«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ιταλική εφημερίδα: τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι από την πειραματική Pfizer από ότι η πειραματική AstraZeneca


 

Πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Il Tempo, ανέφεραν στις 15 Ιουνίου ότι υπήρχαν τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι απο τα εμβόλια της Pfizer από ό, τι με το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο είναι ήδη ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο στην Ιταλία ειδικότερα. Ο Il Tempo έκλεισε με την παλαβή δήλωση ότι "θα γινετε όλο και πιο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει"

Η εφημερίδα γράφει, με βάση μια έκθεση για την παρακολούθηση των εμβολίων από τις 26 Μαΐου, επί του παρόντος θα ήταν γνωστοί 213 θάνατοι στη χρονική εγγύτητα των εμβολιασμών Pfizer. Αυτή η αναφορά μεταδόθηκε για πρώτη φορά από το τηλεοπτικό κανάλι Rete 4. Η δήλωση που αναφέρεται στις ειδήσεις συνδέεται στα πρωτότυπα ιταλικά ΜΜΕ Πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το ίδιο, όπως qds.it ή 24plus, σύμφωνα με το Report24.

Συνολικά, έχουν ήδη 328 ΝΕΚΡΟΥΣ λίγο μετά τον εμβολιασμό 

Έτσι, το ποσοστό θανάτου είναι 0,96 ανά 100.000 δόσεις. Οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με ModeRNA λέγεται ότι έχουν συμβεί σε 58 περιπτώσεις, το ποσοστό είναι 1,99. Σύμφωνα με την AstraZeneca, "μόνο" 53 θάνατοι θα ήταν γνωστοί, το ποσοστό είναι 0,79. Σύμφωνα με την Johnson & Johnson, έχουν συμβεί τέσσερις απροσδόκητοι θάνατοι, το ποσοστό είναι 0,79. Για μια καλύτερη κατανόηση: φυσικά στην Ιταλία διαφορετικοί αριθμοί ανθρώπων έχουν εμβολιαστεί με τα αντίστοιχα εμβόλια, έτσι ώστε τα παραπάνω ποσοστά θανάτων να οδηγούν επίσης σε αναλογία με το σύνολο των χορηγηθέντων εμβολιασμών. 

Συνολικά, επομένως, θα είχε 1 στις 100.000 πιθανότητες να πεθάνει μετά από εμβολιασμό Covid. Ο κίνδυνος θανάτου από το Covid-19 ποικίλλει ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, η τελευταία σημαντική μετα-μελέτη ήταν από τον Ιωάννη Ιωαννίδη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, ο οποίος βρήκε παγκόσμιο κίνδυνο θανάτου ή ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΣΤΟ 0,15% από το Covid-19.

KORAKAS NEWS

thesecretrealtruth.blogspot.com


7 σχόλια:

  1. ΠΟΎ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗ" ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?????

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ , ΚΩΣΤΑ.............


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΑΓΟΟΟ !.
      ΡΕ ΠΑΝΆΓΟ ΟΟΟ !.
      ΠΙΑΣΕ ΡΕ ΤΟ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΛΟΥΝΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΒΙΕ !.
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΆΓΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !.
      ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΗΣΘΕΝΤΕΣ !.
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ,ΝΑ ΕΜΒΟΛΗΣΘΟΥΝ.
      ΤΕΛΙΚΑ....ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΗΣΘΟΥΝ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ,ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΟΙ ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΖΑ...
      ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΜΜΜΜΜΜ...
      ΚΥΤΤΑ ΚΑΒΛΑΜΠΟΥΡΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Μελέτη Ιατρική Σχολή Γερμανίας: τα tests PCR ανεπαρκή ως αποδεικτικό μέσο ότι θετικοί μεταδίδουν σε άλλους!!
    .
    https://dimpenews.com/2021/06/18/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b1-tests-pcr-%ce%b1/

    Τα θετικά αποτελέσματα των tests PCR δεν αποδεικνύουν επαρκώς ότι τα άτομα που έχουν μολυνθεί με SARSCoV2 μπορούν να μολύνουν άλλους με τον κορωναϊό, καταλήγει μια νέα έρευνα που περιελάμβανε 190 χιλιάδες αποτελέσματα από 160 χιλιάδες άτομα στην Ιατρική Σχολή UDE στη Γερμανία.
    .
    Ανασκευάζουν τώρα 2 χρόνια μετά αφού σταμάτησαν κάθε μορφή ζωής και δραστηριότητας και κλείδωσαν τον πλανήτη με βάση τ΄αναξιόπιστα από ότι αποδεικνύονται τεστ PCR.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    The performance of the SARS-CoV-2 RT-PCR test as a tool for detecting SARS-CoV-2 infection in the population
    .
    https://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(21)00265-6/fulltext


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΡΙΑ
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ
    .

    https://www.facebook.com/photo?fbid=432330387564972&set=a.107656443365703


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Απ' ό,τι φαίνεται, έχουμε πόλεμο φαρμακευτικών εταιρειών. Σα να έχουμε πραγματικό πόλεμο με πραγματικά πυρά, κι ο ένας αντίπαλος να λέει ότι οι δικές του σφαίρες είναι πιό ευεργετικές, άμα σε πετύχουν.

    Μή δινετε σημασία, όλα είναι εξ ίσου βλαπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Εργοδότα μας!

      Η είδηση είναι ενδιαφέρουσα γιατί η κουλοκυβέρνηση, τώρα που απέσυρε τα "άστρα μη με σκοτώνετε", τούς έχει πλακώσει στα "πού σε πονά και πού σε σφάιζερ" 🤣

      Διαγραφή