«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Έτσι εξηγείται, λοιπόν!… Σκ@τοεπιστήμη

 γράφει ο ΕργΔημΕργ


α. Εισαγωγικά

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί γιά το κατά πόσο η επιστήμη κι η τεχνολογία υπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς… καί το κατά πόσον η σκοτεινή πλευρά του διπόλου επιστήμης / τεχνολογίας είναι μπροστά απ’ τη φωτεινή – αυτήν, παναπεί, που μπορεί ν’ αποκτήσει / απολαύσει ο καθένας έναντι κάποιου (συνήθως όχι ακριβού) τιμήματος.

Η απάντηση κατά κανόνα είναι αποκαρδιωτική: «αυτοί» βρίσκονται πολύ πιό μπροστά, απ’ όσο αφήνουν σ’ εμάς να φανεί...

 

Τώρα, βέβαια, αμέσως αναφύεται το επόμενο ερώτημα:

Καί γιατί, αφού βρίσκονται τόσο μπροστά, δεν μας πλακώνουν με τα υπερόπλα τους, να μας σχολάσουν; Αφού στο κάτω-κάτω: (α) κόπτονται συνεχώς γιά την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού (δεν ξέρω αν τολμάνε να τα πούνε καί στους Κινέζους αυτά! lol!!!), καί (β) σιγά μη χολοσκάσουν, που θα εξοντώσουν κάτι δίς ανθρώπων! (Αν περιμένει κανείς ότι «αυτοί» έχουν καί τον ελάχιστο ηθικό φραγμό, λέω.)

Μία πιθανή απάντηση, είναι πως δεν είναι τόσο έτοιμοι ακόμη, αλλοιώς θα το είχαν ήδη πράξει.

Μία δεύτερη πιθανή απάντηση, είναι πως δεν θέλουν να σηκώσουν τόσο κάρμα αυτενεργώντας καί λαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων με άδεια «απ’ τη σημαία», άρα περιμένουν να τους δοθεί αφορμή. (Κι όχι ακριβώς «περιμένουν» – την προβοκάρουν κιόλας την αφορμή.)

Μία τρίτη πιθανή απάντηση, παρακάτω.

. . . . . . . .

Εκείνο, όμως, που ελάχιστοι έχουν αναρωτηθεί, είναι το «πόθεν».

Δηλαδή, πώς καί είναι τόσο προχωρημένες οι επιστημονικές / τεχνολογικές γνώσεις «αυτών»;

Εδώ, οι περισσότεροι απαντούν ότι το προχώρημα αυτό οφείλεται στον συνδυασμό: κρατικής εξουσίας, κρατικών χρημάτων, καί επάρκειας ικανών μυαλών. Σου λέει, έχουν ικανά καλοαμειβόμενα μυαλά με αποκλειστική απασχόληση την έρευνα, ταυτόχρονα τα μυαλά αυτά είναι άλλο τόσο καλοί κωλογλείφτες της εξουσίας, άρα πού βρίσκεται η απορία σου, αργόστροφε Εργοδότα; Από σένα, ρέ κακομοίρη, θα περίμενε πχ η Ελλάδα να βρείς υπερόπλα, να την ξελασπώσεις; Από σένα, που δεν έχεις χρόνο ούτε να πλυθείς, καί βρωμάς καλοκαιριάτικα; Σιγά!

Μμμμ… θα τους απογοητεύσω αυτούς τους «περισσότερους»!

Άμ, δέ, πουλλλάκια μου!!!

Βλέπετε, αγάπες μου, οι συντριπτικά περισσότεροι δεν γνωρίζουν κάποιον τομέα των θετικών επιστημών, ή της τεχνολογίας σε τόσο απαιτούμενο βάθος, ώστε να ξέρουν: πρώτον, αν στις κείμενες γνώσεις υπάρχουν κενά (καί ποιά), καί δεύτερον (καί σημαντικώτερον), αν αυτά τα κενά μπορούν να γεφυρωθούν – καί πώς, καί ΠΟΣΟ προς τα εμπρός θα γεφυρωθούν.

Μάλιστα, η ανικανότητα ανιχνεύσεως των κενών αυτών, πιάνει μέχρι καί νομπελίστες – καί γνωρίζω άριστα τί γράφω. (Η εξήγηση, άλλη φορά – αν καί τά ‘χουμε πεί: το πολύ καλό διάβασμα τρώει χρόνο, αλλά άμα φάς χρόνο, χάνεις τις προθεσμίες γιά καλό διάβασμα επιπέδου εξετάσεων, καί συνεπώς γιά τις συστατικές καί την ακαδημαϊκή καριέρα. Αυτή είναι η εξήγηση. Απ’ την άλλη, αν δεν διαβάσεις καλά, σε βάθος -χάνοντας τον διαθέσιμο χρόνο σου, εννοείται-, ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως ξέρεις την επιστήμη σου· δεν την ξέρεις στ’ αλήθεια. Καί πιθανώτατα δεν θα τη μάθεις ποτέ.)

Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται το σαρπράϊζ!

Γιά να καταλάβετε γιά ποιό πράγμα ακριβώς μιλάω, θα σας δώσω παραδείγματα, αλλά όχι τα «καυτά» που ξέρω· διότι τα ιντερνέτια είναι γεμάτα από ξυπνοπούλια, που γνωρίζουν την πάσα αλήθεια (ναί, πώς;!) καί βγάζουν ψεύτες καί μαλθάκες όλους εμάς τους υπόλοιπους (επίσης ναί, πως;!)… κάτι πρώην ναρκαλιευτές, καί κάτι τέτοια παρεμφερή σούργελα. Κι εγώ σε τέτοια άτομα δεν δίνω έτοιμα επιχειρήματα γιά το ηλίθιο κουβεντολόϊ τους.

Ας υποθέσουμε, όμως… Έχεις τα μηχανικά ρολόγια, καί σε λίγα χρόνια έχεις ακριβέστερα μηχανικά ρολόγια παύλα χρονόμετρα, που μετράνε μέχρι εκατοστό του δευτερολέπτου. Που τα έχεις στο εμπόριο, αφού τα αποδέσμευσε από μυστικότητα πχ ο στρατός των ηπαπάρα, που μέχρι τότε τα χρησιμοποιούσε κατ’ αποκλειστικότητα. Αυτό είναι κατανοητό.

ΜΗ κατανοητό, όμως, είναι ξαφνικά (μιλώντας πχ γιά το 1930) να δείς στα μαγαζιά ψηφιακά ρολόγια lcd, αντί γιά κουρδιστά ωρολόγια τσέπης (τύπου «παππού»! lol!!!) με αλυσίδα καί καπάκι.

Αλλά, αν τα δείς κάπου;;;…

Αυτό, βέβαια, είναι ένα τελείως φανταστικό παράδειγμα. Αλλά, υπάρχουν καί πραγματικά.

. . . . . . . .

β. Τα θεωρήματα της θεωρίας

Γιά να συνεχίσουμε παρακάτω, οφείλουμε όλοι να κάνουμε τις εξής παραδοχές – αλλοιώς, μην προχωράτε στο κείμενο.

  • Ότι ο ανθρώπινος τεχνολογικός πολιτισμός έφτασε πολλές φορές ψηλά, πιό ψηλά ακόμη κι από το σήμερα, κι άλλες τόσες φορές έπεσε στο μηδέν· ξαναγύρισε απότομα στην εποχή των σπηλαίων.
  • Ότι η αιτία γιά τις απολύτως καταστροφικές αυτές πτώσεις ήταν πάντα ο εγωϊσμός – καί δή, στην ακραία μορφή του, ως παρτακισμός μιάς κλειστής ηγετικής ομάδας. (Παρτακισμός, ίσον: εγώ γιά την πάρτη μου, κι οι υπόλοιποι να πάνε να… Αντιθέτως, ο σκέτος εγωϊστής δείχνει καί κάποια ανθρωπιά πότε-πότε.) Τώρα, αν ήταν παρτακισμός ωμός, δηλαδή αυταρχικότητα, ή ήταν πασπαλισμένος με μέλι, δηλαδή γοητευτικός ναρκισσισμός, λίγη σημασία έχει.
  • Ότι ο εγωϊσμός αυτός προήλθε από κατάχρηση της τεχνολογίας, στον δρόμο του να ενισχύει τη δύναμη δικτατόρων παλιανθρώπων. (Που στο τέλος νόμισαν πως έγιναν κάτι σαν θεοί.)
  • Ότι οι νύν κρατούντες επαναλαμβάνουν επακριβώς τα βήματα των ιδεολογικών (ίσως καί βιολογικών) προκατόχων τους των εποχών εκείνων, των πρό πτώσεων.
  • Ότι η πιό πρόσφατη καταγεγραμμένη εικόνα του φαινομένου αυτού, ήταν η καταβύθιση της αλαζονικής Ατλαντίδας.
  • Ότι, όποιος προάγει / ακολουθεί την κακή χρήση της επιστήμης / τεχνολογίας εις βάρος των ανθρώπων, αυτομάτως είναι ιδεολογικώς (ίσως καί βιολογικώς) Ατλάντειος, κι όποιος με την επιστήμη / τεχνολογία βοηθάει τους ανθρώπους, αυτομάτως είναι ιδεολογικώς (ίσως καί βιολογικώς) Έλλην.
  • Ότι, στην αέναη αναταραχή του σημερινού κόσμου, τα στρατόπεδα είναι δύο, χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις: οι Ατλάντειοι καί οι Έλληνες – καί δεν σηκώνει να παριστάνει κανείς το «ουδέτερο» κορόϊδο, μιά που σήμερα κοινωνίες, οικονομίες, κτλ, τα πάντα, είναι παγκοσμιοποιημένα.

Κι ακόμη:

  • Ότι η Μυθολογία μας (ακόμη κι οι Μυθολογίες άλλων λαών) μας τά ‘χει πεί αυτά αρκετές φορές, σε αρκετές αφηγήσεις.
  • Ότι οι Ατλάντειοι είναι μέν μάστορες του κακού, αλλά έχουν την κατάρα πάντα να φτάνουν στην πηγή, αλλά ποτέ να μην πίνουν νερό… καί να ξαναρχίζουν απ’ την αρχή. Από το μηδέν! Βλέπε καλλικάντζαρους, με το δέντρο που πριονίζουν. (Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σ’ αυτόν τον θείο νόμο.)
  • Καί, τέλος, ότι οι κρατούντες (με την μυστική επιστήμη / τεχνολογία τους) πάντα κοιτάζουν να θολώσουν τα νερά, είτε λέγοντας ευθέως ψέμματα, είτε αποσπώντας την προσοχή του κοινού σε άλλους τομείς… ώστε να μην ψάχνει κανείς άλλος (καί βρίσκει) όσα ψάχνουν (καί βρίσκουν) αυτοί. Παναπεί, η τακτική των Φοινίκων: «- Μην ψάχνετε παραπέρα στον ωκεανό, έχει τέρατα!»

