«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Αναβλήθηκε κι ο πόλεμος…

γράφει ο ΕργΔημΕργ _ ....."Περί πολέμων και προ-φυτειών.." 🌴 θα έπρεπε να είναι ο τίτλος...  🤣


Τελικά, μου φαίνεται πως είναι πολύ εύκολο να την πατήσει κανείς στο Διαδίκτυο· διότι η παροιμία είναι σοφή: όταν ανακατεύεσαι με τα πίττουρα…

Το τελευταίο κρούσμα είναι πως την πάτησε το πολύ σοβαρό (θρησκευτικού, κυρίως, χαρακτήρα) ιστολόγιο «Οίμος-Αθήνα», με τις δημοσιευόμενες προφητείες ( ; ) καποιανού Γεωκών. Εδώ, μάλιστα, είχαμε «προφητεία» ότι το φετεινό Πάσχα θα είχαμε όχι έναν πόλεμο, όχι δύο, αλλά τρείς!!! (Εδώ η επίμαχη ανάρτηση.) Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως ο Γεωκών απάνω-απάνω έβαλε σημείωση, πως ο Θεός μπορεί ν’ αλλάξει τον χρόνο εκπληρώσεως της προφητείας, διότι παρατείνει τον χρόνο της πιθανής μετανοίας μας (γιά να μας δώσει ευκαιρία).

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι το τί λέει ο ένας κι ο άλλος, αλλά η ανευθυνότητα με την οποία διαδίδονται αναπόδεικτα πράγματα σ’ έναν λαό, που έχει περάσει πλέον τα σύνορα της τρέλλας. Είπαμε! Η μαλακία μας, ως λαού, είναι δεδομένη· η ευπιστία μας σπάει κόκκαλα. Αλλ’ αυτό ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία γιά κανέναν, να μας κοροϊδεύει. Οπότε, όποιος έχει πιασάρικο δημόσιο λόγο (άρα, καί πολυπληθείς αναγνώστες), παρακαλείται στο εξής να προσέχει δέκα φορές παραπάνω!

Όπως πρέπει να προσέχει καί τις πηγές του… διότι, πολλές από τις «προφητείες» που κυκλοφορούν, (βασίμως πιθανολογώ πως) προέρχονται από εξομολόγηση πρακτόρων. Οι οποίοι είναι απόλυτα σίγουροι ότι, όσα είπαν στην εξομολόγηση, θα διαδοθούν! Γι’ αυτό ακριβώς τα «εξομολογούνται».

Αν ρωτάτε εμένα ποιά η στάση μου απέναντι στις προφητείες, έχω να πω τα εξής: σέβομαι καί υπολήπτομαι τα μάλα τον Πατροκοσμά καί τον «λαϊκό άγιο» Παΐσιο. Αλλά, πάντα με την επιφύλαξη ότι κάποιες από τις όντως προφητείες του Πατροκοσμά πιθανόν να τις «πείραξε» ο Καντιώτης, τις δέ όντως προφητείες του Παΐσιου τις πήραν διάφοροι πονηροί καί τις …πολλαπλασίασαν, δίκην Ιησού Χριστού με το θαύμα των άρτων!!! Είκοσι προφητείες είπε ο Παΐσιος, δυό χιλιάδες κυκλοφορούν!… στο γνωστό στύλ, ο γνωστός του κουμπάρου του γείτονα, που συνάντησε τον υποτακτικό ενός συνασκητή του Παΐσιου, κτλ κτλ κτλ. (Η πιό χαρακτηριστική ψευδοπροφητεία είναι αυτή, που δήθεν είπε ο Παΐσιος στον Γράψα ότι ο συγκεκριμένος στρατηγός θα πάρει τημΜπόλιν. Ο Γράψας, όμως, το έχει αρνηθεί αυτό, αλλά δεν ακούει κανένας. Το Διαδίκτυο επιμένει στο ψέμμα.)

Τά ‘παμε… «αυτοί» μας έχουν μελετήσει άριστα, καί μας παίζουν στα δάχτυλα. Οπότε, δεν φταίνε «αυτοί», αλλά εμείς, που κάθε φορά ανοηταίνουμε καί τσιμπάμε σά χάνοι.

Καί πώς μπορούμε ν’ αμυνθούμε, ρέ έξυπνε Εργοδότη;

Μονάχα μ’ έναν τρόπο: βάζουμε μπρός τη λογική. Επαναλαμβάνω, τη ΛΟΓΙΚΗ.

Ας πούμε… πόσες «προφητείες», που δήθεν αναφέρονται στην εποχή μας, έχουν προβλέψει τη λαίλαπα των λάθρο; Καμμία!!! (Γιά να είμαστε ακριβείς, ελάχιστες – αλλά έμμεσα. Δεν μιλάνε στα ίσα γιά λάθρο, καί δή άπιστους μούσλιμζ.) Όθεν, όλο το πακέτο τρώει μπλάνκο καί δεν ξανασχολούμαστε – όσο κι αν ξυνίζει αυτό σε κάποιους, που νομίζουν ότι παρέχουν σοβαρή εθνική υπηρεσία, διαδίδοντας (έστω, άθελά τους) ψευτιές.

Απ’ την άλλη, κι επειδή πολλές προφητείες ( ; ) ασχολούνται με τα γεωπολιτικά, τις δεχόμαστε (…μέχρι τυχόν να διαψευστούν, εννοείται) μονάχα αν δεν συγκρούονται με τις «κόκκινες γραμμές» του θέματος. Δηλαδή:

  • Ότι δεν υφίσταται «κρατικός φιλελληνισμός» κανενός. Μεμονωμένα άτομα, μπορεί να είναι φιλέλληνες. Κρατικές οντότητες, ΟΧΙ. (Κι ο Μέττερνιχ ήταν φιλέλληνας -ώ, ναί!!! διαβάστε Ιστορία, το εξομολογήθηκε στα γεράματά του!-, αλλά μας κυνήγησε αγρίως, επειδή ως επαναστάτες υπήρχε κίνδυνος να δώσουμε το κακό παράδειγμα στο πολυεθνικό μαγαζί του.)
  • Ότι άπαντες (το τονίζω, άπαντες), Δυτικοί τε καί Ανατολικοί, θ’ άνοιγαν σαμπάνιες, αν εξαφανιζόμασταν από προσώπου Γής… διότι καταλαμβάνουμε μαγαζί-γωνία (που το θέλουν αυτοί γιά πάρτη τους), χώρια το υπέδαφος. (Όποιος μου ξαναμιλήσει γιά «ομοδόξους αδελφούς» μας, θα εισπράξει μπουνιά. Ομόδοξοι ήταν καί οι Βούλγαροι από το 1903 μέχρι το 1945, αν θυμάστε. Ομόδοξοι είναι και οι Σκοπιανοί σήμερα. Οπότε, κόφτε το. Αυτές τις μαλακίες κρατήστε τις γιά όσους έχουν πάρει διαζύγιο απ’ τη μελέτη της Ιστορίας. Όχι εδώ.)
  • Ότι η Αρκούδα ζητάει δύο τινά σταθερώς καί απαρεγκλίτως: χειροτονία δικού της πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως καί έξοδο στο Αιγαίο – φυσικά, χωρίς να μας ρωτήσει γιά κανένα από τα δύο.
  • Ότι οι χειρότεροι εχθροί μας είναι οι αγγλόφωνοι. Κι όχι επειδή είναι εβραιοκαβαλλημένοι (καί, άρα, κάνουν τα χατήρια του Σαββαώθ), αλλά επειδή οι λογαριασμοί τους μ’ εμάς είναι πολύ παλιότεροι: από Ατλαντίδα μεριά, αν έχετε ακουστά.
  • Ότι, επομένως, δεν πρόκειται να μας βοηθήσει κανείς με τους τουρκαλάδες. Κι αν το κάνει, δεν θα το κάνει γιά τα ωραία μας τα μάτια, αλλά γιά να συνεχίσουμε να είμαστε προτεκτοράτο του.
  • Ότι την τουρκίτσα την έχουν μεν κι αυτήν γιά σφάξιμο, αλλά όχι πριν σφάξει αυτή εμάς. Γι’ αυτό καί κάνουν το κορόϊδο, που εξοπλίζεται σαν αστακός καί θέλει καί πυρηνικά.
  • Κι ακόμη μερικά, δευτερεύοντα.

Όθεν, εάν η τροχιά της οποιασδήποτε προφητείας συναντήσει τις βασικές μας τις αρχές, τζίζ! ηλεκτροπληξία! Από ‘κεί καί μετά, εντάξει – αλλά πάντα την αποδεχόμαστε με κριτική σκέψη.

Τελειώνοντας, οφείλω να πω ότι υπάρχει ακόμη μία σοβαρώτατη παράμετρος στο θέμα «προφητείες»:

Είναι η ΙΣΧΥΡΩΤΑΤΗ μαύρη μαγεία που λουζόμαστε πανεθνικώς τα τελευταία χρόνια, η οποία μας εμποδίζει να δούμε καθαρά τα μελλούμενα. (Κάντε μιά στατιστική, σε όσους ισχυρίζονται πως μπορούν να δουν το μέλλον – έστω, το άμεσο. Σκοτάδι μαύρο έχουν μπροστά στην ψυχική τους όραση, σχεδόν άπαντες!)

Καί η οποία δεν είναι καθόλου εύκολο ν’ αντιμετωπιστεί. Αν νομίζετε ότι απλά αρκεί μιά προσευχή, καί η εικόνα που βλέπουμε θα ξεκαθαρίσει… φοβάμαι πως θα σας απογοητεύσω. Το παιχνίδι παίζεται σε ανώτερο επίπεδο από τα οράματα του αιθερικού, κι η περιοχή εκείνη είναι γιά λίγους καί δυνατούς παίκτες. Όχι γιά τον καθέναν. Γι’ αυτό, πάντα να είσαστε προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί, διότι είδατε πόση αιθερική κοροϊδία ξεγλυστράει καί διαδίδεται. Είναι κάπως σαν τα όνειρα: δεν πρέπει να δίνετε απόλυτη σημασία. Μπορεί να είναι προφητικά, αλλά συνήθως δεν είναι.

ΤΕΛΟΣ

Υγ 1: Φυσικά, δεν θεωρώ πως το θέμα εξαντλείται σ’ ένα μάλλον σύντομο σημείωμα. Απλώς, σήμερα έβγαλα ακόμη μία κόκκινη κάρτα, διότι με την Ελλάδα ΔΕΝ παίζω. Σας το έχω δηλώσει αρκετές φορές.

Υγ 2: Του στραβού το δίκιο… Του Γεωκών του την πέσανε καμπόσοι ημιμαθείς στην «Τρικλοποδιά», όχι τόσο γιά τις προφητείες που διαδίδει, όσο επειδή δεν γουστάρει την «Παλαιά Διαθήκη»! Σ’ αυτό, όμως, είναι απόλυτα σωστός, διότι η «ΠΔ» μπήκε στο δόγμα όχι με Οικουμενική Σύνοδο, αλλά με τσαμπουκάδικη εντολή του (κρυπτοϊουδαίου) Θεοδοσίου του «Μεγάλου». Σε τέτοιο μέγεθος αυθάδειας η εντολή, που τα πήρε στο κρανίο ο γέρος άγιος Ιερώνυμος, που μόλις είχε τελειώσει τη «λαϊκή» μετάφραση στα Λατινικά της Καινής Διαθήκης (τη λεγόμενη «Βουλγκάτα»)· καί αρνήθηκε να μεταφράσει καί την «Παλαιά», λέγοντας ότι δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό. (Καί πράγματι, δεν έχει καμμία σχέση με τον χριστιανισμό πχ το αιμομικτικό πορνογράφημα με τις κόρες του Λώτ, άσχετο τί βλακείες εκστομίζουν οι θεολόγοι περί «παιδαγωγίας εις Χριστόν», που πάνε να δικαιολογήσουν τ’ αδικαιολόγητα.) Βέβαια, αμέσως μετά το γεροντάκι ο Θεοδόσιος το εξόρισε στην Κύπρο, όπου καί πέθανε απ’ τη στεναχώρια του.

Τί να κάνουμε; Σ’ αυτόν τον λαό εξαπανέκαθεν βρέχει ξερόλες καί νομπελίστες επί παντός επιστητού. Κι επί πολλών επιστητών μαζί!

Αλλά είπαμε: στο εξής, οι προφητείες με μέτρο! Όχι με το μέτρο! 🙂

Υγ 3: Δεν αντέχω… με προκάλεσε! Αυτός που είπε ότι το εμβόλιο είναι ευλογία, να το κάνει καί να ψοφήσει! Σαν τον έτερον ανόητο φανατικό εμβολιόφιλο γέροντα, στην Κύπρονννν. (Ο οποίος όντως τό ‘κανε …καί πάπαλα. Τί περίμενε, δηλαδή, που το Διαδίκτυο βουΐζει από προειδοποιήσεις; Αλλά, θα μου πείς, οι προειδοποιήσεις έχουν το μειονέκτημα πως είναι μονάχα γιά τους λογικούς. Όχι γιά τους μυαλοφυγόδικους.)

Δυστυχώς, δεν μπορείς ούτε ως γελοιότητες να τα εκλάβεις κάτι τέτοια. Ούτε ως επιθεωρησιακά νούμερα. Εμπρός, λοιπόν! Τα ψέμματα τελείωσαν. Στο εξής, στον δρόμο που διαλέγει ο καθένας, καί οι συνέπειες απόλυτα δικές του.

Εγώ προσωπικά καθόλου δεν βιάζομαι να τελειώσω τη ζωή μου, καί σ’ όποιον αρέσω. Οι υπόλοιποι, το μακρύτερον. Όπως δεν είμαι κηδεμόνας κανενός, να του λέω τί να κάνει καί τί όχι, έτσι δεν δέχομαι ούτ’ εγώ κηδεμονίες.

Καί, μιά που μιλάμε γιά κηδεμονίες… Πώς τό ‘πε εκείνος ο παπάρας; «τα sms έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα»; Έ, ‘ντάξ’… Καί το ξύλο έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα, αλλά δεν τού ‘ριξε αρκετό ο πατέρας του, ως φαίνεται. Άμα θέλει, όμως, να τον βοηθήσω.

Υγ 4: Τέως μπασκετμπωλίστα, πρόσεχε τη γλώσσα σου, πρόσεχε τί λες καί τι σχεδιάζεις γιά τα Ελληνόπουλα (μεταξύ των οποίων καί τα δικά μου παιδιά), διότι εγώ είμαι άλλου αθλήματος· των Πολεμικών Τεχνών. Πρόσεχε, σου λέω.


ergdhmerg.wordpress.com


8 σχόλια:

  1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....πρεπει αμεσα επιστημονες που σεβονται τον εαυτον τους και την επιστημη μους,να βρουν το εμβολιο της ΜΑΛΑΚΙΑΣ, κι αυτο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημαντικη και αξιολογη η συμβολη του αρθρου στην ανιχνευση του θεματος των "προφητειων".Ιδιως αυτων που ειναι μαζικης καταναλωσης αλλα και παραγωγης!!! ...... Η αυτοεπιβεβαιουμενη προσδοκια - προφητεια ειναι μια αορατη πολιτικη τεχνογνωσια στην κατηγορια της προπαγανδας και του ψυχολογικου πολεμου και ειναι η συνηθεστερη μεθοδος των εξουσιαστων, των παγκοσμιοποιητων και των παρατρεχαμενων τους.Αθελητα πολλοι απο το προς χειραγωγηση κοινο που δεν ανηκουν στον αρχικο μικρο πυρηνα των χειραγωγων ακολουθουν την βολικη-ευχαριστη η δυσαρεστη ενιοτε προσδοκια και τις επακολουθες προβολες της στην δραση και στην πολιτικη.Αυτα που δειχνει το HOLLYWOOD για παραδειγμα ως δηθεν μελλοντολογικα films ειναι συνηθως ασκησεις μαστευσης της κοινης γνωμης προς απευκταια η ευκταια υποτιθεται ενδεχομενα, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΠΙΘΑΝΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ!!!! Η ατυπες σχολες τυπου Φραγκφουρτης(Horkheimer, Adorno, Marcuze,lukacs κλπ) ) και Βιεννης(Freud, Jung, κλπ) ειναι οι θεωρητικοι και οι εισηγητες αυτων των σκιωδων οσο και υποδορειων πολιτικων μεθοδων!!! Οι τεχνικες αυτες ειναι η κατ εξοχην πολιτικοι μεθοδοι των προφητων της Παλαιας Διαθηκης αλλα και των ομογαλακτων τους της Νεας Διαθηκης.Οταν οι προφητες η οι αγιοι ηθελαν να εξουδετερωσουν καποιον η να ακυρωσουν μια πολιτικη αρχιζαν τις προφητειες και τα οραματα κατα των στοχων!!! Μπορουμε να πουμε βασιμα οτι απο εκει ξεκινησε η πολιτικη αυτη τεχνογνωσια. Οπου υπαρχει θεοκρατια και ανορθολογισμος οπου απουσιαζει η Ελληνικη Αντιληψη του μετρου και του λογου οπου ο ανθρωπος ρεπει υπερβολικα στο μεταφυσικο και στην μοιρολατρεια εκει ενδημουν οι προφητιες και οι ιδεοληψιες που συνηθως ακυρωνουν διαστρεβλωνουν και αναστελλουν την ανεπιθυμητη για τους χειραγωγους πολιτικη δραση.Οσοι για παραδειγμα δεν δεχονται το γελοιο αφηγημα του GREAT RESET τιθονται αμεσως στο περιθωριο αφου το σεναριο αυτο προβλεπει την απενοχοποιηση της υπαρχουσας ΕΛΙΤ και τον τελικο της θριαμβο αντι της προσαγωγης της στο δικαστηριο των λαων!!!! Γιαυτο και ο Μητσοτακης εξεπεμψε ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ εχοντας την "βιβλο" του SWAMP στο γραφειο του!!!!! Ειμαι δικο σας τους ειπε!!!! Για σας δουλευω!!! Ακολουθω τις οδηγιες σας!!!.......... Οσοι εχθρευονται ουσιαστικα την Ελλαδα και τον λαο της αν παρατηρησουμε προσεκτικοτερα κανουν συνηθως ακρως χολερικες και δυσοιωνες προβλεψεις για χιλια μυρια ακρως καταστροψικα ενδεχομενα και επελαυνοντα συμβαντα!!!Τα ευοιωνα προβλεπομενα ειναι η σπανια η αμεσως μετα απο μια δυσαναλογη καταστροφη. Οσο πιο μισερες και σκατοψυχες ειναι αυτες οι αναφορες-προσδοκιες τοσο πιο ισχυρη επιθυμια υπαρχει σαυτους για την πραγματωση τους!!Αφρους βγαζουν απο κακια οταν περιγραφουν οτι ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!,Λυπαμαι που το λεω!!! Στην ουσια αυτο θελουν!!!Αυτο επιδιωκουν!!! Υποπαραγωγα της μεθοδου των αυτοεπιβεβαιουμενων η αυτοεκπληρουμενων κατ αλλους προφητειων-προσδοκιων ειναι οι ψιθυριστες και τα παπαγαλακια του χρηματιστηριου και της πολιτικης.Πουληστε-πουληστε-αγοραστε-αγοραστε-ψηφιστε-ψηφιστε!!!! Ειτε φωναχτα, ειτε 'εμπιστευτικα' και ιδιως ψιθυριστα και υποβολιμιαια!!!!Με αυτιστικη προσηλωση στην επαναληψη!!!! GREAT RESET, GREAT RESET, GREAT RESET.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως όμως πριν το great reset τούς ήρθε το ραβδί κι ενα great upset???

      Μαρko

      Διαγραφή
    2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
      ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΟΥΝΕ...
      ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
      ΑΛΛΑ ΟΙ...ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ.
      ΕΓΙΝΕ UPDATE ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικό άρθρο, ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ είναι αυτός φυσικά και θα προσθέσω και κάτι άλλο
    Αλίμονο στο έθνος που περιμένει απέξω να σωθεί και δη στο Ελληνικό που άπαντες γνωρίζουμε ότι είμαστε ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ!
    Το 1821 η επονομαζόμενη ΑΟΡΑΤΗ ΑΡΧΗ ήταν βεβαίως ένα τέχνασμα γιατί πριν από την Επανάσταση και την Άλωση της Τριπολιτσάς οι ΄Ελληνες θεωρούσαν αδιανόητο να κερδίσουν μόνοι τους την ελευθερία τους πίστευαν πως κάποια μεγάλη δύναμη της εποχής θα μπορούσε μόνο να τους απελευθερώσει. ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ αλλά ήταν κυρίαρχη εκείνη την εποχή για αυτό και υπήρχε πληθώρα προφητειών και άλλων ανοησιών περί ΞΑΝΘΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΓΕΝΟΥΣ οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται ως τις μέρες μας ανανεωμένες και προσαρμοσμένες στους σύγχρονους ραγιάδες.
    Αυτό που με στενοχώρησε και το πιστεύω είναι το περί μαγείας άλλου επιπέδου που ειλικρινά δεν γνωρίζω τι μπορούμε να κάνουμε επ'αυτού.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή