«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier αποκαλύπτει: «Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι που δημιουργούν τις θανατηφόρες παραλλαγές του ιού. Οι επιδημιολόγοι το ξέρουν, αλλά σιωπούν για το φαινόμενο αυτό, γνωστό ως ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE »!

Σημείωση Διόδοτου: To βίντεο αυτό (2,5 λεπτών, του οποίου σάς δίνουμε την μετάφραση) με τον κύριο Μοντανιέ, επιβεβαιώνει το βίντεο της αμέσως προηγούμενης ανάρτησής μας, καθώς και τουλάχιστον τέσσερις ακόμα σχετικές αναρτήσεις μας στην περίοδο Απρίλιος-Μάιος 2021. Αλλά.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Από σήμερα θα αρχίσει να αναπαράγεται σε πολλά ιστολόγια, ανάρτηση και βίντεο (υποτίθεται το ίδιο με το δικό μας) , στα οποία "θα πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι", "θα πεθάνουν σε 2 χρόνια", "Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώνουμε τα πτώματα", κ.ά. τρομακτικά τα οποία δεν ισχύουν. Το δε βίντεο που θα συνοδεύει τις αναρτήσεις αυτές, έχει σκόπιμα παραποιημένη μετάφραση των γαλλικών σε αγγλικά, για να δώσει πάτημα στο σύστημα, μέσω των "Hellinikwn-Εμετικών Χόαξις" κ.ά. πρακτόρων.. να προσπαθήσουν να μάς γελοιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν τον αντι-εμβολιαστικό μας αγώνα.


 

Το βίντεο είναι απόσπασμα από εκτενέστερη συνέντευξη του κυρίου Μοντανιέ, στα μέσα Μαΐου, 11 λεπτών, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ





Μετάφραση:

Αν κοιτάξουμε την καμπύλη από τον ΠΟΥ, από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί τον Ιανουάριο, η καμπύλη που δείχνει νέες λοιμώξεις (μόλυνση) έχει εκτιναχθεί, μαζί με θανάτους.

Κυρίως μεταξύ των νέων.


-Ναι, ναι. Με θρόμβους, κλπ.

Πώς βλέπετε το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού; Μαζικός εμβολιασμός σε σύγκριση με θεραπείες που λειτουργούν και δεν είναι ακριβές.  

- Είναι ένα τεράστιο λάθος, έτσι δεν είναι; Ένα επιστημονικό λάθος καθώς και ένα ιατρικό λάθος. Είναι ένα απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία ιστορίας θα το δείξουν αυτό, επειδή είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις παραλλαγές.

—Για τον ιό της Κίνας, υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται από το εμβόλιο. Τι κάνει ο ιός; Πεθαίνει ή βρίσκει άλλη λύση;

—Οι νέες παραλλαγές αποτελούν παραγωγή και αποτέλεσμα του εμβολιασμού. Το βλέπετε σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο: η καμπύλη του εμβολιασμού ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων.

— Το παρακολουθώ στενά και κάνω πειράματα στο Ινστιτούτο με ασθενείς που αρρώστησαν με κοροναϊό μετά τον εμβολιασμό. Θα σας δείξω ότι δημιουργούν τις παραλλαγές που είναι ανθεκτικές στο εμβόλιο.

Θα έπρεπε να εμβολιαζόμαστε κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας;

- Είναι αδιανόητο.

— Έχουν σιωπήσει... Πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, οι επιδημιολόγοι το γνωρίζουν.

—Είναι τα αντισώματα που παράγονται από τον ιό που επιτρέπουν σε μια λοίμωξη να γίνει ισχυρότερη.

—Είναι αυτό που ονομάζουμε ενίσχυση εξαρτώμενη από τα αντισώματα, που σημαίνει ότι τα αντισώματα ευνοούν μια συγκεκριμένη λοίμωξη. Το αντίσωμα συνδέεται με τον ιό, από εκείνη τη στιγμή έχει τους υποδοχείς, τα αντισώματα, τα έχουμε στο μακροφάγο κλπ.

—Σπρώχνει τον ιό και όχι τυχαία, αλλά λόγω του γεγονότος ότι συνδέονται με τα αντισώματα.

—Είναι σαφές ότι οι νέες παραλλαγές δημιουργούνται με επιλογή με τη μεσολάβηση αντισωμάτων λόγω του εμβολιασμού. Ok?


6 σχόλια:

  1. Δηλαδη οποιος εμβολιαστεί μπορεί να νοσήσει πολύ πιο σοβαρά λόγω των αντισωμάτων που έχει απ'το εμβόλιο και τα οποία ενισχύουν τον ιό αντί να τον καταστέλλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ (εννοεί τους σκοτεινούς , μάλλον)
    πρωΐ (εννοεί τους αγουροξυπνημένους ξαναμάλλον)
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο θα ηταν να το δειτε ολο!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=ERE8BOYFY8I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλη χαρα στο Μαξιμου!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=VOM1O_a9Fyg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χρηματοδοτηση του Fauci στο εργαστήρι της Γουχάν,γνωστή από το 2020.
    .
    https://www.bitchute.com/video/GGpTlOMGygHG/

    .
    vasoula2908a
    .
    Το συγκεκριμένο εξαιρετικό βίντεο το είχα σηκώσει από πέρσι τον Μαιο στο brighteon…
    εκεί έμεινε διότι δεν λογοκρίνεται, από το ΥΤ που το σήκωσα, έπεσε φυσικά..
    Είχε βουίξει ο κόσμος στις ΗΠΑ από πέρσι και πολλοί ζητούσαν να συλληφθει,
    αλλά όχι μόνο …
    .
    https://www.bitchute.com/video/GGpTlOMGygHG/

    .
    EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015.
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 600.000 $
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 3,7.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $
    .
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή