«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Κορονοϊός: Το καλύτερο τεστ νοημοσύνης που εφαρμόστηκε ποτέ.


 

Aνώνυμος, 9/6/21 02:31

Να σας ρωτήσω κάτι, αν έχετε χρόνο να διαβάσετε το κείμενο (https://orthologika.blogspot.com/2021/06/540-6-exus-project-stamina-hn.html) της κυρίας Γιούλη Παπαδοπούλου. Κατ'εσάς όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης συμμετέχουν εν γνώση τους ή συμμετέχουν εν αγνοία τους σε όσα απατηλά διαδραματίζονται; Γιατί δεν καταγγέλλουν την εξαπάτηση. Και οι χιλιάδες άλλοι, μέλη αρχών και φορέων, γιατί δεν αντιδρούν; Είναι ανενημέρωτοι; Το όφελός τους είναι οικονομικό; Εκφοβίζονται; Οι εισαγγελείς γιατί δεν επεμβαίνουν; Οι στρατιωτικοί; Πώς είναι δυνατόν λίγες χιλιάδες επιτήδειων να εξαπατούν εκατομμύρια ανεπιτήδευτων, όταν όλα τα στοιχεία όσων διαδραματίστηκαν τα τελευτά 2 χρόνια είναι διαθέσιμα σε όλους, δημοσίως; Εσείς εχετε κάποια λογική εξήγηση;

 
Απάντηση:
 
  • ΚΟΥΡΗΤΗΣ, 9/6/21 10:51

    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ , ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ.
    ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ , ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΣΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.
    ΤΑ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΡΑ , ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ "ΔΕΜΕΝΗ-ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΜΒΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ-ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Ι.Σ ΤΟΥΣ. Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:
    1) ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Υ
    2) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ)

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ.
    https://isxys.blogspot.com/2020/04/blog-post_260.html
    ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ/ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

  •  

    πηγή 

     

    17 σχόλια:

    1. Ανακοίνωση ΣΟΚ μέσα από ελληνική τράπεζα για το eμβόλιo!

      https://www.youtube.com/watch?v=hk-637LzF-E

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Alpha Bank - Η πρώτη [πύρρειος;] νίκη των εμβολιομάχων

      http://panusis.blogspot.com/2021/06/alpha-bank.html

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ας μην αναφερθουμε σε αλλες κοινωνικες ομαδες και ας επικεντρωθουμε στους γιατρουληδες. Περαν δηλαδη των δυο λογων που αναφερονται για την μη αντιδραση των γιατρουληδων, δεν παιζει αλλος λογος;;; Τοτε πως εξηγειται το γεγονος, αθηναιοι αλλα και επαρχιωτες γιατροι και οχι πρωτοκλαςςατοι μονον, να κανουν αγορες εκατονταδων χιλιαδων ευρο σε κοσμηματα αντικες, να συμμετεχουν σε δημοπρασιες διαφορων οικων ακομη και διεθνων, για πανακριβα αντικειμενα τεχνης, να κυκλοφορουν με πανακριβα αυτοκινητα, που οι περισσοτεροι τα εχουν δει μονον στις ιλουστρασιον σελιδες των περιοδικων τετοιου τυπου και να απολαμβανουν πανακριβα ταξιδια σε εξωτικα μερη που το πορτοφολι τους δεν θαπρεπε ν' αντεχει;;; Αν ολα αυτα εγιναν τα τελευταια 10 περιπου χρονια,μετα απο σκληρη δουλεια, απο τυχη και απο μεταχρονολογημενες προικες (γιατι τ' ακουσαμε κι αυτο, παντρευεσαι δηλαδη μια γυναικα και μετα απο 25 χρονια, ο πεθερος σου δινει μια βιλα στην Γλυφαδα bonus, γιατι αντεξες), τοτε πολυ καλοπροαιρετος ανθρωπος ειστε!!! Εγω ομως που ειμαι καχυποπτη, κακοπροαιρετη και εχουν δει πολλα τα ματακια μου, πιστευω οτι τυχη δεν υπαρχει, σκληρα δουλεψαν και αλλοι αλλα δεν προκοψαν και ο νομος περι προικας εχει καταργηθει, ποσο μαλλον της μεταχρονολογημενης και ολα αυτα παραπεμπουν σε ξεπλυμα μαυρου χρηματος, γιατι δεν συγκαλυπτεις και συμμετεχεις σε θανατους αθωων αν δεν εισαι πορωμενο και καλοπληρωμενο κτηνος!!! Περιμενω με ανυπομονησια τις εξελιξεις, για να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος οχι!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Αυτά Βούλα μου, που είπες εσύ για τους γιατρούς.. είναι τα unofficial.
        🤣🤣🤣

        Διαγραφή
      2. Το είπα (κι αυτό) : είμεθα χώρα εντελώς σουρρεάλ.

        "Μεταχρονολογημένη προίκα"!!!... Έλα, Παναΐαμ'! Τί άλλο θ'ακούσουμε ακόμη;

        Διαγραφή
      3. Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ. ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ. ΜΕ ΣΠΑΝΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ. ΓΡΑΦΕΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΟΧΙ ΦΙΛΟΚΑΤΗΓΟΡΗ ΑΛΛΟΤΡΙΟΠΡΑΓΜΟΣΥΝΗ. ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

        Διαγραφή
      4. Κωστα μου, τα unofficial μπορουν πολυ ευκολα να γινουν official με ενα ελεγχο του ποθεν εσχες τους, απο μιαν αρχη με ανεξαρτητες πραγματικα μπαλες!!!

        Διαγραφή
      5. Αγαπητε/η Ανωνυμε 10/6/21 05:38
        Δεν αμφισβητησα ποτε τα προτερηματα του σχολιαστη Κουρητη, γιατι απλουστατα δεν τον γνωριζω, εξεφρασα την γνωμη μου μονον και επειδη δεν διαθετω ολα αυτα που θαυμαζετε και επαινειτε, θα σας συνιστουσα να μην μπαινετε στον κοπο ν' ασχολειστε με τα γραφομενα μου, αφου δεν σας εκφραζουν, γιατι μπορω και εγω να γινω πολυ κακια , δηκτικη και απαξιωτικη απεναντι σας, πιστεψτε με! Και την εμπειρια εχω και την καταλληλη εκπαιδευση (ισως, οχι τοσο αριστοκρατικη)! Παντως εγω στην θεση του, δεν θα ενιωθα και τοσο ευτυχης, μ' ενα τετοιου ειδους εγκωμιαστικο σχολιο, που παραπεμπει περισσοτερο σε στηλη αγγελιων για συνοικεσια!!! Comprenez vous???

        Διαγραφή
    4. Ειναι η ηρα και το σταρι.
      Οι ανθρωποι και οι ιβριδικοι.
      Οι Ελληνες και οι δηθεν.
      Οι αφυπνισμενπι και πι υπνοβατες..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Το ελληνικο ροχαλητο και τα χαζοαμερικανακια!!!
      https://www.pronews.gr/ygeia/993270_johnson-johnson-ekatommyria-doseis-toy-emvolioy-poy-den-ehoyn-hrisimopoiithei

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑ ΠΑΛΙ...
      ΥΓ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ...ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΟΝ, ΜΕ ΤΙΣ 8 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
      ΕΤΣΙ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
      ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΝΩΝΥΜΟ" ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΗΜΙ-ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΟΥ.

      ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ.

      ΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. ΩΣ "Α Ν Ω Ν Υ Μ Ο Σ".. ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙ ("ΛΟΓΟΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ" ΚΛΠ). ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙ.. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 30% ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΝΆ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. "ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ......"

        ΑΧ ΑΧ ΑΧ!

        ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ.

        ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΔΕΛΦΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.

        ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

        Διαγραφή
    8. Όταν η Δύση βυθίστηκε στην ηλιθιότητα


      https://aperopia.fr/05-2021/otan-i-dysi-vythistike-stin-ilithiotita/


      Αν λοιπόν, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι νομπελίστες επιστήμονες, όσοι έχουν εμβολιαστεί πεθάνουν, τότε πράγματι θα αποδειχτεί ότι η τόσο τρομακτική πίεση για εμβολιασμό δεν ήταν παρά μια επιχείρηση «ελεήμονος» ευγονικής των Σκοτεινών Διαφωτιστών, ώστε να εκκαθαρίσουν τον κόσμο από τους διανοητικά ασθενέστερους, —τα ζόμπι ή παράσιτα όπως λένε— ώστε να μείνουν απέναντί τους μόνο οι βιοδιάνοιες.



      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. https://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_33.html

      https://attikanea.info/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%ad%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6/

      ΑπάντησηΔιαγραφή