«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !

    Giannis Spyrou 

 


 

14/7/2021, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ!! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ!! ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!

ΟΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ. ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΙΤ ΟΤΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. 
 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΨΕΥΔΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ!!! ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ) ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!! ΕΤΣΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! 
 
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ!!
 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!! ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!! ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΒΟΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!! Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ---ΤΕΡΑΣΤΙΑ--- ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!! 
 
ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΤΑ [[[ΠΑΝΤΑ]]] ΩΣ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥΣ!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΤΤΗΘΕΙ!!
 
ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΝΑΤΟ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ! ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 
 
ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΡΜ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΣΕ [[[ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ]]] ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ «ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ» ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!! ΧΜΜΜ

ΣΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑΡ! ΕΠΙΣΗΣ, ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!! ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!!

ΧΘΕΣ Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ 100 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΑ!!! !! ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ! «ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ!!».
 
ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΜΗΤΕΙΑ ΦΟΥΛΤΟΝ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 
 
ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ!
 
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΟΠΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ!! ΑΛΛΑ 3 ΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ…ΓΑΙΤΙ ΤΩΡΑ; ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ; [[[ΠΑΝΙΚΟΣ]]] ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.
 
ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΚΟΠΑ ΔΕΝ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ"!! ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!! ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙ....
 
ΤΕΛΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΑΡΙΖΟΝΑ, ΜΕΤΑ ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ….ΒΟΟΟΜ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!

ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ «ΤΡΕΛΛΑ» ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ!!!! ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΟΥ «ΜΑΡΤΥΡΑ» ΦΛΟΫΝΤ ΣΤΟ ΟΧΑΪΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ;;;

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 3 ΦΑΡΑΓΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..
https://www.youtube.com/watch?v=rX8vY9RoA1c

Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΙΤ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ‘ΔΕΜΕΝΟ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:
 
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ [ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΜΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ] ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ [ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ] ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
- ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΟΟΜ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ.
 
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ….».- ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΒΑΘΜΟ!!

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ (ΦΩΤΟS, Q drops, VIDEOS), ΕΔΩ.

 

45 σχόλια:

  1. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ COVID-19 ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...ΣΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ...


    ΥΓ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ...ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκ!Κάναμε live πείραμα με Bluetooth -παρασημοφορημένους και έδωσε στίγμα!Γράψτε μας τα σχόλιά σας
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=TmfUb8-a5ic


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΛΕΣΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

    [ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ]

    Και η Άννυ Βασίλα δηλώνει bisexual μετά την Ιωάννα Τούνη: «Ναι έχω πάει με γυναίκα και μου άρεσε»!
    https://www.pronews.gr/gynaika/sheseis/1002094_kai-i-anny-vasila-dilonei-bisexual-meta-tin-ioanna-toyni-nai-eho-paei-me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλώνουν ότι γουστάρουν! Ούτε μελέτες, ούτε τίποτα, όποιος κατάλαβε:
    ΣΥΨΑΣ- ΣΗΨΗΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ- “ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ . ΣΤΑ 20.000 ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
    https://www.makeleio.gr/
    Είναι που θα ενσωματωθούν τα μουσλίμια! Εδώ δεν ενσωματώνεται η 2η (μπορεί να είναι 3η) γενιά αλβανών:
    Άλιμος: Ανήλικοι (αλβανοί & γεωργιανός & μολδαβός) μαχαίρωσαν με σουγιάδες 14χρονο
    Νέο φρικτό περιστατικό με συμμορία ανηλίκων: Μαχαίρωσαν 17χρονο στην Κηφισιά
    Έχουν ξεφύγει: Αλλοδαποί απήγαγαν ολόκληρη οικογένεια στην Πιερία ζητώντας λύτρα!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαγνητοδιαμολυνση και μαγνητομαλακυνση!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/342971674213101/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην σπρωχνεστε, ολοι θα παρετε!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/343036117539990/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκατινιασματος συνεχεια!!!

    https://m.facebook.com/groups/140703774589973/permalink/215516140442069/?refid=18&__tn__=H-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι, δεν υπαρχουν συμπτωσεις, ολα για καποιο λογο γινονται!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/343095497534052/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Ισπανία-Αντισυνταγματικό-το-λοκντάο/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ 2!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=128083346163304&id=100068849163749&refid=52&_ft_=top_level_post_id.128083346163304%3Acontent_owner_id_new.100068849163749%3Astory_location.6%3Astory_attachment_style.photo&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για οσους εχουν μνημη χρυσοψαρου και για να μην αναγκαστουμε να τα ξαναζησουμε!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/343202750856660/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΝΤΕΙΑΚΑ ΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΙΡΑΝΟΡΩΣΣΑ ΣΛΑΒΟΤΟΥΡΚΑ ΑΡΒΟΥΜΝΟΒΛΑΧΑ ΝΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΓΑΜΙΟΛΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΤΕΡΛΙΚΟ ΝΕΟΓΙΑΝΝΗ ΨΟΛΟΖΑΝΙ
    ΠΑΝΕ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΑΔΑ

    ΙΟΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορουμε πολλα να κανουμε!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/342361617607440/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηνυμα χωρις χρεωση!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1653184931535120&id=100005308878600&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..

    Χριστέ, το Φώς το Αληθινόν,

    το φωτίζον και αγιάζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον,
    σημειωθήτω εφ' ημάς το Φώς του προσώπου Σου,ίνα εν αυτώ οψώμεθα Φώς το απρόσιτον.

    Και κατεύθυνον τα διαβήματα ημών προς εργασίαν των εντολών Σου.
    Πρεσβείαις της Παναχράντου Σου Μητρός και πάντων Σου των Αγίων.

    Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπουλας!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/343269090850026/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τοτε λοιπον κατεβηκε ένα καλο πνευμα στο γενος των Εληνων: Ο Σωκρατης. Κε το αχαριστο γενος τον σκοτωσε. Το ιδιος γενος σκοτωσε, φυλακισε, εξορισε τους ΕΚΑΤΟ καλυτερους που γενησαν //
    Μετα από 600 χρονια το ιδιο πνευμα κατεβηκε στο κακο κε καταραμενο γενος των Εβραιων. Ο Εληνας Ιησους (γενηθηκε στη Ναζαρια, που ηταν εληνικη πολη). Κε το αχαριστο γενος τον σκοτωσε //
    Η τεραστια διαφορα όμως μεταξυ Εληνων κε Εβραιων ινε ότι ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΗΝΕΣ (ΕΚΑΤΟ ολοι κι ολοι) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΕ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ενώ οι Εβραιοι ανεκαθεν ηταν ένα κοπαδι βαρβαρων σκλαβων που δεν παρουσιασαν ΠΟΤΕ ΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Για τον λογο αυτό, προηλθε το αιωνιο μισος τους για τους Εληνες κε κάθε τι εληνικο //
    Ινε απεραντο αισχος για τους Εληνες να διαβαζουν αυτό το ελεηνο κε πανηλιθιο ΕΒΡΑΗΚΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. Όταν οι Εληνες αρχισουν παλι να διαβαζουν την μεγαλο-τεραστια αρχαια εληνικη φιλοσοφια, τοτε παλι θα πανε μπροστα. Οσο εχουν αυτή την τρισαθλια σαδο-μαζοχιστικη θρησκεια, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΧΑΗΡΗ ΚΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΘΑ ΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ //
    Ο Εληνας Ιησους τους καταραστηκε: «Ιερουσαλημ, ποσακις ηθελησα επισυναγαγειν τα τεκνα σου, αλα εσυ ουκ ηθελησας. Ηπαγε ουν εις απωλειαν». Μεσα σε 40 χρονια ο Ρωμαιος Τιτο δεν αφησε πετρα πανω στην πετρα. Μετα από 2.000 χρονια εκαναν τον Β’ Παγκοσμιο πολεμο κε κατορθωσαν να ξανα-συγκεντρωθουν. Με την καθοδηγηση των σαταναδων Αγγλο-Σαξονων αφεντικων τους, τωρα δολοφονουν αργα κε σταθερα την Ελαδα κε την ανθρωποτητα //
    Όπως λοιπον οι Εβραιοι δολοφονησαν τον Εληνα Ιησου, ετσι κε οι νέο-εληνες δημοκρατες φυλακιζουν τους Εληνες πατριωτες κε δολοφονουν ότι καλο εχει βγαλει αυτος το τοπος //
    ΗΘΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: στον κακο, ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφιερωμενο σε ολους τους πολεμιστες!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=DgnLfsnel8Y&feature=share&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχ Κουλη μ!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221046978069027&id=1380094046&refid=52&_ft_=top_level_post_id.10221046978069027%3Acontent_owner_id_new.1380094046%3Astory_location.6%3Astory_attachment_style.photo&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑφεντιΚουλη μ' !!!

    https://m.youtube.com/watch?v=lU4lrZtxweE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπληκτικό βίντεο!!!
      Μπράβο Βουλάκι μου, σε ευχαριστούμε:::

      Διαγραφή

  21. .. 13 'Ημέρεs 'Απομένουν ΜΕΧΡΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( 1776 )// ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε λιγο κοντα σας, για να σκαει και για να ξεσκαει!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=IW2m1IHSL4o&feature=share&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Κούβα από ετών έχει θεσπίσει ότι οι εισερχόμενοι τουρίστες πρέπει να έχουν κλείσει διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο και να διαθέτουν εισιτήριο επιστροφής.
    Τούτο για μην τους την πέσουν νέγροι από Αϊτή και γενικώς από καραβαϊκή.
    Οι Κουβανοί είναι ένα κράτος λευκών, το μόνον στην περιοχή.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ, Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΙΓΩΣ ΛΕΥΚΩΝ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 70%, ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΣΤΟ 15%, ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ [ΜULATOS] ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 15%.
      ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ.
      ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ``PATRIA O MUERTE'' [ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ], ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΕ.
      ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΠΥΡΙΑ.
      ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ [ΑΒΑΝΑ] ΕΠΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ 1975, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  24. Καλήν εσπέραν σας.
    Σας παρακαλώ πολύ κύριε οικοδεσπότα και αγαπητοί συνταξιδιώτες , αν έχει υποπέσει στην αντίληψη σας τυχών απώλειες των τετράποδων φίλων από φίλους ή συγγενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως.
    Δύο σκύλοι από τα πεθερικά μου απεβίωσαν μετά τον εμβολιασμό τους και προσπαθώ να δώ εάν τυχών παίζει κάποιο ρόλο ο εμβολιασμός
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άθλιοι τράγοι σε παραλήρημα:
    1ος Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ μέσα από τηλεοπτικό κανάλι απηύθυνε κάλεσμα στους πιστούς να μην δαιμονοποιούν τα πράγματα και να ακούν τους επαΐοντες. Ο εχθρός είναι ο κορωνοϊός! Όπως ανέφερε, ο ίδιος, ως πρόεδρος του γηροκομείου Πειραιά, είχε στείλει επιστολή από το Φεβρουάριο στο υπουργείο Υγείας, ζητώντας τον εμβολιασμό των εργαζομένων!
    2ος Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει χαρακτηρίσει το εμβόλιο ως «δώρο Θεού προς την επιστήμη».
    Ο 3ος το τερμάτισε: Δωδώνης κατά ανεμβολίαστων: «Ο Θεός να δώσει να απαλλαγούμε από τους παλαβούς(!!!!!!!). Υποχρεωτικός εμβολιασμός για κάθε έναν που είναι εκτός σπιτιού»
    Ευτυχώς που υπάρχουν εξαιρέσεις: π.Στυλιανός Καρπαθίου: «Όποιος πιστός αποδέχεται προϊόντα εκτρώσεως πρέπει να υποστεί επιτίμια. Ο Επίσκοπος να αφήσει το ωμόφορό του, & ο κληρικός το πετραχήλι του»
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο φοβος καλα κρατει!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/343191850857750/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το εγγραφο φωτια με τις οδηγιες "πλευσης" για την πανδημια!!!

    https://eternalnowblog.com/2021/07/12/%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O νυν τιτουλάριος μητροπολίτης Δωδώνης, πρώην Ζακύνθου, Χρυσόστομος διαπρύσιος εχθρός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδουλου. Γνωστός για τις νεοταξικές του θέσεις, ηναγκάσθη σε παραίτηση λόγω των σχέσεων του με τον επίκαιρο πλέον υπόκοσμο της Ζακύνθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. https://nikolaosanaximandros.gr/ektakti-oikonomiki-enisxysi-tis-ekklisias-apo-to-kratos/
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Ιουλίου, 2021 23:15

      ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ,ΝΑΙ Η ΟΥ ;
      ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ,ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΙΣΩ .
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΚΑΤΑΣΧΙΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
      ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΙΣ ,ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ,ΘΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΗ Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΛΕΦΤΑ .
      ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ .
      ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΗ Ο ΡΩΣΟΣ .
      ΕΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ.
      ΚΕΡΑΜΕΩΣ ,ΜΕΝΔΩΝΗ ,ΛΙΝΟΥ ,ΠΑΓΩΝΗ , Ο ΕΤΣΙ Ο ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,Ο ΚΟΤΕΣΤΣΙ ,Ο ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΧΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ .
      ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ .
      ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ,ΟΙ ΙΗΣΟΥΗΤΕΣ ,ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ,ΟΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΟΙ ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ .
      ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ....
      ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ;
      ΝΑΑΙ .ΟΣΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ .
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΗΣΗ .
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ,ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΩΛΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ,ΤΟΥ ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ΚΡΟΝΟΥ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ .
      ΣΚΑΤΙΛΑ ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΥ .
      ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .



      Διαγραφή
  30. Ο ΑυτιστιΚουλης και ο ΑντιδραστιΚουλης απο τα Jumbo!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/342907087552893/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. “Ο Εισαγγελέας Τσιρώνης έμεινε φυτό από το Astrazeneca” καταγγέλλει o καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης.
    “Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε”, ανέφερε ο νομικός και πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά “εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου”.
    Αντιγόνη
    ΥΓ Σήμερα ο ΚΥΡ: https://i-kyr.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.henrymakow.com/2021/07/prominent-anti-vaxers-have-occult-ties.html?_ga=2.228089565.1139282288.1626467729-1346546894.1626467729

    Some Prominent Anti-Vaxers May Have Masonic Ties

    ΑπάντησηΔιαγραφή