«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Historia Animalium

του Παναγιώτη Γρηγορίου, από το γαλλόφωνο "ζωικό" του ιστολόγιο 'Greek Crisis' 


 * Αφιερώνω την ανάρτηση στον φίλο ΕργΔημΕργ, λόγω της κοινής μεγάλης μας αγάπης για..γάτους. Κ-Τ *
 
[ΣΗΜ.ΔΙΟΔΟΤΟΥ: Ζητούμε συγνώμη για την ελάχιστα επιτυχημένη μετάφραση του άρθρου, από την γαλλική. Μάς δυσκόλεψε πολύ. Νοηματικά υπάρχει όμως ικανοποιητικό αποτέλεσμα]

 Πέμπτη 13 Μαΐου 2021,

Το καθεστώς ανοίγει επιτέλους τη χώρα σε υπηκόους ... στην απροσδόκητη ευκαιρία της επίσημης άφιξης των πρώτων τουριστών, από τις 15 Μαΐου. Επομένως, η απαγόρευση της κυκλοφορίας ωθείται στα μισά μεσάνυχτα, ενώ το ταξίδι μεταξύ των διαφόρων περιοχών της πραγματικής χώρας επιτρέπεται ξανά, από τις 14 Μαΐου. Εκτός από αυτό για να φτάσετε στα νησιά, πριν από την επιβίβαση, πρέπει να παρουσιάσετε αρνητικό τεστ COVID ή διαφορετικά πιστοποιητικό εμβολιασμού. Μάς είπαν.. "προς το παρών το μέτρο αυτό δεν θα εφαρμοστεί στην ηπειρωτική Ελλάδα.."....... είμαστε αφησυχασμένοι...

Χώρα προς πώληση. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Κινήσεις και μετά ταξίδια ... στο τέλος της νύχτας, όπως σε ένα εκπληκτικό κενό. Διότι, χωρίς καν να περιμένουμε την ελευθερία μας περισσότερο από ποτέ προσωρινό που ορίζει το καθεστώς, αρκεί να επισκεφτούμε αυτό που ήδη μας περιβάλλει για να καταλάβουμε πόσο, για παράδειγμα, έχουν όλα τα χωριά στην ενδοχώρα και στους πρόποδες των βουνών. παρέμεινε σχεδόν χωρίς κατοίκους. Σπίτια και τόσα ερείπια προς πώληση, από την Πελοπόννησο έως τη Θεσσαλία, στα βουνά και ακόμη και στη μέση της, όλα πάνε εκεί.

Χωριό ενδοχώρα. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Τα τοπία είναι πάντα υπέροχα, και οι ξένοι, καθώς και ορισμένοι Έλληνες, επιπλέον τυχεροί, αγοράζουν σπίτια εκεί ... ως προετοιμασία για τους ακόλουθους περιορισμούς. Αφήνοντας την πόλη με κάθε κόστος για όσους μπορούν, γίνεται το πιο πρόσφατο σύνθημα στη μόδα μετά τη στεφανιαία καρδιακή προσβολή ... του Grand Reset. Τρέξτε για τη ζωή σας.

Τα τοπία είναι υπέροχα. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Και καθώς τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν καταπιεί ακόμα τα πάντα και ότι η τοπική πώληση δεν εποπτεύεται πλήρως από το Regime, ο τελευταίος από τους αγρότες που καλλιεργούν ακόμα, εξακολουθούν να πωλούν τα φρούτα και τα λαχανικά τους στο χύμα. Ηχητική απεικόνιση ... δημοφιλής.

Το τελευταίο από τους αγρότες. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Το τελευταίο από τους αγρότες. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Καθώς η ανθρώπινη κατάσταση είναι σε μεγάλο βαθμό ανεπανόρθωτη, το καθεστώς ετοιμάζει, προκειμένου να μην αφήσει τίποτα στην ευκαιρία της ζωής, έναν νόμο-πλαίσιο που να αποσκοπεί σε αποτιθέμενα κατοικίδια ζώα, εκείνα που έχουν αφεντικό καθώς και τα διάσημα αδέσποτα ζώα μας ... σε αυτήν τη χώρα, οι τελευταίοι κάτοικοι χωρίς πλοίαρχο.

Αυτός ο νόμος επιβάλλει πολύ βαριά πρόστιμα της τάξης των 3.000 ευρώ, σε περίπτωση μη δήλωσης του λεγόμενου κατοικίδιου ζώου του, καθώς και όταν το τελευταίο δεν θα στειρωθεί εγκαίρως, επειδή η αποστείρωσή τους καθίσταται υποχρεωτική. Όλα τα ζώα που θα αφαιρεθούν θα αναφέρονται επίσης, αλλά μακροπρόθεσμα και τα αδέσποτα, τα οποία με τη σειρά τους πρέπει να αποστειρώνονται προοδευτικά τα επόμενα τεχνο-φεουδαρχικά χρόνια.

Προσέξτε για γατάκια. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Το έργο προβλέπει επίσης « το υποχρεωτικό λουρί για σκύλους παντού, ακόμα και όταν το ζώο κολυμπά στη θάλασσα ». Από τώρα και στο εξής και με την ευκαιρία αυτού του νόμου, την τύχη των κατοικίδιων ζώων, καθώς και αυτή των αδέσποτων, θα διαχειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών και όχι της Γεωργίας, ολόκληρη στα χέρια της υπερηφάνειας της Νέας Εποχής, τις ΜΚΟ.

Στη συνέχεια, φέρνουμε μαζί τους ανθρώπους και τα ζώα υπό μια ενιαία διαχείριση στρατοπέδευσης. Οικονομίες κλίμακας. Ισχυρά ... Ο Τζορτζ Όργουελ και η κτηνοτροφία του.

Στο μικρό πλοιάριο. Προς το νησί του Πόρου, Μάιος 2021

Επειδή, όπως όλα τα άλλα, το καθεστώς επιβάλλει την ευγονική των ζώων και του ανθρώπου, όπως συμπεριλαμβάνεται η τρέχουσα εμβολιοκρατία, μέσω νομοθεσίας που προέρχεται από την ... Ναζιστική πολιτιστική επανάσταση. Ο Claus Schwab του Grand Reset επανεξετάστηκε, αυτός ο αιώνιος μυημένος, γιος των Ναζί και αυστηρός πλοίαρχος των υπάκουων, διεστραμμένων και ηλίθιων πολιτικών όπως ο Mitsotákis στην Ελλάδα, ήταν λοιπόν εκεί.

Αλλά τότε, χωρίς να περιμένουμε την επόμενη οργή του καθεστώτος, ή ακόμη και το ολοκληρωμένο Gulag του, συνεχίζουμε τη δράση μας υπέρ των ζώων της περιοχής.

Απογυμνώνει τον αντιπρόσωπο του κτηνιάτρου Νησί Πόρος, Μάιος 2021

Ναι, ευχαριστώ κυρίως για την πρόσφατη εκστρατεία υποστήριξής μας, επομένως χάρη στους φίλους και τους αναγνώστες αυτού του φτωχού ζωικού ιστολογίου, συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην απαξίωση του ανθρώπου.

Έτσι, μετά τη Ζόγκα και μετά τα τέλη της Γατούλας που δεν μπορούσαμε να σώσουμε, πήραμε στον κτηνίατρο του νησιού κοντά στον Πόρο, τον Στρινσονούρη, έναν γοητευτικό γάτο ανάμεσα στους αντιπροσώπους που ζούσαν στο λιμάνι της χερσονήσου μας. Σε αυτό το πρώτο ταξίδι της ζωής του, με αυτοκίνητο και έπειτα στο τοπικό λεωφορείο, το tomcat μας είχε μάτια μόνο για εμάς τους ανθρώπους και για τον τρομακτικό και ξεπερασμένο κόσμο μας.

Stripsonoúris στο σκάφος, στο δρόμο της επιστροφής. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Ήδη, ο φιλόσοφος Günther Anders είδε « στη ναζιστική επιχείρηση εξόντωσης, όχι ένα ιστορικό ατύχημα, αλλά το προϊόν μιας νεωτερικότητας που χαρακτηρίζεται από τη μια πλευρά από το χάσμα μεταξύ του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος και του τι είναι ικανός να σκεφτεί, και από την άλλη πλευρά από τον καταμερισμό της εργασίας που, στο ακραίο σημείο, τείνει να μετατρέψει τον άνθρωπο και τον ίδιο τον κόσμο σε μηχανές ». Αυτή είναι η έννοια της Μεγάλης Επαναφοράς ... ως προθάλαμος στον υπερανθρωπισμό για μερικούς ... και ευθανασία για άλλους.
 
Παραταύτα, o Stripsonoúris μας ανήκει στον πραγματικό κόσμο, και πάνω απ 'όλα, έχει σημασία ότι μπορούσαμε να τον σώσουμε. Ο κτηνίατρος του Πόρου ήταν ακόμη αρκετά ευγενικός για να συνταγογραφήσει δύο κουτιά αντιβιοτικών για τις άλλες γάτες στο λιμάνι, επίσης άρρωστες αλλά σε λιγότερο ανησυχητική κατάσταση από εκείνη του Stripsonoúris. Αυτό είναι εξίσου αλήθεια ότι από τον Αύγουστο του 2020, τα αντιβιοτικά δεν πωλούνται πλέον χωρίς συνταγή γιατρού σε φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Η θύρα είναι ακόμα άδεια. Πόρος, Μάιος 2021

Ακόμη και για τις συνταγές των κτηνιάτρων, σύμφωνα με τον κεντρικό φάκελο ζώων συντροφιάς, σημειώνει ο νέος νόμος-πλαίσιο ότι από τώρα και στο εξής, για κάθε ... ιατρική συνταγή, πρέπει να περιλαμβάνεται ο ΑΜΚΑ του ιδιοκτήτου του ζώου.

Ο Πόρος προετοιμάζεται για την επανάληψη του τουρισμού και την άφιξη των ιστιοπλοϊκών διότι προς το παρόν το λιμάνι του είναι άδειο. Οι κάτοικοι του Πόρου είναι συχνά εύποροι, και οι νέοι τους που επισκέπτονται συχνά τις καφετέριες που μόλις άνοιξαν δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για τη μοίρα της χώρας. Ωστόσο, σχεδόν το ένα τέταρτο των εργαζομένων έχουν χάσει τις δουλειές τους στην Ελλάδα υπό τη δικτατορία COVID σε λιγότερο από ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένων οκτώ μηνών που δαπανήθηκαν υπό τον αυστηρότερο περιορισμό των χωρών που καταλαμβάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καφετέριες που μόλις άνοιξαν ξανά. Πόρος, Μάιος 2021

Μέσα Μαΐου κάτω από τον ήλιο. Το καθεστώς ανοίγει τη χώρα λίγο στους υπηκόους ... γιατί σύντομα θα είναι η επίσημη άφιξη των πρώτων τουριστών από τις 15 Μαΐου. Οι άνθρωποι είναι, πρέπει να πούμε χαρούμενοι. Αυτό που εξακολουθούσε να ασκείται από το νόμο θα εκδοθεί τώρα με καχυποψία και σιγουριά. Είναι τόσο το τέλος της εποχής των πορτοκαλιών σε αυτήν τη χώρα, η οποία ωστόσο είναι τόσο πλούσια και σε άλλα εποχιακά είδη.

Τέλος εποχής πορτοκαλιών. Πόρος, Μάιος 2021

Ωστόσο, στη ζωή των ταπεινών κυριαρχεί πάντα πολύς πόνος, παρόλα αυτά εξωραΐζεται με ελπίδα, λόγω της λίγης αυτής ελευθερίας μετακινήσεων, που δεν αφήνει όμως χώρο και για πολλά χαμόγελα. Έχουμε σοβαρά έλλειψη πόρων, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που επιτέλους μπορούμε να συναντήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα μετά από μήνες συζητήσεων μέσω της ψηφιακής σπηλιάς, του ίντερνετ. Βιάσου, μπορεί να μην διαρκέσει.

Η ταβέρνα μας κάτω από το ηφαίστειο. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

Οι φίλοι μας στην ταβέρνα που βρίσκεται κάτω από το ηφαίστειο είναι πρόθυμοι να μας καλωσορίσουν. Παραδοσιακή Πελοπόννησος με απλή χωριάτικη σαλάτα και λίγο κρασί.
Οι γάτες παίζουν, ο Stripsonoúris από το λιμάνι τα πάει πολύ καλά, όπως και οι υπόλοιπες, που βρίσκονται τώρα υπό θεραπεία.

Η Ιστορία των Ζώων ... ένα έργο όπως γνωρίζουμε ζωολογικά, εκείνη την εποχή με τον Αριστοτέλη γύρω στο 343 π.Χ. J.-C .. Historia Animalium , είμαστε καθησυχασμένοι!


Οι γάτες στο παιχνίδι. Πελοπόννησος, Μάιος 2021

* Αρχική φωτο: Stripsonoúris μετά τη θεραπεία. Λιμάνι του Πόρου, Μάιος 2021

 greekcrisis.fr


24 σχόλια:

  1. Τι δεν καταλάβατε; Στείρωση των κατοικιδίων συντροφιάς, ώστε να μην αναπαράγονται και μετά τον βιολογικό θάνατο τους να αγοράζουμε άλλα από επιχειρηματίες αναπαραγωγούς.
    Αγορά από τα βαρβαριστί ονομαζόμενα petshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ,
      ΤΩΡΑ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..........
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??????
      Α, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
      ΤΟ ΛΟΓΚ ΝΤΑΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ......

      Αυστραλία: Πανούκλα από εκατομμύρια ποντίκια που έχουν κατακλύσει μεγάλες πόλεις.

      https://www.cnn.gr/kosmos/story/266792/aystralia-panoykla-apo-ekatommyria-pontikia-poy-exoyn-kataklysei-megales-poleis
      .



      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. "καθώς και όταν το τελευταίο δεν θα αποστειρωθεί εγκαίρως, επειδή η αποστείρωσή τους καθίσταται υποχρεωτική" = καθώς και όταν το τελευταίο δεν θα στειρωθεί εγκαίρως, επειδή η στείρωσή τους καθίσταται υποχρεωτική
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στραβώθηκα χαχα, στείλτο μου να στο μεταφράσω τέλεια, ισχύουν, αντιβιωτικά, το ξέρουν ότι ο άνθρωπος με τα ζώα έχει σχέση και αλληλοπεριχώρηση, ο Θεός δεν δημιουργεί τίποτα για να το καταργήσει μετά στην αιώνια ζωή, το εξηγεί άριστα ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, σε βίντεο, δεν δημιούργησε ο Θεός τα ζώα και τα φρούτα για να τα τρώμε σαν κανίβαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=yfsumZu3ml0&feature=emb_title
    είναι προφητεία του γέροντα Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτη.,ήταν ένας από τους αόρατους ασκητές, είχε πει, το τσουνάμι θα φτάσει στους πρώτους πύργους, πιθανόν εννοεί τα κάστρα στην Θεσσαλονίκη γιατί εκεί ζούσε, την άνω πόλη, ο Θεός βοηθός, είναι σεισμική περιοχή, Λαγκαδάς κλπ, κι άλλοι άγιοι προέβλεψαν σεισμό, γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης για Αθήνα θα δείτε πολυκατοικίες να χτυπιούνται σαν κριάρια και στις 2 να μένει 1,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o μητροπολίτης Νεόφυτος έχει δώσει σαφή οδηγία, γράψτε σε όλους τους τοίχους ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ ΣΤΗΤΩ, όσοι άκουσαν τον άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο στους φοβερους σεισμούς της Αντιόχειας, και το έκαναν, δεν έπαθαν τίποτα ούτε αυτοί ούτε τα σπίτια τους, έχετε καταλάβει ΤΙ έρχεται λόγω της αμετανοησίας μας; Σε γεωφυσικό, θα έχουμε νοσοκομεία και γιατρούς; Εμβολιάστηκαν όλοι, φάρμακα υπάρχουν, ο Βαρδάκας έγραψε πρόσφατα ότι γέροντας μετά από προσευχή του είπε ΄΄μαζέψτε αίμα΄΄, στην Ιαπωνία αρνούνται αίμα εμβολιασμένων,δείτε τα βίντεο του Μόρφου, ο ιός τελειώνει τον Μάιο, σεισμός, λιμός, είδατε τις ανατιμήσεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελείωσε το σχέδιο εμβολίων, ακολουθούν τα γεωφυσικά και τα πυρηνικά Μόρφου Νεόφυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν απαιτώ να τα δημοσιεύεις όλα τα σχόλια μου, κάποια είναι μόνο για σένα, σαν να γράφω σε φίλο, όμως η ομιλία Κέννεντι σε τί ωφέλησε; Σε τίποτα, σελφ τεστ ακόμα και για να κουρευτείς αποφασίστηκε, για να δούμε τον ξεσηκωμό των Γερμανών τώρα..δεν σου πάω κόντρα, πάρτο ότι είμαι πολύ καχύποπτος άνθρωπος, έρχεται αστροπελέκι από πάνω καλέ μου Κώστα, κανείς δεν θα θυμάται τις ομιλίες, ούτε τηλέφωνα, ούτε ιντερνετ…όταν φωνάζαμε μετάνοια προσευχή, ήταν γιατί σε λίγο θα σε απασχολεί μόνο το στομάχι απ αυτό που έρχεται και δεν θα μπορείς να κάνεις προσευχή συν νέφη ακρίδων, παραγωγή μηδέν κι άλλα δεινά βροχές τρομερές παγοκρυστάλλων τα είπαν όλα οι άγιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μού ξαναστείλεις όμως σχόλιο με τον απατεώνα ψευτοεπιστήμονα z-code ζουγανέλη..
      Και αρκετά με τους σεισμούς και καταποντισμούς και την καταστροφή και τις ψευτοπροφητείες αριστερά δεξια·..

      Διαγραφή
  8. πάλεψαν άνθρωποι όπως ο Μόρφου να φύγετε από τις πόλεις, ακόμα κι ο Στρέιντζερ πριν κάμποσα χρόνια δημοσίευε χάρτες διαφυγής από Αθήνα, έκανε εκκλήσεις για κοινότητες αγροτικές, αλλά όσους χαρακτηρίζει μια επιτάχυνση, συκοφαντούνται, αυτό είπε κάποιος στον Μητροπολίτη Μόρφου, πρέπει να τα ζήσουν για να καταλάβουν, τί ωφελεί τότε; Προειδοποιούσαν γέροντες όπως ο γέροντας Γαβριήλ να είμαστε τουλάχιστον 15 μαζί, ο Σέρβος πώς επιβίωσαν μετά τον πόλεμο, μάταια όλα, δεν θα σωθούν όλοι, το είπε ο Χριστός, ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑ, όποιον θέλει τον κάνει κουφό και τυφλό, ευαγγέλια, καλή τύχη όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι αγώνες σας δεν πήγαν χαμένοι όσοι τα πιασαν τα πιασαν, όσο έχουν ανοιχτό το νετ, γιατί έρχεται το σάιμποργκ τον Ιούλη, άλλο σχέδιο που αφορά νερό τροφή νετ κλπ προφανώς, δίνε όση πληροφορία μπορείς και διώχνε τα τρολς,μερσί μποκού σερί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Μαΐου, 2021 23:32

    ADAM SCHIFF.
    ΑΤΑ .
    ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΑΖΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ .
    ΜΑΣΟΥΛΗΣΕ ΔΥΟ ΔΙΣ ΝΤΟΛΑΡΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ .
    ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΕΡΠΕΤΟ .ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΓΑΜΙΕΣ .
    ΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ,Ο ΟΒΡΙΟΣ ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ .
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΗ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ .ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ,ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ .
    ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ .ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΑΙ ΑΛΛΑ ΦΛΗΝΑΦΛΗΜΑΤΑ .ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ .
    Η ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΠΑΣΗ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΕΣ .
    ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Σας ευχαριστώ διά την γατοσύναξιν!

    Πάντως, αυτά (τα σε ημιαδέσποτη κατάσταση) που ταΐζω εγώ εδώ τριγύρω, δεν κινδυνεύουν από κανέναν. Να σκεφθήτε, γαλή τις πήγε καί γέννησε μέσα στο διαμέρισμα των μπαταριών του φωτοβολταϊκού του γείτονα!... κι άντε πιάστηνε εκεί μέσα, να τη στειρώσεις! :-)

    Υγ: Το μόνο πρόβλημα με τους γάτους, είναι ότι μου κατουράνε την πόρτα της κουζίνας, όσο περιμένουν τάϊσμα. Κι όταν τους μαλώνω, κάνουν χαριτωμενιές, τρίβονται, και δεν ξέρουν τίποτε γιά το έγκλημα. Το κέρατό τους το τράγιο, ώ οικοδεσπότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τον Τουτατή! Οι γατούληδες ουδεμίαν σχέσιν με τις θηλυκές που αναζητούν άμμο γενικώς. Τους προίκισε ο Θεός με πιο χαμογελαστό πρόσωπο και πιο ψιλή φωνούλα για να αφοπλίζουν τους ανθρώπους. Σατανικά όντα! χαχαχα

      Πολύ καλημέρα σας ω φίλτατε Εργοδότα!

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά δεν κατουράνε όρθιοι οι αρσενικοί σας ψεκάζουν και σας οριοθετούν χαχαχα κοινώς σας ραντίζουν όταν έχουν μια φούντωση μια φλόγα.

      Διαγραφή
    3. Θηλυκά για να τίκτουν και άρρενα για να γονιμοποιούν.
      Όλα χρειαζούμενα κι αφήστε τις πιπαριές για στειρώσεις και άλλα αφύσικα.
      Θα γιομώσουμε ποντικαράδες και ποιός θα τα φταίη;
      Ντάαααξ;
      Astillais

      Διαγραφή
  12. Και η Κασσάνδρα έδινε προφητείες αλλά την είχαν γραμμένη, όταν καταστράφηκαν ήταν αργά, προειδοποιήσεις ήταν γιατί ΄΄έβλεπε΄΄ τί έρχεται, αν την άκουγαν ίσως άλλαζε η ιστορία του κόσμου, ποιος ξέρει……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1η φωτό γάτος Οβελίξ ή μου φαίνεται; Μα τον Τουτατή αχαχαχα
    Σε λίγο και μεις στην άμμο θα τα κάνουμε αν γίνει χαμός και κοπεί το νερό ας υποθέσουμε
    Καισκ υλ ιά και γατ ιά ,γαλλική φράση που μοιάζει ελληνική, όπως και η’’ και σε κε σε και σε μπολ’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Οι προφητείες ανα πάσα στιγμή μπορεί να μετατεθούν σε άλλο χρόνο ή να μην γίνουν, οι άγιοι τις δίνουν ως προειδοποίηση, γι αυτό απαγορεύεται να πουν ημερομηνίες, ας μην χαρακτηριστούμε υποκριτές , τα σημάδια τα βλέπουμε, σύμφωνα με το ευαγγέλιο, φύλαγε τα ρούχα σου, αλλά θαύματα δεν βλέπεις ούτε εσύ ούτε εγώ γύρω σου, η καφρίλα καλά κρατεί, μόνο ο Θεός πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://katohika.gr/diethni/sti-dimosiotita-oi-tourkikes-apaitiseis-o-tsavousoglou-tha-thesei-zitima-meionotitas-aoz/
    το φιτίλωμα που μας ετοιμάζει ο Τσαβούς Ογλού, επαληθεύει την προφητεία Παισίου ότι απ την Θράκη θα ξεκινήσει, θα ξεσηκωθεί η μειονότητα; Υπάρχει βίντεο του Ανέστη του Μαυροκέφαλου, που επέμενε να μάθει ποιο είναι το σημάδι έναρξης των γεγονότων και είναι ο πρώτος που έκανε ναό στον αγιο, στην Αλεξανδρούπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχετικά με Ζουγανέλη, δεν είμαι μέντιουμ, υπέθεσα ότι μπορεί κάποιος να βάλει ένα σχόλιο και να σχολιαστεί από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα στα πλαίσια της συζήτησης, ώστε να μαθαίνουμε όλοι, δεν σημαίνει ότι τα ασπάζομαι, έχω εκπλαγεί τελευταία από ανθρώπους άσχετους που άρχισαν να αντιλαμβάνονται το ανεπαίσθητο στιγμιαίο κούνημα ειδικά τον τελευταίο μήνα και σε διαφορετικές πόλεις, αφύσικα και τα καιρικά φαινόμενα. Αφού τα ξέρεις. Αιχμάλωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. βάλτε πορτάκια αλε ρετούρ για τα ζα, να πηγαινοέρχονται μπαλκόνια και αυλές
    ξιδο ράντισμα και δεν ξανακάνει τσίσα στα κατώφλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Αν ζήσουμε ακραίες καταστάσεις έχω την πίστη ότι όσοι δεν θα έχουν τόπο διαμονής και είναι παιδιά του Θεού, ή αν δυσκολευτούν, θα φωτιστούν από τον Θεό και θα χουν προστασία να πάνε εκεί που πρέπει, να έχουμε πίστη, χαρά και ελπίδα, αυτό δεν το αντέχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή