«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Νομική ειδοποίηση για «περιφρόνηση του δικαστηρίου» και «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» επιδόθηκε στον Δρ Τέντρος, Γ.Δ/ντή του Π.Ο.Υ. ! (μετάφραση από το Daily Expose: Διόδοτος)

 ΩΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.. ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕΙΡΑ... ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ, ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ! ΧΑΧΑΧΑ


Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος επέδωσε νομική ειδοποίηση για ασέβεια προς το δικαστήριο και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Tedros Adhanom Gebreyesus, και στον επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ, Δρ Soumya Swaminathan.


Ο IBA, ένας ιδιωτικός δικηγορικός σύλλογος με έδρα τη Βομβάη, επέδωσε την ειδοποίηση λόγω του ότι ο ΠΟΥ συνεχίζει να διαδίδει παραπληροφόρηση σχετικά με το φάρμακο "Ivermectin", παρά το γεγονός ότι έχει πλήρη γνώση της απόφασης που εξέδωσε το Ανωτάτο Δικαστήριο της Βομβάης στη Γκόα στις 29 Μαΐου 2021.

Η απόφαση εκδόθηκε μετά από προηγούμενο νομικό σημείωμα που επιδόθηκε στις 25 Μαΐου 2021 στον επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ, Δρ Soumya Swaminathan, λόγω των δημόσιων δηλώσεων που έγιναν, μεταξύ άλλων στο Twitter, στις οποίες αναφερόταν ότι ο ΠΟΥ δεν συνιστά τη χρήση της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία της υποτιθέμενης νόσου Covid-19, "εκτός από το πλαίσιο κλινικών δοκιμών". Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει "καμία απόδειξη" ότι το φάρμακο βοήθησε να σταματήσει η εξέλιξη της υποτιθέμενης νόσου.

Ο ΠΟΥ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ιβερμεκτίνη συμβάλλει στην ανακούφιση της υποτιθέμενης νόσου Covid-19.

Η 51σέλιδη ανακοίνωση της IBA, που εστάλη στις 25 Μαΐου, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Swaminathan "άκρως ασυνείδητες, παραπλανητικές και εκδόθηκαν με απώτερους σκοπούς και εσκεμμένη πρόθεση να υποβαθμίσουν την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης στη θεραπεία των ασθενών με Covid-19 καθώς και τη χρήση της ως προφύλαξη και να αποτρέψουν τους ανθρώπους από τη χρήση αυτού του φαρμάκου δημιουργώντας αμφιβολίες στο μυαλό των ανθρώπων σχετικά με την ασφάλεια της ιβερμεκτίνης".

Η ένωση ζήτησε να ληφθούν μέτρα βάσει των άρθρων 302 (τιμωρία για φόνο), 304 (II) (ανθρωποκτονία εξ αμελείας που δεν ισοδυναμεί με φόνο), 88 (πράξη που δεν αποσκοπεί στην πρόκληση θανάτου), 120 (Β) (συμμετοχή σε εγκληματική συνωμοσία) και 34 (πράξεις που τελούνται από πολλά άτομα για την προώθηση κοινής πρόθεσης) "και άλλων διατάξεων του Ινδικού Ποινικού Κώδικα και βάσει του νόμου περί διαχείρισης καταστροφών του 2005".

Η IBA, στην πρώτη της νομική ειδοποίηση, ισχυρίστηκε ότι το φάρμακο, "έχει επαναφέρει λίγους βαρέως πάσχοντες ασθενείς με COVID-19 από τα πρόθυρα του θανάτου", παραθέτοντας τρεις μελέτες περιπτώσεων "θαυματουργής ανάρρωσης βαρέως πασχόντων ασθενών με COVID-19" από τις ΗΠΑ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι κατευθυντήριες γραμμές του Ινδικού Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας (ICMR) συνιστούν τη χρήση του φαρμάκου σε ασθενείς ήπιας και μέτριας βαρύτητας.

Η ανακοίνωση κατηγόρησε τον Swaminathan ότι απορρίπτει σκόπιμα το φάρμακο, "με την απεγνωσμένη ελπίδα να αποτρέψει τους ανθρώπους της Ινδίας από το να ανακαλύψουν την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης και ότι εξακολουθούν να αρρωσταίνουν και να είναι διαθέσιμοι ως μια τεράστια αγορά", για νεότερα φάρμακα στα οποία μπορεί να χορηγηθεί άδεια επείγουσας χρήσης (EUA).

Η ανακοίνωση ανέφερε - "Εσείς (Swaminathan) έχετε κάνει κατάχρηση της θέσης σας ως επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ για να επηρεάσετε αρνητικά τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ιατρών και των επιστημόνων, προσπαθώντας να τους επιβάλλετε το γεγονός ότι ο ΠΟΥ δεν υποστηρίζει τη χρήση της ιβερμεκτίνης είτε ως προληπτικό φάρμακο είτε στη θεραπεία του COVID-19, φαίνεται ότι έχετε επιλέξει σκόπιμα τους θανάτους ανθρώπων για να επιτύχετε τους απώτερους στόχους σας".

Η δεύτερη νομική ειδοποίηση αναφέρει ότι ο Tedros και ο συνάδελφός του Swaminathan εκτελούν μια εγκληματική συνωμοσία με σκοπό να εμποδίσουν τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

'Φαίνεται ότι, προκειμένου να σώσετε τον εαυτό σας και τους άλλους κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην ευρύτερη συνωμοσία και να προκαλέσετε άδικο κέρδος στη φαρμακευτική μαφία και άλλους, εκτελέσατε αυτή την εγκληματική συνωμοσία για να στερήσετε από τους ανθρώπους της Ινδίας πανάκεια όπως η ιβερμεκτίνη και πιθανώς και κάποια άλλα φάρμακα και είστε αποφασισμένοι να αποτρέψετε τους ανθρώπους από το να επιστρέψουν στην πρότερη εικόνα κανονικότητας. Το περαιτέρω σχέδιο της ομάδας σας είναι να κρατήσει το κοινό σε συνεχή φόβο και να το σπρώξει περαιτέρω στη φτώχεια. Η συνωμοσία εκτελείται με πλήρη επίγνωση της μαζικής απώλειας ζωών απλών ανθρώπων, η οποία δεν είναι παρά μια ξεκάθαρη περίπτωση εν ψυχρώ μαζικών δολοφονιών, δηλαδή γενοκτονίας".

"Είναι απολύτως σαφές ότι οι Ανακοινωθέντες 1 & 2 δεν έχετε επιστημονικά στοιχεία παρά μόνο ταχυδακτυλουργίες λέξεων και είστε εντελώς διανοητικά ανέντιμοι άνθρωποι που παίζουν με τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης των απλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, προκειμένου να αποκαλυφθεί η διανοητική σας ανεντιμότητα σε ολόκληρο τον κόσμο, επιδίδεται η παρούσα ειδοποίηση, με την οποία καλείστε να δώσετε εξηγήσεις εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παρούσας ειδοποίησης".

Ο Γενικός Διευθυντής και ο Επικεφαλής Επιστήμονας του ΠΟΥ έχουν προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου 2021 για να απαντήσουν. 


dailyexpose.co.uk

(δημιουργία εικόνας gif: Διόδοτος - από ΕΔΩ)

 

51 σχόλια:

  1. Μονοδοσικα ολα τα εμβολια και Τσιοδρας ξανα προς την δοξα τραβα;;;;;;

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-giati-etoimazontai-na-katargisoyn-tin-2i-dosi-se-pfizer-biontech-kai-astrazeneca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ, ΜΩΡΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ, ΜΩΡΗ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ, ΜΩΡΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ, ΜΩΡΗ ΑΧΛΑΔΑ, ΜΩΡΗ ΞΕΧΥΛΩΜΕΝΗ ΚΥΛΟΤΑ, ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΟΞΩ ΦΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΘΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΠΟΎΡΟ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΠΕΪ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ, ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.
      ΑΓΝΟΕΙ Ο ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ΤΡΙΣΔΥΣΤΥΧΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ, ΗΜΕΡΩΝ, ΘΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ; ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ''ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ;) ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

      “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο ''Πορτοκαλί''. Αμερική γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

      Διαγραφή
  3. 5 Disturbing Facts About Dr. Tedros Adhanom, Director-General Of World Health Organization

    https://lidblog.com/dr-tedros-adhanom/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια στο βίντεο λεει οτι ειναι πραγματικα αυτος απο ταξιδι του στη βραζιλια το 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξανά έριξαν τα κατοχικά νέα.... Τους κάνουν τρελό πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΑΚΤΟ> Ερευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έδειξε ότι είναι συχνότερες οι παρενέργειες με κοκτέιλ εμβολίων. Κάντε άφοβα ανάμιξη διαδίδουν οι Καπραβέλος-Παυλάκης!
    .
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-ereyna-toy-panepistimioy-tis-oxfordis-edeixe-oti-einai-sychnoteres-oi-parenergeies-me-kokteil-emvolion-kante-afova-anamixi-diadidoyn-oi-kapravelos-paylakis/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DR. ABDUL ALIM MOHAMED ''αν κάνεις το εμβόλιο μείνε μακριά μου'' - 12:13
    .

    https://newtube.app/fake_pandemic/WuXNQ1J



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Rockafeller "Lockstep''scenario: How to
    bring down the World with a pandemic - 4:57

    https://newtube.app/Believe_it/60szu8e

    ΑΠΟ ΤΟ youtube ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ''ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ'' αναφέρει ιατρός πυρηνικής καρδιολογίας

    https://www.brighteon.com/7003a95e-b0e5-4f43-b1c6-8940e0073350



    .
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ..............


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MAM =ΡΑΒΔΙ.
    ΑΤΑ =ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    🦈🦈🦈🦈. Sex ΣΤΟ GITMO =ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΠΑΡΆΚΟΥΝΤΑ.
    ΩΩΟΟΟΜΟΥΜΟΥ ΟΥΥΥ,ΧΧΧΧΧ..=
    ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ.
    Η ΕΛΙΤ ,ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ;
    💥💥💥💥💥💥💥
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι Σιχαμενη σκ@τοπουστρ@ είναι αυτή? Η γκόμενα του καρανικα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΠ, το σχόλιό σου μπήκε στην ανάρτηση "Οι καταραμένοι... της πίττας" που είναι πιο κοινωνικού περιεχομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ τι κοινωνικού περιεχομένου ο τύπος είναι μισογύνης σε επίπεδο ψυχάκια και ουχί μόνον. Μη χειρότερα Παναγιά μου!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι η πρώτη του, όσον αφορά το θέμα αυτό. Πολύ απλά.. δεν θα υπάρξει τρίτη...

      Διαγραφή
  14. ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΘΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΠΙΣΚΑΤΑ ΜΟΑΤΣΟ ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ Ε ΜΕΙΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΧΑΝΝΙΝΓΚ ,ΠΡΟΣ ΗΠΑ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακαλω το σεβασμιο ακροατηριο να ινε πιο ευγενικοι με τον συγκρατουμενο μου στις Αφρικανικες φυλακες (τις χοιροτερες του κοσμου) Σεβασμιωτατο Dr. Theodoros Gebreyesus. Ινε κε Χριστιανος Ορθοδοξος με Εληνικο ονομα. Αυτος για καταχρηση δημοσιου χρηματος, εγω για κατασκοπια. Μονο που αυτος καλοπερνουσε πλουσιοπαροχα. Μετα την αποφυλακιση του υπηρξε ταχεια ανελιξη. Εντολες περνει κι αυτος ο φουκαρας, οπως ο Εφιαλτης Μητσοτακης. Αν δεν υπακουσει ινε τελειωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δοκιμαστικο για Great Reset η Gesara????????????

    https://m.youtube.com/watch?v=LWSQUoDli5w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλο με την όπισθεν!!
    Οπισθοπορεια!!!
    Χάλασε το σασμάνι..😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ταυροκώστα είσαι καταπληκτικός! Μια με το νυφούλα της επανεκκίνησης, μια με το θοδωράκι της πανούκλας, μας κάνεις και γελάμε πολύ!!! Εύγε!!!
    Κι από την άλλη καταλαβαίνει κανείς για ποιον λόγο τοποθετούν οι μαύροι σε τέτοιες κρίσιμες θέσεις άτομα-μαριονέτες πλήρως εκβιάσιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!
      Βέβαια, το φέρανε σιγά σιγά σε σημείο που όλες αυτές οι ανώμαλες παρεκκλίσεις να απενοχοποιηθούν, να εξιδανικευτούν, να νομιμοποιηθούν, γιατί όλη η ελίτ τέτοια είναι. Και δυστυχώς.. (ποιος το περίμενε) βάλανε τον τσίπρα να περάσει νόμο (ΜΌΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΥΤΟ!) που όλοι αυτοί με τις σιχαμερές τους ανωμαλίες.. χαρακτηρίζονται "αναπηρία" και παίρνουν και επιδόματα. Πάίρνουν κι επίδομα επειδή είναι παιδόφιλοι (πιο σωστά "παιδοβιαστές"). Το πιλοτάρανε αυτό στην Ελλάδα, γιατί εδώ στήνουν το παγκόσμιο καταφύγιο γι αυτούς. Όπως πολύ σωστά λέει ο Αριστόμαχος.. εδώ, στην Αθήνα, έχει στηθεί το 4ο κέντρο τους, τώρα που παρήκμασαν κι είναι υποδιάλυση τα προηγούμενα τρία: Washington DC, City Λονδίνου, Βατικανό.

      Διαγραφή
  19. TI ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
    ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΑΡΙΑΝΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΗΠΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ,
    ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ KAI ΝΥΣΤΑΞΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά Ηλία μου,
      να σού ευχηθώ και διαδικτυακώς.. Π Ο Λ Υ Χ Ρ Ο Ν Ο Σ !!!

      🎂
      🙂

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΕΜΠΗ.
      🙂Κ🙂Α🙂Η
      ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Ιουνίου, 2021 23:00

      ΜΠΕΜΠΗ ;ΑΚΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ !
      ΚΥΤΤΑ ΜΗΝΤΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ,ΜΗΝ ΣΕ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΤΕΝΤΡΕΝΑΣ.
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  20. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ21 Ιουνίου, 2021 20:25

    Να θυμησω οτι ο THEODOROS GEBRE-JESUS ινε Χριστιανος Ορθοδοξος με εληνικο ονομα // Να θυμησω σε οσους κε οσες ινε στα γυγκαλα τους εδω μεσα, οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΕ ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΤΕΝΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-6-21 // ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ "ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΤΕ ΚΟΥ...ΦΟΛΕΣ" ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ // ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ // ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ Μ@@ΝΟΠΑΝΑ ΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΠ,

      αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι.. έχουν πάψει από καιρό να μπαίνουν στον Διόδοτο. Ή μάλλον.. ακούν Διόδοτος κι αλλάζουν δρόμο τρέχοντας. Δεν μάς νοιάζει, ούτε εμείς τούς θέλουμε. Έχουμε μείνει εμείς κι εμείς (αναγνωστικότητα στον πάτο), και δεν διαθέτουμε κανένα από τα χαρακτηριστικά αυτών που θέλεις να διαβάσουν το σχόλιό σου.
      Τα λιβελογραφήματα αυτά λοιπόν, είναι για άλλο κοινό, ξεφτιλισμένο, το οποίο δεν θα τα διαβάσει ποτέ. Άλλαξε λοιπόν στυλ, χαλάρωσε κι ενσωματώσου με τούς παρόντες κύριους και κυρίες, πριν σε παρεξηγήσουν πάλι και πάρουν προσωπικά τις ντουντούκες σου.

      Σημ. Το όνομά σου δεν μπορεί να εμφανιστεί με ενεργό σύνδεσμο εφόσον αναγκάζομαι να βάζω παπάκια (@) στην επίμαχη λέξη..

      Διαγραφή
    2. Και κάτι ακόμα αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι: Το 65% του αναγνωστικού κοινού εδώ, είναι γυναίκες. Γυναίκες.. όχι όμως από αυτές της σατανιασμένης νεοταξίτικης μητριαρχίας και μαινάδες και λεσβίες..,
      αλλά πατριώτισσες με περίσσια θηλυκότητα και πατριαρχικά καλαμπαλίκια αν το θελήσουν, όπως χαρακτηρίζει τους πραγματικούς αυτόχθονες Έλληνες με Πελασγικές ρίζες.

      Διαγραφή
    3. Αυτα τα ζουρλοπουτανα η αιθουσα κλιματιζεται, που τα βρισκεις ηθελα ναξερα....πρωτη μουρη αυτη η λουγκρα παντου....φτου σιχτιρ.....Σουλα... ΥΓ... 20.25 γιατι σκουζεις;;;;κι αφου εσυ εισαι στα συγκαλα σου σου,και δε φορας μ@@νοπανα τι δουλεια εχεις εδω μεσα;;;;κι οσο για το κερατας\νια στα μουτρα σου.....

      Διαγραφή
    4. Σούλα,
      το συζήτησα με την Δωδεκανησία πιο πάνω, γιατί παρουσιάζω όπως παρουσιάζω αυτά τα ζουρλοπούτανα.

      Διαγραφή
  21. Δεν θα σχολιάσω το πράμα με το μαλλί που στρώνει...

    Θέλω να αναφερθώ σε ένα γεγονός που πέρασε στα ψιλά:
    Τέσσερεις πιλότοι της British Airways πέθαναν μέσα σε 10 ημέρες.
    Και οι 4 εμβολιασμένοι. Η εταιρία αρνείται ότι έχει σχέση με το εμβόλιο.
    Από πού κι ως πού μια αεροπορική εταιρία έχει γνώμη για ιατρικά θέματα;

    Σήμερα είχαμε πτώση μονοκινητήριου στην Ηλεία με 2 νεκρούς.
    Θα μάθουμε αν ο πιλότος ήταν εμβολιασμένος;

    Τι θα γίνει αν αρχίσουν οι πτώσεις αεροσκαφών στα κεφάλια μας;
    Τι θα γίνει αν αρχίσουν οι συγκρούσεις αυτοκινήτων στους δρόμους;
    Γιατί δεν έχω τον ιο μερακλή για να προτιμάει μόνο τους ιπτάμενους.

    Δεν έχουμε δει ούτε την κορυφή του παγόβουνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλω να καταθέσω και έναν άλλο προβληματισμό μου που κρατάει ξύπνιο τα βράδια:

    Ξέρουμε ότι η CABAL έχει έλλειψη αδρενοχρωμίου αφού η τροφοδοσία με παιδιά έχει μειωθεί ή ακόμα και διακοπεί.

    Σκεφτείτε όμως πόσα παιδιά θα μείνουν χωρίς γονείς λόγω του εμβολίου; Χωρίς παππούδες, γιαγιάδες, θείους, νονούς κλπ; Θα καταλήξουν κάτω από την προστασία του κράτους; Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στα ορφανά της Αϊτής όταν τα ανέλαβε το κοινωφελές ίδρυμα των Κλίντον.

    Πόσοι από εμάς θα μπορέσουμε να πάρουμε τα ανήψια μας, τα βαφτιστήρια μας και να αναλάβουμε την φροντίδα τους; Πρώτον, θα μας το επιτρέψουν; Δεύτερον για πόσο μπορεί να αντέξει μια τυπική χρεωκοπημένη οικογένεια την φροντίδα ενός, δυό ή και περισσοτέρων παιδιών;

    Θέλω όλα αυτά να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνήσω...χθές.
    Όμως είναι η φρικιαστική πραγματικότητα και πρέπει να προετοιμαστούμε.

    Έλληνες, γρηγορείτε. Το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά.
    Μην αναλώνεστε στους Γκεμπρεγιέσους και άλλες λυγερόκορμες.

    Πρέπει ο κάθε ένας μας να αναλάβει δράση για να προστατέψει αυτές τις αθώες ψυχές.
    Προσευχή και παράκληση στην Μητέρα όλων μας, στην Παναγία να μας δίνει δύναμη και κουράγιο για αυτά που έρχονται ώστε να σταθούμε άξιοι του έργου που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,

      η ανάρτηση μπήκε όχι για να αναλωθούμε σε φτηνό κουτσομπολιό, αλλά ως απόδειξη ότι κάτι γίνεται τελικά, τα καθίζουν στην καρέκλα ένα ένα τα ερπετά.
      Αυτά που έθιξες είναι εξόχως σημαντικά. Και πρέπει όλοι να σκεφτούμε σοβαρά αυτά τα θέματα. Τα παιδιά είναι ο χρυσός του Έλληνα, το μέλλον της Ελλάδος. Δίνεις σωστές κατευθύνσεις, θα δουλέψω κι εγώ πάνω σ'αυτές.
      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    2. Εύγε Γιώργη, επιβάλλεται να είμαστε ένα βήμα , τουλάχιστον, πριν απ΄αυτούς.
      Εύγε και πάλι εύγε.
      Τα παιδιά μας και τα μάτια μας.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν αδελφέ μου αυτά δεν τα είχα σκεφτεί πολύ σωστά μιλάς και το τραγικό είναι ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα, αυτό όμως που με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι ότι δεν γίνεται θα βρεθεί κάτι να σώσει όσους αφέθηκαν στα χέρια τους ή τουλάχιστον αρκετούς. Προσεύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα για όλους αυτούς γιατί είναι δικοί μας άνθρωποι.
      Σήμερα ένας από δαύτους στο σ\μ με είπε ψεκασμένη επειδή δεν φορούσα μάσκα με 35 βαθμούς C και δεν με άφησε να περάσω στις κυλιόμενες μην τυχόν και τον πλησιάσω οι άνθρωποι είναι πανικοβλημένοι όχι απλά φοβισμένοι. Και πάλι όμως για τα παιδιά μας τα παιδιά τους τα Ελληνόπουλα προσεύχομαι να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες - αν και θύμωσα πολύ εκείνη τη στιγμή -. Έχεις δίκιο τα παιδιά μας... αυτός είναι ο στόχος τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  23. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Ιουνίου, 2021 23:14

    ΜΕΣΣΗΝΙΕ ,ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΣ ,ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΘΕΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ .ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.
    ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ,ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΤ ΛΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;;
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟ....
    ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ,ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΟ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ;
    ΣΕ ΜΑΓΚΩΝΩ ,ΣΕ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ HERSHELL WOODY WILLIAMS ΣΕ ΑΠΛΩΝΩ .
    ΣΕ ΣΤΡΑΝΤΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ....
    YOU KNOW...?
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε Κώστα δεν είπα ότι δεν έπρεπε να μπει η ανάρτηση πολλώ δε ότι μπήκε για κουτσομπολιό.

    Εμείς δεν είμαστε σε θέση να καθίσουμε κανένα ερπετό στο σκαμνί. Προσωπικά δεν τα θέλω στο σκαμνί. Στην πυρά. Ή θαμμένοι ζωντανοί για να μην σπαταλάνε οξυγόνο και να προσφέρουν το σάπιο σαρκίο τους ως λίπασμα.

    Το σχόλιο μου πήγαινε στα σχόλια που αναφέρονταν στο ποιόν του εικοζόμενου και όχι στην ουσία της ανάρτησης. Την απόδοση δικαιοσύνης θα την αναλάβουν κάποιοι άλλοι. Όχι πως αν τύχει να έχω στο ένα μέτρο τον μπισκατάκη δεν θα προσπαθήσω να του ψάλω την Εξόδιο την ώρα που θα τον κομματιάζω...

    Όμως στον πόλεμο υπάρχουν οι μάχιμοι λόχοι αλλά και οι λόχοι υποστήριξης.
    Εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή γιατί αυτό ξεπερνά τις δυνάμεις και τις ικανότητες μας. Μπορούμε κάλλιστα όμως να προετοιμαστούμε για την υποστήριξη αυτών που μάχονται και των παράπλευρων θυμάτων αυτού του πολέμου.

    Όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι να μου αποκαλύπτεται ο λόγος που βρίσκομαι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μετράω συγγενείς και φίλους που εμβολιάστηκαν και πόσα μικρά παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν ορφανά από την μ@λακία που δέρνει τους γονείς τους. Προσεύχομαι στην Παναγία και στον Χριστό να έχει και τους πλανημένους υγιείς ώστε να μην χρειαστεί να παρηγορήσεις μικρά παιδία για τον χαμό των γονιών τους.

    Τα σχόλια μου δεν έχουν καμία πρόθεση ειρωνίας και χλευασμού. Δεν έχω χρόνο για τέτοια.
    Πρέπει να ετοιμάσω ένα μεγαλύτερο κηπάκι για να αυτονομηθώ τουλάχιστον από τον μανάβη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε κι εγώ Γιώργαρε σκέφτηκα ότι μάς ειρωνεύτηκες.
      Μακάρι ο θεός να προστατεύσει και συγγενείς και φίλους δικούς μου που πήγαν κι εμβολιάσθηκαν. Μακάρι, για τούς ίδιους λόγους που είπες κι εσύ.
      Ο Αριστόμαχος είναι πιο αισιόδοξος για την αυριανή ημέρα, και στηρίζει σωστά τούς ισχυρισμούς του. Δράματα και θανάτους όμως, λόγω των εμβολιασμών, δεν θα τα αποφύγουμε.

      Διαγραφή
  25. Κωστα, χαρα στο κουραγιο σου κε στην υπομονη σου. Παρακαλω δεξου τα ειλικρινα μου συγχαρητηρια. Ειχα κι εγω καποτε ένα ιστολογιο, το οποιο σε 6 μηνες το εκλισα. Κε πολύ αντεξα. Δεν διαθετω τοση υπομονη.
    Από τη μια μερια λεει κανεις «Ασε τον κοσμο ελευθερο να γραφει ότι θελει. Ζουμε σε τελιως παρανοηκες εποχες κε οι ανθρωποι δεν ξερουν που να ξεσπασουν κε αντι να ξεσπασουν πανω στους βρυκολακες κε στους Εφιαλτες, ξεσπα ο ενας πανω στον αλον».
    Από την αλη μερια, αν τους αφησεις ελευθερους θα βριζοντε κε θα μαλιοτραβιωντε ολη μερα, μορφωμενοι πατριωτες, σαν τις Κατινες τις γειτονιας. Ινε ακρως ντροπιαστικο το πώς εχει καταντησει ο πατριωτικος χωρος, ΑΛΑ ΚΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    Ουτε βεβαια καποιος εχει καποιο συμφερον με το να καθεται να γραφει μαλιακιες.
    Δυστυχως αναλωνομαστε σε λογια κε βρισιδια, κε όταν ινε να καθαρισουμε καποιον, συνηθως καθαριζουμε φουκαραδες μεροκαματιαρηδες. Τετια καταντια σε ολους τους χωρους. Αντι να βαλουμε κατω οση γκλαβα μας απομεινε κε να καθαρισουμε πεντε βρυκολακες που δολοφονουν τον κοσμο μερα-μεσημερι κε καταντησαν την Ελαδα κε τους νέο-Εληνες σκετα σκουπιδια, να γελαει η ανθρωποτητα μαζι μας.
    Πρεπει να παραδεχτω ότι διαθετεις από τα σπανια ιστολογια που κρατουν καποιο επιπεδο. Οσο κε αν ορισμενες Τ..Σουλες προσπαθουν να το καταντησουν σαν τα μουτρα τους. Ηθελα ναξερα, πατεραδες δεν ειχαν? . . . Τοσο πολύ μισανδρες . . .
    Ερχοντε χοιροτερες μερες. ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ τα πληκτρολογια κε ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ, ΥΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ. ΚΕ «ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΠ,
      η Σούλα είναι προσωπική φίλη, την ξέρω χρόνια κι απ'τα Αττικά Νέα. Σε πληροφορώ πως δεν είναι καθόλου μίσανδρη. Το υβρεολόγιό της είναι αποδεκτό κι από 2-3 άλλα μπλογκ, γιατί δεν εξέρχεται με χυδαιότητα, αλλά με ένα είδος αγανάκτησης που προκαλεί πολύ γέλιο. Είναι άλλοι που με τις μισές κακές λέξεις από όσες λέει η Σούλα, βγάζουν κάτι πολύ αηδιαστικό, χυδαίο και πρόστυχο που δεν μπορείς να το ανεχτείς.
      Και για να έρθουμε σε 'σένα, είχες ανέκαθεν από ό,τι καταλαβαίνω, το προσόν να εξοργίζεις τούς άλλους, με τα "Ελάς και Έληνες" κατ'αρχήν, αλλά κυρίως με απόψεις οι οποίες θα μπορούσαν να είναι αποδεκτές.. όμως τις θέτεις με τρόπο ακραίο που κάποιες φορές οι εχθροί μας τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, γιατί τις κάνεις όπως θα τις έκαναν κι αυτοί για να δημιουργούνται εντάσεις.

      Όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον γραπτό λόγο, γιατί ακούσια μπορεί να κάνει ζημιά, και να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι όπως ο προφορικός, ο οποίος έχει δυο παραπάνω προσόντα: 1)Τονικότητα και δέκα διαφορετικές χροιές η κάθε λέξη, που αλλάζει το νόημα, 2)εκφράσεις του προσώπου, που τις βλέπει ο άλλος και κατανοεί πληρέστερα.

      Διαγραφή
  26. 23.41 ..θα μπορουσα να σου απαντησω οπως σου αρμοζει,ομως υποληπτομαι το σαλιο μου,και δεν θα το σπαταλησω σε κουβεντες μαζι σου γιατι εισαι ενα ανθρωπακι με το σκατο στην καλτσα,κι απ το σοσονι σκαρφαλωσε και σου φωλιασε στην ψυχη...Αυτο...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, ξεσπάσατε κι οι δυο..
      μην βάλετε άλλα σχόλια γιατί δεν θα αναρτηθούν. Η συζήτηση λήγει εδώ.

      Διαγραφή
    2. Κωστα συγγνωμη πρωτα απο σενα,και μετα απο ολους που σχολιαζουν εδω...καλημερααααα.....Σουλα

      Διαγραφή
    3. Κωστή, μεταξύ των άλλων είσαι και .... αλεπουδιάρης (με την έννοια που δίνει ο Αυγολέμονος, γιου νόου αυγολέμονος )
      Να είσαι καλά ισορροπιστάρα Μ Α Σ , πυροσβεστάρα Μ Α Σ
      Μεγάλη αγκαλιά
      Astillais

      Διαγραφή
    4. Πες μου βρε babe για τον αυγολέμονο, γιατί έχει σταματήσει το μυαλό μου τώρα..

      Διαγραφή
  27. Αυγολέμονος ιζ αυτός :https://www.youtube.com/watch?v=oE5YLzJ_KFE

    μέγα(λη) μούρη και αυτοδίδακτος (κατά δήλωσίν του)
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή