«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Μητσοτάκη, Κικίλια, Κεραμέως και λοιποί, αν πεθάνει έστω και ένα παιδί από εμβόλιο, είστε τελειωμένοι πολιτικά και ίσως όχι μόνον.

 γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


 

Όσοι μετέχετε στο σχεδιασμό για εμβολιασμό παιδιών ως προϋπόθεση για να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση (τουτέστιν με άλλα, πιο σταράτα λόγια, το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά της Ελλάδος), ακούστε προσεκτικά:

Ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Fullmich μαζί με ομάδα 1000 νομικών αλλά και πολιτών απ' όλο τον κόσμο, στους οποίους μετέχει και ο Robert Kennedy jr., κατέθεσαν μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά εναντίον όσων εμπλέκονται στη μετατροπή ενός ελάχιστα επικίνδυνου ιού, του SARS-Cov-2, (αν αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή η οποία υπάρχει, αλλά εξ' αρχής απαγορεύθηκε η χρήση της!) σε φονική μηχανή εναντίον της ανθρωπότητας.

Στηρίζουν το κατηγορητήριο στην παγκόσμια απάτη των PCR test, τα οποία είναι ακατάλληλα για ανίχνευση ιών, όπως είχε κατηγορηματικά δηλώσει ο πρώτος που κατασκεύασε αυτό το test, ο Αμερικανός Dr. Kary Mullis... 

 

Παρά ταύτα, έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν τον οποιονδήποτε άνθρωπο θετικό στον ιό, απλά με το να αυξάνονται στο εργαστήριο οι μεγεθυντικοί κύκλοι του ρινικού εκκρίματος που έχει ληφθεί προς εξέταση.  

Από τους 28 κύκλους που είναι το πάνω όριο, αν ανέβουν προς τους 35-40-45, και το δείγμα από παπάγια, που έστειλε στον Π.Ο.Υ. προς εξέταση ο μακαρίτης πλέον πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι, (τι περίεργο, πέθανε ξαφνικά στα 61 του από κ/ό, είπαν!) θα διαγνωστεί θετικό στον κ/ιό, όπως και διαγνώστηκε από τον ίδιο τον Π.Ο.Υ.! Με “τούτα και με τ' άλλα”, συνέβησαν εγκλήματα κατά ανθρωπίνων όντων τόσο μαζικά, που τεκμηριώνεται πλέον έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Επίσης η νομική ομάδα του δόκτορα R.Fullmich στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία ότι οι θάνατοι ασθενών από άλλες αιτίες, χωρίς ή με κορωνοϊό, εμφανίζονταν και δηλώνονταν ως θάνατοι από κορωνοϊό ανεβάζοντας ψευδώς τα ποσοστά θνησιμότητας από τον ιό, προφανώς προς εκφοβισμό της ανθρωπότητας, ώστε να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα εγκληματικά (κατά τον Fullmich) μέτρα εναντίον της, με πρόσχημα την προφύλαξη της από τον ιό. 

Τόση πρεμούρα, τόσος δόλος, τόση προσπάθεια, τόσοι πακτωλοί χρημάτων σε φερέφωνα και γιατρούς για να μεταβάλει η παγκοσμιοποιητική κλίκα σε παγκόσμια μάστιγα έναν ιό γρίπης, λιγότερο θανατηφόρο από τον ιό της κοινής γρίπης. Kαι οι πολιτικές ηγεσίες που εφάρμοσαν σκληρά πρωτόκολλα εγκλεισμού διέλυσαν τις χώρες τους από κοινωνική, οικονομική και ψυχική άποψη.  

Μετέχετε σε αυτές “κύριοι, κυρία και λοιποί” με δική σας αποκλειστική ευθύνη και πολιτική απόφαση, κατέχοντας μάλιστα το άθλιο πρωτείο. Και τούτο επειδή δική σας ήταν η ευθύνη και πολιτική ήταν η απόφαση να “υιοθετήσετε” (στην ουσία να τις θέσετε προκάλυμμα στις δικές σας αποφάσεις) τις συμβουλές του Τσιόρδα και του κάθε ημιασήμαντου Τσιόδρα και όχι του κορυφαίου κ. Ι. Ιωαννίδη και άλλων κορυφαίων, που είχαν και έχουν αντίθετες θέσεις σε όλα όσα εσείς αποφασίσατε και αποφασίζετε.  

Εύστοχα και δίκαια τους υποτίμησε ο κ. Ιωαννίδης, (η καλύτερα να πούμε ότι δεν τους υποτίμησε, αλλά τους τοποθέτησε σωστά στην αξιακή κλίμακα!), λέγοντας πώς δεν έχουν στο ενεργητικό τους ιδιαίτερο αριθμό ερευνών και μελετών δημοσιευμένων σε περιοδικά διεθνούς κύρους. Στις 26/4/ 2021 ο κ. Ιωαννίδης είπε επί λέξει τα εξής : “Πρόσφατα αναλύσαμε την επιρροή στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 όλων των επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ανάμεσα στους δέκα ειδικούς επιστήμονες με την εντονότερη τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα κανένας δεν ανήκει στους 10.000[!] με τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία Covid-19 παγκοσμίως!»  

Κοινώς, δευτεράντζες προσλάβατε ως ιατρικούς συμβούλους για να αποφασίζετε εσείς και αυτοί να συγκατανεύουν. Και βέβαια να πλουτίζουν με χορηγούς τις big pharma και ίσως όχι μόνον. Είπε όμως και το εξής φοβερό ο κ. Ιωαννίδης. Είπε: «Αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας η διαχείριση της πανδημίας» , εννοείται στην Ελλάδα! 

Προς τι, όμως, όλη αυτή η σκευωρία; Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι το κεντρικό πρόβλημα δεν ήταν και δεν είναι ένας εύκολα αντιμετωπίσιμος ιός, αν είχατε αφήσει ελεύθερη τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι σχεδιασμοί της παγκοσμιοποιητικής κλίκας, στην οποία μετέχετε, να επιβάλει τα εμβόλια και το Great Reset, τη μεγάλη επανεκκίνηση. Και το δεύτερο δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τα πρώτα. 

Αν δεν εξοντωθεί ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας, ως πειραματόζωο που αυτοβούλως αποδέχεται να γίνει, εμβολιαζόμενο με μη εγκεκριμένα εμβόλια “αγνώστου μέλλοντος” (αλλά ήδη πολύ σοβαρές μελέτες προδιαγράφουν το μέλλον αυτό) και συχνά θανατηφόρου παρόντος και το υπόλοιπο κομμάτι να μεταβληθεί σε “μεταανθρωπότητα”, δηλαδή μια συλλογική οντότητα αποβλακωμένη, εξανδραποδισμένη και τελείως χειραγωγήσιμη από σας, η “μεγάλη” σας επανεκκίνηση δεν μπορεί να συμβεί. 

Αν η ανθρωπότητα είναι πλήρης και με “υγιείς άμυνες” νοητικές, ψυχικές και σωματικές, (φροντίσατε από χρόνια να τα μειώσετε αυτά, αλλά τώρα τα διαλύετε) είναι δυνατόν να σας επιτρέψει να της αφαιρέσετε κάθε ατομικό περιουσιακό στοιχείο, να της αφαιρέσετε κάθε δυνατότητα να χρησιμοποιεί φυσικό χρήμα (χαρτονόμισμα) και τη δυνατότητα για εργασία, περίθαλψη και οικονομική συναλλαγή (αγορά προϊόντων, υπηρεσιών κ.α.) αν δεν έχει ενσωματωμένο στο χέρι ή στο μέτωπο το τσιπάκι πλήρους ελέγχου της; Όπως προβλέπει η ατζέντα του Great Reset και η σχεδόν ταυτόσημη “ατζέντα 30”; 

Είναι δυνατόν μια ακέρια και υγιής ψυχοπνευματικά και σωματικά ανθρωπότητα να σας επιτρέψει κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια! Και το γνωρίζετε πολύ καλά. Γι' αυτό και κατασκευάσατε (ως ενιαία καμπάλ που είστε) αυτόν τον υβριδικό ιό και τον εξαπολύσατε στον πλανήτη με κύριο στόχο τον εμβολιασμό όλης της ανθρωπότητας. Και σχεδιάζετε και ελπίζετε να την φέρετε στα 500 εκ/ρια από 7,5 δισ. που είναι σήμερα.  

Τα εμβόλια είναι το ιδανικό σας όπλο προς τούτο. Εφ' όσον σε κάθε εμβολιασμένο μεταλλάσσεται ο ιός και αποκτά όλο και πιο ισχυρή σύνθεση, όλο και πιο ανθεκτική στα εμβόλια. Συνεχιζόμενα εμβόλια, λοιπόν, μέχρι να δύσει η ανθρωπότητα.  

Εμβόλια που είναι εντελώς άχρηστα από κάθε άλλη άποψη, εφ' όσον ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον ιό, μάλιστα τον μεταλλαγμένο προς το ισχυρότερο. Αλλά και προσβάλλεται από αυτόν με σχεδόν βέβαιο σε αυτήν την περίπτωση το θάνατο, όπως συνέβη πρόσφατα σε παλιό πολιτικό. Με άλλα λόγια έχετε εισάγει την ανθρωπότητα σε ένα ντόμινο θανάτου, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια ή την σκόπιμη παραπληροφόρηση πάμπολλων ανθρώπων. 

Αγαπάτε τον πλανήτη, λέτε, γι' αυτό πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός για να σωθεί ο πλανήτης. Έλεος πια! Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Στους πρωτανθρώπους των σπηλαίων; Έχετε εσείς ίχνος αγάπης μέσα σας ή σας είναι εντελώς ξένη και άγνωστη αυτή η θεία ενέργεια και θεία ιδιότητα; Το μίσος του επικατάρατου “πατρός” σας κουβαλάτε στις ψυχές σας προς όλους τους ανθρώπους, ακόμα και προς τα παιδιά! 

Τώρα θέλετε “να βάλετε χέρι” και στα παιδιά της Ελλάδος! Κι ας μην προσβάλλονταν από κ/ό τα παιδιά. Κι ας υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι δυνατόν να προκαλούν στειρώσεις και τερατογενέσεις. Έτσι, σκοπεύετε να εξασφαλίσετε το σταμάτημα της αναπαραγωγής της ανθρωπότητας σε μεγάλη κλίμακα. Ειδικά στην Ελλάδα για να χαθεί, μια για πάντα, η “φύτρα” τού Έλληνα! 

Διάβασα ότι έγιναν και γίνονται μελέτες από κορυφαίους ερευνητές που αποδεικνύουν ότι οι ακίδες πρωτεΐνης του εμβολίου (το εμβόλιο δεν περιέχει ολόκληρο τον ιό, μόνον τις ακίδες του, δηλαδή μια πολύ επιθετική μορφή πρωτεΐνης, την spike), κυκλοφορούν ελεύθερα στο αίμα και δημιουργούν θρομβώσεις. Έχουν δε τη δυνατότητα να φθάσουν στον εγκέφαλο και να δημιουργήσουν νευροεκφυλιστικές παθήσεις, (σκλήρυνση κατά πλάκας, αλτσχάιμερ κ.α.) όπως και καρκίνους, αυτοάνοσα και δε συμμαζεύεται.  

Σκεφθείτε, κύριοι που έχετε την πολιτική ευθύνη, τα παιδιά της Ελλάδος να αρχίσουν κάποια στιγμή να εμφανίζουν άνοια ή καρκίνους ή ό,τι άλλο φοβερό, τι έχετε να πάθετε από τον Έλληνα γονιό και τον κάθε Έλληνα. Αλλά τι λέω, εσείς δε σκέφτεστε, σκέφτονται άλλοι για σας. Εσείς υπακούτε στις εντολές των κορυφαίων της παγκοσμιοποιητικής καμπάλ στην οποία ανήκετε και για χάρη της τα παίζετε όλα για όλα... ακόμα και τη ζωή σας! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 10 Μαΐου 2021 

Υ.Γ. 11ης Μαΐου 2021 

Xθες, όταν έγραψα το άρθρο, δεν είχα δει αυτό το συγκλονιστικό video. Σας παρακαλώ θερμά να το ακούσετε δυο-τρεις φορές, για να συνειδητοποιήσετε πλήρως σε ποιο τεράστιο κίνδυνο πλήρους εξαφάνισης έχει βάλει η ηγεσία της καμπάλ, και οι πιο κάτω της δαιμονικής αυτής κλίκας, την ανθρωπότητα. 

Δεν επεκτάθηκα στο κείμενο σε λεπτομέρειες, επειδή ένα πολύ μεγάλο κείμενο γίνεται κουραστικό και ελάχιστοι έχουν το χρόνο και την όρεξη να το διαβάσουν. Έρχεται όμως αυτό το video να συμπληρώσει και να τεκμηριώσει όσα εξέθεσα στο άρθρο. Και είναι όλοι γιατροί όσοι μιλούν σε αυτό. Γιατροί που έχουν άμεσες εμπειρίες για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα λεγόμενα εμβόλια που δεν είναι εμβόλια, όπως τονίστηκε, αλλά “κάτι άλλο”, ας το χαρακτηρίσετε εσείς. 

Εκείνο όμως που δε γνώριζα είναι το πόσο άμεσα και τραγικά κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι από τους εμβολισμένους. Κινδυνεύουν όχι μόνον να τους μεταδώσουν τον κ/ό μεταλλαγμένο και ισχυροποιημένο, αλλά να τους μεταδώσουν τις τεχνητές, εξαιρετικά επιθετικές ακίδες της πρωτεΐνης spike, που έχουν εγχυθεί στο αίμα των εμβολιασμένων. Και αυτές, κολυμπώντας ελεύθερα στο αίμα, αρχίζουν να κάνουν ζημιά σε όλα τα όργανα του σώματος, από το δέρμα μέχρι τον εγκέφαλο, προσβάλλοντας πρώτα τα πιο ευπαθή όργανα, που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.Έχουμε πλέον τεράστιο ηθικό χρέος να αντιδράσουμε όσοι έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει, όπου και όσο μπορούμε και με τον τρόπο της άμεσης και καθαρής Αλήθειας.

Όσοι μετέχετε στο σχεδιασμό για εμβολιασμό παιδιών ως προϋπόθεση για να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση (τουτέστιν με άλλα, πιο σταράτα λόγια, το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά της Ελλάδος), ακούστε προσεκτικά: Ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Fullmich μαζί με ομάδα 1000 νομικών αλλά και πολιτών απ' όλο τον κόσμο, στους οποίους μετέχει και ο Robert Kennedy jr., κατέθεσαν μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά εναντίον όσων εμπλέκονται στη μετατροπή ενός ελάχιστα επικίνδυνου ιού, του SARS-Cov-2, (αν αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή η οποία υπάρχει, αλλά εξ' αρχής απαγορεύθηκε η χρήση της!) σε φονική μηχανή εναντίον της ανθρωπότητας. Στηρίζουν το κατηγορητήριο στην παγκόσμια απάτη των PCR test, τα οποία είναι ακατάλληλα για ανίχνευση ιών, όπως είχε κατηγορηματικά δηλώσει ο πρώτος που κατασκεύασε αυτό το test, ο Αμερικανός Dr. Kary Mullis. Παρά ταύτα, έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν τον οποιονδήποτε άνθρωπο θετικό στον ιό, απλά με το να αυξάνονται στο εργαστήριο οι μεγεθυντικοί κύκλοι του ρινικού εκκρίματος που έχει ληφθεί προς εξέταση. Από τους 28 κύκλους που είναι το πάνω όριο, αν ανέβουν προς τους 35-40-45, και το δείγμα από παπάγια, που έστειλε στον Π.Ο.Υ. προς εξέταση ο μακαρίτης πλέον πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι, (τι περίεργο, πέθανε ξαφνικά στα 61 του από κ/ό, είπαν!) θα διαγνωστεί θετικό στον κ/ιό, όπως και διαγνώστηκε από τον ίδιο τον Π.Ο.Υ.! Με “τούτα και με τ' άλλα”, συνέβησαν εγκλήματα κατά ανθρωπίνων όντων τόσο μαζικά, που τεκμηριώνεται πλέον έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Επίσης η νομική ομάδα του δόκτορα R.Fullmich στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία ότι οι θάνατοι ασθενών από άλλες αιτίες, χωρίς ή με κορωνοϊό, εμφανίζονταν και δηλώνονταν ως θάνατοι από κορωνοϊό ανεβάζοντας ψευδώς τα ποσοστά θνησιμότητας από τον ιό, προφανώς προς εκφοβισμό της ανθρωπότητας, ώστε να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα εγκληματικά (κατά τον Fullmich) μέτρα εναντίον της, με πρόσχημα την προφύλαξη της από τον ιό. Τόση πρεμούρα, τόσος δόλος, τόση προσπάθεια, τόσοι πακτωλοί χρημάτων σε φερέφωνα και γιατρούς για να μεταβάλει η παγκοσμιοποιητική κλίκα σε παγκόσμια μάστιγα έναν ιό γρίπης, λιγότερο θανατηφόρο από τον ιό της κοινής γρίπης. Kαι οι πολιτικές ηγεσίες που εφάρμοσαν σκληρά πρωτόκολλα εγκλεισμού διέλυσαν τις χώρες τους από κοινωνική, οικονομική και ψυχική άποψη. Μετέχετε σε αυτές “κύριοι, κυρία και λοιποί” με δική σας αποκλειστική ευθύνη και πολιτική απόφαση, κατέχοντας μάλιστα το άθλιο πρωτείο. Και τούτο επειδή δική σας ήταν η ευθύνη και πολιτική ήταν η απόφαση να “υιοθετήσετε” (στην ουσία να τις θέσετε προκάλυμμα στις δικές σας αποφάσεις) τις συμβουλές του Τσιόρδα και του κάθε ημιασήμαντου Τσιόδρα και όχι του κορυφαίου κ. Ι. Ιωαννίδη και άλλων κορυφαίων, που είχαν και έχουν αντίθετες θέσεις σε όλα όσα εσείς αποφασίσατε και αποφασίζετε. Εύστοχα και δίκαια τους υποτίμησε ο κ. Ιωαννίδης, (η καλύτερα να πούμε ότι δεν τους υποτίμησε, αλλά τους τοποθέτησε σωστά στην αξιακή κλίμακα!), λέγοντας πώς δεν έχουν στο ενεργητικό τους ιδιαίτερο αριθμό ερευνών και μελετών δημοσιευμένων σε περιοδικά διεθνούς κύρους. Στις 26/4/ 2021 ο κ. Ιωαννίδης είπε επί λέξει τα εξής : “Πρόσφατα αναλύσαμε την επιρροή στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 όλων των επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ανάμεσα στους δέκα ειδικούς επιστήμονες με την εντονότερη τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα κανένας δεν ανήκει στους 10.000[!] με τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία Covid-19 παγκοσμίως!» Κοινώς, δευτεράντζες προσλάβατε ως ιατρικούς συμβούλους για να αποφασίζετε εσείς και αυτοί να συγκατανεύουν. Και βέβαια να πλουτίζουν με χορηγούς τις big pharma και ίσως όχι μόνον. Είπε όμως και το εξής φοβερό ο κ. Ιωαννίδης. Είπε: «Αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας η διαχείριση της πανδημίας» , εννοείται στην Ελλάδα! Προς τι, όμως, όλη αυτή η σκευωρία; Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι το κεντρικό πρόβλημα δεν ήταν και δεν είναι ένας εύκολα αντιμετωπίσιμος ιός, αν είχατε αφήσει ελεύθερη τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι σχεδιασμοί της παγκοσμιοποιητικής κλίκας, στην οποία μετέχετε, να επιβάλει τα εμβόλια και το Great Reset, τη μεγάλη επανεκκίνηση. Και το δεύτερο δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τα πρώτα. Αν δεν εξοντωθεί ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας, ως πειραματόζωο που αυτοβούλως αποδέχεται να γίνει, εμβολιαζόμενο με μη εγκεκριμένα εμβόλια “αγνώστου μέλλοντος” (αλλά ήδη πολύ σοβαρές μελέτες προδιαγράφουν το μέλλον αυτό) και συχνά θανατηφόρου παρόντος και το υπόλοιπο κομμάτι να μεταβληθεί σε “μεταανθρωπότητα”, δηλαδή μια συλλογική οντότητα αποβλακωμένη, εξανδραποδισμένη και τελείως χειραγωγήσιμη από σας, η “μεγάλη” σας επανεκκίνηση δεν μπορεί να συμβεί. Αν η ανθρωπότητα είναι πλήρης και με “υγιείς άμυνες” νοητικές, ψυχικές και σωματικές, (φροντίσατε από χρόνια να τα μειώσετε αυτά, αλλά τώρα τα διαλύετε) είναι δυνατόν να σας επιτρέψει να της αφαιρέσετε κάθε ατομικό περιουσιακό στοιχείο, να της αφαιρέσετε κάθε δυνατότητα να χρησιμοποιεί φυσικό χρήμα (χαρτονόμισμα) και τη δυνατότητα για εργασία, περίθαλψη και οικονομική συναλλαγή (αγορά προϊόντων, υπηρεσιών κ.α.) αν δεν έχει ενσωματωμένο στο χέρι ή στο μέτωπο το τσιπάκι πλήρους ελέγχου της; Όπως προβλέπει η ατζέντα του Great Reset και η σχεδόν ταυτόσημη “ατζέντα 30”; Είναι δυνατόν μια ακέρια και υγιής ψυχοπνευματικά και σωματικά ανθρωπότητα να σας επιτρέψει κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια! Και το γνωρίζετε πολύ καλά. Γι' αυτό και κατασκευάσατε (ως ενιαία καμπάλ που είστε) αυτόν τον υβριδικό ιό και τον εξαπολύσατε στον πλανήτη με κύριο στόχο τον εμβολιασμό όλης της ανθρωπότητας. Και σχεδιάζετε και ελπίζετε να την φέρετε στα 500 εκ/ρια από 7,5 δισ. που είναι σήμερα. Τα εμβόλια είναι το ιδανικό σας όπλο προς τούτο. Εφ' όσον σε κάθε εμβολιασμένο μεταλλάσσεται ο ιός και αποκτά όλο και πιο ισχυρή σύνθεση, όλο και πιο ανθεκτική στα εμβόλια. Συνεχιζόμενα εμβόλια, λοιπόν, μέχρι να δύσει η ανθρωπότητα. Εμβόλια που είναι εντελώς άχρηστα από κάθε άλλη άποψη, εφ' όσον ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον ιό, μάλιστα τον μεταλλαγμένο προς το ισχυρότερο. Αλλά και προσβάλλεται από αυτόν με σχεδόν βέβαιο σε αυτήν την περίπτωση το θάνατο, όπως συνέβη πρόσφατα σε παλιό πολιτικό. Με άλλα λόγια έχετε εισάγει την ανθρωπότητα σε ένα ντόμινο θανάτου, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια ή την σκόπιμη παραπληροφόρηση πάμπολλων ανθρώπων. Αγαπάτε τον πλανήτη, λέτε, γι' αυτό πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός για να σωθεί ο πλανήτης. Έλεος πια! Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Στους πρωτανθρώπους των σπηλαίων; Έχετε εσείς ίχνος αγάπης μέσα σας ή σας είναι εντελώς ξένη και άγνωστη αυτή η θεία ενέργεια και θεία ιδιότητα; Το μίσος του επικατάρατου “πατρός” σας κουβαλάτε στις ψυχές σας προς όλους τους ανθρώπους, ακόμα και προς τα παιδιά! Τώρα θέλετε “να βάλετε χέρι” και στα παιδιά της Ελλάδος! Κι ας μην προσβάλλονταν από κ/ό τα παιδιά. Κι ας υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι δυνατόν να προκαλούν στειρώσεις και τερατογενέσεις. Έτσι, σκοπεύετε να εξασφαλίσετε το σταμάτημα της αναπαραγωγής της ανθρωπότητας σε μεγάλη κλίμακα. Ειδικά στην Ελλάδα για να χαθεί, μια για πάντα, η “φύτρα” τού Έλληνα! Διάβασα ότι έγιναν και γίνονται μελέτες από κορυφαίους ερευνητές που αποδεικνύουν ότι οι ακίδες πρωτεΐνης του εμβολίου (το εμβόλιο δεν περιέχει ολόκληρο τον ιό, μόνον τις ακίδες του, δηλαδή μια πολύ επιθετική μορφή πρωτεΐνης, την spike), κυκλοφορούν ελεύθερα στο αίμα και δημιουργούν θρομβώσεις. Έχουν δε τη δυνατότητα να φθάσουν στον εγκέφαλο και να δημιουργήσουν νευροεκφυλιστικές παθήσεις, (σκλήρυνση κατά πλάκας, αλτσχάιμερ κ.α.) όπως και καρκίνους, αυτοάνοσα και δε συμμαζεύεται. Σκεφθείτε, κύριοι που έχετε την πολιτική ευθύνη, τα παιδιά της Ελλάδος να αρχίσουν κάποια στιγμή να εμφανίζουν άνοια ή καρκίνους ή ό,τι άλλο φοβερό, τι έχετε να πάθετε από τον Έλληνα γονιό και τον κάθε Έλληνα. Αλλά τι λέω, εσείς δε σκέφτεστε, σκέφτονται άλλοι για σας. Εσείς υπακούτε στις εντολές των κορυφαίων της παγκοσμιοποιητικής καμπάλ στην οποία ανήκετε και για χάρη της τα παίζετε όλα για όλα... ακόμα και τη ζωή σας! Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 10 Μαΐου 2021 Υ.Γ. 11ης Μαΐου 2021 Xθες, όταν έγραψα το άρθρο, δεν είχα δει αυτό το συγκλονιστικό video. Σας παρακαλώ θερμά να το ακούσετε δυο-τρεις φορές, για να συνειδητοποιήσετε πλήρως σε ποιο τεράστιο κίνδυνο πλήρους εξαφάνισης έχει βάλει η ηγεσία της καμπάλ, και οι πιο κάτω της δαιμονικής αυτής κλίκας, την ανθρωπότητα. Δεν επεκτάθηκα στο κείμενο σε λεπτομέρειες, επειδή ένα πολύ μεγάλο κείμενο γίνεται κουραστικό και ελάχιστοι έχουν το χρόνο και την όρεξη να το διαβάσουν. Έρχεται όμως αυτό το video να συμπληρώσει και να τεκμηριώσει όσα εξέθεσα στο άρθρο. Και είναι όλοι γιατροί όσοι μιλούν σε αυτό. Γιατροί που έχουν άμεσες εμπειρίες για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα λεγόμενα εμβόλια που δεν είναι εμβόλια, όπως τονίστηκε, αλλά “κάτι άλλο”, ας το χαρακτηρίσετε εσείς. Εκείνο όμως που δε γνώριζα είναι το πόσο άμεσα και τραγικά κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι από τους εμβολισμένους. Κινδυνεύουν όχι μόνον να τους μεταδώσουν τον κ/ό μεταλλαγμένο και ισχυροποιημένο, αλλά να τους μεταδώσουν τις τεχνητές, εξαιρετικά επιθετικές ακίδες της πρωτεΐνης spike, που έχουν εγχυθεί στο αίμα των εμβολιασμένων. Και αυτές, κολυμπώντας ελεύθερα στο αίμα, αρχίζουν να κάνουν ζημιά σε όλα τα όργανα του σώματος, από το δέρμα μέχρι τον εγκέφαλο, προσβάλλοντας πρώτα τα πιο ευπαθή όργανα, που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.Έχουμε πλέον τεράστιο ηθικό χρέος να αντιδράσουμε όσοι έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει, όπου και όσο μπορούμε και με τον τρόπο της άμεσης και καθαρής Αλήθειας.

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto



52 σχόλια:

  1. ο Ιωαννιδης εκανε την κωλοτουμπα του ..να ξερετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Μια χαρά αποδέχεται τα εμβόλια, μια χαρά και τα νούμερα "χιλιάδων" ασθενών και νεκρών από την κορωνομπουρδα.

      Διαγραφή
    2. Ποιος ξερει τι εχει σαν αντιβαρο για να βγει να πει με κακομοιρο -φατσα ολα οσα ειπε .Φιλτατε εχουμε αρκετο δρομο ακομη και ολα πλησιαζουν ταχυτατα.Οι κουβεντες εχουν τελειωσει και ο διχασμος μεσα στην κοινωνια μεγαλωνει .ευτυχως που ερχεται καλοκαιρι να ξεχαστουν οι μεμψιμοιροι και οι ευθυνοφοβοι και να γινουν ολα τα υπολοιπα .Εχουμε ομως ...

      Διαγραφή
    3. Ο Ιωαννίδης έφυγε από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πήγε στο Stratfort. Άριστος επιστήμονας, λένε. Ας κάτσουμε όμως να σκεφτούμε πόσοι και πόσοι ευφυέστατοι επιστήμονες είναι στην απ' έξω και πόσοι βλέπουμε να κυνηγιούνται από το παγκόσμιο σύστημα. Και όχι μόνο στις επιστήμες, αλλά και στην τέχνη και αλλού. Δεν περνάει κουνούπι από τον έλεγχό τους και σιγά μην άφηναν αυτό το άτομο -που το μιξοπάρθενο ύφος του θυμίζει τσιόδρα- να διδάξει στα δικά τους τα χωράφια με τιμές και δόξα. Ποια κωλοτούμπα έκανε το ασπόνδυλο; Από την αρχή τα ίδια έλεγε με κάποια μικρή διαφοροποίηση, για να κάμψει τις αντιδράσεις...Δικός τους και μάλιστα πιο επικίνδυνος από τους φανερούς....Οχιά διμούτσουνη.

      Διαγραφή
    4. ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΣ ;
      ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ,ΑΣΠΌΝΔΥΛΑ ΔΙΠΟΔΑ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΟΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΟΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΤΕΡΕΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Τα είχε πή ο Εργοδότης σε άρθρο του , δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό.
      Τα είχε πή και ο Αϋφαντής πως έχουν έτοιμη την επόμενη κυβέρμηση και μάλιστα όχι μία αλλά τρείς.
      Να γιατί τόση η τόση προβολή του ιωαννίδη.
      Να τους ακούμε αυτούς που μας αφυπνίζουν.
      Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δημοσίως
      Astillais

      Διαγραφή
  2. ΜΩΡΕ !ΡΑΒΔΙ !.
    ΡΑΒΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ,ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ,ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ Η ΚΑΜΠΑΛ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ !.
    ΑΠΟ ΔΩ ΣΕ ΕΧΩ ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΕ ΕΧΩ ΠΟΥΣΤΗ ,ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΩ .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.
    ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ,ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΔΑ ΨΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ.
    ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΜΠΙΝΕΛΗΔΕΣ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ,ΓΡΙΕΣ ,ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ ,ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ,ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ,ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ,ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥΣ .
    ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΚΑΡΟ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΥ ΜΠΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΛΕΒΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΈΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΟΙΚΙΔΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !.
    ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΑΤΣΑΛΩΣΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ,ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ !
    ΕΜΑΣ !,ΕΜΑΣ ,ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΤΕ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
    ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ !.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    ΟΧΙ ΡΕ !.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ !.
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ !.
    ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διακινδυνευσω φιλε Αριστομαχε να παρεξηγηθω αλλα Μ'ΑΡΕΣΗΣ μ'αρεσης πολυ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ
      ΕΛ-ΛΗ ΣΤ-ΑΗ..
      ΟΛ-ΓΑ ΤΡΕΜΟΥΛΑΣ.
      ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ;
      ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΙ;
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
      www.facebook.com/photo?fbid=10226194779358535&set=pcb.10226194780118554
      ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Αυτό μου θυμίζει κάποια, θεία που λέει στο γιό της...

    Μιχαλακη μην πας βαθειά και πνιγείς!!!
    Και να δεις τι θα σε κάνω μετα!!!

    αν πεθάνει έστω και ένα παιδί??
    Δηλαδη τι;θα γίνει μετά θα τους κλ@σετε τα.. μπαλάκια;;;



    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος τοποθέτηση το "Αν" Χρέος μας να κάνουμε τα πάντα να μην έρθει αυτό το "Αν"... διότι όταν έρθει το παιχνίδι θα είναι Ίδη χαμένο.


    Ο μουστακαλής απο την αρχή απόδεχόταν την ύπαρξη του ιού αν και έχει όλα τα μέσα να δει ότι δεν υπαρχει.
    Από αυτή την λεπτομέρεια φαινόταν ότι είναι μεταμφιεσμενος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ανώνυμε.
      Το αν σημαίνει πως κατ΄αρχήν δεχόμαστε.
      Δεχόμαστε;

      Διαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσέχουμε με τους εμβολιασμένους, όσο περνάει από το χέρι μας, βέβαια. Όταν υπάρχει εμβολιασμένος μέσα στο σπίτι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Στη μάνα μου, που ευτυχώς δεν μένουμε στο ίδιο διαμέρισμα - 90 ετών και με άνοια- έκαναν το εμβόλιο πίσω από την πλάτη μου. Είναι σκληρό, αλλά δεν την πλησιάζω από κοντά, την ίδια μου τη μάνα...είναι τραγικό, αλλά εκεί μας έφτασαν....Τους φίλους που εμβολιάστηκαν δεν πρόκειται να τους ξαναβάλω στο σπίτι μου. Στο σχολείο βγαίνω στα διαλείμματα και κάθομαι στο δρόμο για να γλιτώσω το μπούλιγκ από εμβολιασμένο συνάδελφο σε κατάσταση αμόκ που συνέχεια με τραμπουκίζει για αυτό το ζήτημα. Δεν κωλώνω όμως και αυτά με πεισμώνουν περισσότερο, δίνοντάς μου ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Αυτό που με προβληματίζει μετά από το βίντεο είναι το πώς θα τα καταφέρουμε να μείνουμε υγιείς στην κοινωνική ζωή. Δεν θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις καφετέριες, στα σουβλατζίδικα, στα εστιατόρια στα ΜΜΜ και εν γένει σε όλες μας τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.....Τεράστιο πρόβλημα, αν ισχύει ότι μεταδίδουν τις μοιραίες για την ύπαρξή μας ακίδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας. Στο σούβλατζιδικο,στο εστιατοριο,η οπουδήποτε αλλου..
      Ο υπάλληλος έχει κάνει το εμβόλιο του φραγγεσταϊν!!
      Πιανει με τα χέρια του τρόφιμα...

      Το φαγητό είναι μολυσμενο πλέον!!

      Εγώ εκανα περα ΔΥΟ συγγενείς!!
      Δυο πρωτες ξαδέρφες..

      Και οσους γνωστους το κάνανε!!!
      Μακρια!!!

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    2. Ελα ρε συ.μη κανεις ετσι.αν η μιση ελλαδα θα εμβολιαστει αν οχι ολη.οπωτε.και οσο για το μπουλιγκ αν θες λυνεται..

      Διαγραφή
    3. Αυτό Αναστασία μου φοβάμαι ότι είναι σχεδόν ανέφικτο…
      Άντε και αποφεύγεις το συνάδελφο… άντε και γυρνάς την πλάτη στον φίλο…
      Δεν θα βγεις έξω για έναν καφέ, ή φαγητό;;; Τι ξέρεις για όσους θα εμπλακούν… αλλά άντε ας πούμε ότι το αποφεύγεις και αυτό! Δεν θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα χρειαστείς γιατρό;;; Τι ξέρεις γι αυτόν;;; Μήπως σε κάποια χειρουργική επέμβαση χρειαστείς και αίμα;;; Τι ξέρεις για τον δότη;;; Για να μην σου πω για άτομα πολυμεταγγιζόμενα όπως οι συνάνθρωποι μας με μεσογειακή αναιμία! Τι μπορούν να κάνουν;;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ…
      Προσωπική μου θέση:
      Θα κάνω αυτό που μπορώ! Θα αρνηθώ το εμβόλιο και θα πολεμήσω αυτή την πρακτική με όποιον τρόπο μπορώ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!
      Όπως και όταν ανέστησε τον Λάζαρο! Ζήτησε από τους ανθρώπους να μετακινήσουν τον λίθο που σφράγιζε τον τάφο, ενώ θα μπορούσε να το κάνει με μια του λέξη! Αλλά το ζήτησε από τον άνθρωπο, γιατί ο άνθρωπος μπορούσε! Με κόπο μεν, αλλά μπορούσε! Και ο Χριστός έκανε την Ανάσταση, που ο άνθρωπος δεν μπορούσε!!
      Θα σε συμβούλευα (και αν θέλεις με ακους), να αγκαλιάζεις τη μανούλα σου, όσο την έχεις.. Σου το λέω εγώ που την έχασα νωρίς . Θα έδινα τα πάντα για να είχα τη δυνατότητα να την αγκαλιάσω έστω για μια στιγμή!

      Διαγραφή
  6. Ιδού η "Δημοκρατία" μας:
    https://www.protothema.gr/greece/article/1123513/lamia-se-psuhiatriko-nosokomeio-i-giatros-pou-apetrepe-ton-kosmo-na-emvoliastei/

    Και δεν κουνιέται φύλλο!!!
    Τι πρέπει να γίνει ακόμη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αγώνας του κάθε φυσιολογικού ανθρώπου τώρα πια είναι να μην πέσει στα νύχια τους. Πολλά έχουμε να δούμε με ψυχιατρεία και άλλα παρομοίως τερατώδη, που δεν τα χωράει ο νους......
      Αυτό που ζούμε μου θυμίζει ένα παλιό τραγούδι από τους Τερμίτες σε στίχους Χάρη Καφετζόπουλου, σε ελεύθερη διασκευή από τον Μπρέχτ, που μιλούσε για την ανάλογη κατάσταση στη χιτλερική γερμανία.

      https://www.youtube.com/watch?v=Nbo_H9VFEOg

      "Πριν ξημερώσει, τους φίλους άφησέ τους στο σταθμό,
      κι όπως το χάραμα, ξεχύνεται στους δρόμους,
      στην πόλη μπες λαθρεπιβάτης, σ’ ένα φορτηγό,
      βρες ένα στέκι απόμερο κι αγνόησέ τους όλους.
      Σβήσε τα ίχνη, τους άλλους ξένα οχυρώσου,
      λάβε τα μέτρα σου, και με προσήλωση, αποξενώσου.
      Στο δρόμο την κοπέλα σου, στην τύχη,αν συναντήσεις,
      στρίψε γωνία, χάσου, μην την αναγνωρίσεις,
      κρύψε το πρόσωπό σου, έξυπνα μ’ ένα καπέλο,
      σε άνθρωπο μην ξαναπείς ποτέ σε θέλω.
      Τη γνώμη σου, αν τη θελήσουν μην τη δώσεις,
      αν μια ιδέα σε αγγίξει, ποτέ σου μην τη λες,
      γύρω σου απόψεις, κυκλοφορούν πολλές,
      και πως εσύ υπάρχεις ποτέ σου μην το δείξεις".

      Διαγραφή
  7. Και ο Ιωαννίδης στο κόλπο.
    Όσο για την αγωγή του Γερμανού δικηγόρου στο Ανώτατο Κανδικο Δικαστήριο Δυστυχώς Απερριφθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σίγουρος HEKTOR;;
      Γιατί εδώ λέει ακριβώς το αντίθετο:
      http://stateofthenation.co/wp-content/uploads/2021/03/Covid-Lawsuit-Filed-in-Canada.pdf
      Παρακαλώ αν έχεις στοιχεία να τα παραθέσεις για να γνωρίζουμε

      Διαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΡΙΣΤΜΑΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ!
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ Ρ Α Β Δ Ι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ!!! ΠΑΠΟΥΛΗ (πάτερ Ιγνάτιε) ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ!!! ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κείμενο ξέχασα να σάς πω ότι ο μητροπολίτης Καλύμνου/Λέρου/Αστυπάλαιας που έδωσε την εντολή της μετάθεσης, ενώ ήταν και κάτοικος Καλύμνου για 30 χρόνια περίπου, μετά από όλες αυτές τις οικουμενίστικες βρωμιές της ελλαδικής εκκλησίας, τα κλεισίματα εκκλησιών με την ψευτοπανδημία και την στήριξη των μητροτράγων στα εμβόλια, την έχει κοπανήσει από την Κάλυμνο κανα δυο βδομάδες τώρα, για να μην φάει κράξιμο γενικώς, και για να μην φάει και ειδικώς..δηλαδή κράξιμο για την μετάθεση αυτή της οποίας την εντολή την έδωσε από τη Λέρο.

      Διαγραφή
  10. ΑΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ.
    ΑΜ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΑΚΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΩΕΙΔΗ.
    ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΠEΔΟ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,
    ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ, AYTH EINAI H KATANTIA TΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.
    https://www.brighteon.com/77d925b1-1315-4348-9174-bd1d5c53ea00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η χαρά της είναι μεγάλη..",
      βλέπω και την κάσα της μεγάλη..

      Διαγραφή
  11. https://www.brighteon.com/72ec1103-d452-4f43-9479-1cdd5b16c444
    ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ, ΣΤΟ ΚΟΒΑΛΤΙΟ, ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΣΤΟ ΑΣΗΜΙ, ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΣΤΟ ΧΑΛΚΟ, ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΤΖΟ.
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ; ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΒΙΒΙΑΝ.
    ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ....
    HOLD THE LINEEEEEES !!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.
    ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΡΙΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.
    ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ,
    ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/986568_astrapse-kai-vrontixe-o-mitropolitis-morfoy-me-tis-fimes-oti
    Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Μόρφου με τις φήμες ότι εμβολιάστηκε

    ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηλία μου, συμμερίζομαι την αγωνία σου για τον αδελφό σου. Εύχομαι να αλλάξει γνώμη, την τελευταία στιγμή. Όμως αν δεν αλλάξει, όσο κι αν είναι σκληρό αυτό που θα σου πω, πρέπει να κρατηθείς σε μεγάλη απόσταση από αυτόν. Πάνω και από τα 5 μέτρα. Πλέον ο κίνδυνος δεν είναι ο κ/ός είναι οι εμβολιασμένοι, γιατί μεταδίδουν το εμβόλιο.

    Όταν είδα άρθρο με τίτλο "οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο, σύμφωνα με έρευνα του Π/μίου, Χοπκινς των ΗΠΑ", σκέφτηκα "δεν μπορεί... θα πρέπει να έχουν κάνει λάθος στον τίτλο του άρθρου. Μεταδίδουν τον κ/ό εννοούν".

    Και όμως αυτό είναι τελικά η αλήθεια: οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο. Δηλαδή την τεχνητή ακίδα spike, κατ'απομίμηση αυτής του κ/ού, (αυτές οι βελονίτσες που εξέχουν.) Τη μεταδίδουν με την αναπνοή, τα εντερικά αέρια και με οτιδήποτε άλλο εξέρχεται από το σώμα τους. Αυτά έλεγαν οι γιατροί στο βίντεο που συνέστησα να ακούσετε. Αλλά με αυτά συμφωνεί και η έρευνα του παν/μίου Χόπκινς.
    Η σατανικότητα του σχεδίου τους, ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Θα αφανίσουν την ανθρωπότητα, αν δεν επέμβει ο ίδιος ο Κύριος όλων των Δυνάμεων. Και σκεφθείτε να χρειαστεί αίμα κάποιος που έχει επίγνωση τι σημαίνει αυτό το εμβόλιο και να ξέρει ότι το αίμα αυτό προέρχεται οπωσδήποτε και από εμβολιασμένους! Με τον τρόπο αυτό μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο, η μόλυνση από την spike θα είναι μια ατέρμονη γεωμετρική πρόοδος, μέχρι να μείνουν "αυτοί κι αυτοί", που βέβαια δεν κάνουν εμβόλιο.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ. ΑΝ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΣΥΝΌΛΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΌΛΟΥΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ/ΦΥΛΑΚΈΣ!

    Τη γιατρό στη Λαμία που συμβούλευε να μην κάνουν εμβόλιο την έκλεισαν σε ψυχιατρείο, με προτροπή της μητέρας της. Τι ζούμε θεέ μου! Και πώς θα συμπαρασταθούμε στη γυναίκα αυτή; Μου λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KYΡΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΗΝ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝΕΦΙΚΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ S/M ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ; ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΡΟΥΧΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΑΙ, ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ. ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1 ΜΕΤΡΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη κοίτα τί έγραψε η Βούλα πιο πάνω...

      Διαγραφή
  16. Εξέλιξη-σοκ με τη γιατρό στην Λαμία – Η μητέρα της την οδήγησε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο
    Η μητέρα της 42χρονης κατέθεσε αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου, καθώς ανησυχεί για την υγεία της! Το ζήτημα έφτασε μέχρι την Εισαγγελία της Λαμίας, που σε χρόνο ρεκόρ έδωσε το «πράσινο φως» για την εξέταση της γιατρού. Το αίτημα έγινε δεκτό και μετά από εξέταση που ακολούθησε, η 42χρονη κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας μέχρι νεοτέρας!
    https://www.pronews.gr/koinonia/986566_exelixi-sok-me-ti-giatro-stin-lamia-i-mitera-tis-tin-odigise-se-psyhiatriko
    Αντί να καμαρώνει την κόρη της και να σέβεται την επιστημονική της άποψη, η κ@λόγρια άκουσε τον πορτοσάλτε και εισαγγελάτο και έκλεισε την κόρη της στο ψυχιατρείο!!!
    Πάλι καλά που δεν ζήτησε να της κάνουν λοβοτομή!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Στην έρευνα του pronews “ποιο εμβόλιο θα κάνατε” μόνον 33% λένε κανένα, 41% το ρώσικο και 25% όλα τα άλλα! Δηλαδή 66%-67% θα κάνανε εμβόλιο mRNA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου,
      οι περισσότερες πληροφορίες που μάς έχουν έρθει ως τώρα.. λένε ότι το ρωσικό ΔΕΝ είναι mRNA. Είναι μόνο για μία φορά και μοιάζει με τα γνωστά εμβόλια γρίπης (κορωνοϊοί) που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια.

      Διαγραφή
  17. Ακούστε σε αυτό το βίντεο πόσο ήρεμα και ορθά μιλάει για το εμβόλιο αυτός ο αρχιμανδρίτης , γιατρός κατά κόσμον, από το Άγιο Όρος. Από το 12:00 μιλάει για το θέμα αυτό.
    https://www.youtube.com/watch?v=yksBJuHQ7Qs&t=1050s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι Ρώσοι έβγαλαν ρινικό σπρέι πριν 6 μήνες, σημερινή είδηση βγαίνει αντιικό χάπι, στην Ινδία δίνουν δύο χάπια φτηνά όσο η ασπιρίνη, μαζί με ψευδάργυρο, κορωνοιός καπούτ

    η δομή φυλακή θα είναι το σπίτι σου αν υπάρχει πληρότητα στα σωφρονιστικά και άλλα κάτεργα πειραματόζωων, τα εμβόλια σίγουρα δεν θα πάνε χαμένα, θα χρειαστούν, στο μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ.........
    .
    Tα ψέματα της δηθεν “πανδημίας” και οι μηνύσεις σε Διεθνές επίπεδο..(2 video)
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ…….
    https://amazonios.net/ta-psemata-tis-dithen-quot-pandimias-quot-kai-oi-minyseis-se-diethnes-epipedo-2-video/
    .
    Special Session: International Legal Offensive – Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=bFB2AA28_q4
    .
    Special Session: International Legal Offensive – Part 2
    https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μερες τωρα μια σκεψη βασανιζει το μυαλο μου. Μηπως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα λενε; Οπως ολοι γνωριζουμε, ολα τα γνωστα πανεπιστημια ελεγχονταν και ενδεχομενως να ελεγχονται ακομη απο τις γνωστες οικογενειες και μονον οι επιστημονες που επελεγαν αυτες, προωθουνταν, γινονταν γνωστοι και βραβευονταν. Το Χοπκινς δεν ηταν που εκανε την προσομοιωση της πανδημιας τον Οκτωβρη του 2020; Στο Σαλκ που εβγαλε την ερευνα για την πρωτεινη ακιδας, δεν δουλευουν πολλοι νομπελιστες επιστημονες (περιπου 9, αν θυμαμαι καλα); Κανεις δεν γινοταν διασημος αν δεν ειχε την αποδοχη τους. Ακομη και τον Ομπαμα, βραβευσαν με νομπελ ειρηνης! Βασει αυτης της λογικης δεν θα μπορουσαν να προωθησουν μελετες, οπως κι εκαναν, με την πρωτεινη ακιδας για να τρομακρατησουν αυτη την φορα εμας που δεν τους φοβομαστε, για να θεσουμε τον εαυτο μας σε κοινωνικη αποστασιοποιηση απο τους εμβολιαςμενους και πιο ευκολα πλεον, να μας ελεγξουν; Οπως γνωριζουμε ολοι μας, τρεφονται απο τον φοβο μας και ισως αυτο να ειναι ενα τελευταιο τεχνασμα τους για να επιβιωσουν κανοντας μεγαλυτερο κακο! Αν οντως οι εμβολιασμενοι, μεταδιδουν τοσο ευκολα, ειναι θεμα πολυ λιγου χρονου, για να εξαπλωθει το εμβολιο και στους υπολοιπους, γιατι ακομη και αν γνωριζουμε, ολους τους εμβολιασμενους, δεν γνωριζουμε σε ποιους ανεμβολιαστους αυτοι εχουν ηδη μεταδωσει! Συνεπως ειναι αδυνατον να ελεγξουμε την μεταδοση! Ακομη και αν δεχτουμε την ερευνα για την πρωτεινη ακιδας, οτι μεταδιδουν δηλαδη οι εμβολιασμενοι με τοση ευκολια, τοτε γιατι εχουν λυσσαξει να μας εμβολιασουν ολους; Θα μπορουσαν ν' αφησουν την μεταδοση σιωπηλα, να δρασει και να πετυχουν τον απωτερο σκοπο τους! Ας κρατησουμε λοιπον την ψυχραιμια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για Gatoni Sketo!!!
      Έτσι θα σε μετονομάσω από εδώ και πέρα.
      Δυο τρεις μέρες και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν στο βάθος του μυαλού μου, και ήταν θέμα ωρών να έγραφα κάτι αντίστοιχο.

      ΕΥΓΕ ΒΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΤΗ VOULA SKETO. EΥΓΕ!!
      ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ.
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ [ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ] ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα οπως ειπατε και σεις κανατε παρομοιες σκεψεις!!! Αυτοι οι σκατοψυχοι ομως δεν σκεπτονται συμφωνα με τα δικα μας προτυπα και μας πασσαρουν το προφανες!!! Εμεις λοιπον πρεπει να σκεφτομαστε αναποδα και κακοψυχα οπως αυτοι, για να προλαβαινουμε και να μην γινομαστε ερμαια στις προθεσεις τους!!!

      Διαγραφή
    4. Εύγε Βούλα! Αυτό ακριβώς έγραψα με άλλα λόγια παραπάνω, ως απάντηση στην Αναστασία...
      Δηλαδή δεν θα χρειαστεί καν να μας στείλουν σε "Σπιναλόγγες"! Εμείς ξεκινάμε να κλειστούμε από μόνοι μας!!
      Προσωπικά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΥΠΑΚΙ!

      Διαγραφή
    5. Δαναη μου ετςι ακριβως, δεν θα τους κανουμε το χατηρι!!! Το παλιο κολπο με το "διαιρει και βασιλευε" δεν πιανει πια!!! Αυτη ειναι η επιδιωξη τους, να μας χωρισουν σε εμβολιασμενους και μη και αφου οι εμβολιασμενοι δεν μπορουν να το καταλαβουν, εχουμε χρεος εμεις να μην τους το επιτρεψουμε!!!

      Διαγραφή
    6. ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΟΥΛΑ, ΣΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.
      ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. Ακομη και αν δεχτουμε την ερευνα για την πρωτεινη ακιδας, οτι μεταδιδουν δηλαδη οι εμβολιασμενοι με τοση ευκολια, τοτε γιατι εχουν λυσσαξει να μας εμβολιασουν ολους;

      ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.
      ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, ΤΟ 30% ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 30% ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ.
      ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ;
      ΑΡΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΜΕ.
      ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
      ΠΥΡΕΤΟΣ, ΠΟΝΟΙ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΚΡΥΑΔΕΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ, ΣΥΝΑΧΙ, ΠΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΥΠΝΗΛΙΑ.
      ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.

      Διαγραφή
    7. Ηλια μου, δεχομαι κατ' αρχην το επιχειρημα σου, αλλα αν θεωρησουμε οτι ειναι στριμωγμενοι και υπο πιεση, θα κοιταγαν πρωτον να διασπειρουν μ' αυτον τον τροπο τον ιο που θ' αυξανοταν με γεωμετρικη προοδο, ταχυτατα και θ' ασχολουνταν με αλλα θεματα οπως π.χ. την διαφυγη τους και δευτερον αυτοι που εχουν απομεινει κινουνται στο ιδιο περιβαλλον με μας, αρα θα κινδυνευαν και οι ιδιοι, κατι που θα ηταν εξαιρετικα παρακινδυνευμενο!!! Αν ηθελαν, να μας ξεπαστρεψουν με πιο αμεσους τροπους (οπως π.χ. στην Κολομβια), θα το εκαναν χωρις ενδοιασμους!!! Κατι αλλο θελουν να πετυχουν!!!
      Επειδη εχω την συνηθεια, να παρακολουθω συμπεριφορες και βασει αυτων να βγαζω τα συμπερασματα μου, θεωρω οτι ολη αυτη η κατασταση τους βολευει για να μας εχουν εμβολιασμενους και μη, απασχολημενους για να ασχολουνται με αλλα, τα οποια ο πολυς κοσμος τα αντιλαμβανεται κατοπιν εορτης!!!
      Επισης θα ηταν ενας πολυ επιθετικος τροπος αφυπνισης απο την αλλη μερια, για ολους μας, γιατι σ' αυτην την φαση ολοι βλεπουμε με οικτο και καποια συμπαθεια τους κατατρομαγμενους κυριως του περιβαλλοντος μας!!! Για φαντασου ολους μας, που εχουμε αντιληψη της κορωνοαπατης, ν' αντιστρεψουμε τους ορους και να γινουμε εμεις επιθετικοι προς αυτους που μεχρι να εμβολιαστουν, τους παρακαλουσαμε να μην το κανουν, τι σοκ θα παθαιναν!!! Κυκλοφορει και μια φημη που δεν ειναι διασταυρωμενη, οτι στην Βραζιλια, ο Μπολσοναρο εμβολιαζει τους πολιτες σωρηδον, με εμβολια με αυπαρκτο φαρμακο!!! Γιατι το κανει;;; Ισως για να ελεγξει τον φοβο τους, μηπως και μπορεσουν να σκεφθουν λογικα!!!

      Διαγραφή
  21. Φλοριδα: Απολυονται καθηγητες "Παρασημοφορημενοι"! Β. Μπαντιδης
    Παρασημοφορημενοι εννοει εμβολιασμενοι.

    Κι ενα σχολιο που διαβασα και μου εκανε εντυπωση: 13 εκ. Nanobots εμπεριεχονται σε καθε δοση εμβολιου). Καθε nanobot εχει χωρητικοτητα μνημης 1 Terabyte. Οσο δηλαδη ενας πολυ καλος υπολογιστης. Εχει δε την ιδιοτητα να συμπεριφερεται ως πομπος και δεκτης!!!
    Φανταστειτε το αυτο, σε συνδυασμο με το 5G!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μόλις τώρα είδα τα σχόλια σας. Όλοι δίκιο έχετε, ο καθένας από τη σκοπιά του. Στο ότι μεταδίδεται το εμβόλιο, με συντάραξαν αυτά που η είπε η πρώτη γιατρός, που είναι μια πολύ διάσημη Αμερικανίδα γυναικολόγος, στο βίντεο που έδωσα στο υστερόγραφο.

    Και αν ακόμα υπάρχουν ενδείξεις και όχι ρητές αποδείξεις αισθάνομαι ότι καλώς συμβούλευσα τον Ηλία να κρατηθεί σε αρκετή απόσταση από τον αδελφό τους, επειδή η αδελφική σχέση τους υποδηλώνει ότι ίσως βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο και για πολλή ώρα. Αυτό είναι διαφορετικό από το να πάμε για ψώνια στη λαϊκή ή οπουδήποτε αλλού. Και το σίγουρο βέβαια είναι ότι εμβολιασμένοι (δυνητικά) μεταδίδουν τον ιό και μάλιστα μεταλλαγμένο προς το ισχυρότερο.

    Κάτι άλλο που συνηγορεί υπέρ της άποψης ότι δεν μεταδίδεται το εμβόλιο, (εκτός αν είναι κάτι που τους ξέφυγε!) είναι ότι, αν μεταδίδεται, θα αρρωστήσουν και θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο και πολλοί της σκοτεινοελίτ. Αυτό είναι το ισχυρότερο επιχείρημα, είπαμε εκτός αν....

    Δε θυμάμαι πού, αλλά κατά 99% σε μια εκπομπή του Μάκη Βραχιολίδη με τον ιατρό κ. Δημ. Αντωνίου, ειπώθηκε ότι στην Αυστραλία προσπαθεί μία ομάδα γιατρών να ετοιμάσει το αντίδοτο του εμβολίου!!! Το μεταφέρω πάντως με επιφύλαξη. Ωστόσο, θα ήταν μια σωστή κίνηση, έστω και αν αποδειχτεί μη εφικτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ.
      ΒΕΒΑΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 150 τετρ. μετρα, ΚΑΙ ΕΞΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.
      ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.
      ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΥΜΟ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ.
      ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  23. Προς πάντας τους γονείς εκεί έξω: Εμβολιάζοντες εαυτούς τε και τέκνα, πρόκειται να ΑΠΟΛΕΣΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!! Αντιπροσωπευτικόν παράδειγμα…

    .
    ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΈΡΟΣ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΎΜΕ!!!
    .
    ΓΟΝΕΊΣ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ!!!
    .
    Η ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΕΪΕΡ >> https://www.facebook.com/1300699232/videos/10226673401963461/

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ Τ@ΟΓΛΑΝΙΑ..........
    .
    https://www.facebook.com/1300699232/videos/10226673401963461/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή