στους θρασύτατους Τούρκους! 

Ας ακούσουμε όμως μια κορυφαία επαΐουσα της  εξωτερικής πολιτικής και των εθνικών  θεμάτωντην κ. Κύρα Αδάμ.  Λέει η κ. Αδάμ  και το τεκμηριώνει πλήρως σε άρθρο της ότι (αυτός είναι και ο τίτλος): 

Η έκρηξη  Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία εις βάρος της Ελλάδος

Στοιχειωδώς αντιτάχθηκε ο Δένδιας στον Τσαβούσογλου, με σημαντικά λάθη και παραλείψεις, σύμφωνα με  την τεκμηρίωση της κ. Αδάμ. Και αμέσως δημιουργήθηκε κύμα ενθουσιασμού. Αυτό μου θύμισε τα λόγια του Αιγύπτιου ιερέα στον Σόλωνα ότι εσείς οι Έλληνες είστε “αεί παίδες”.  (Πλάτωνος, Τίμαιος). Δεν ξέρω τι θα  έλεγε σήμερα, ίσως ότι είμαστε “αεί νήπια”!   Βέβαια,  το να έμενε άφωνος ο Δένδιας στις αιτιάσεις του Τσαβούσογλου, όπως ο τέως ΠτΔ ενώπιον ενός επιθετικότατου Ερντογάν, θα ήταν πλήρως εξευτελιστικό για τον ίδιο και την Ελλάδα. 

Αλλά, για λίγα λόγια εναντίωσης να τον χρίσουμε επόμενο πρωθυπουργό αυτό δείχνει έλλειψη επίγνωσης για το πώς παίζει το σύστημα το παιχνίδι του, ώστε αυτό πάντα να είναι η εξουσία κι εμείς οι εξουσιαζόμενοι, αυτό πάντα να έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι κι εμείς απολύτως τίποτα.  Το απολύτως τίποτα, αν δε διαλύσουμε πλανητικά τη ΝΠΤ και κυρίως εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας, σε λίγο θα είναι πραγματικότητα : “στο έλεος της” -που δεν έχει κανένα!-  χωρίς σπίτι, χωρίς χωραφάκι, χωρίς αληθινό χρήμα, χωρίς υγεία  και πολλοί χωρίς ζωή! 

Παραμένουμε στην πλειοψηφία μας ασυγχώρητα ευκολόπιστοι και όσο παραμένουμε ευκολόπιστοι και χωρίς βαθειές γνώσεις για το πώς το σύστημα ανανεώνει συνεχώς την εξουσία του επάνω μας, θα είμαστε πάντα προδομένοι και πάντα θα κλαψουρίζουμε μέχρι το σύστημα να μας εξαφανίσει εντελώς. 

Η “περίπτωση Δένδια” δείχνει ότι μας έχει διαφύγει ότι το σύστημα δεν πράττει ποτέ και τίποτα τυχαία. Ούτε αφήνει σημαντικά πολιτικά συμβάντα να εξελιχθούν κατά τύχη. Και το σύστημα δεν είναι με τον Δένδια ούτε με τον Μητσοτάκη. Το σύστημα είναι με το σύστημα και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η διαρκής επικράτηση  του επάνω μας. Ανέδειξε τον Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία με  τρόπους που τους “παίζει στα πέντε δάχτυλα”. Και αυτός ήταν υπάκουος στις εντολές του  έως διαλύσεως του ίδιου του πολιτικού του μέλλοντος  και σχεδόν της Ν.Δ.  Διαφωνώ  με τη θέση ότι ο Μητσοτάκης διαχειρίστηκε άσχημα το θέμα της δήθεν πανδημίας. Οι εντολές έρχονταν όλες, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, από το Διευθυντήριο της ΝΤΠ.  

Και είχαν ένα μόνο στόχο: να χτυπήσουν στον πυρήνα τους τα δυο θεμέλια του Έλληνα: τη λογική του, θεμελιωμένη στην κοινά παραδεκτή ανθρώπινη εμπειρία και την αυτεξούσια  βούληση του. Να τον πείσουν να δεχτεί ότι ο γάιδαρος πετάει. Να τον πείσουν ότι τα ψεύτικα τεστ (δεν τεστάρουν τον κ/ό!), οι εγκλεισμοί, το κλείσιμο των καταστημάτων, των εκκλησιών, οι μάσκες, τα υπερβολικά πρόστιμα  και τόσα άλλα είναι για να μας σώσουν από την     ψευτο-δημία, που τα κατάφεραν να γίνει ο δήμιος μας.  

Απόδειξη: σας μίλησαν ποτέ για ήλιο, καθαρό αέρα, σωστή διατροφή και μια ομάδα βιταμινών (πάμφθηνες και άνευ συνταγής) που ενδυναμώνουν το θεϊκό ανοσοποιητικό μας σύστημα ώστε να καταπολεμά κάθε ιό; Σας μίλησαν ποτέ ότι υπάρχουν παραδοσιακά φάρμακα που θεραπεύουν όποιον  νοσήσει; Σας μίλησαν ποτέ για την τελευταία λέξη της θεραπείας , τα μονοκλωνικά αντισώματα, με τα οποία, κατά  πιθανότητα 99%,  θεράπευσαν ακόμα και τους υπέργηρους Αναστάσιο Τιράνων και Ιερώνυμο Ελλάδος; Όχι βέβαια. Πράττουν ακριβώς τα αντίθετα μέχρι να αποβιώσει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων  και να ζήσουν  οι “διευθύνοντες” το παιχνίδι αυτό του θανάτου (και όχι μόνον) και οι “πιστοί”  τους, όσον υπέργηροι και αν είναι. 

Επειδή, όπως ανέλυσα  σε προηγούμενο άρθρο, αν δεχτείς ότι “ο γάιδαρος πετάει” δεν έχουν υποκλέψει  μόνο τη λογική  αλλά και τη βούληση σου, εφ’ όσον αυτές συνδέονται άμεσα. Με άλλα λόγια σου έχουν υποκλέψει την ψυχή σου. Και βέβαια, αυτός είναι ο τελικός στόχος: η ψυχή του Έλληνα πρώτα και πανεύκολα μετά η ψυχή όλων των ανθρώπων. Είμαστε μόνιμα το πιλοτικό πείραμα υποταγής λαών (ως ο μόνος λαός που πάντα αγωνίστηκε για την ελευθερία του ως την τελευταία ρανίδα του αίματος του) με στόχο την επικυριαρχία τους σε όλη την ανθρωπότητα. 

Πίστεψε ο Μητσοτάκης ότι με τη συνεχή και τυφλή υπακοή θα έχει και συνεχή και “τυφλή” στήριξη από τους δυνατούς του συστήματος. Είναι τόσο μωροφιλόδοξος που δεν κατανόησε πώς λειτουργεί το σύστημα ή πίστεψε ότι αυτός θα αποτελέσει εξαίρεση. “Εγώ υπακούω στο θέλημα σας έως παράνοιας και εσείς με κρατάτε στην εξουσία” αυτή ήταν η άρρητη ή ρητή συμφωνία που νόμισε ότι ισχύει ο Μητσοτάκης. Όμως γελάστηκε, ή  ξεγελάστηκε, πλήρως. Με το Διάβολο  είναι ποτέ δυνατόν να κάνεις συμφωνία και να πιστεύεις ότι θα κρατήσει το λόγο του; 

Η αρχηγική εμφάνιση και η “αρχηγική” τοποθέτηση του Δένδια στα ελληνοτουρκικά ήταν προσχεδιασμένη όχι από το Μαξίμου, αλλά από το σύστημα. Γι’ αυτό και έσπευσε το Μαξίμου να δηλώσει ότι  ο Δένδιας  ενήργησε  κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρωθυπουργό. Στην πραγματικότητα καμία τέτοια συνεννόηση δεν πρέπει να υπήρξε. Αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή των δηλώσεων του Δένδια ο πρωθυπουργός κατανόησε ότι το σύστημα προετοιμάζει, ή τουλάχιστον αναζητά, άλλον “υποψήφιο” πρωθυπουργό για τις επόμενες εκλογές. Και ότι η Μητσοτάκεια  λεμονόκουπα έχει αποστραγγιστεί από τις πολλές “παρανοϊκές υπακοές” και του είναι άχρηστη, γιατί ο λαός την πέταξε πρώτος στα σκουπίδια. 

Θέλετε επιβεβαίωση ότι έτσι έχουν τα πράγματα; Iδού: το pronews.gr δημοσίευσε χθες, 17 Απριλίου, άρθρο με τίτλο: Πολιτικό “σκιάχτρο” ο Κ. Μητσοτάκης μετά τη βόμβα Δένδια. Ράκος στην πρώτη δημόσια του εμφάνιση” Το ρεπορτάζ από την πρώτη αυτή εμφάνιση είναι αληθέστατο, επειδή κατεγράφη  από όλους τους “μη κυβερνητικούς” ρεπόρτερ που ήσαν παρόντες. 

Ο πρωθυπουργός πήγε να επιθεωρήσει τα έργα αποκατάστασης της διώρυγας του Ισθμού που είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων και ρώτησε του τεχνικούς “πότε θα κλείσει η διώρυγα;” Δεν το είπε αυτό επειδή είναι τόσον πολύ μικρόνους, ούτε επειδή ήταν αφηρημένος. Το είπε  επειδή ήταν ένας άνθρωπος σε ψυχικό σοκ πανικού. Και στον πανικό, χωρίς να το θέλεις,  χάνεις την ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου, άρα μπερδεύεις τα λόγια σου. Κατανόησε ότι τα αφεντικά του τον “τελειώνουν”!   

Ας εξετάσουμε τώρα πώς ο Δένδιας κατάφερε και μίλησε  εξαιρετικά έξυπνα, κρατώντας μια λεπτότατη ισορροπία.  Αντιτάχθηκε στα λεγόμενα του Τσαβούσογλου μέχρι σημείου  πολλοί Έλληνες να πουν: “μπράβο Δένδια!”  Αλλά όχι σε σημείο  να βλάψει τους σχεδιασμούς του συστήματος για ολοσχερή υποχώρηση της Ελλάδος στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε αυτήν τη φάση του επεκτατισμού της. Φυσικά όλο αυτό ήταν καλά μελετημένο  από τους “ανωτέρους” του στο  παγκόσμιο σύστημα. Ίσως και σε συνεργασία συστήματος-Ερντογάν του τύπου “ας παιχτεί μια σύντομη  θεατρική παράσταση, για να έχουμε και πάλι “δικό μας” πρωθυπουργό στην Ελλάδα”. 

Αδέρφια Έλληνες, αν πέσουμε στην παγίδα ότι γνωστοί  συστημάνθρωποι μέχρι το κόκκαλο, μπορούν να μεταβληθούν εν μιά στιγμή σε πατριώτες επειδή ψέλλισαν λίγα λόγια παραπάνω από τα συνήθως αναμενόμενα…           αν πειστούμε, όπως πάντα,  στην ψευδή πραγματικότητα που μας εμφανίζει το σύστημα,  συνεπικουρούμενο από “πατριώτες” -ειδικά στα μμε- που θα επαναλαμβάνουν συνεχώς “Είδες ο Δένδιας, έβαλε τους Τούρκους στη θέση τους!” Έχω την αίσθηση ότι τους έστειλε το μήνυμα : στηρίξτε το “νέο αστέρι” που κατασκευάζουμε, γιατί η ΝΔ καταρρέει κι εμείς όλοι, σύστημα και φιλοσυστημικοί, μαζί της”…   

Αν παραδώσουμε την επόμενη εξουσία μετά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και πάλι στο σύστημα,  τότε η Ελλάδα θα διαλυθεί ως αυθύπαρκτη γεωπολιτική οντότητα  και εμείς όλοι θα γίνουμε δούλοι “μετά σφαγίδος και υπογραφής”. 

Κι αν καταφέρει το σύστημα να ικανοποιήσει “αναίμακτα” αυτές τις διεκδικήσεις της Τουρκίας μέσω του πολιτικού  σιναφιού που είναι απόλυτο  υποχείριό  του και αυτό  λόγω  νωθρότητας, αδιαφορίας, αλλά και φόβου για την υγεία τους, των περισσοτέρων Ελλήνων, τότε θα είναι πολύ εύκολο για το σύστημα και την ευνοουμένη του Τουρκία το επόμενο βήμα: να μεταβάλουν σε  δορυφόρο της Τουρκίας ολόκληρη την Ελλάδα  και τους Έλληνες σε υποτελείς των Τούρκων.  

Εκτός αν μεσολαβήσουν άλλα παγκόσμια γεγονότα που θα αναγκάσουν τους Έλληνες να ξεβολευτούν και να ξυπνήσει μέσα τους η “αρχαία φλόγα” του αγώνα για  Εθνική (άρα και προσωπική) Ελευθερία και  Εθνική (άρα και επί προσώπου) Δικαιοσύνη. Είθε να συμβεί έτσι. 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,   18 Απριλίου 2021 


triklopodia.gr

 

 

10 σχόλια:

  1. προσυπογραφω Κυρια χατζηθεοδωρου....νομικος εκπροσωπος των ροτσαιλθ [πως σκατα λεγονται]στην Ελλαδα και να παει κοντρα στον μεμετη,και στο συστημα που ειναι οι ιδιοι, γελανε και οι κοτες....κακοπαιγμενο θεατρο απο ερασιτεχνες της συμφορας....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι έχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ να αρπάξουν το πετρελαιο
    και το αέριο της Ελλάδος, και ο Δενδιας μετα
    απο το ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ του, εξωφλει ενα γραμματειο.
    Ιδιοκτησία του είναι και τα κάνει ότι γουστάρει?
    Ε ρε πόσο μαλακες καταντήσαμε που δεν τους πετάμε
    απο το παράθυρο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ! Κρίμμα.

    http://seegreek.blogspot.com/2011/07/alert.html
    http://seegreek.blogspot.com/2010/05/blog-post_6580.html
    http://seegreek.blogspot.com/2009/10/35-35.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ !.
    ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΩΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ !.
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΕΔΩ Η ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ;
    1.ΑΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΠΑΠΑΡΕΣ.
    2.ΑΕΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ,Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΖΑΡΟΟΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ,
    3.ΑΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΥΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ .ΜΙΑ ΖΩΗ.
    🐍 ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ.
    ΔΙΚΕΡΑΤΕΣ ΟΧΙΕΣ.
    ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ,ΣΩΣΙΑΣ , ΜΑΣΚΑΡΆΣ , Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ,ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ;
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ;
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    "ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΕΛΧΑΡΑ ",
    ΓΙΑ ΝΑ.....ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΜΕΤ ΑΓΑ.
    (ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ...).
    ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !.
    ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΕΡΠΕΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ,ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑΓΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΓΙΟΎΡΝΤΙ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΜΠΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ.
    ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ...
    ΝΑ ΓΡΑΨΗ ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΣΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ,ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΗ Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ.
    ΣΚΑΤΟ ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι ακριβως....πρεπει ο Ελληνας να μαθει να βλεπει το δασος πισω απο το δεδρο κι οχι το δενδρο μπροστα απο το δασος.......οταν θελουν παντα στελνουν εναν εκπροσωπο τους για να ακουσουμε αυτο που θελουμε να τον κανουμε θεο και μετα να μας την ξαναφερει απο πισω....ουστ πια απο δαυτους τα παιδια της παγκαοσμιας ταξης...ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πιααααααααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαινομενο Μπατλερ στην εδρα των απεναντι σημαινει κιππα στην κεφαλη, προσευχη στη συναγωγη και ομπρελλα απο τις πλατες των Ιουδαιων Αφεντικων του.

    Ο αληθης μαγκας φαινεται. Ο Νικολακης ΔΕΝ ειναι. Ειναι σικε δικηγορισκος γλυφτουλας.
    Μονο και μονο που διοριστηκε απο Κουλη δεν σας κανει να υποψιαζεστε. Ποτε οι Μητσοτακηδες επραξαν κατι για το καλο της Ελλαδος??

    Μην μασατε. ΘΕΑΤΡΟ.

    Συμφωνω γενικα με το αρθρο.

    Ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πρόλαβε καλά καλά να στεγνώσει το μελάνι από τα εύγε των καθεστωτικών στον Δένδια και στο ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία δήλωσε κατά τη συνομιλία του με το σεΐχη της ότι «η Ελλάς δεν θα σκάψει στον βυθό της Μεσογείου για πετρέλαιο και αέριο. Το Αιγαίο είναι ένας παράδεισος.»!!!! Δηλαδή είναι παράδεισος ομορφιάς το Αιγαίο και δε θα σκάψει η Ελλάδα για πετρέλαιο. Μόνον οι Τούρκοι θα αφήσουμε να σκάψουν σε αυτόν τον παράδεισο και να πάρουν το πετρέλαιο για λογαριασμό τους.
    Ο άνθρωπος ή είναι εντελώς βλάκας ή οι εντολείς του τα έχουν χάσει εντελώς.
    Πιθανόν και τα δύο. Μέχρι χθες τον ετοίμαζαν για πρωθυπουργό της σχεδιαζόμενης συγκυβέρνησης, αλλά επειδή οι Έλληνες ξυπνάνε, το χαρτί του κάηκε γρήγορα.

    Τώρα τον υποβίβασαν σε λαγό πολύ κακών και πολύ παρανοϊκών μαντάτων προς τον Ελληνικό λαό. Να δώσει ο Θεός να τελειώνουμε με δαύτους, γιατί η μανία επιβολής σε μας κάθε είδους προδοτικής παράνοιας, έχει χτυπήσει ταβάνι.

    Αριστόμαχε σε ευχαριστώ για τον έπαινο σου. Προσπαθώ, τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΔΕΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ... ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΘΟΣ... ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΟΣ. [ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΙΝ ΚΑΙ ``ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ'' ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ].
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟΥΦΙΤΣΕΣ-ΤΟΥΦΙΤΣΕΣ...
    Ο ΑΕΡΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΟΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΝΗΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΑΛΛΑ Κ@@ΦΑΛΕΣ [ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ], ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατονίες.. ; Μην δίνεις σημασία φίλε μου. Απόλαυσε τον ήχο της (χ)άαρπας.. 😊

      Διαγραφή
  8. «Βόμβα» από το Βερολίνο: «Η αμερικανική εταιρεία Palantir που συνεργαζόταν προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης ανήκει στην CIA»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή