«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Συντονισμένη εκστρατεία σπίλωσης της Καρολάιν & «αθώωσης» του πιλότου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ - Τι συμβαίνει; ΤΊ ΗΞΕΡΕ Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ??? Ποια η σχέση του θύτη με την πολιτική & οικονομική ελίτ; Πάει βαθιά ΚΙ ΑΥΤΗ η λαγουδότρυπα (η πρώτη: Λιγνάδης) με τον... όπως ακούγεται... "νεοταξούλη" πιλότο.....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

21 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/ellada/to-fthinoporo-tha-parousiastei-mia-ekthetiki-afksisi-ton-nekron-pos-tha-tin-dikaiologisoun-oi-kyverniseis-kai-ta-mme/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ΜΑΝΑ ινε αυτη που στελνει μηνυμα στον πατερα τους παιδιου της, ενοωντας αυτον κε την κορη τους: "ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΗ" // Κι' εγω να ημουν θα την σκοτωνα // Τελος παντων ο Μπαμπης εκανε έναν φονο κε θα παει ισοβια. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΕ ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ. Διοτι ινε φονιαδες δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΛΛΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΦΙΛΕ..
      ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
      Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ, Η ΔΡΑΚΟΥΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
      ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΜΠΟΥΡΔΑΣ.

      ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ/ΘΕΟ..
      ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!

      Διαγραφή
    2. Αμήν
      Καλά κάνεις έτσι να το δηλώνεις στο πεδίο.......

      Διαγραφή
    3. Σιγα τα καλσον ΔΕΠ, αν μου ελεγε κατι τετοιο θα επαιρνα το παιδι και δεν θα μας ξαναεβλεπε εις τον αιωνα. Δεν ειχε κανενα δικαιωμα να τη σκοτωσει.

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΔΩ; ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ; ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ που τσιμπάει σε ότι του σερβίρουν ; και αυτή η συνεχής σύγκριση με τους πολιτικούς ναι δεν το ξέρουμε αλλά αφού λέμε καλώς την έφαγε την γυναίκα που τόλμησε ή έτσι λένε τουλάχιστον τα πιο έγκυρα ΜΜΕ του κόσμου τώρα ας ασχοληθούμε με το γνωστόν.
      Ασε μας ρε φίλε με τα συμπεράσματα χψ level...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  3. Πάντως ο Στέφανος Χίος μπλέκει την στοά από την αρχή του εγκλήματος κάτι θα ξέρει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οσο εμεις πεταμε χαρταετο, περασε και ο νομος με τα εργασιακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι να εξολοθρέψουμε τους ημίτρελους υπηρέτες του μαύρου και να μας μείνουν αμανάτι κάτι ημίτρελοι και πανηλίθιοι βάρβαροι serial killers της ελληνικής - και εν γένει της ανθρώπινης - γλώσσας και wannabe δολοφόνων "άτακτων" γυναικών, σαν τον από πάνω, ψωνίσαμε από σβέρκο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος, που δεν γίνεται αντιληπτό από όσους επισκοπούν μόνον την επιφάνεια τών πραγμάτων και αρκούνται στα στερεότυπα, που προάγει το επίσημο αφήγημα τής αστυνομίας και των μαζικών μέσων. Θα περάσει τελικά το κουκούλωμα τής υπόθεσης, που επιχειρούν να επιβάλλουν η μασονία, το οργανωμένο έγκλημα, και οι ολιγάρχες, ως υποτιθέμενο ξέσπασμα για λόγους συζυγικής αντιζηλίας ενός οργισμένου συζύγου; Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πάντα, αρκεί να μη θυμηθούμε ξανά το κύκλωμα των παιδοβιαστών…

    "Λιγνάδης – Καρολάϊν, σημειώσατε διπλό!"
    https://kanenazori.com/2021/06/19/lignadis-karolain_diplo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εύστοχη η σύνδεση των δυο υποθέσεων που επιχειρεί ο Γιώργος. Πέραν αυτού, ποιος μπορεί να εγγυηθεί, ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν συνδέεται και με το κύκλωμα των παιδοβιασμών, καθώς και με την πιθανότητα η ενασχόληση με αυτό να επαναφέρει εκ νέου και αυτόν τον εγκληματικό φάκελο στην δημόσια προσοχή; Κατά την γνώμη μου, οι παράνομες μεταφορές με ελικόπτερα (και εκτιμώ, ότι αυτές δεν αφορούν αποκλειστικά το ελικόπτερο τού Αναγνωστόπουλου) μπορεί να σχετίζονται και με διαμετακομίσεις αδρενοχρώματος και παιδιών για ανθρωποθυσίες.
      Τα περί "οργισμένου συζύγου, που εγλημάτησε από πάθος" θεωρώ συνομωσία, που αποσκοπεί σε κουκούλωμα τής υπόθεσης και απόκρυψη τωγν κυρίων ενόχων. Εκτιμώ, ότι ο Αναγνωστόπουλος ήταν συνεργός τού εγκλήματος, βρισκόμενος υπό καθεστώς εκβιασμού.

      Διαγραφή
    2. Εξεπλάγην κι εγώ μόλις είδα το άρθρο του Γιώργου. Γιατί συνειδητοποίησα ότι το έγραφε την στιγμή που έλεγα κι εγώ εδώ στον Διόδοτο την φράση "Δεύτερη βαθιά λαγουδότρυπα (η πρώτη: Λιγνάδης)". Το πεδίο μάς αναγνωρίζει ως παρέα και πατά τα ίδια κουμπιά 🙂
      Αυτό με τα ελικοπτεράκια μού άρεσε τα μάλα φίλε Διονύση..

      Διαγραφή
  8. Ευτυχισμένο ζευγάρι, κούκλα, τρυφερή μητέρα, υπέροχη σύζυγος όσο «την δολοφόνησαν σκληροί Αλβανοί». Μόλις μαθεύτηκε ότι την δολοφόνησε ο Μπάμπης ο Έλληνας, «τον απειλούσε με διαζύγιο, είχε άσχημη συμπεριφορά, δεν ήταν Ελληνίδα». Ρε, δεν πάνε στο διάολο όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο βουνό ρε!!
    Στην σπηλιά..

    γαμω το πολιτισμο μας!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο flying Babis με τα περιεργα γουστα (μην ξεχναμε πως τα εφτιαξε στα 27 του με 14χρονη), μετεφερε και αλλους με εξισου περιεργα γουστα (πολιτικους, ηθοποιους κλπ) σε παρτι για περιεργα γουστα. Καποιοι εξ' αυτων ηδη απασχολησαν τα προηγουμενα χρονια με την αδυναμια τους στα ανηλικα σε χωρες εξωτερικου κιολας.

    Η ατυχη Καρολαιν το εμαθε κατα λαθος, καταλαβε ετσι καπως αργα οτι και αυτη η ιδια τελικα ως 14χρονη υπηρξε θυμα ανωμαλου και οχι ρομαντικου ιπποτη οπως νομιζε, οποτε η εντολη ηταν πλεον μια: Ή της το κλεινεις εσυ το στομα ή σας το κλεινουμε και των δυο.

    Η υποθεση βρωμαει ασχημα και γι αυτο το αγχος των ΜΜΕ να μας πεισουν περι "παραμυθενιου γαμου" ωστε να μην μπει και αυτος στο καδρο των παιδοφιλων που τα τελευταια χρονια μονοπωλουν την πολιτικη επικαιροτητα και κανει ο κοσμος περιεργους συνειρμους.

    Ομως το καταβι (τους) απ' οτι φαινεται εχει αρχισει να μπαζει πλεον νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράττεις ορθά κατά την γνώμη μου αγαπητέ Ορφέα, που κατευθύνεις την προσοχή προς την συγκεκριμένη μορφή τής ανομίας. Σχετικά με την ποιότητα αυτής τής λαγουδότρυπας έχουν εκφραστεί ήδη περισσότερες εκδοχές, συμπεριλαμβανομένης και τής πιθανότητας να έχει γίνει ανθρωποθυσία. Προσωπικά στρέφω τις υποψίες μου προς άλλες κατευθύνσεις, όμως θεωρώ πολύ σημαντικό, ότι υπάρχουν άνθρωποι, που απορρίπτουν τα "επίσημα" αφηγήματα, οδηγώντας την προβληματική και την έρευνα με βάση τις τεκμηριωμένες βασικές διαπιστώσεις τής συνομωσιολογίας σε ανήσυχες ατραπούς. Πρέπει πράγματι να τεθούν όλες οι πιθανές ερμηνείες επάνω στην τράπεζα της ερευνητικής προσππάθειας, ώστε ίσως μέσω δημιουργικού διαλόγου να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τον μίτο.

      Διαγραφή
  11. Εγώ, πάντως, απορώ (καί) γιά το εξής:

    Τί σόϊ γονείς είν' αυτοί, που αφήνουν το παιδί τους να παντρολογιέται απ' τα 14;

    Καί καλά; τόσα χρόνια τίποτε δεν έβλεπαν; τίποτε δεν είχαν πάρει χαμπάρι;

    (Κι άλλη απορία μου: Το σπίτι του πιλότου βγήκε με μισθό πιλότου, με πιθανή ενίσχυση από οικονομίες των συμπεθεριών; Νομίζω πως δεν βγαίνει ο υπολογισμός.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ σωστα αγαπητε μου. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα στον φονο που εκανε ο μπαμπης εν βρασμω ψυχης (στην γυναικα με κορμι αγγελου κε ψυχη σατανα) κε στις καθημερινες δολοφονιες των πολιτικων κε ιατρο-φαρμακευτικων βρυκολακων (μας παροτρυνουν καθημερινα σε μια προγραματισμενη δολοφονια κε μαλιστα ινε απολυτως ψυχραιμοι // Οσο για την πουτανα την ορθογραφια, οι ραγιαδες αρνουντε να γραψουν το Εβραηκο Σαβατο με ενα βητα, ακομα κε την ωρα την δολοφονιας τους απο τους αγαπημενους σας βρυκολακες // Ειπαμε οτι στο τελος του κοσμου θα εχουνε απομεινει ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΕΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΘΡΗΣΚΙΑ ΚΕ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ πού το ξέρεις ότι η Καρολάιν είχε "ψυχή σατανά".. μαζί την παντρευτήκατε; Ή αντιγράφεις τους ΝΔ παπαγάλους που "ιδεώδες αγαπημένο ζευγάρι" έλεγαν, όσο υποτίθεται ότι την σκότωσαν αλλοδαποί, και μετά που αποδείχτηκε ότι την σκότωσε ο άντρας της μόνο πουτάνα που δεν την είπαν, για να κουκουλώσουν άρον άρον ό,τι επρόκειτο να βγεί στην συνέχεια για τη σχέση του πιλότου με το σατανο-σύστημα.

      Διαγραφή
    2. Το σύστημα χρωστάει στον Μπάμπη:
      Μαντέψτε Ποιος Μπορεί Να Ήταν Ο Πιλότος Στο VIP Ελικόπτερο Που Φυγάδεψε Τον Ελβετό Τραπεζίτη Που Είχε Στοιχεία Για Siemens, Βουλευτές, Υπουργούς, Μίζες, Εφοπλιστές, Κτλ.
      https://www.ksipnistere.com/2021/06/vip-siemens.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή