«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Βαλόντια : Οι συνομιλίες με τον Μπιντέ ήταν εποικοδομητικές...

 Σχόλιο Διόδοτου: Τόσο χesμένος από το φόβο του ο κλώνος Τζο, που βλέπει στους εφιάλτες του τον Τραμπ, αλλά και στο ξύπνιο του, σε σημείο να μπερδευτεί και να αποκαλέσει τον Πούτιν "Τραμπ" χαχαχα


 

 

Βαλόντια : Οι συνομιλίες με τον Μπιντέ ήταν εποικοδομητικές και ανοικτές

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν περιέγραψε με μια λέξη την έκβαση των συνομιλιών στη Γενεύη με τον Τζο Μπιντέ. 

 Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, οι συνομιλίες ήταν «καλές». 

 Ο Πούτιν είπε επίσης ότι δεν υπήρχε προφανής εχθρότητα στη συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών και ότι υπήρχε διάθεση να συμφωνήσουν. 

 Οι συνομιλίες του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τζο Μπιντέ ξεκίνησαν στις 13:35 ώρα Γενεύης, αλλά διήρκεσαν λιγότερο από τις προγραμματισμένες πέντε ώρες. Οι  δυο ηγέτες συζήτησαν για τρεισήμισι ώρες. 

‎Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επιστρέψουν διπλωμάτες που εκδιώχθηκαν από τη Μόσχα και την Ουάσινγκτον αντίστοιχα.‎ 

Είπε επίσης ότι αναφέρθηκε το θέμα της Ουκρανίας και η ενδεχόμενη ένταξή της στο ΝΑΤΟ και κατηγόρησε την Ουκρανία για παραβίαση των συμφωνιών του Μινσκ.‎ ‎ 

Συμφώνησε επίσης με τον Μπιντέ, , ότι οι δυο πλευρές θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την κυβερνοασφάλεια. 

‎Ο Πούτιν δήλωσε επίσης ότι οι δύο χώρες θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για πιθανή επέκταση νέας σύμβασης όπλων, και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα εργαστεί για την οικοδόμηση υποδομών στον Άρκτικό, κύκλο που ξεκίνησαν την εποχή της ΕΣΣΔ. ‎

 

deltio11 

 

5 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    https://nikolaosanaximandros.gr/ena-kayto-kalokairi-mas-perimenei/

    TO ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.
    ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ; ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:” Η.Π.Α. Όλα είναι κλειστά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω δει το βίντεο Φλυνν Ηλία μου, μάλιστα έχω προγραμματίσει κι ένα αρθράκι στο διήμερο που ακολουθεί, γιατί θα χορέψουν στο ταψί πολλοί στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα από αυτό τον Ιούλιο.

      Πολλή Καλημέρα boy!!!

      Διαγραφή
  2. Λογικό ήταν να σταματήσουν στις τρισήμισυ ώρες. Λωζάνη θα έλεγε ο ένας, Λουιζιάννα θα καταλάβαινε ο άλλος. Αδιέξοδη η συζήτηση για τεχνικούς λόγους και πολύ κράτησε.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. .. 17 ημερεs Aπομένουν , μέχρι 4 Ιουλίου 2021 ( 1776 )// ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Ιουνίου, 2021 21:55

    ΑΥΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ;;;;;;;;;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ.
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΛΙΜΝΗ ;;
    ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ! .ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΟΧΙ ΡΕ .ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ .
    ΔΙΟΔΟΤΟΣ ! ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΛΙΜΝΗ ;
    ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΤΟ .
    ΗΛΙΑ ! ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΛΙΜΝΗ ;
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ !
    ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΑΒΔΙ ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ .
    ΔΙΟΔΟΤΟΣ !
    ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ;
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .



    ΑπάντησηΔιαγραφή