«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Kαρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος στο Alert TV (ΛΟΓΟΚΡΙΜΈΝΟ ΒΊΝΤΕΟ): Οι εμβολι@σμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!! Αυτό συμπεραίνεται από επιστημονική μελέτη 43 έγκριτων καθηγητών στο μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY ( + επίσημες αναρτήσεις του πανεπιστημίου)


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK KAI XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 'ΕΜΕΤΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ' ΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΠΟΎΔΑΣΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΜΊΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΔΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ 7 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΠΑΧΤΟ-ΛΥΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

 


 

Με λίγα λόγια, ο κος Γιαννουλόπουλος μάς λέει ότι όσοι εμβολιάζονται με τα mRNA εμβόλια «κατά του COVID», για να νικήσουν πολύ πιο εύκολα τον ιό αν τον κολλήσουν.., ο ιός τότε θα αντιληφθεί τα αντισώματα και θα μεταλλαχθεί σε πιο επικίνδυνη μορφή, η οποία μπορεί και να τους στείλει στα θυμαράκια, κι αυτούς και τους ανεμβολίαστους διπλανούς τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ροκφέλλερ, στην ανάρτηση "Τα εμβόλια COVID-19 ενδέχεται να χρειάζονται τακτικές ενημερώσεις για αναπτυσσόμενες παραλλαγές", διαβάζουμε στην 5η παράγραφο: «Οι νέες παραλλαγές coronavirus έχουν αποδειχθεί ότι φέρουν συγκεκριμένες μεταλλάξεις, επιτρέποντάς τους να «ξεφύγουν» μερικά από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να καταπολεμήσει το Covid-19». Στην  7η παράγραφο διαβάζουμε: «Για το στέλεχος Wuhan, τα δείγματα πλάσματος εμβολιασμένων ατόμων έδειξαν δραστηριότητα εξουδετέρωσης παρόμοια με εκείνη που προκύπτει σε φυσική λοίμωξη.  Ωστόσο, για μεταλλαγμένους ιούς, τα δείγματα πλάσματος έδειξαν μία έως τρεις φορές μείωση της δραστικότητας εξουδετέρωσης». Και στην 10η παράγραφο: «Δεκατέσσερα από τα 17 αντισώματα που δοκιμάστηκαν έδειξαν τουλάχιστον δέκα φορές μείωση της ικανότητάς τους να εξουδετερώνουν τους κοροναϊούς που φέρουν σημαντικές μεταλλάξεις που βρέθηκαν στις παραλλαγές από τη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία».

Το PDF της ιστοσελίδας του ιδρύματος Rockefeller, μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ.

Επίσης, η ανάρτηση "Το ανοσοποιητικό σύστημα τοποθετεί μια μόνιμη άμυνα μετά την ανάρρωση από το COVID-19", στη 10η παράγραφο αναφέρει: «Όπως ήταν αναμενόμενο, διαπίστωσαν ότι αν και τα αντισώματα ήταν ακόμη ανιχνεύσιμα έως το εξάμηνο, ο αριθμός τους είχε μειωθεί σημαντικά.  Τα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν ότι η ικανότητα των δειγμάτων πλάσματος των συμμετεχόντων να εξουδετερώσουν τον ιό μειώθηκε κατά πέντε φορές».

Με λίγα λόγια.. η επίσημη ιστοσελίδα του  ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY, επιβεβαιώνει τον κύριο Γιαννουλόπουλο.


Καλή χώνεψη στα παντός είδους ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της αντινόησης...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

[ Ευχαριστώ πολύ την αξιόλογη αναγνώστριά μας και σχολιαστή 'Voula Sketo', η οποία μάς ενημέρωσε έγκαιρα για την ανάρτηση του βίντεο στο facebook, εδώ, ..Ευχαριστώ πολύ επίσης και τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Μεταξά, για την αστραπιαία  ΟΡΘΗ μετάφραση των ανωτέρω παραγράφων, από τις αναρτήσεις του πανεπιστημίου τις οποίες μού πήρε 2 ώρες να τις εντοπίσω. ]

 

54 σχόλια:

  1. Σιγά βρε Κωστή μου! Τι ευχαριστείς; Δεν είμαστε απλώς... συνάδελφοι άλλωστε. Είμαστε αδέλφια! Ο ένας βοηθάει τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..κι οι δυο μαζί δίνουμε πόνο! 🙃

      Διαγραφή
    2. Αυτόλυκος23 Μαΐου, 2021 20:04

      Έτσι πρέπει. Πόνο μεγαλύτερο κι απ' της γέννας.
      Όπως λέει καί ο Μαρκήσιος, "ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ" καί "Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΦΘΕΙΡΕΙ".

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!

      Εμένα μού αρέσει και ο επιτηδευμένος πόνος που δίνεις στο τουίτερ εσύ. Ειδικά το πώς απαντάς κατευθείαν στα τουίτ των "διάσημων" βρωμύλων της κυβέρνησης. Ο δε Διόδοτος με πολύ ενθουσιασμό αναδημοσιεύει τις φωτοσοπιές σου που μοιράζουν έξτρα πόνο! 🙂

      Καλή εβδομάδα φιλαράκι!

      Διαγραφή
    4. Μια παρατητηση, ελικοπτερα υπαρχουν ΟΚ και μια ερωτηση Πουυυυυ θα πατε ρε τομαρια ran to hide π@υτ@ν@ς κορες

      Διαγραφή
    5. Μιά παρατήρηση κι από μένα
      Διαδήλωσαν οι τατάνες με την φράση:
      Τα παιδιά μας δεν είναι πολιτικοί (και σιγά μην θυμάμαι που την είδα)
      Astillais

      Διαγραφή
    6. Συγνώμη Αστιλλαΐς, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Τί είναι το "τατάνες";
      Και δεύτερον.. αυτό στην παρένθεση τί σχέση έχει με την προηγούμενη φράση;
      θα με τρελλάνετε ώρες ώρες.. Γράφετε όπως σκέφτεστε, ενώ δεν πρέπει. Ο γραπτός λόγος απαιτεί άλλου είδους σαφήνεια , από αυτήν που απαιτεί ο προφορικός με τις τονικότητές του, καθώς και ο προφορικός με το άτομο μπροστά σου, που θα κοιτάξει αλλιώς, θα κάνει γκριμάτσες, θα κλείσει το μάτι κλπ..

      Διαγραφή
    7. Χα χα! Το έγραψε "καλυμμένα".
      Διαδήλωσαν οι π@@τάνες και είχαν σύνθημα ότι "οι πολιτικοί δεν είναι δικά μας παιδιά"!
      Δεν μπορούμε να πούμε κάποιον πολιτικό "π@@τάνας γιέ" γιατί δήλωσαν ότι καμία δεν έχει παιδιά στην πολιτική!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    8. Got it!
      Αντιγόνη μου ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    9. Ευχαριστώ, Αντιγόνη.
      Κωστή, τατάνες το τα με που.
      Αυτό που λες για τον γραπτό λόγο, ισχύει μεν ΑΛΛΑ νοιώθω σαν να είμαστε παρόντες σε συζήτηση δια ζώσης.
      Δεν το κάνω επίτηδες πάντως, να είσαι σίγουρος.
      Συγγνώμην
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Το έχει πει και ο Μοντανιε ο νομπελίστας εδώ και 6 μήνες.. Γιαυτο τον ξεκίνησαν τον εμβολιασμό γιατί ο ιός ύστερα από 1 χρόνο δεν είχε καμία δυναμική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τα εμβόλια COVID-19 ενδέχεται να χρειάζονται τακτικές ενημερώσεις για αναπτυσσόμενες παραλλαγές"

    Να'το πετιεται το antivirus που θελει ενημερωσεις απο τη μαμα εταιρεισ για να ειναι αποτελεσματικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαΐου, 2021 23:16

    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΡΩΣΗ ,ΑΛΛΟΙ ,ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ .
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ,ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΞΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.
    ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ...
    ΜΕΤΑ ...ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΩΝ NAVY SEALS KAI ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .
    U.S NAVY .ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ;ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΑΝΕ ;
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΝΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .
    ΜΟΥΣΤΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΩΣΤΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΑΞΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπάτη, κομπίνα, φάρσα.
      Μην μού πεις ότι δεν ξέρεις τους πιο μεγάλους απατεώνες του ελληνικού διαδικτύου, που αυτο-στέφθηκαν ως οι κριτές για να κάνουν λογοκρισία στο facebook..
      Ισως και τα πιο ποταπά πρακτοράκια των καμπαλιστών στην Ελλάδα..

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ,
      ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΥΔΡΟΘΕΙΟ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΗ.

      Διαγραφή
  6. TO EXOYME ΓΡΑΨΕΙ 1.000 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΝΑ ΖΑΙΡΗ.

    https://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/05/blog-post_45.html
    Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους τόσο καιρό απειλούν.. και σε όσα πρόβατα τρέχουν νομίζοντας ότι θα τους υποχρεώσουν!!!!!Πρόεδρος εισαγγελέων άρειου πάγου:δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν σε ιατρικές πράξεις!
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΑΙΡΗ.
    https://youtu.be/5xu3HYxB9SQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΤΕΙΛ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ; ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ;
    ΕΥΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΡΙΕΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΣΤΟΤΑΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
      ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟ ΝΕΦΟΣ,
      ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΒΓΑΖΕ ΓΚΡΙ ΝΕΦΟΣ.
      Η ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΚΤΕΙΛ Η ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.
      ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ.
      ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ, (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΕΣΑ),
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ,
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

      Διαγραφή
    2. Ηλία και Δημήτρη καλημέρα σε όλους σας. Επειδή τα χημικά τους μας βλάπτουν με προβλήματα αναπνοής, προσέχω και τα αεροπλάνα αλλα και τις δήθεν εξηγήσεις που δίνουν οι ψεύτες των ΜΜΕ. Λοιπόν, στην αρχή της άνοιξης μας λέγαν κάθε βδομάδα οτι είναι σκόνη απο την Αφρική, έτσι, χωρίς στοιχεία και χωρίς καθόλου αέρα όπως αυτές τις μέρες που δεν κουνιέται φύλλο. Το γκρί του ουρανού έτσι το ονομάζαν, τώρα τελευταία την έκοψαν αυτή τη βλακεία για μικρά παιδιά και δεν λένε τίποτα. Στο μεταξύ όλοι βλέπουμε ανα δυό τρείς μέρες να ψεκάζουν πάνω απο τα κεφάλια μας, παρουσιάζουμε μύκητες στα πόδια, έχουμε τριχόπτωση ανεξήγητη, αλλεργικό συνάχι και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και ανεξήγητες αϋπνίες, αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια αλλα τώρα είναι ακόμη πιό έντονα τα συμπτώματα. Επίσης έχει επηρεαστεί και ο θυρεοειδής μας. Ποτέ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, τουλάχιστον η οικογένειά μου αλλα και γνωστοί που συζήτησα αυτά τα φαινόμενα. Οκ, επειδή δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο με στάχτη στα μάτια συνέχεια, θα σου πώ Ηλία οτι και εγώ χτές ευχήθηκα να πέσουν και να γκρεμοτσακιστούν σε ακατοίκητη περιοχή. Και έχουμε δίκιο γιατι είμαστε άοπλοι σε αυτόν τον αόρατο πόλεμο που μας κάνουν εδώ και καμμιά 30αριά χρόνια περίπου αλλα τώρα με μεγάλη ένταση. Ε δεν πάει άλλο, ή γκρεμοτσακίζονται ή θα μας φάνε αργά ή γρήγορα.
      *σημ. Ο Τράμπ είχε πεί σε επιθεώρηση που έκανε, οτι θα σταματήσει τους ψεκασμούς στην Αμερική τουλάχιστον, αλλα βλέπω οτι δεν κατάφερε κάτι. Οι κυβερνήσεις μας, της Ευρώπης, ακούνε τίποτα; Μπά, μάλλον όλοι βολεύονται κάπως..
      Capricorn

      Διαγραφή
  8. Self test και αλλα καλουδια!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/05/epikindyna-somatidia-argyroy-aloyminioy-titanioy-inon-gyalioy-k-a-stoys-styleoys-ton-self-test-poy-den-anagrafontai.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ,ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΛΦΑ (ΜΗΔΙΚΗ ΤΡΙΦΥΛΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ).
    ΑΡΓΙΝΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΦΑΓΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.
    ΛΥΣΙΝΗ ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ(ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ).
    ΙΒΊΣΚΟΣ ,ΚΙΣΤΟΣ Ή ΛΑΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.
    ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΕΠΙΣΗΣ.
    Pau d'arco ,taraxaco (πικραλίδα )για πνευμονία +μέντα +ευκάλυπτος.
    ΜΙΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ.
    ΒΙΤ c,ΒΙΤ Ε ,Ω-3,ΠΥΚΝΟΓΕΝΟΛΗ ,coq10,ΣΕΛΗΝΙΟ ,ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ,astragalus ,aswaganda , ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ.
    MACA ,GUARANA ΤΟΝΩΣΗ ,ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ,ΑΝΤΟΧΗ.
    ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ,ΤΟΝΩΣΗ.
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΛΕΝΝΩΝ :ΚΙΣΣΟΣ.
    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ,ΑΓΓΕΙΩΝ ,ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΙΝΩΔΩΝ ΚΥΣΤΩΝ ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΤΩΡΑ :
    Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ,ΓΙΑ ΘΕΟ ,ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ,ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ,ΓΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ,ΞΗΜΕΡΩΜΑ ,ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ,ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ !.
    ΚΑΙ ΑΝ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ !!.
    ΕΙΠΑΤΕ ΞΑΤΙ ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ;
    ΕΙΠΑΜΕ !.
    Η ΨΥΧΗ.
    Η ΨΥΧΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΩΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ...ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ.
    ΤΩΡΑ ,ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.
    ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ :
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΓΕΝΕΙΣ ,ΕΡΠΕΤΑ ,ΔΟΥΛΙΚΑ ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΕΣ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ.
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ,ΛΟΓΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΩ Ο ΚΡΌΝΟΣ.
    ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ,ΜΑΡΟΎΛΟΦΎΛΛΑ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΟΥΡΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ !.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΞ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΑ.
    ΧΕΣΜΕΝΟΙ ,ΛΕΩ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΟΦΑ ΤΖΗΔΕΣ ,ΟΦΑ ,ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ ,
    ΘΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ....ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ,ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ.
    ΕΙΣ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΙΣ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ;;;
    ΕΙΣ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ ;;;
    Ή ΚΑΤΑΨΥΞΕΩΣ ;
    ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΩΜΕΘΑ ,ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΟΠΛΑ.
    ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΡΔΟΝΙΕ !
    ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΣΑ ΣΑΡΔΕΛΑ !
    ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ !!!!
    20 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ !!!
    ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
    Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ,ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΗ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ !.
    ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΠΙΥΝ !.
    ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ .
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ !
    ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΤΑΡΑΤΑΝΤΖΟΥΜ ,ΕΝΤΟΣ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ..
      ΟΥΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ [ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟΥ 20 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΡΓΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ] ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ, ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑ ΤΙΣ ``ΓΛΩΣΣΕΣ'' ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ, ΟΡΜΗΞΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ.
      ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΕΟΣ, ΔΟΚΙΜΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ;
      ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΟΒΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΥΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ``ΜΠΑΜ''
      ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΟ. ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΥΩ.
      Η ΕΜΕΙΣ, Η ΑΥΤΟΙ...
      ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  10. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας αλλά είπα να παραθέσω το λινκ..
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/blog-post_816.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρία,

      Σε ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο, έχω πει όμως και στον φίλο Άγγελο Καραγεώργο, που επίσης παρουσίασε αυτό το "Δικτυο Ελλήνων", στο τελευταίο του βίντεο: ".. στην ιστοσελίδα τους, στην ένδειξη "Ποιοι είμαστε", και μπαίνοντας στις 4 υποενοτητες.. αν δεις έστω κι ένα όνομα.. γράψε μου...!
      Ενώ από εμάς ζητούν ονοματεπώνυμο, ημεηλ, τηλεφ., αριθ. ταυτότητας, αυτοί γιατί δεν καταθέτουν στο καταστατικό και διοικητικό συμβούλιο.. ούτε ένα ονοματάκι; "

      Διαγραφή
    2. Θετικό βέβαια από κάποια άποψη, είναι το γεγονός ότι δίνουν 3 κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε.

      Διαγραφή
    3. Έχετε δίκιο, βέβαια θα μπορούσατε να το θέσετε σαν έναν προβληματισμό και να δείτε την ανταπόκριση τους εάν αυτό είναι το μόνο κώλυμα, απλώς εγώ το βλέπω σαν μια ακόμη προσπάθεια να γίνει κάτι επιτέλους..και με λυπει το γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και στήριξη, γενικά όχι μόνο με αυτήν την ομάδα.. με όποιον κάνει προσπάθειες να κάνει κάποια βήματα να ξεκινήσει κάτι! Τέλος πάντων εγώ προσωπικά μένω εξωτερικό και δεν μπορώ να συμμετέχω απλώς ήθελα να το προωθήσω γιατί προσωπικά εκτιμώ αυτές τίς προσπάθειες.. ευχαριστώ ιδιαίτερα για την ανταπόκριση.

      Διαγραφή
    4. Δεν ιδρώνει το αυτί του συστήματος με παρακάλια.
      Στην επίθεση τα βρίσκει σκούρα.
      Είδατε κάποια επίθεση και δεν την είδα εγώ;
      Δίκτυο Ελληνισμού λέγεται και όχι δίκτυο Ελλήνων
      Οι -ισμοί γενικώς με προβλημαίζουν.
      Γίνονται προσπάθειες και αυτο-σαμποτάρονται.
      Κάποιοι αποχώρησαν, τυχαίο;
      Παρακολουθώ το συγκεκριμμένο δίκτυο και κάθε φορά οι ενστάσεις μου μεγαλώνουν.
      Ας πω μερικές
      1. Μπαίνουν στο τσατ διάφοροι και τρολλάρουν. Τα τρολλαρίσματα ΔΕΝ διαγράφονται
      2. Ο Αντωνιάδης απουσιάζει παντελώς
      Συνεχίζεται
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Astillais πόσο δίκιο έχεις! Αυτό με τους -ισμούς κι εμένα με προβληματίζει κ μου βγάζει κάτι αρνητικό ..
      Ψάχνω πάντα μιά εναλλακτική που να αποδίδει σωστά την έννοια π.χ
      Φιλοπατρία αντί πατριωτισμός, κ.ο.κ

      Μαρko

      Διαγραφή
    6. Συνεχίζω
      3. Έγινε καταγγελία για άνθρωπο που τον είχαν γυμνό σε νοσοκομείο και αντί να πάνε έστω να το καταγγείλουν στην αστυνομία και τον εισαγγελέα καθόταν και μιλούσαν για υπογραφές
      Τα του Αντωνιάδη ούτε που τα άκουσαν, ως φαίνεται.
      4. Όταν λέγεται κάτι ενδιαφέρον, διακόπτει ο συντονιτής -καθηγητής και αρχίζει λογίδρια μακροσκελέστατα, τα ίδια και τα ίδια μας πρήξατε τα ... αυτιά.
      Σταματάω διότι, διόοοτι άειντε
      Κρίμα βέβαια γιατί συμμετέχουν ΚΑΙ πολύ αξιόλογα άτομα (κατ΄εμέ)
      Astillais

      Διαγραφή
    7. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει ιδού:
      https://www.youtube.com/watch?v=gqc9kyUD4vg
      Astillais

      Διαγραφή
    8. Βρε βρε καλώς το παιδίιιι...!

      Διαγραφή
    9. πολύ καλό και αυτό το βίντεο της Μαρίας!

      Διαγραφή
  11. Πριν 30 χρονια, ο dr Fauci ειχε κατηγορηθει για γενοκτονια απο γιατρο που πεθανε μυστηριωδως!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222295455947815&id=1008729609&refid=52&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεματη η Ινδια "ορθια πτωματα", που τα καινε γιατι δεν υπαρχουν νεκροταφεια να τα θαψουν!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμβολιασμος η τεταρτο κυμα κουραδοιου!!!

    https://www.pronews.gr/ygeia/989014_i-kyvernisi-loimoxiologon-petaxe-tin-vomva-i-tha-emvoliasteite-i-pame-gia-4o-kyma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γάλλος Νομπελίστας Μοντανιέ: «Τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις του Covid-19»! - «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί»!

    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/989125_gallos-nompelistas-ta-emvolia-dimioyrgoyn-metallaxeis-ayxithikan-oi-thanatoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι «ειδικοί» βάζουν «φωτιά» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού: «Οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον κορωνοϊό»!

    https://www.pronews.gr/ygeia/989177_adimopoylos-kapoios-poy-einai-emvoliasmenos-mporei-na-metadosei-ton-koronoio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ειδήσεις των δύο ανωτέρω σχολίων δικαιώνουν την παρούσα ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οσο πιο πολύ τα αμερικανικά ΜΜΕ στραπατσάρουν το profile του Bill Gates πέφτουν τα κρούσματα και η πίεση για εμβόλια!

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%83%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ,
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ.
    ΤΙ ΔΙΑΟ ΡΕ ;
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ;
    ΡΕ ΤΙ ΤΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ;
    ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.
    ΚΩΣΤΗΗΗ !ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΟΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nanobots μεσω των εμβολιων απο το 2008!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=eKUtA5FNeYQ&feature=youtu.be&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Σωτηρης και το self test!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/304311724745763/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον στείλανε στον άλλο κόσμο οι καμπαλιστές, τον άνθρωπο που έκανε την πιο αυστηρή κριτική στον δρ. Φάουτσι...

    https://banned.video/watch?id=60a8280ab72e4b4268fa84ba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρέθηκε ο μαλάκας της χρονιάς!

    https://www.o-efialtis.com/85348/ekana-to-emvolio-gia-sena-eimai-eroteymenos-diaforetiko/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα..σε λιγο καιρο
      ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ!!

      θααα...

      Γινει Παγωνι...

      Θα βγάλει χρωματιστά, φτερά!!!

      Και θα πετάξει ψηλα...

      Χαχαχαχαααααα!😂😂😂😂

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
  24. Τι ψάχνουμε να βρούμε το πράγμα είναι τελειωμένο για τους άνοες ... εκπαιδευτικός γλύτωσε επέμβαση στην μύτη αιμμοραγούσε ρώτησα αν υπήρχε περίπτωση να είναι από self test ... όχι βέβαια... τώρα τελευταία περνούσε μεγάλη πίεση λέει ... άρα από εμβόλιο ζημιά με τίποτα δε δικαιολογούν από ψυχολογικά και αυτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξαναγραφω λοιπον το σχολιο, που οφειλω γιαυτο το αρθρο, που τοφαγε η μαρμαγκα της Google!!!
    Ο "Διοδοτος" ξερει να δια-κρινει και να ανα- δεικνυει θεματα, γιαυτο ξεχωριζει αναμεσα σε ολους τους ιδιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Βουλάκι μας!
      Ο θεός να σε αξιώσει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ να δεις την πατρίδα μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ από κάθε είδους έλεγχο, και να διοικείται από έντιμους και θεοφόρους ανθρώπους!

      Διαγραφή
    2. Να μας αξιωσει ολους!!!

      Διαγραφή