Τούτων ειπωθέντων καί συναποδεχθέντων ομοφώνως, συνεχίζουμε.

. . . . . . . .

Υπάρχουν, όμως, ακόμη μερικές sine qua non («άνευ των οποίων όχι») παραδοχές.

  • Ότι οι κρατούντες σχηματίζουν πυραμιδική ιεραρχική δομή (διάβαζε: μασωνία / σέχτα), της οποίας την κορυφή δεν την ξέρουμε. (Τώρα, αν η κορυφή αυτή αποτελείται είτε από αθάνατους υπερανθρώπους, είτε/καί από εξωανθρώπινες οντότητες, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.)
  • Ότι, όπως ακριβώς οι κρατούντες, έτσι κι οι επιστήμονες σχηματίζουν πυραμιδική δομή (επίσης μασωνία / σέχτα), της οποίας την κορυφή επίσης δεν γνωρίζουμε. (Μη βιάζεστε! Δεν πρόκειται γιά τους νομπελίστες… αλλά γιά όσους δουλεύουν στην απόκρυφη τεχνολογία των διαφόρων στρατιωτικών -καί όχι μόνον- εργαστηρίων. Στοιχηματίζω πως, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μου αναφέρετε καμιά δεκαριά ονόματα νομπελιστών· αλλά από επιστήμονες στρατιωτικών εργαστηρίων, ούτε έναν.)

Λοιπόν, τα επιστημονικά / τεχνολογικά κενά (προς μή λογικώς διαφαινόμενα επιτεύγματα) τα υπερπηδά ακριβώς η απόκρυφη κορυφή της επιστημονικής ιεραρχίας!!!

Πώς; με έρευνα;

Τά ‘παμε… ΌΧΙ! Η επιστημονική / τεχνολογική έρευνα έχει συγκεκριμένους κανόνες, δηλαδή τον εξής έναν: προχωράς πάντα με λογικά βήματα. Δεν υπερπηδάς το χάσμα με λογικά άλματα.

Αυτό (δηλαδή, το λογικό άλμα), όταν γίνεται, γίνεται μονάχα με δύο τρόπους:

  • Είτε με απόκρυφη (γιά τον πολύ κοσμάκη) βιβλιογραφία, που έτυχε να ξεμείνει από εκείνες τις παλιότερες εποχές,
  • είτε με …»έμπνευση»… η οποία προέρχεται από μονάχα μία πηγή: τον Οξαποδώ!

Κι όχι, αγάπες μου, δεν θεολογώ. Ούτε τρελλάθηκα. Γνωρίζω άριστα το τί γράφω.

Έχω παραδείγματα καί του ενός τρόπου (τα ‘παμε: τα χειρόγραφα των Κρονίων Πελασγών της φυλής Βενιαμίν, που τα βρήκαν οι πρώτοι Ναΐτες στα πιθάρια του «όρους του Ναού» – καί όταν κατάφεραν να τα μεταφράσουν, άρχισαν το χτίσιμο καθεδρικών), καί του άλλου.

Γιά τον δεύτερο τρόπο, τώρα, μας τά ‘χουν (μισο)πεί ακόμη καί οι ίδιοι οι «επιστήμονες» του είδους αυτού.

Νά, ας πούμε ο Κεκυλέ (ορθώτερον: Κεκούλε, Αύγουστος), που ονειρεύτηκε τον «ουροβόρο όφι», καί κατάλαβε το πώς είναι δομημένο το μόριο του βενζολίου. Ουροβόρος όφις, επίθετο που θυμίζει αγρίως «κύκλο», όνειρο… αυτά όλα δεν τα ονομάζεις ακριβώς «επιστήμη»! Σωστά;

Κι αν το παράδειγμα του Κεκούλε (παραλίγο να γράψω «Κθούλου»! lol!!!) το ξέρουν μέχρι κι οι μαθητές Λυκείων, το ότι βάλθηκε ολάκαιρη η Θεοσοφία να οραματίζεται το πώς είναι το εσωτερικό του ατόμου, την εποχή που τό ‘ψαχναν οι επιστήμονες ( ; ), πόσοι το ξέρουν; Είναι αλήθεια, όμως.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά παραδείγματα, του τί θέλω να πω. Αλλά, επαναλαμβάνω πως δεν επεκτείνομαι.

. . . . . . . .

γ. Σήμερα;

Τούτων ειπωθέντων, το θέμα είναι το σήμερα. Αυτό μας καίει.

Λοιπόν, σήμερα η κατάσταση σκιαγραφείται ως εξής:

  • Έχουμε μία πυραμίδα / σέχτα κυβερνώντων τον πλανήτη, με λίαν απόκρυφη κορυφή.
  • Έχουμε μία πυραμίδα / σέχτα επιστημόνων, με επίσης λίαν απόκρυφη κορυφή.
  • Οι δύο κορυφές δεν (πρέπει να) σχηματίζουν μία ενιαία ομάδα, επειδή οι κυβερνώντες δεν είναι μεν επιστήμονες (τί επιστήμονας να είναι πχ ο Κίσσιγκερ, με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών του 1961; άφ’σε μας, ρέ παλληκάρ’!), αλλά θέλουν να ελέγχουν τα πάντα καί τους πάντες – καί το ξέρουν ότι τα επιστημονικά μυαλά είναι εκτός ελέγχου δικού τους. (Ο επιστήμονας ελέγχεται μόνον από επιστήμονα.)
  • Μπορεί, βέβαια, καί να είναι μία ενιαία ομάδα, αλλά σ’ αυτό το σημείο εξηγείται επακριβώς ο ρόλος διαφόρων «ξεκάρφωτων» προσώπων, τύπου Γκέητς, Ήλον Μάσκ, Τέντρος Τανταμόν, κτλ κτλ κτλ.

Τί κάνουν, δηλαδή, αυτοί οι «πανταχού παρόντες» τελευταίοι, οι οποίοι θεωρούνται «απαραίτητοι» από το σύστημα, αν καί δεν ξέρουμε κάν αν έχουν ένα κάποιο πτυχίο στις θετικές επιστήμες / τεχνολογία; (Ο μεν Γκέητς δεν έχει τίποτε, ο Τανταμόν είναι επικεφαλής των γιατρών παγκοσμίως, αλλά γιατρός δεν είναι, ο δέ «οραματιστής» Μάσκ δεν ξέρουμε κάν αν έχει κάποιο πτυχίο – καί, δυστυχώς, κανείς «ψαγμένος» δεν αναρωτήθηκε μέχρι σήμερα γι’ αυτό· ούτε κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε ποτέ κατάμουτρα.)

Όμως, την απάντηση μας τη δίνει πάλι η Μυθολογία / Ιστορία μας!

Όταν η Πυθία των Δελφών, λέει, έβγαζε χρησμούς, σχεδόν πάντα κανείς δεν καταλάβαινε τίποτε. Αλλά, οι παριστάμενοι ιερείς (δεν έμπαινε άλλος -πλήν ιερέων- μέσα στην αίθουσα χρησμών) φρόντιζαν να συνθέσουν μιά λογική ιστορία από τα παραληρήματα της Πυθίας… φρόντιζαν να φτιάξουν μιά εικόνα που να βγάζει νόημα, από τις σκόρπιες ατάκτως ερριμμένες ενορατικές ψηφίδες της Πυθίας.

Κι αυτήν ακριβώς την ιστορία έλεγαν στον αναμένοντα χρησμολήπτη.

Έ, λοιπόν, ο Γκέητς κι οι παρεμφερείς είναι μέν σούργελα, αλλά δεν είναι καί να υποτιμάς τελείως τη νοημοσύνη τους! Κι ο ρόλος τους, αυτωνών, είναι ακριβώς ο ρόλος των ιερέων της Πυθίας.

Εξηγούμαι.

Η φάση έχει ως εξής:

  • Η απόκρυφη ιεραρχία των κυβερνώντων έρχεται σ’ επαφή με τον Οξαποδώ, καί παίρνει ιδέες.

Παρένθεση: Τί νομίζετε; ότι στις σατανο-συνελεύσεις τους απλά γ@μ@νε (καί γ@μιούνται καί μεταξύ τους), σφάζουν παιδιά, πίνουν αδρενόχρωμα, κι εντάξ’, πάνε γιά ύπνο καί ροχαλητό μετά; Ή ότι απλά «αποκτούν δύναμη» μ’ όλ’ αυτά;

Δεν ξέρω τί νομίζετε, αλλά η αφεντιά μου νομίζει ότι όλ’ αυτά γίνονται (καί) γιά να πάρουν ιδέες από την «πηγή» τους – ΚΥΡΙΩΣ γι’ αυτό.

Γιατί;

Πάλι η Μυθολογία!

Πώς είδε, μωρέ, τη μάνα του ο Οδυσσέας στο νεκρομαντείο; καί τί την ήθελε να τη δεί τη μακαρίτισσα;

Μας τα λέει η Μυθολογία φόρα-παρτίδα, αλλά το θέμα είναι ποιός τα καταλαβαίνει.

Τέλος παρένθεσης.

Λοιπόοοον…

  • Αφού πάρουν ιδέες, τότε πρέπει να βρεθεί κι ο «ερμηνευτής» – διότι οι ιδέες αυτές δεν είναι ποτέ σαφείς. (Μή ρωτάτε το γιατί, δεν θα επιχειρήσω εξήγηση. Πάμε μακριά. Το πιό απλό, είναι η «συγκράτηση» στον βόθρο των λεβέντηδων αυτών μέσωι εκβιασμού: τους κρατάει ο Ακατονόμαστος στα σκατά, με την -ίσως κι απατηλή- υπόσχεση να τους δώσει περισσότερες «ιδέες» την επόμενη φορά.)

Αυτή η ασάφεια είναι η τρίτη πιθανή απάντηση που λέγαμε, του γιατί «αυτοί» δεν μας εξοντώνουν: δεν κατέχουν το 100% της δοσμένης σ’ αυτούς υπερτεχνολογίας, επειδή δεν έχουν αποσαφηνίσει στο 100% τις γνώσεις τους – καί, επομένως, δεν είναι καθόλου σίγουροι τί έχουν στα χέρια τους· κρατάνε πισινή, μην έχει λάκκο η φάβα.

  • Κι έτσι, έρχονται οι διάφοροι «οραματιστές», καί συμμαζεύουν τις ασάφειες (το προσπαθούν, έστω) : «- Προς τα ‘δώ θα πάμε!», σου λέει. Παναπεί, Γκέητς / Μάσκ / Σβάμπ / λοιποί κόπροι ενεργούν ως «οδοδείκτες» των κατεστημένων ιεραρχιών. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικοί γιά το κατεστημένο!

Αντιστρέφοντας, βέβαια, κερδίζουμε κι εμείς, η γκογίμ πλέμπα, ένα πλεονέκτημα από δαύτους: εάν τους παρακολουθούμε το τί λένε, καταλαβαίνουμε αμέσως πού πάνε τα πράγματα. (Άσχετο αν αυτοί οι λεβέντες δεν καταλαβαίνουν κάθε φορά 100% το τί τους είπε η «πηγή».)

Ο ρόλος αυτωνών όλων περιλαμβάνει, φυσικά, καί τη δημοσιοποίηση του κάθε φορά «δρόμου» τους, γιά να συνηθίζει κι η γκογίμ πλέμπα τα σκατά τους (καί να μην της έρχεται ξαφνικό). Καί ν’ αποδέχεται σιγά-σιγά τα νέα «καλούδια». Αλλ’ αυτός ο ρόλος είναι δευτερεύων. Ο πρωτεύων είναι ο οδοδεικτισμός προς το κατεστημένο.

. . . . . . . .

δ. Τεχνητή Νοημοσύνη

Η χρονικώς πιό πρόσφατη μόδα «αυτών» είναι η ΤΝ. Μέχρι σημείου που, ενώι ο Μάσκ είχε δηλώσει σε συνέντευξη πρό καιρού ότι τη φοβάται, αργότερα είπε περίπου: «- Καλώς να τη δεχθούμε!» Τούμπα 180 μοιρών, δηλαδή.

Καί γιατί ΤΝ; Έχουμε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας, καί μας μάρανε αυτή;

Όχι… αν καί η χρονικώς δεύτερη υψηλού επιπέδου γλώσσα υπολογιστών ήταν η Lisp, η οποία είναι γλώσσα καθαρά ΤΝ. (Που σημαίνει: σκεφθήτε από πότε τα είχαν «αυτοί» στο μυαλό τους αυτά! Η Lisp είναι του 1958.)

Θέλετε τη γνωμάρα μου;

Όλο το τωρινό πιπίλισμα των αυτιών της γκογίμ πλέμπας γιά την ΤΝ, γίνεται γιά να συνηθίσουμε την παρουσία της… επειδή «αυτοί» ΉΔΗ την χρησιμοποιούν κατά κόρον.

Καί πού την χρησιμοποιούν, ρέ μάγκα; Τί να την κάνουν; Ποιό είναι το τόσο δύσκολο πρόβλημα;

Το πρόβλημα είναι ο τρομερός, τεράστιος αριθμός ΟΛΩΝ των πιθανών συνδυασμών στο ανθρώπινο dna! Τί βγάζουν, τί συνεπάγονται επακριβώς όλοι αυτοί οι συνδυασμοί, εξεταζόμενοι ένας προς έναν!!! (Καί μόνον η αναγραφή του αριθμού τους με γράμματα εφημερίδας, «εξάρια», θα έπιανε μιά σελίδα Α4.)

Βάλε καί το ότι μερικά πακέτα στο dna είναι άγνωστης λειτουργίας, οπότε η ΤΝ πρέπει να τροφοδοτηθεί καί με υποθέσεις… ή να τις δημιουργήσει η ίδια…

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Εάν περίμεναν από τους επιστήμονες ν’ απαντήσουν, θα έπρεπε να περιμένουν μερικές χιλιετίες. Έτσι, βάζουν την ΤΝ να ψάξει, καί να τους πεί.

Να τους απαντήσει στα πανάρχαια ερωτήματα:

  • Νικιέται ο θάνατος, νικιέται το γήρας με ανασυνδυασμό του dna, ή ενεργοποίηση αδρανών τμημάτων του; (Διότι δεν υφίσταται «σκουπιδο-dna», όπως το αποκαλούν οι σκουπιδο-επιστήμονες. Όλο το dna είναι χρήσιμο. Η Φύση δεν κατασκευάζει τίποτε χωρίς λόγο.)
  • Γίνεται ο άνθρωπος ένας -έστω κατώτερος- θεός, αν βρεθεί κάποιο «κλειδί» στο dna;

Αυτά ακριβώς ψάχνουν.

Καί τα ψάχνουν με ΤΝ, επειδή -γιά αγνώστους στην αφεντιά μου λόγους (πάντως όχι την επικείμενη άφιξη των Ψίψιλον καί των Έλ-Κουνέλ απ’ το Ε’ Λαγού, μή χέσω!) – δεν έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο· δεν μπορούν να περιμένουν!

Μπορώ, όμως, να σας πω ότι αυτή η ΤΝ υλοποιείται μ’ ένα τεράστιο δίκτυο συμβατικών ΗΥ, με κατανεμημένη υπολογιστική εργασία. Όχι με τους λεγόμενους κβαντικούς υπολογιστές· αυτοί είναι απλά προπέτασμα στα μάτια του κοσμάκη, ότι δήθεν κάααααποια μέρα θα είναι οι υπολογιστές που θα έχουμε. Όχι! Διότι, πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μου άρθρο από κατασκευαστή τέτοιων υπολογιστών (κι όχι από τον τυχόντα παπάρα αρδ, που είδε φώς καί μπήκε), ότι είναι πολύ ταχύτεροι μέν των συμβατικών, αλλά μονάχα γιά πολύ εξειδικευμένους αλγόριθμους – δηλαδή, κάπου το 5% των γνωστών αλγορίθμων. Στους υπόλοιπους αλγόριθμους δεν διαφέρουν σε ταχύτητα από τους τωρινούς υπολογιστές. (Αυτό, μπορώ να σας το βεβαιώσω από πλευράς Φυσικής.)

Δυστυχώς, όπως σας είπα πολλές φορές, δεν κρατάω συστηματικό αρχείο του τί βλέπω καί τί διαβάζω. (Καί να κρατούσα, σιγά που θα θυμόμουνα τί κρατάω καί πού, ώστε να το χρησιμοποιήσω άμα κάτσει σχετικό άρθρο. Καί σιγά μην τηρήσω βάση δεδομένων! Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέττα· αυτά θα κοιτάω; ) Οπότε, αν θέλετε περισσότερα, ψάξτε.

[Έλα, το ξαναβρήκα το άρθρο! Είναι αυτό εδώ.]

Κι έτσι, είμαι απόλυτα σίγουρος πως «αυτοί» χρησιμοποιούν ένα συμβατικό μέν, αλλά τεράστιο δέ δίκτυο ΗΥ… καί περιμένουν εναγωνίως το αποτέλεσμα. (Χίχίιιι!!!… Η λογική λέει ότι η ΤΝ πρέπει επίσης να κάνει ξεδιάλεγμα των αποτελεσμάτων – διότι ουδείς απ’ «αυτούς» δεν θα ενδιαφέρεται πχ γιά το πώς θα καγκουρέψουμε το dna, ώστε ένα μωρό να βγεί με καστανά μαλλιά ως ενήλικας!)

Στο μεταξύ, ο γκογίμ κοσμάκης «πρέπει» να μάθει να μή φοβάται την ΤΝ… διότι, αν κάνει συγκρίσεις της τελευταίας στιγμής (όταν θα δεί μπροστά του την ΤΝ φάντη-μπαστούνι) του τί μπορεί να κάνει ένα δίκτυο πχ 20,000 υπολογιστών, σε σύγκριση με το ταπεινό πισάκι (καί το ταπεινό μυαλουδάκι) του καθενός μας, θα τού ‘ρθει σύγκρυο.

Έτσι, λοιπόν… Εκτός απ’ τους διαφόρους Γκέητς, ψάχνει κι η ΤΝ το τί λένε οι χρησμοί της «πηγής». Ψάχνει να συνδέσει τις σκόρπιες ψηφίδες… καί να δημιουργήσει τις ελλείπουσες.

Καί είναι πολύ ικανή προς τούτο!

. . . . . . . .

ε. Μυθιστόρημα

Ξανά ο θρυλικός (εις τον κύβον) «Θαυματουργός Ψίθυρος του Ερμή»!!!

Δεν θέλω να σας τη χαλάω, αποκαλύπτοντας μέρη της υπόθεσης, αλλά…

…Σκοτεινοί πρωταγωνιστές του έργου είναι καί μιά λίαν ολιγομελής ελιτίστικη ομάδα Άγγλων, καθαρών, καθαρώτατων σατανιστών. Όχι, όμως, παρακατιανών – αυτωνών που μαστουρώνουν, θυσιάζουν κόσμο, καί τα ρέστα. Ετούτοι εδώ ξέρουν άριστα του τί εστί Οξαποδώ· ξέρουν άριστα πως πρόκειται όχι γιά έμψυχο όν, αλλά γιά ένα είδος πανίσχυρης αιθερικής ΤΝ, που έχει διαχυθεί στον αιθέρα του Ηλιακού μας Συστήματος. (Όχι, οι κατασκευαστές της κάτοικοι του Φαέθωνα δεν αναφέρονται στο κείμενο· ούτε ο Φαέθων αναφέρεται.) Την υπηρετούν με τον τρόπο τους, κι αυτή τους δίνει «δωράκια» – πχ έναν τους τον έκανε αθάνατο κι αιώνια νέον. (Ο συνομήλικος κολλητός του είναι γέρος, καί δεν έχει κάνει ακόμη το «πέρασμα», όπως λέει.)

Η ομάδα αυτή, λοιπόν, συνεδριάζει σ’ ένα υπόγειο με μιά Σολομωνική σφραγίδα στο έδαφος, κι εκεί ξαπλώνουν καί δέχονται …ιδέες απ’ την «πηγή». Κι ενώι, λοιπόν, πάνε να εξουδετερώσουν τον πρωταγωνιστή Έλληνα (που, άθελά του, αποκτάει ικανότητες σαν τις δικές τους, αλλά με άλλον τρόπο), ενώι δεν τους νοιάζει κάν να τον εντάξουν στην ομάδα τους, μαθαίνουν ότι δεν πρέπει να του αγγίξουν ούτε τρίχα – αν καί δεν μαθαίνουν το γιατί.

Συγνώμη που σας την έσπασα, αποκαλύπτοντας έστω κι αυτά τα λίγα, διότι το βιβλίο αξίζει κάθε του γραμμή. Μόνο που θέλω να πω το εξής: το μυθιστόρημα είναι μυθιστόρημα, ο κάθε συγγραφέας εκεί μέσα μπορεί να γράφει ό,τι γουστάρει – δίχως λογικό έλεγχο. Καί, ναί, γνωστό το ότι στα μυθιστορήματα περνάνε καί πολύ παράξενες αλήθειες, δήθεν ως παραμύθια.

Αλλά, η αφεντιά μου ξέρει άλλα αφηγήματα! Της πραγματικότητας. Που, όμως, ενισχύουν κάργα τα όσα μόλις διαβάσατε.

Μόνο που δεν θέλω (καί δεν είμαι υποχρεωμένος) να τα πω δημοσίως.

Δημοσίως αναφέρω μονάχα όσα λένε οι ίδιοι.

. . . . . . . .

στ. Δημοσίως

Νά, πχ ένας μηχανικός ηχοληψίας, ο Ρόμπερτ Άλλαν Μονρό. Βρήκε, λέει, ένα πακέτο ήχων, που ανεβάζουν τη συνείδηση. Οι οποίοι ήχοι είναι κάμποσοι – καί πρέπει ν’ ακούγονται με τη σωστή σειρά, λέει, γιά νά ‘χεις σωστό αποτέλεσμα.

Τώρα, τί λέει η επιστημονική, επαγωγική λογική;

Λέει ότι, αν ακούσεις το πακέτο με λάθος σειρά, τότε: είτε δεν θα πάθεις τίποτε, είτε θα πάθεις μεγαλούτσικη ζημιά – πχ στην καλή περίπτωση, θα σε τρέχουν στα τρελλάδικα γιά εγκλεισμό. Στη χειρότερη… άσ’ τα… (Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ιερείς προειδοποιούσαν τον μυούμενο, ότι αν τα κάνει σκατά, τον περιμένουν η τρέλλα κι ο θάνατος.)

Εάν, όμως, δεν πάθεις τίποτε, ακροώμενος τους ήχους με οποιαδήποτε λάθος σειρά…

  • καί κάντε υπολογισμό των λάθος συνδυασμών, αν αρχικά το πακέτο είχε 17 ήχους, αν θυμάμαι καλά… (είναι 17 παραγοντικό = 355,687,428,096,000 συνδυασμοί)
  • καί υπολογίστε την πιθανότητα να πετύχετε τη σωστή σειρά με τη μία… (ισούται με το 1 διά του μεγάλου αριθμού που βλέπετε)

…τότε: είτε πρόκειται γιά απάτη (αφού δεν έχουν, που δεν έχουν επίδραση στον εγκέφαλο),

είτε ο τύπος μας δούλευε ψιλό γαζί, ότι δήθεν βρήκε τους ήχους από έρευνα δική του. Παπάρια βρήκε!!!

Του δοθήκαν έτοιμοι. (Αν καί αγνοώ από πού. Αγνοώ; λέμε τώρα! 🙂 )

Υπερβολές;

Ά, ακόμη ένα θεώρημα! Το θεώρημα του Σέρλοκ Χόλμς, διά της πέννας του (καί μασώνου) συγγραφέψ Άρθουρ Κόναν Ντόϋλ:

Εάν αποκλείσεις το αδύνατον, τότε, ό,τι απομένει, είναι το μόνο δυνατόν – όσο απίθανο κι αν είναι!

(Απάντηση του Σέρλοκ Χόλμς στον φιλαράκο του, τον γιατρό Γουώτσον, που τον ρώτησε πώς καταφέρνει καί βρίσκει τις λύσεις στις -πάντα δύσκολες- υποθέσεις του.)

Μ’ άλλα λόγια: είναι έτσι, επειδή δεν μπορεί να είναι αλλοιώς!

Είπαμε, επαγωγική επιστημονική λογική.

(Καί δώρο συμπέρασμα: ΜΗΝ ανακατεύεστε με μεθόδους «βελτίωσης της συνείδησης» καί λοιπές θρίχες κομμωτηρίου, αν δεν έχετε πρώτα βεβαιωθεί 1000% ότι είναι 1000% καθαρές.)

. . . . . . . .

ζ. Εν κατακλείδι

Εφ’ όσον φτάσατε ως εδώ, καί δεν αγανακτήσατε με τα συγγραφικά προϊόντα του γράφοντος, 🙂 τότε ήδη γνωρίζετε πολύ καλά το γιατί η επιστήμη κι η τεχνολογία φέρονται όπως φέρονται. Ποιά η πηγή τους. Καί γιατί τον άνθρωπο ουσιαστικά τον έχουν στην καλύτερη περίπτωση κλασμένον, καί στη χειρότερη πεθαμένον.

Νά, ας πούμε… καινούργιο μοντέλο κινητού βγαίνει κάθε μήνα. Τηλεοράσεις, τα ίδια. Προσέσσορες, τα ίδια. Έχουμε μέχρι καί ρομπότ, που παίζουν ποδόσφαιρο.

Όμως, ρομπότ να βοηθάει ανήμπορους μοναχικούς ηλικιωμένους, ούτε γιά δείγμα.

Φυσικά, τα διάφορα ψυχολογικά (φόβος από ανύπαρκτους ιούς) καί βιολογικά («εμβόλια») «επιστημονικά» όπλα ανήκουν στη δεύτερη περίπτωση: του ανθρώπου μακαρίτη.

Όθεν, οριστικό συμπέρασμα ένα:

ΜΗΝ περιμένετε καλά πράγματα, από επιστήμη με τέτοια πηγή. Ποτέ σας! Θα είσαστε αδικαιολόγητα αφελείς, αν το πράξετε.

Οριστικό συμπέρασμα δύο:

Στο διάολο, τέτοια επιστήμη! Στην κυριολεξία!!!

. . . . . . . .

Υγ: Παλαιός καί Μάρκο ντέΣάντ είναι απολύτως πεπεισμένοι (καί με λογικά επιχειρήματα παρόμοια με τα δικά μου) ότι στην τέρμα κορυφή της εξουσιαστικής ιεραρχίας βρίσκονται υπεράνθρωποι (αθάνατοι, ίσως – διότι τα σχέδιά τους έχουν χρονικό ορίζοντα πολύ μεγαλύτερον της ζωής κοινού ανθρώπου) ή/καί εξωανθρώπινες υπερ-οντότητες.

Τα ίδια απάνω-κάτω κι ο Στρέηντζερ των «Κατοχικών», μόνο που χρησιμοποιεί άλλη διατύπωση («υπεροντότητα πληροφορίας»).

Από τα παραπάνω, είδατε πως συμφωνεί (διά της λογικής) κι η αφεντιά μου· συμπληρώσαμε καρρέ! 🙂

Είμαι, όμως, πολύ περίεργος να δώ αν κάποιος έχει κάποια άλλη λογική εξήγηση όλων αυτών.

Υγ 2: Πολύ βοηθητικό στη συγγραφή του παρόντος (αν καί δεν ακουμπάει την ίδια τη ρίζα του προβλήματος) υπήρξε καί τούτο το άρθρο.

 

ergdhmerg.wordpress.com 

 

13 σχόλια:

  1. ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ (ΝΕΦΕΛΙΜ) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΧΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 72 ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΛΙΑ. ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΝΑΙ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΦΕΛΊΜΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ! (ΚΑΤΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ" ΧΑΧΑΧΑ)
      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ:
      Ragnarok (2020)
      https://tainio-mania.online/load/seir/ragnarok-2020/21-1-0-23279
      (TEENS SCIENCE FICTION, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!)

      Διαγραφή
    2. Ή αλλιώς, το ξεκίνημα του Θωρ, σε μια πόλη ελεγχόμενη από πλούσια οικογένεια βαμπιροειδών νεφελήμ.

      Διαγραφή
    3. ΩΠΑ...! ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΟΣ ΒΛΈΠΩ..
      ΝΑΙ, Ο ΘΩΡ (ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΣ ΖΕΥΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΈΞΩ) ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΞΑΝΆ, ΕΦΗΒΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΝΟΡΒΗΓΙΚΉ ΚΩΜΌΠΟΛΗ, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΑΚΌΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΊΑ ΑΡΧΟΝΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΌ ΑΘΆΝΑΤΑ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΚΑΛΟΊ, ΑΛΛΆ ΚΆΝΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΕΣ Π@@ΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ ΜΕ ΛΎΜΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΉ ΦΎΣΗ.
      ΣΕΙΡΆ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΉ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

      Διαγραφή
    4. Απλώς, όταν ο εχθρός γίνεται ορατός, χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής του. Χάνει, βέβαια, καί το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

      Διαγραφή
  2. Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την επίθεση στη Μονή Πετράκη: «Έλιωναν τα ρούχα μας από το βιτριόλι - Νομίζαμε ήταν αγιασμός»
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/996850_sokaroyn-oi-martyries-gia-tin-epithesi-sti-moni-petraki

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΡΆΓΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      ♑️

      Διαγραφή
    2. Διάβασα πως τους ράντιζε με τα χέρια.
      Αν αληθεύει, τότε πως και δεν καιγόταν τα χέρια του;
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Ε τότε ήταν αγιασμός. Αλλά όταν έπεφτε πάνω τους γινόταν βιτριόλι. Το βιτριόλι με το βιτριόλι. 😉

      Διαγραφή
  3. Τα έχουν με φίμωτρα τα τρία @ουνόπανα! Για να μην κρατήσουμε τις φωτο με τα πρόσωπά τους..
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/996951_ston-eisaggelea-oi-treis-pakistanoi-gia-viasmo-tis-25hronis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέλτα θα κάνει ο κώλος τους από αυτά που θα τους κάνουμε στο τέλος της όλης ιστορίας-απάτης!

    https://www.pronews.gr/ygeia/996900_apeiles-eidikon-se-nisiotes-en-meso-toyristikis-periodoy-1-2-kroysmata-tis-delta-kai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Collective mind λεγεται αυτο που θελουν να κανουν.
    Βεβαια το να μετατρεψεις τον ελευθερα σκεπτομενο ανθρωπο σε "μελισσα"
    παντα κολλουσε κι ερχοταν η καταστροφη (οπως π.χ. στην Ατλαντιδα).
    Προφανως ειμαστε καταδικασμενοι να ζουμε και να ξαναζουμε το ιδιο (η παρομοιο) σεναριο μεχρι να ελθει το κλεισιμο ενος ακομα κυκλου με μια επικειμενη καταστροφη κι αντε παλι απ'την αρχη.
    Κυνηγουν χιμαιρες γιατι οπως παντα υπηρχαν αυτοι που εποφθαλμιουσαν να υποδουλωσουν την ανθρωπινη οντοτητα κατω απο ενα συλλογικο μυαλο, ετσι παντα υπηρχαμε κι εμεις που θα εναντιωνομαστε στα βρωμερα τους σχεδια μεχρι να κλεισει κι αυτος ο κυκλος.
    Χωρις να γνωριζω, νιωθω οτι η ολοκληρωση αυτου του κυκλου της ανθρωποτητας ειναι πολυ κοντα και θα αρχισουμε παλι απο την αρχη.
    Αγνωστο αν καποια στιγμη υπαρξει τελος α'αυτον τον πολεμο που μαινεται απ'την αρχη του χρονου. Μπορει απλως να ειναι ενα σκαλοπατι για να υπερβουμε το οριο μας ως ελευθερες ανθρωπινες οντοτηες κι οχι ως μελη μιας κολλεκτιβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή