«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Άρχισαν τα προβλήματααααα.....

 


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

Το βίντεο με επιφύλαξη. Δεν ξέρουμε αν αληθεύουν όλα.

Κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το βίντεο.

 


 

6 σχόλια:

  1. Κοινως την βαψαμε!!! Αν ολα αυτα ειναι αληθεια, δεν μπορω να φανταστω, πως μπορουμε να προστατευτουμε επαρκως!!! Οι εμβολιασμενοι, εχουν αρχισει να γινονται επιθετικοι, σε μας που δεν θελουμε να εμβολιαστουμε!!! Πριν δυο ημερες ειχα ενα τετοιο περιστατικο, επειδη απαντωντας στην ερωτηση αν εκανα το εμβολιο, απαντησα αρνητικα και μαλιστα απο προσωπο που μεχρι προτινος θεωρουσα "χαμηλων τονων"!!! Επιβεβαιωνω ομως κατι που ακουστηκε στο βιντεο για το αιμα, δυο θειες μου 80 και 85 χρονων αντιστοιχα πριν το εμβολιο ο αιματοκριτης τους ηταν πολυ καλος ομως τωρα αφου εκαναν και τις δυο δοσεις εδω και εναν μηνα, εχει πτωτικη πορεια και κανουν συνεχεια εξετασεις για να βρουν λενε οι γιατροι την αιτια!!! Εκαναν το εμβολιο της Pfizer!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση μάλλον είναι εδώ Βούλα μου:
      https://www.pronews.gr/ygeia/984791_anatropi-o-koronoios-den-einai-anapneystiki-alla-aggeiaki-nosos-kindynos-apo-tin

      Όσο για τα προβλήματα και τις πιέσεις από συνομιλητές για το εμβόλιο, άρχισε να τους λες.. "μπορεί να κλείσω ραντεβού τον Σεπτέμβριο, να δω πρώτα πώς θα πάνε κι όσοι κάνουν το β'εμβόλιο".. κι άλλες τέτοιες μπούρδες. Για να σταματήσουν να σού κάνουν μπούλινγκ.

      Διαγραφή
    2. Μην ανησυχεις, τους εχω χ€σμενους τους κουραδοχ€σμενους!!! Τους λεω οτι δεν φοβαμαι και οτι δεν θα κανω το εμβολιο, γιατι το θεωρω επικινδυνο και αυτους λοβοτομημενους!!! Δεν σκοπευω ν' αναπτυξω PRιλικι με κανεναν τους!!!

      Διαγραφή
  2. Αναρωτιούνται ακόμα ρε....μιλάμε η λοβοτομή έχει πιάσει κοφτες!!!
    Στην Αμερική λέει δεν βγάζουν την μάσκα οι εμβολιασμένοι για να μην τους χαρακτηρίσουν συνωμοσιολόγους τραμπικους...χαχαχαχα #popcorn
    #σετοποχλωερό
    Χx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα αδέρφια,

    θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε μια μικρή έρευνα για κάτι που έπεσε στην αντίληψη μου και θέλω να το διασταυρώσω. Δεν είναι τρολιά και δεν έχω καμία όρεξη για πλάκα.

    Αυτοί/ες που ήξεραν να ξεματιάζουν, μετά το εμβόλιο διατηρούν την ικανότητα;
    Τρεις είναι οι πιθανές απαντήσεις:

    α) είναι όλα κανονικά.
    β) καταλαβαίνουν αν κάποιος είναι ματιασμένος αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τον ξεματιάσουν
    γ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ αν κάποιος είναι ματιασμένος (δεν τον βρίσκουν ματιασμένο)

    Μπορείτε να ρωτήσετε διακριτικά και να δούμε τα αποτελέσματα;

    Ιστορικό:
    Ξαδέρφη μου (που ξέρει την τέχνη) ζήτησε από την μάνα μου (ανεμβολίαστη) και την μάνα της (εμβολιασμένη) να ξεματιάσουν και οι τρεις τους, την κόρη της.

    Η μάνα της (και θεία μου) -εμβολιασμένη- ΔΕΝ έβρισκε την μικρή ματιασμένη. Σημειωτέον ότι πριν τον εμβολιασμό το ξεμάτιασμα της ήταν τούρμπο.

    Η μάνα μου την έβρισκε (ήμουν μπροστά όταν την ξεμάτιαζε και δάκρυζε συνέχεια). Το ίδιο και η ξαδέρφη μου. Φυσικά μετά από λίγο η μικρή συνήλθε.

    Τυχαίο το γεγονός;

    Δεν θέλω να βγάλω πρόωρα συμπεράσματα αλλά οι καιροί είναι περίεργοι...

    ------------------------------------------------------------
    *Όποιος δεν θέλει να απαντήσει δημόσια στο blog ας στείλει email στο messinian.argonaut@gmail.com
    Τίποτα από τα προσωπικά σας δεδομένα (ούτε το email) δεν θα δημοσιευτεί.





    ΑπάντησηΔιαγραφή