«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Περισσότεροι από 10.000 πολίτες στο κέντρο της Αθήνας απόψε, μεγάλες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

17 σχόλια:

  1. Και επειδη εγω δεν ξεχναω ποτε τιποτα κι εχω μνημη δελφινιου και οχι ελεφαντα, οπως εχει επικρατησει να λεγεται, απο σημερα θα σας αφηγουμαι μικρες ιστοριουλες σε συνεχειες, για να καταλαβετε σιγα σιγα πως προβατοποιειται ο κοσμος!!!
    Ιστορια Α'

    Δυο αδελφακια ειμαστε, δυο αδελφια αγαπημενα!!! Κυριακο λεν εμενανε και Φαιδωνα λεν εμενα!!!
    Συνεχιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κριμα!!! Εξαφανιστηκε το βιογραφικο του δευτερου αδελφου!!! Το πηγαν για ρεκτιφιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχεια της ιστοριουλας Α' και παρτε ενα βιντεακι μπας κι αρχισετε να καταλαβαινετε τι παιζει, γιατι τιποτα σ' αυτη τη ζωη, δεν ειναι τυχαιο, οπως εχω ξαναπει:

      https://vimeo.com/400517160
      Συνεχιζεται.......

      Διαγραφή
    2. ΒΟΥΛΑ,

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΎ ΤΟ ΠΑΣ..
      ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΒΟΛΗ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΒΟΛΗ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ!

      Διαγραφή
    3. Κριμα,γιατι ειναι το πρωτο βιντεο που μας τον συστηνει!!! Δεν πειραζει δες αυτο!!! Γιατι πολυ λυπαμαι που μαλωνουν τ' αδελφακια, δηθεν μου, ταχα μου!!! Βρε, βρε κατι φημες που κυκλοφορουν!!! Και στην πρωτη ευκαιρια, κανε ενα refresh στη
      wikipidia για να ξαμαθυμηθεις την πολιτικη πορεια του Βελοπουλου!!! Ειπαμε το πολιτικο
      συστημα βγαζει τις εφεδρειες του!!! Καλα ξυπνητουρια!!!

      https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/fedon-vovolis-lekistis-o-kiriakos-velopoulos/

      Διαγραφή
  3. Ερπετοδιωκτης!!!

    https://m.facebook.com/groups/1352544165117948/permalink/1434726736899690/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 60 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009 ΚΥΒΕΡΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΠΑΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ...

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΓΔΟΟΗ [ 8 ] ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ...ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΡΙΣΕΨΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΠΩΣ ΝΑ' ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΟΥΡΔΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΤΙΡΙΕΣ [ ΠΕΤΡΕΣ...ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ]...ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΠΑΝΤΟΥ...ΟΧΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΣΟΥΡΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ...ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ -ΣΟΥΡΔΙΣΤΑΝ-...

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΠΤΟΛ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΕΗ...Η ΚΟΖΑΝΗ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ....ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΑΗΛΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ Ο ΑΡΙΝΤΑΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...

    350 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ...


    ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΠΑΡΤΣ ΣΒΑΡΝΑ...ΕΘΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ [ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ]...ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΑ...ΤΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ...

    Η ΦΡΑΣΗ -ΟΥΡΔΑ ΑΝΑΛΑΤΗ- ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απομένει το μυστήριον, του τί κάνουν οι Κοζανίτες τις υπόλοιπες 15 μέρες του χρόνου (16 στα δίσεκτα έτη), που δεν είναι με το καλαμάκι του φραππέ!

      Διαγραφή
    2. Θυμαμαι την πρωτη φορα που ηρθα στην Κοζανη, να συναντησω την παρεα μου, που αποτελουνταν απο τον γιατρο της νομαρχιας, εναν φιλο που υπηρετουσε στα στρατιωτικα εργα, μια πολιτικο μηχανικο, μια τοπογραφο και εναν μηχανολογο τεχνικο της ΔΕΗ στην Πτολεμαιδα, οι δυο μονον καταγονταν απο την ευρυτερη περιοχη, οι υπολοιποι τρεις απο την Αθηνα!!! Γιατι τα λεω αυτα;;; Γιατι τελικα τους εμεινε κουσουρι ο φραπες!!!
      Το πρωτο μου μπανιο τραυματικο, εμεινα στα "κρυα του λουτρου", μες στα σαπουνια, γιατι κοπηκε το νερο και περιμενα μεχρι να επιστρεψει καποιος στο σπιτι για να με ξεβγαλει!!! Αληθεια υπαρχει ακομη προβλημα;;;
      Την επομενη μερα σιγουρη για τις προσανατολιστικες μου ικανοτητες, αποφασισα να παω στα στρατιωτικα εργα μονη μου, αμ δε!!! Οπου ρωτουσα, μου ελεγαν πηγαινε ευθεια, αλλα ευρισκα τοιχο (οντως ρυμοτομια χαλια)!!!
      Επισης, μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η "βολτα", το νυφοπαζαρο δηλαδη, πως μπορουσαν τοσοι ανθρωποι, να κινουνται πανω κατω σ' ενα τοσο μικρο μερος!!!
      Εκανα Πρωτομαγια στην Αιανη διπλα στον Αλιακμονα, ηπια απειρους καφεδες στην Νεραιδα, γνωρισα με ορμητηριο την Κοζανη ολη την δυτικη Μακεδονια!!! Εχω υπεροχες αναμνησεις, απο κει!!! Καθε τοπος εχει τα καλα του και τα κακα του!!!

      Διαγραφή
    3. ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ..HALLOWEEN AΛΑ ΣΟΥΡΔΙΑ...ΧΑ ΧΑ


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. Βούλα,
      Οι "άπειροι καφέδες" που ήπιες ήταν "φραπέδες";

      Διαγραφή
    5. "Οσο και να χτυπιεσαι, φραπες δεν γινεσαι"!!!

      Διαγραφή
    6. Ακριβως Γιαννη μου, μονον ετσι γνωριζεις εναν τοπο, μεσα απο τα ματια του ξεναγου!!! Στον τουριστα αυτα δειχνεις!!! Την πραγματικη εντοπιοτητα και την νοοτροπια, την ανακαλυπτεις μονος σου!!! Και πιστεψε με οτι ανακαλυψα πραγματα, που στην αγρια ζουγκλα της Αθηνας, δεν τα ειχα καν φανταστει!!! Βεβαια μιλαω για 20 και πλεον χρονια και παρεμεινα για τρει βδομαδες, την πρωτη φορα!!!

      Διαγραφή
  5. ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ που κυνηγουν τον αλοπαρμενο κοσμακη με το φονικο Εβραηκο εμβολιο. ΙΝΕ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΕ ΕΧΟΥΝΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.
    Τεραστιες συγκεντρωσεις χθες κε σημερα στη Γαλια, στην Ιταλια κε σε πολες πολεις της Ελαδας.
    Δεν υπαρχει χρηματοδοτηση από πουθενα. Κανενα λεωφορειο δεν μεταφερει αυτους τους ανθρωπους στις πλατειες. Δεν υπαρχει πολιτικη οργανωση. Δεν υπαρχει προωθηση από τα μπουκωμενα με χρημα πορνο-βοθρο-καναλα κε τους δημοσιο-βοθρους. Αντιθετα, τους πολεμουν με λυσα βγαζοντας αφρους.
    Αυτοι οι ανθρωποι στις πλατειες ινε απλα ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΕ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ.
    Αν γδαρουμε ζωντανους κε κρεμασουμε αναποδα καμια δεκαρια βρυκολακες, θα ινε ακομα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://kozan.gr/archives/166754

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι βγήκαν να γιορτάσουν μαζί με τσ κουμμούνια της εβραΪΚ΄;Ης
    κυβέρνησης την έλευση της "δημοκρατίας" , δηλαδή την πτώση της ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, δεν προβληματίζει κανέναν ΕΛΛΗΝΑ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή