«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΆΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ! ΔΩΡΆΡΕΣ..! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!


 

 


 






40 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.... ΜΩΡΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ;
    ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kωνσταντινε , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου , έντιμο θα ήταν εκ μέρους τους αν προπληρωναν τα γραφεία τελετών ως αντάλλαγμα για την προσέλευση των παιδιών στα κέντρα των "εμβολιασμων" για τον coronovirus .

      Διαγραφή
  2. Φανταστειτε ποσο απελπισμενοι ειναι.
    Οι ρουφιανοι τους μεσα απ' τα βρωμοΜΜΕ, δεν τα καταφεραν με τον φοβο και τωρα πανε να εξαγορασουν τους εναπομειναντες ηλιθιους με 150 εβραια.
    Να τα βαλουν στο κωλο τους.

    Μου θυμιζει την μεθοδο των κομμουνιων που για να αρπαξουν τα πεινασμενα παιδακια απ τις μαναδες τους στον συμμοριτοπολεμο, τα μαζευαν στην πλατεια του χωριου και τους εβαζαν στα μουτρα φρεσκο ψωμι και μαρμελαδα, για να ενδωσουν και να τα στειλουν στο παραπετασμα. (απ' το βιβλιο "Ελενη"-Νικος Γκαζογιαννης)
    Θα μου πεις κουμμουνια δεν ειναι κι αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Freedom pass στον αγυριστο" - Α. Λινου!!!

    https://www.pronews.gr/ygeia/997957_i-alinoy-ypainissetai-oti-bonus-ton-150eu-gia-diakopes-mporei-na-einai-eisitirio-gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο 10% το παγκοσμιο ποσοστο του εμβολιασμου!!!

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/sto-10-to-pagkosmio-pososto-emvoliasmoy-eno-salo-prokalei-i-dilosi-toy-repoymplikanoy-mike-gallagher-oti-oi-athlites-stratiotikoi-poy-symmeteichan-stoys-mini-olympiakoys-agones-tis-wuhan-oti-mporei-na/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμβολιασθηκατεεε;;; Οι εμβολιασμενοι δεν γλυτωνουν απο την μεταλλαξη Δ!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=c3CaBg-zJrY&feature=youtu.be&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει μετάλλαξη Δ. Θα αυτοκαταστρέφεται ο οργανισμός του κάθε εμβολιασμένου από τον ίδιο τον εαυτό του. Τις μεταλλάξεις θα τις δημιουργούν οι ίδιοι που εμβολιάστηκαν.

      Διαγραφή
    2. Εχεις απολυτο δικιο!!! Σημερα βρεθηκα σ' ενα μαγαζι για μια επισκευη, εκει αρχισε μια συζητηση για το εμβολιο με τον ιδιοκτητη, ο οποιος με ρωτησε αν το εχω κανει και εγω του ειπα πως οχι, εν τω μεταξυ μπηκαν και δυο φιλοι του και ενεπλακησαν στην συζητηση χωρις να τους ξερω και μαλιστα ο ενας επιθετικα στην αρχη με ρωτησε γιατι οχι και φυσικα επιθετικα κι εγω του ειπα οτι δεν ειμαι πειραματοζωο ουτε κοροιδο. Στην συζητηση επανω, ο "επιθετικος" ανεφερε κατι για μια ασθενεια που συζητουσαμε που μου εκανε εντυπωση, Ηταν κατι πολυ εξειδικευμενο και τοτε τον ρωτησα πως το ξερει αυτο και μου απαντησε οτι και οι δυο ηταν πληρωμα ασθενοφορου του ΕΚΑΒ και για πολλα χρονια. Καθε φορα, που εμπαινε πελατης στο μαγαζι, φορουσαν τις μασκες και εκοβαν την συζητηση και αμεσως μολις εφευγε, συνεχιζαν. Το τι ακουσαν τ' αυτια μου, δεν λεγεται. Μου επιβεβαιωσαν ολα αυτα που γνωριζουμε για "μαιμου" ασθενεις κοροιδοιου, για αχρειαστες διασωληνωσεις, για τους χρηματισμους στα νοσοκομεια και για ολα αυτα που ακουγαμε κατα καιρους και μου ειπαν οτι δεχονται απιστευτες πιεσεις για να εμβολιασθουν και δεν ξερουν τι να κανουν, γιατι δεν μπορουν να φυγουν λογω ηλικιας (50-55 χρονων). Επισης μου ειπαν οτι τον τελευταιο καιρο κουβαλανε συνεχεια εμβολιασμενους με θρομβωσεις, αιματολογικα προβληματα και απιστευτες αλεργιες, οι οποιοι δεν καταγραφονται πουθενα και τους παραμυθιαζουν οι γιατροι οτι δεν οφειλονται στα εμβολια!!! Αναρωτιοντουσαν πως ειναι δυνατον ο κοσμος να ειναι τοσο ηλιθιος και να μην καταλαβαινει τα αυτονοητα!!! Επισης ο ενας μου ειπε απο τον Σεπτεμβριο, περιμενουν οτι θα γινει της "κακομοιρας" στα νοσοκομεια με τις νεες ιωσεις και οι εμβολιαςμενοι θα πεφτουν σαν τις μυγες κατω!!! Οπως και οτι τωρα εμβολιασμενοι ειναι οι πιο πολλοι στα νοσοκομεια!!! Απο την μια μερια επιβεβαιωθηκαν πληρως, οσα ηξερα και απο τη αλλη προβληματιστηκα γιατι επεσημαναν οτι εμεις οι ανεμβολιαστοι θα πληρωσουμε την νυφη!!!

      Διαγραφή
    3. ΝΕΑ “ΒΟΜΒΑ”: “οι μισοί που πέθαναν στην Κύπρο ήταν…” – Ιατροδικαστής Ματσάκης |14.6.2021| HD
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=pG_AVbORUgo

      ΒΟΥΛΑ
      ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ....
      Ο Κ.ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ) ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.....
      ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΥΣΟΥΛΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ.
      ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ??????
      ΕΙΔΩΜΕΝ


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. VOULA SKETO !.
      Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
      ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΓΝΨΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
      ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.
      ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.
      ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ,ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ,ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ,ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΧΙ.
      ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ,ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ !.
      ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ
      ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΜΑΙ
      ΣΚΕΦΘΟΜΑΙ
      ΕΧΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΗ
      ΑΝΤΙΔΡΩ
      ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ
      Ο ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ;
      ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΧΟΜΑΙ.
      ΟΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ;
      ΜΕ ΟΠΛΑ ΜΑΧΟΜΑΙ.
      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ,ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
      Η ΠΑΤΡΙΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
      Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
      ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ,ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΞΕΦΤΙΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Αγγελικη και Αριστομαχε,
      Μεχρι χτες πιστευα οτι ολα οσα γραφονται, ακουγονται και αναμεταδιδονται, ακομα κι απο μας τους ιδιους, εχουν μια μικρη δοση υπερβολης στην προσπαθεια μας να προκαλεσουμε το ενδιαφερον των συνανθρωπων μας ωστε ν' αφυπνισθουν. Χτες καταλαβα οτι τελικα τα πραγματα ειναι ισως χειροτερα απ' οσο νομιζουμε και απογοητευτηκα γιατι καταλαβα, οτι πολλοι συνανθρωποι μας θα χαθουν και δεν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε γι' αυτους. Οσο και να το ζοριζουμε το πραγμα ο καθενας μας εχει διαλεξει τον δρομο του πια και δεν εχει επιστροφη. Στενοχωρηθηκα επισης γιατι καταλαβα με ποσο δολιους τροπους πιεζουν τους ανθρωπους και τους εχουν φθασει στα ορια τους. Θελω να ελπιζω οτι στο τελος, θα υπαρξει θεια δικη και καθενας θα παρει αυτο που πραγματικα του αξιζει και του αναλογει!!!

      Διαγραφή
  6. ο καριολης μας θεωρει γιδια;;; και εχει βαλει στοιχημα ποσο πιο γιδια μπορουμε να γινουμε;;;..δεν εξηγειται αλλιως...ο μαλακας νομιζει οτι παιζει;;;γιατι οτι κυβερναει μια χωρα αποκλειεται να τουχει περασει απ το ''''μυαλο''''[το τσιμεντο που εχει στο τσερβελο του]..παει στην αιγυπτο και τον συνοδευει η πεθερα του κρατωντας του το χερακι να μη χαθει...αν τον ξαναψηφισουν τα λαθρογιββωνια η οι μαλακες που τρωνε με δεκα μασελες,θα βγει να πει οτι παρελαβε χαος [απ τον εαυτο του],μιλαμε ΤΕΡΑΣΤΙΟς ΜΑΛΑΚΑΣ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Μόνο μαλάκας δεν είναι αυτό λέγανε και για τον ΓΑΠ εκπαιδευμένοι ελληνόφωνοι προδότες και ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ είναι το να χαρακτηρίζεις κάποιον μαλάκα τον απαλλάσσεις από τα χείριστα που διαπράττει είτε κατόπιν εντολών είτε όχι.
      Όχι ωρέ Έλληνες δεν θα τους απαλλάξουμε τους φονιάδες ενός λαού ως ηλίθιους. Μαλάκας ο παραπάνω;;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  7. Φιλαράκι, αλλά βιβλία διαβάζεις μου φαίνεται... Μάθε ποιοι έκαναν την αντίσταση στον γερμανικό ζυγό, και μετά να μιλάς, όσο για τα πιθηκια, που μας κυβερνανε, θέλουν εκτελεστικό, απόσπασμα... Τι δουλειά έχουν οι πραγματικοί, κομουνιστές, με αυτά τα αρχιδια, που μας κυβερνανε?? Θα σε συμβούλευα, να διάβαζες ιστορία, και μετά να απαντάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πολέμησαν και οι κομμουνιστές του Γερμανούς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
      Ο 28 Ιουνίου, 2021 20:46 μίλησε για τον συμμοριτοπόλεμο. και τα είπε πολύ σωστά. Και ναι, τέτοιοι είναι και οι νεοταξίτες που κάνουν αυτά σήμερα. Τέτοιοι ήταν πάντα. Κομμούνια. Αυτή είναι η βάση της Λευκής Αδελφότητας που θέλει να θανατώσει 2μισι δισεκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το 2025. Κομμουνιστική.
      Άνθρωποι σαν εσένα είστε που δεν έχετε καταλάβει καλά (κι αυτό ήταν κομπλιμέντο, θα καταλάβεις στη συνέχεια τί εννοώ). Δεν έχετε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν είσασταν πραγματικοί κομμουνιστές, αλλά απλά αγωνιστές του δικαίου. Γι αυτό και σάς υποδέχεται και το παρόν ιστολόγιο.
      Οι πραγματικοί κομμουνιστές ήταν καθαροί εγκληματίες σαν τους σημερινούς παγκόσμιους εξουσιαστές.
      Το θέμα είναι τεράστιο και ο χρόνος μου περιορισμένος. Ίσως βρεθεί κάποιος άλλος σχολιαστής να επεκταθεί, κι έχουμε πολλούς πολύ ικανούς -και με χρόνο- που έχουν εντρυφήσει του θέματος πέραν του δέοντος.

      Διαγραφή
    2. Κ.ΛΕΚΚΑ
      ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ.....
      ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ....
      ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
      ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ
      ΚΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ......
      ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ Μ.ΑΣΙΑ ,ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ......
      .
      https://knossopolis.com/21%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-1967


      ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
      ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
      (ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΚΕ)ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
      ΓΥΡΙΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΥΟΠΑΓΗΜΑΤΑ
      ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙ........
      ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1914.
      ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,
      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ.......

      ΚΩΣΤΑ, ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..........

      Υ.Γ

      Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ........



      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ.
      ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ,ΑΛΛΑ ΗΘΗ.
      ΠΟΛΛΟΙ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ.
      ΠΟΛΛΟΙ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ.
      ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
      ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ.
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.
      ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
      ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ,ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
      ΕΙΠΑ !.
      ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ,ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ.
      ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ,ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Λεκκας Νίκος28 Ιουνίου, 2021 22:52
      Θα σε συμβούλευα, να διάβαζες ιστορία, και μετά να απαντάς..
      ___________
      Υποθέτωντας πως διαβάζεις ιστορία θα γνωρίζεις να απαντήσης περί Κορδάτου και γιατί διεγράφη.
      Εν αναμονή
      Astillais

      Διαγραφή
  8. Επίσης, το εμβόλιο, να το κάνουν, στα παιδιά τους πρώτα, και μετά σε μας... Αυστραλό πιθηκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί πρέπει να περνάει από έγκριση, δημοκρατία του κολου, δεν έχουμε? Και σεις φοβάστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Ιουνίου, 2021 23:23

    ΚΡΙΜΑ !.
    ΕΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΤΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΗΣΘΩ .
    Ο ΚΟΥΟΜΟ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ,ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!
    ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΙΑ !
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΣΑ ΜΕ ΣΕΛΟΦΑΝ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ,ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΛΟΦΑΝΙΑΖΟΥΝ !
    ΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ !.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΩΜΑΛΟΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφορισμενε πες αλευρι ο μαυρος σε γυρευη αααχαχαχαχαχα βλαμενε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οικοδεσπότα!

    Τα χουβαρνταλίκια του κουκλοχαιρετάκια θυμίζουν κάτι άλλα παρεμφερή... όπου η Μαντόννα είχε πεί ότι θ' αγοράσει καπνοσύριγγα σε όσους ψηφίσουν την Κλιντονίδα.

    Καί στη μέν περίπτωση, καί στη δέ, τί να το κάνεις; πρόκειται γιά εντελώς γυφτιά. Άμα ήταν κάτι σοβαρό, πχ να έχεις μισή ώρα στη διάθεσή σου γιά σκοποβολή απάνω στο γκουβέρνο με πραγματικά πυρά, το συζητούσαμε. (Λέω 'γώ, τώρα - μιά ιδέα είναι, μπορεί να υπάρχουν καί καλύτερες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα προνόμια που φαντάζεσαι φίλε μου Εργ, δεν θα μας τα παραχωρήσει κανένας, θα τα πάρουμε μόνοι μας από τη σημαία!

      Διαγραφή
    2. ΜΑΝΤΟΝΑ ;
      PAGE NOT FOUND ,404 ERROR.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Μόλις γύρισα από ΈΞΩ.
    Εκεί που ήμουνα κάποια ΑΨΈΚΑΣΤΗ είπε να κάνει το πείραμα με το ψαλίδι.
    Βλέπεις εγώ πήγα να βοηθήσω την γνωστή μου(μητέρα της κοπελιάς) με την ραπτομηχανή της που είχε κάποιο πρόβλημα.
    Παίρνει το ψαλίδι και το βάζει στο
    μπράτσο της η κόρη.
    ΣΉΜΕΡΑ έκανε το δεύτερο μπόλι.
    Μαγνητιστηκε και έμεινε εκεί.
    ΕΓΏ ΤΑ ΈΧΑΣΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ.
    -ΕΣΈΝΑ,ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΤΣΕΙ, ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ) ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ?
    -ΔΕΝ ΞΈΡΩ, ΛΈΩ. Για να δούμε????
    ΌΧΙ ΔΕΝ ΈΚΑΤΣΕ ΜΑΡΗ.... ΠΉΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ.....
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΊΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ.
    ΤΈΣΣΕΡΕΙΣ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΎΟ, ΕΓΏ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΌΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΨΑΛΊΔΙ ΤΟ ΕΊΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΌ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΡΆΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΉ ΣΤΕΚΌΤΑΝ...
    ΓΕΛΟΎΣΑΝ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΤΡΕΧΕ ΤΊΠΟΤΑ....
    ΜΕ ΡΩΤΟΎΣΑΝ ΓΙΑΤΊ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ???
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΈΡΩ?
    ΔΕΝ ΈΦΤΙΑΞΑ ΕΓΏ ΤΟ ΜΠΌΛΙ.
    ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ, ΟΎΤΕ ΠΆΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΤΏΜΑ ΜΟΥ...... ΤΟΥΣ ΕΊΠΑ.
    ΤΕΛΟΣ...
    .
    ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΉ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΆΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΤΗΣ.... ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΎ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ.......
    .
    ΝΟΙΏΘΩ ΘΛΊΨΗ.
    ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΌΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΎΝΕ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΈΧΟΥΝ ΜΠΑΜΠΆΚΙ ΣΤ' ΑΥΤΙΆ ΤΟΥΣ...

    ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΈΞΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΠΌΝΟ, ΠΩΣ????

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ +++, ΕΠΙΣΗΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΗ ΟΜΩΣ.
      ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΥΣ ,ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΓΕΙΤΌΝΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ,ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΜΒΟΛΗΣΘΕΙ.
      ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
      ΘΕΛΕΙ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟΝ ΑΛΚΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
      ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
      ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
      ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.
      ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ πως θα αντιμετωπίσουμε όλα όσα λένε οι γιατροί;;;
      Τι χρειάζεται να μάθουμε; να εξοικειωθούμε με την απώλεια όλων αυτών των ανθρώπων που έχουμε μεγαλώσει μαζί τους από παιδιά και αγαπάμε;;; Δύσκολο πολύ και τραγικό. Εύχομαι να πέσουν έξω ή να βρεθεί κάτι να σωθούν οι άνθρωποι αυτοί.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  14. https://www.youtube.com/watch?v=jTZbiEklXNU

    Covid φταίει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μας το λένε κατάμουτρα σε 0:51” ...”Θέλουμε να πεθάνετε” (βίντεο)

    https://attikanea.info/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%ce%b5-051-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ΜΟΑΤΣΟ ,ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ,ΩΣ ΑΡΧΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!
    ΕΤΣΙ !
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !.
    ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.
    ΜΗΔΕ ΣΩΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΗ,ΜΗΔΕ ΨΥΧΉ ΣΑΣ.
    ΣΤΑΧΤΗ .
    ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ,ΕΜΕΙΣ.
    ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.
    Ή ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ,Ο ΘΕΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΟΥ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ


    ΥΓ. ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ PFIZERS...EMEIΣ OI ASTRA ZENECAS ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Οποιος κανει το Εβραηκο εμβολιο, θα παρει 150 ευρω απο τα λεφτα των φορολογουμενων, τρια πιτογυρα με απολα κε μπολικο τζατζικι, δυο παγωτα χωνακι κε μια δωρεαν κηδεια. Τρεξτε να προλαβετε. Λιγα φερετρα εμειναν". Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΡΩΠΟ [ΚΟΙΝΩΣ ΤΣΑΤΣΑ] ΠΟΥ ΔΕΛΕΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ-ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ``ΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΗ''...
    Η ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ [ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΙΣΕΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ].
    Η ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΩΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
    ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ, ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ...
    ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Κωστας-Ταυρος.
    Οι κομμουνιστες "πολεμησανε" τους γερμανους για να στειλουν την Πατριδα μας στο παραπετασμα.

    Ελληνοφωνε Λεκκα θα σου απαντουσα με ενα αποσπασμα του Στρατη Μυριβηλη:
    "Δεν υπαρχουν Ελληνες κομμουνιστες. Οποιος γινει κομμουνιστης, αυτοματα παυει να ειναι Ελλην" αλλα προσπερνω και σου ριχνω λιγη τροφη για σκεψη.
    Φαντασου ΠΩΣ θα ησαν σημερα οι Ζωες μας αν ειχε κερδισει τον πολεμο ο Χιτλερ και ΠΟΥ θα ηταν αυτη η μιαρη φαρα που κυβερνα και καταληστευι τον κοσμο σημερα. Και γραφοντας "μιαρη φαρα" δεν εννοω τα κομμουνια Μητσοτακοτσιπραιους.

    Ο 28 Ιουνίου, 2021 20:46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο κουμουνισμος(διεθνης σοσιαλισμος) ειναι
    εβραικο κατασκευασμα ωραια?
    μηπως γνωριζει καποιος κατι εβραικο που
    να υπηρετει τον ανθρωπο?
    ο ναζισμος τη ξερουμαι πως ειναι?
    εθνικοσοσιαλισμος ετσι?
    μαλιστα δηλαδη και εδω σοσιαλισμο εχουμαι
    δηλαδη οι μεν διεθνοσοσιαλιστες-κουμουνιστες
    και οι δε εθνικοσοσιαλιστες-ναζιστες
    η δημοκρατια(οχι demokracy των σοσιαλιστων)
    καθαρα Ελληνικο δημιουργημα που αποδεδηγμενα
    υπηρετη τον ανθρωπο και συμβαλλει στην εξελιξη
    του που ειναι που τη βαλανε?
    δηλαδη ο ανθρωπος δεν πρεπει να θελει την δημοκρατια
    που τον εξελισσει αλλα τον σοσιαλισμο(διεθνη η εθνικο)
    που τον μαντρονη στη στανη για τη χαρα του χασαπη

    ωστε πολεμησαν οι κουμουνιστες τους γερμανους κυρκωστα?
    και γιατη δεν πολεμησαν και στην αρχη τους ιταλους?
    οι κουμουνιστες σκοτωναν μεμονομενους γερμανους για να τους
    δωσουν την ευκαιρια να εφαρμοσουν τα αντιποινα που
    κοινοποιουσαν νωριτερα οι γερμανοι στα χωρια
    εχουμαι δυο κατηγοριες κουμουνιστων
    τους μπολσεβικους(ηγεσια) και τους απλους κουμουνιστες
    ο λενιν ειχε πει οτι απο ολους τους κουμουνιστες το
    7% ειναι μπολσεβικοι και ολοι οι αλλοι αγυρτες
    οποιος θελει να αποκτησει γνωση διαβαζει μονο traianou.gr
    εντυπωση μου κανει πως κανεις δεν αναφερεται στον
    Παναγιωτη μας που δινει απλοχερα γνωση και οξυνει τη νοηση
    των αναγνωστων του
    τις ευχες μου σε ολους τους ωραιους ανθρωπους
    ο μελισσοκομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι γίνεται εδώ ρε, δίνουμε εξετάσεις το τι πιστεύει ο καθένας? Εγώ ανέκαθεν ήμουν ΚΚΕ, από τότε που κατάλαβα, τι τρέχει, με τα υπόλοιπα γίδια... Εγώ μίλησα για ιδεολογία, για κάτι, που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, σε πράξη, γιατί ακόμα, και αυτοί που πίστευα 25 χρόνια, τελικά αποδείχτηκε, ότι ήταν πουλημένοι.. Ο παππούς, ο Νίκος όμως, που ήταν στο ΕΑΜ, Κοκκινιά, η νονά μου που έκανε 8 μήνες δίπλα στον Άρη, αυτοί ναι ρε, είχαν ιδανικά.. Εμάς τα ιδανικά μας, μας τα γαμησαν, 10 οικογένειες γαμημενες, που θέλουν εκτελεστικό απόσπασμα,... 150ε,για τους νέους... Άνετα πουστη, σου τρώω τη καρωτίδα, για πλάκα... Βαρέστε μια λύση, όλοι εσείς και εγώ, θα ακολουθήσω, έτσι ώστε, να ζήσουμε καλύτερα, και μεις, και τα παιδιά μας περισσότερο... Δεν έχω κακία με κανέναν, είμαι ελληναρας μέχρι τέλους... Συγνώμη, αν νευριασα κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά που γράφεται, και μου είναι πολύ αρεστα... Όπως και τα κατοχικα, και ο συνωμοσιολογοσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή