«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Kακάκια Σκορδαλιά αν ανοίγεις το στόμα σου και πετάς μακακίες..! Αποπειράθηκαν να κάψουν τα δυο μαγαζιά της γυναίκας του...

Χαρδαλιάς: Εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο επιχειρήσεις της συζύγου του στο Βύρωνα

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά.
 
Εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο επιχείρησες της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή του Βύρωνα. Πρόκειται για ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα.
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Αστυνομίας άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.
 
 Οι εκρήξεις έγιναν λίγο μετά τη 1:30 στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων και προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης. Στο πλαίσιο αυτό, για την κατάσβεση, έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.
 


 Παράλληλα, εκτός αυτών, στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημειώθηκαν πέντε προσαγωγές σχετικά με την υπόθεση. Ωστόσο, τα άτομα αυτά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Οι αστυνομικές Αρχές διενεργούν ήδη προανάκριση σχετικά με το περιστατικό.
 

 
 sputniknews.gr
 
twitter.com/aftolykos 
 
 

 

22 σχόλια:

  1. Ακομα και στα στρεμματα ψεμματα λενε!!! Καηκαν πανω απο 55.000 στρεμματα!!! Προσπαθουν να το μαζεψουν αλλα δεν μαζευεται, τους καρφωνουν ακομα και οι δικοι τους που τα πηραν απο τις Πετσινες λιστες!!! Πρασινη αναπτυξη που εγινε μαυρη και πρασινα αλογα, εκτος απο μουλαρια που ειναι ολοι τους!!!

    https://www.ethnos.gr/ellada/158039_fotia-ston-shino-korinthias-se-yfesi-i-pyrkagia-kamena-pano-apo-55000-stremmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψέμμα στο ψέμμα. Τώρα γίναν πάνω από 71.ΟΟΟ στρέμματα

      https://www.ethnos.gr/ellada/158168_fotia-ston-shino-pano-apo-71000-stremmata-eginan-stahti-eikones-katastrofis-apo-drone
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Ψέμματα λέει το Έθνος!
      40.000 είναι, όσα λέει ο σκορδαλιάς.
      🤣

      Διαγραφή
    3. Επειδη η καταμετρηση γινεται απ' αυτους, τα στρεμματα ειναι πολλα περισσοτερα απ' οτι λενε τα ΜΜΕ και ολα τα μογγολα τυπου Σκορδαλια!!! Προς ενημερωση σας η φωτια δεν ειναι στην Κορινθο οπως λετε μερικοι, ειναι στα ορια των δυο νομων Αττικης και Κορινθιας!!! Εχω εξοχικο στο κατω Αλεποχωρι, 250 μετρα απο την θαλασσα (νομος Αττικης) και οι ελαχιστοι μονιμοι κατοικοι που μενουν εκει, ειδαν τον χαρο με τα ματια τους παροτι ηταν στο κεντρο ακριβως!!! Οι υπολοιποι οικισμοι που ειναι πιο μακρια, δεν ειχαν καμμια τυχη!!! Εχουν αρκετα, χρονια που προσπαθουν να καψουν το ωραιοτερο δασος μεσα στην Αττικη και την Κινετα γιαυτο την εκαψαν, τοτε με το Ματι!!! Ακομη και ο παππους (εμπρηςτης) εφτασε 90 χρονων μεχρι να πετυχει τον στοχο του!!! Τους φαινομαστε για πολυ μεγαλα κοροιδα, αλλα η μπιζνα και οι ημετεροι θα φανε γλαρο!!! Ταυτα και μενω, γιατι αν συνεχισω, θα ριξω τοσα πολλα κοσμητικα επιθετα που δεν θα μαζευεται το πραγμα με τιποτα!!!

      Διαγραφή
  2. Η Κατινα απο το Μεταξουργειο στο Gitmo!!! Μιση γωνια δρομος!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/262346475608955/?refid=18&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαΐου, 2021 23:47

      ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ GITMO.
      ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ,ΜΑΡΕΒΑ ,ΜΑΜΥ ,ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ .
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ,ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΑΡΚΟΣ ,ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ,ΦΕΥΓΕΙ ,ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .
      ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ;; ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ .
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ;
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ,ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ .ΑΔΥΝΑΤΟΝ .
      ΜΙΛΑ .ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ ,ΙΣΟΒΙΑ ΧΙΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ .
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .
      ΡΑΒΔΙ ;
      ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ .
      ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ .
      ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  3. Ο Πρωτασαλταπηδηξου!!!!!!!!!!!!!

    https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/294969_exorgistikos-portosalte-kanei-ypodeixeis-se-pyropliktoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρε τι αντίνοες είν ΄αυτοί;
    Ντοκτορά με την μία
    Καύση ξυλείας λέει ο κολοκούρης
    Τι μπορεί να είναι ένας κολοκούρης δες εδώ: http://repository.academyofathens.gr/document/144661.pdf
    Περιληπτικά άπλυτα μαλλιά οι κατά τα οπίσθια σκέλη κειρόμενοι (κουρεμένα) κατα το τέλος του έαρος (άνοιξεως) δια το ό,τι δεν επλύθησαν ακόμη εις τον ποταμόν ή εις την θάλασσαν
    Εν τέλει πιάσε όνομα και βγάλε συμπέρασμα
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς εκτόνωση του πόπολου θα δούμε διάφορα σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...
    ΥΓ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL [ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ]...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο μεταξύ κάθε χρόνο χάνουμε χιλιάδες στρέμματα απο τις φωτιές, πέρισυ κάηκαν 24.000στρ μόνο στον Εβρο, στην Τουρκία δεν ακούω τίποτα για φωτιές λες και σταματάνε μόνο στο ελληνικό έδαφος. Παραδίπλα, στην Ανατ.Θράκη λέγεται οτι αγόρασε 22.000στρ ο πανταχού παρών Μπίλ Γκέιτς. Ο σημαντικός για εμάς τομέας της γεωργίας κάθε χρόνο γίνεται στάχτη προς όφελος περίεργων επενδυτών. Κανονίστε τα παιδιά μας να παραγγέλνουν το λάδι τους στη Santa Barbara Olive Co και την Bayer-Monsanto SA.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/05/2018.html
    Το 2018, έκαψαν το ανατολικό μέρος των Γερανίων Ορέων, προς τον Σαρωνικό Κόλπο. Σήμερα, έκαψαν το δυτικό, προς τον Κορινθιακό. Όλα, για τον Βωξίτη...

    ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΠΙΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΡΟΦΗ. ΦΑΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΡΕ ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 370 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΗΚΑΝ? ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΜΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΣΚΟΥΞΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
    5000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 100.000 ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΄Αντε. Αποδείξτε στον κόσμο οτι δεν έχετε σχέση με τους προηγούμενους άχρηστους, για να μήν πώ κάτι πολύ πιό βαρύ. https://www.vradini.gr/amyras-kai-to-teleftaio-metro-kamenis-ektasis-se-dytiki-attiki-kai-korinthia-tha-prasinisei-xana/
    Ταύτα και μένουμε.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού τη θυμήθηκες την φαλακρή κρυφο-αδερφή.. χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα απο παντού ενημερώνομαι. Σημασία έχει οτι το είπε και να κανονίσει να είναι αλήθεια. Σε βατά μέρη να σταλούν μαθητές ή πρόσκοποι ή άλλοι, να κάνουν δενδροφύτευση σύμφωνα με το έδαφος της περιοχής, και τα άλλα ας τα αναλάβει η φύση. Αν μείνουμε στο διχίλιαρο της αποζημίωσης θα είμαστε άξιοι των εμπρησμών μας. Και τέλος μέτρα πρόληψης και αποτροπής επέκτασης των πυρκαγιών με βοηθό την τελευταία τεχνολογία. Δεν πάει άλλο. Αγανακτήσαμε.
      Καλημέρα σε όλους σας!
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή