«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Το Ιράν, με πύραυλο ή UAV, έπληξε το πλοίο Hyperion της ισραηλινής εταιρείας PCC έξω από τις ακτές των ΗΑΕ.

Σχόλιο Διόδοτου: Να και η πρώτη απαντησούλα του Ιράν στο Ισραήλ, μετά την πυροδότηση βόμβας του Ισραήλ μέσα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Καλά πάμε..... Εντωμεταξύ.. : 1. Το δρόμο της όξυνσης επιλέγουν οι ΗΠΑ - Μπάιντεν σε Πούτιν: Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας!, 2. Έκτακτη πολεμική σύσκεψη στις Βρυξέλλες του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας - Ρωσόφωνοι μαχητές θερίζουν ουκρανικές μονάδες Ντουγρού για Γ'ΠΠ μοιάζει να πηγαίνει το πράγμα. Επιστρέψαμε στην εποχή προ "πλανητικής ειρήνης Πούτιν-Τραμπ". Καλοδεχούμενος από την Ελλάδα, θα μπορούσε να πει κάποιος, ένας τέτοιος Πόλεμος. Γιατί είμαστε πλέον σαν ξεβράκωτοι στ' αγγούρια, και οι Νο1 στοχοποιημένοι από την NWO να γενοκτονηθούμε με το σχέδιο "ψευτοπανδημία-εμβόλια". Μια εξέλιξη παγκόσμιας σύρραξης είναι η μοναδική περίπτωση για να πάει στον κάλαθο των αχρήστων η απάτη του κοροϊδοϊού και τα εμβόλια θανάτου (παγκοσμίως). Είναι επίσης η μοναδική μας ευκαιρία, έστω κι αν πεθάνουν κάποιες χιλιάδες Έλληνες από συμμετοχή σε πόλεμο και πείνα, για να πάρουμε στα χέρια μας το πολιτειακό μας σύστημα, πριν επέμβουν πάλι ξένα κοράκια, και για να δημιουργήσουμε ένα πολίτευμα αποκλειστικά των Ελλήνων, χωρίς κηδεμονίες και οικογένειες δοσίλογων.


 

Το Ιράν έπληξε ισραηλινό πλοίο – Βόμβα 300 λιβρών πυροδότησαν πράκτορες της ΜΟΣΑΝΤ μέσα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Νατάνζ

Καταστράφηκαν 4.000 φυγοκεντρωτές

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Kλιμακώνεται διαρκώς η αντιπαράθεση Ιράν-Ισραήλ με την Τεχεράνη να προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για ότι συνέβη στο πυρηνικό εργοστάσιο της Νατάνζ και να κτυπά ισραηλινό πλοίο έξω από τις ακτές των ΗΑΕ.

Αυτό που σοκάρει, είναι οι λεπτομέρειες της επιχείρησης των Ισραηλινών στην Νατάνζ, μια επιχείρηση που στο Ισραήλ πλέον μιλούν ανοικτά.

Το γεγονός πως το Ισραήλ έφτασε σε σημείο να πυροδοτήσει βόμβα μέσα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, δείχνει πολλά για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Το Ιράν έπληξε ισραηλινό πλοίο

Σύμφωνα με πληροφορίες ισραηλινών και αραβικών ΜΜΕ, το Ιράν έπληξε το πλοίο Hyperion της ισραηλινής εταιρείας PCC έξω από τις ακτές των ΗΑΕ.

Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ισραηλινό πλοίο κτυπήθηκε από ιρανικό πύραυλο ή UAV ενώ δεν υπάρχουν θύματα. Αυτή τη στιγμή γίνεται εκτίμηση της ζημιάς.

Το πλοίο με σημαία Bahamas, ακινητοποιήθηκε στις ακτές της Fujairah. Το πλοίο ανήκει στην ισραηλινή εταιρεία “Ray Shipping company”.

Πρόκειται για το πρώτο κτύπημα μετά το πλήγμα που δέχτηκαν οι Ιρανοί στον πυρηνικό αντιδραστήρα της Νατάνζ.

Παράλληλα, το κτύπημα έρχεται ακριβώς μια εβδομάδα μετά την επίθεση στο ιρανικό πλοίο υποκλοπών SAVIZ στην Ερυθρά Θάλασσα.

To Iσραήλ έπληξε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – Μεγάλη ζημιά στις συσκευές φυγοκέντρησης – Τεχεράνη: “Είναι πυρηνική τρομοκρατία” (upd, βίντεο, εικόνες)

Σε βάθος 40 μέτρων κτύπησαν οι πράκτορες της ΜΟΣΑΝΤ

Τρομαχτικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επιχείρηση των ισραηλινών βαθιά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ.

Επιβεβαιώνουν απόλυτα το WarNews247 που ανέφερε εξαρχής πως η επίθεση δεν έγινε μέσω κυεβερνοεπίθεσης αλλά υπήρξε και φυσική παρουσία πρακτόρων της ΜΟΣΑΝΤ.

Οι πράκτορες της ΜΟΣΑΝΤ “φύτεψαν” βόμβα 300 λιβρών στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ διεισδύοντας βαθιά μέσα στο ιρανικό έδαφος.

Βόμβα 300 λιβρών τοποθέτησαν οι Ισραηλινοί

Αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών ανέφερε πως “τοποθετήθηκε εκρηκτική συσκευή” που έθεσε εκτός τόσο το πρωτεύων όσο και το δευτερεύον εφεδρικό ηλεκτρικό σύστημα

Η βόμβα τοποθετήθηκε κοντά στην κύρια γραμμή ηλεκτροδότησης του εργοστασίου της Νατάνζ και πυροδοτήθηκε εξ αποστάσεως με αποτέλεσμα να σταματήσει να λειτουργεί ολόκληρο το πυρηνικό εργοστάσιο.

Σύμφωνα με το ισραηλινό Κανάλι 13, η βόμβα τοποθετήθηκε την Κυριακή στις 4. a.m. τοπική ώρα όταν περίπου 1.000 εργάτες βρίσκονταν στο εργοστάσιο της Νατάνζ.

Οι εγκαταστάσεις άδειασαν αμέσως μετά την έκρηξη για να γίνει έλεγχος για άλλες βόμβες. Δεν εντοπίστηκε καμία άλλη αλλά η έκρηξη ήταν αρκετή για να καταστραφούν ολοσχερώς οι φυγοκεντρωτές του Ιράν.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η έκρηξη κατέστρεψε 4.000 φυγοκεντρωτές.

Ο πρώην αρχηγός πυρηνικής ενέργειας του Ιράν Abbasi αποκάλυψε πως το ηλεκτρικό κύκλωμα στο οποίο τοποθετήθηκε η βόμβα βρισκόταν 40-50 μέτρα υπόγεια στην Νατάνζ.

Ο Ιρανός πολιτικός Alireza Zakani επιβεβαίωσε πως αρκετοί φυγοκεντρωτές καταστράφηκαν ενώ μέρος των εγκαταστάσεων διαλύθηκε εντελώς με την έκρηξη.

Ο Zakani αναρωτήθηκε πως οι αρχές ασφαλείας του Ιράν απέτυχαν να εντοπίσουν 300 λίβρες εκρηκτικών που η ΜΟΣΑΝΤ κατάφερε να περάσει μέσα στο πυρηνικό εργοστάσιο.

 

..συνεχίστε την ανάγνωση (με τα τουίτ) στην Τρικλοποδιά.

 

 

5 σχόλια:

  1. Καλά Διόδοτε, ονειρέψου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το σχόλιό του ο Διόδοτος δεν "σχολιάζει" απλά..

      Ζητά για να τού δοθεί.

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφέρον άρθρο του Εργοδότου, για το πανηγύρι Ιράν-Ισραήλ, που έχει ξεκινήσει.

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2021/04/13/%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%ad%ce%b5%ce%b5%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf-%cf%81%ce%ad%cf%8a%ce%b9%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Απριλίου, 2021 12:41

      https://dimpenews.com/2021/04/13/%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%84%ce%b7-%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%89/

      ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ........

      Διαγραφή
    2. Καλο και λογικο το αρθρο του εργοδοτου αλλα θα το επαναλαβω:
      Οι Περσες ΕΧΟΥΝ την μπομπα απο καιρο.
      Τους την εδωσε ο χοντρομπαλας της Β. Κορεας.
      Γιατι νομιζατε οτι ο Τραμπ εκοβε βολτες κει σα πα; Τα ατομικα εργοστασια κλπ κλπ του Ιραν ειναι ΤΚ9 (που λεει κι ο Σπυρετος) και μαλλον ταχουν για ενεργεια.
      Το προβλημα των αγιατολλαδων ειναι ΠΩΣ θα την περασουν στους Χεσμπολλαδες πουναι πλησιον της τρομογιαφκας. Και τοτε οταν την ριξουν στους οξωαποδαιους που λεει κι ο εργοδοτ, εκλασε η νυφη, σχολασε ο γαμος και λυτρωθηκε η Ανθρωποτητα.
      Οσο για τους υπολοιπους της διασπορας, good luck στο κηνυγι του αγριοχοιρου που θα γινει αναγκαστικα της μοδας σ' ολο το κοσμο.
      Θα φωναζουν τον Χιτλερ να σηκωθει απ τον ταφο του για να τους γλυτωσει.....
      Παντως το κλιμα ειναι ευφορο (για του εχθρους των οξαποδαιων) με τον παιδομυριστη στον Λευκο Οικο γιατι το στρατευμα θα τον δεσει χειροποδαρα στην καρεκλα του αν τους πει να βοηθησουμε τους "φιλους και συμμαχους μας".
      Χωρια που θα φορεσουν τριπλη μουσουδα σ' ολους οσους τοσα χρονια τους στηριζαν και εστελναν τ' αμερικανακια να πολεμησουν και να πεθανουν για δαυτους.

      Διαγραφή