«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Καινούρια μισανθρωπική αηδία, με χρήμα Τζορτζ Σόρος, στους δρόμους του Λονδίνου. Μετά τους BLM.. οι Forever Family...

 

Forever Family-Σώματα Ασφαλείας-"Εκδικητές", που.. αντί να "προσέχουν" τα παιδιά των μαύρων κοινοτήτων... μάλλον θα δέρνουν λευκούς Βρετανούς στους δρόμους.. έτσι για πλάκα..

 


Secretive black vigilante group Forever Family are now patrolling London’s streets in stab vests. Who exactly are they?

Η μυστικοπαθής μαύρη ομάδα εκδικητών Forever Family περιπολεί πλέον στους δρόμους του Λονδίνου με μαχαιρωτά γιλέκα. Ποιοι ακριβώς είναι;

του Chris Sweeney - μετάφραση: Διόδοτος

 

Μέλη της FF Force AKA Forever Family φωνάζουν συνθήματα έξω από το δημαρχείο του Brixton κατά τη διάρκεια της ετήσιας ημέρας χειραφέτησης.

 

Οι φυλετικές εντάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απίθανο να αμβλυνθούν από τη θέα της Forever Family Force να περιπολεί στους δρόμους της πρωτεύουσας σε στρατιωτικό σχηματισμό. Τι γνωρίζουμε για αυτή τη σκοτεινή, συγκρουσιακή ομάδα;

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες καθώς το κίνημα Black Lives Matter σάρωσε το Ηνωμένο Βασίλειο το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτή της Forever Family.

Για το ευρύ κοινό, η ομάδα εμφανίστηκε από το πουθενά. Ήρθαν στο προσκήνιο την Ημέρα Αφρικανικής Χειραφέτησης (1η Αυγούστου), καθώς παρέλασαν με στρατιωτικού τύπου στολές σε σχηματισμό στο Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου.

 

Ακτιβιστής της BLM με έδρα το Λονδίνο πυροβολήθηκε στο κεφάλι μετά από "πολυάριθμες απειλές θανάτου", η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για στοχευμένη επίθεση
 

Οι περισσότεροι φορούσαν μαχαιρωτά γιλέκα, πολλά πρόσωπα καλύπτονταν από μπαλακλάβες και η παρουσία τους ήταν επιθετική και ασυμβίβαστη.

Έκτοτε, η ομάδα παρέμεινε μακριά από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά τους τελευταίους μήνες επέστρεψε. Βίντεο δείχνουν συγκεντρώσεις μελών που στέκονται σε σχηματισμό με υψωμένες γροθιές, ενώ τους ακολουθούν άλλοι που οδηγούν μοτοσικλέτες. 


Βίντεο: Forever Family UK


 

Και η τελευταία έκδοση του ενημερωτικού τους δελτίου αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει μια αμφιλεγόμενη εθνική πρωτοβουλία, την Περιπολία του Λαού. Περιγράφει πώς η περιπολία ευθυγραμμίστηκε με την αύξηση των αναφορών των μέσων ενημέρωσης για απόπειρες απαγωγής παιδιών στο Λονδίνο. Εκείνη την εποχή, η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο για εικασίες στο διαδίκτυο και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύεται ότι οι απαγωγές αποτελούν αυξανόμενο πρόβλημα.

Ωστόσο, η Forever Family Force φαινομενικά περιπολούσε στους δρόμους, αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων, με το ενημερωτικό τους δελτίο να αναφέρει "Η FF Force πέρασε χρόνο επιβλέποντας τα παιδιά που πήγαιναν μόνα τους στο σχολείο το πρωί και μίλησε με γονείς και φροντιστές για βασικά ζητήματα που επηρεάζουν τις γειτονιές τους". Παραδέχτηκε επίσης ότι "συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις περιοχές" και υπήρχαν φωτογραφίες παιδιών με σχολική στολή καθώς η Forever Family "μοίραζε πάνω από 300 σακίδια και αθλητικές τσάντες Nike, Puma και New Balance". 

[ Σχόλιο Διόδοτου: Ωραία.. τα μαύρα πρακτοράκια της παιδόφιλης αιμοποτικής ελίτ... ΣΙΓΟΥΡΑ θα "φροντίζουν για την προστασία των παιδιών των μαύρων και λευκών Βρετανών"..... βάλε τον λύκο να σού φυλάει τα πρόβατα... ]

Παράλληλα, η ομάδα δημοσίευσε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Εκπαιδευτείτε μαζί μας, περιπολείστε μαζί μας, γίνετε μέλος της οικογένειας". Το μέλος Jay Kast ενημέρωσε τον κόσμο στο Instagram και το Twitter να επικοινωνήσει μαζί του για τις ημερομηνίες, τις ώρες και τις τοποθεσίες της προπονητικής κατασκήνωσης. Δεν είναι σαφές τι περιλαμβάνει αυτή η "εκπαίδευση"

https://twitter.com/kast_jay...

Ένα άλλο έγγραφο της FF αναφέρει ότι εξέφρασαν στους νέους "το όφελος της κατοχής βασικών δεξιοτήτων αυτοάμυνας και πρώτων βοηθειών". Αυτό υποδηλώνει ότι η ομάδα αναμένει ότι οι νέοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τη βία.

Σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστούν οι στόχοι τους, η Forever Family κλήθηκε επανειλημμένα να μιλήσει στο RT.com, αλλά αρνήθηκε, με ένα ανώνυμο μέλος να απαντά: "Προς το παρόν δεν συμμετέχουμε σε συνεντεύξεις. Δεν μπορώ να αναφέρω για ποιούς λόγους". Αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το ενημερωτικό τους δελτίο, το οποίο αναφέρει: "Η Forever Family είναι πάντα ευτυχής να συνεργαστεί με δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που αναφέρουν γεγονότα και χωρίς προκαταλήψεις". 

 

Ο πυροβολισμός της Σάσα Τζόνσον θα πρέπει να ωθήσει το BLM UK να επικεντρωθεί στα εσωτερικά, καθώς και στα συστημικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαύροι Βρετανοί 

 

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πόσα μέλη έχουν, αλλά αυτό που αναφέρουμε είναι ότι έχουν καταχωρηθεί ως νόμιμη εταιρεία, Forever Family Ltd, στις βρετανικές φορολογικές αρχές. Μοναδικός διευθυντής είναι ο Khari McKenzie και γραμματέας η Rachelle Emanuel. Ο McKenzie είναι ευρύτερα γνωστός ως Raspect Rebellion και φαίνεται να είναι ο ηγέτης της Forever Family. Μπορεί να τον δει κανείς σε βίντεο να φωνάζει "άγγιξε έναν", ενώ οι υπόλοιποι φωνάζουν με ομοφωνία "άγγιξε όλους".

Τον περασμένο μήνα, ο McKenzie εκφώνησε ομιλία στο Μπέρμιγχαμ, έξω από το σπίτι της οικογένειας του Dea-John Reid, ενός 14χρονου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Είπε: "Αυτή είναι μια προειδοποίηση... αν αγγίξουν κι άλλα αδελφάκια μας, έστω και μια τρίχα στο κεφάλι τους, σας λέω ότι θα δείτε περισσότερα από 100 μηχανάκια, περισσότερα από 1.000 άτομα, καθώς δεν θα αφήσουμε τα αδελφάκια μας να κακοποιηθούν έτσι".

Αφού προειδοποίησε για τη βία εντός της μαύρης κοινότητας, πρόσθεσε: "Να έχουμε ρατσιστές να δολοφονούν τα αδέλφια μας σε αυτούς τους δρόμους, δεν θα το ανεχτούμε, γεγονός, και θα πεθάνω γι' αυτό. Και υπάρχουν 1.000 άνθρωποι στο Brum που θα πεθάνουν σε αυτό, 1.000 άνθρωποι στο Λονδίνο, 1.000 άνθρωποι στο Μάντσεστερ και 1.000 άνθρωποι στο Νότιγχαμ... καλύτερα να ξέρετε για τί ήρθε καιρός". Ο τόνος της ομιλίας του McKenzie συνάδει με την συγκρουσιακή εικόνα των Forever Family.

Αυτό που πολλοί θα αναρωτηθούν είναι γιατί μια πόλη όπως το Λονδίνο χρειάζεται μια ομάδα θυμωμένων και επιθετικών εκδικητών - που δεν φαίνεται να θέλουν να εξηγήσουν τις πράξεις τους στα μέσα ενημέρωσης - να περιπολεί στους δρόμους;

Η Forever Family μπορεί να έχει καλές προθέσεις να δράσει για λογαριασμό μιας κοινότητας, αλλά δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα να το κάνει. Είναι σαφές ότι η άνοδος της BLM ανέδειξε τεράστιες διαιρέσεις, αλλά η Forever Family φαίνεται να αντιμετωπίζει τα προβλήματα ως δυαδικό σύστημα: εμείς εναντίον του υπόλοιπου κόσμου.


Οι διαδηλωτές της Forever Family ντυμένοι ως μαύροι παραστρατιωτικοί μοιάζουν με την NFAC της Βρετανίας και μούφα ότι βοηθούν στον αγώνα κατά του ρατσισμού

 

 Αυτό που φαίνεται να είναι ξεκάθαρο από τα λίγα που γνωρίζουμε για την Forever Family είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς ασυμβίβαστη ομάδα. Αλλά τα ερωτήματα παραμένουν: αν επιθυμούν να βοηθήσουν την κοινότητά τους, τότε γιατί είναι ντυμένοι σαν πολιτοφυλακή; Γιατί η μυστικότητα σχετικά με το ποιοι είναι; Και γιατί δεν μιλούν ανοιχτά στα μέσα ενημέρωσης, αφού δεν έχουν τίποτα να κρύψουν;

Όλα τα μηνύματά τους υποδηλώνουν ότι είναι ανένδοτοι στο να υιοθετήσουν έναν καλύτερο τρόπο να κινούνται στο Λονδίνο και σε άλλα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ η ομάδα έχει πλέον παρουσία και στη Σκωτία.

Αλλά αυτή η μαχητική στάση θα φέρει πιθανότατα προβλήματα. Αν η Forever Family συνεχίσει τις περιπολίες της, είναι σίγουρα θέμα χρόνου να δημιουργηθεί μια αντίπαλη οργάνωση που θα τους αντιταχθεί.

Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δημιουργηθεί μια πρωτοβουλία για να βοηθηθεί μια κοινότητα, οι περιπολίες στους δρόμους με στρατιωτικό σχηματισμό είναι περιττές. Οι Λονδρέζοι έχουν την αστυνομία για να διασφαλίζει τον νόμο και την τάξη- δεν υπάρχει ευρεία επιθυμία για κάτι που φαίνεται να είναι μια ομάδα εκδικητών. 

Έχουν αυτοδιοριστεί ως φύλακες και ηγέτες, αλλά δεν τους έχει ζητηθεί να βγουν μπροστά. Και ενώ η επιθυμία τους για αλλαγή μπορεί κάλλιστα να είναι γνήσια, υπάρχει κάτι περίεργο στο ότι αρκετά μέλη, συμπεριλαμβανομένου του McKenzie, έχουν συνδέσμους PayPal στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ζητήσουν προφανώς δωρεές. Το πού πηγαίνουν τα χρήματα ή για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται είναι ασαφές, με την ομάδα να μην επιθυμεί να μιλήσει στο RT.

Η Βρετανία και το Λονδίνο έχουν πολλά προβλήματα, αλλά είναι δύσκολο να δούμε κάποιο από αυτά να λύνεται από την Forever Family. Το μόνο που πρόκειται να κάνουν είναι να δημιουργήσουν περισσότερα. 


rt.com


13 σχόλια:

  1. Σαν τη μουσουλμανική αστυνομία στο κεντρο της Αθήνας. Οι νεοταξικοί μαγειρεύουν καινουρια πονηρά πράγματα στο δυτικο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1-8-21 ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΙΝΕ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ //
    ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΚΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ //
    ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ //
    ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ //
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΚΕ ΤΑ ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ //
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΥΠΑΛΗΛΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΥΠΑΛΗΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ //
    ΑΠΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ, ΨΕΥΤΟ-ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ //
    ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α ΧΩΡΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΕ ΑΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ
    ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΑΔΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πολυπολιτισμός σε εξέλιξη! Έχουν πολλούς έγχρωμους από τις αποικίες τους οι βρετανοί και τώρα μας δείχνουν το επόμενο βήμα που θα προχωρήσουν και θα είναι το αντάρτικο πόλεων!
    Εκεί οι μαύροι, εδώ οι λαθροεισβολείς που προέρχονται από χώρες με φοβερό πολιτιστικό επίπεδο:
    Άγριος ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου σε 17χρονη από συγγενείς επειδή φόρεσε...τζιν!
    Η 17χρονη Neha Paswan ξυλοκοπήθηκε από συγγενείς της με ραβδιά μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της! Συγκεκριμένα, ο παππούς και οι θείοι της, της αφαίρεσαν τόσο βάναυσα τη ζωή επειδή αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή ενδυμασία, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασαν να κρεμάσουν το άψυχο σώμα της από μία γέφυρα για παραδειγματισμό, στη βόρεια πολιτεία του Uttar Pradesh.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1005629_agrios-xylodarmos-mehri-thanatoy-se-17hroni-apo-syggeneis
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Ιουλίου, 2021 22:14

    ΑΣΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ...
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δραση φερνει αντιδραση. θα δημιουργηθουν αναλογα τμηματα λευκων και ασιατων και θα αρχισει πολεμος. Τοσο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα τοτε θα ειναι ρατσισμος...

      Διαγραφή
  6. Συγγνώμην οι Βρεταννοί, Άγγλοι, Σκώτοι και Ουαλοί είναι μόνον λευκοί.
    Οι υπόλοιποι αφροασιάτες εισβολείς έποικοι. Όπως νυν Ελλάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ακριβως ετσι. Απ'τη στιγμη που ειχαν αποικιες και δημιουργησαν την κοινοπολιτεια, ξαφνικα οι πολιτες της κοινοπολιτειας απεκτησαν δικαιωματα.
      Καποτε ηταν δευτερης κατηγοριας αλλα αυτο ηταν πριν παρα πολλα χρονια.
      Μονοι τους εφεραν τη συμφορα στα κεφαλια τους.

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκοτεινέ Ήλιε μην αναμασάμε νεοταξικές θέσεις, οι οποίες δεν ερείδονται στην λογική.
    Αφού οι Ευρωπαίοι ανεκάλυψαν την Αμερική και την αποίκισαν, άρα οι ιθαγενείς ινδιάνοι και οι προκύψαντες μιγάδες είναι ευπρόσδεκτοι άποικοι στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή