«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Άλλη μια.. επίσημη παραδοχή. Κάποιοι τούς έχουν στριμώξει...


7 σχόλια:

  1. Ανοίγουν πλατφόρμα για εμβολιασμούς 12-15 ετών! Τα παιδιά και τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/07/pragmati-auto-to-xakatharisma-eprepe.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εννοεί αυτός ο δεπ με το κωτσοταυρισμοί στο άρθρο που προτείνετε να διαβάσουμε και ποιός και τι ρόλο παίζει αυτός ο κόρακας;;;;;;;;;;;;;;
      Τα φώτα σας οι γνώστες.........
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Το "κωτσοταυρισμοί" το είχε γράψει ο ΔΕΠ έτσι για πλάκα, για να με πειράξει, γιατί το σχόλιο αυτό γράφτηκε πρώτα μέσα στον Διόδοτο. Απλά, αυτός ο κόρακας που δεν ξέρω ποιος είναι και τι ρόλο βαράει, έβαλε το σχόλιο χωρίς να γράψει πηγή Διόδοτο. Πράγμα που "δεν βαριέσαι..", άλλωστε μού το κάνει συνέχεια κανα χρόνο τώρα, γιατί έχω παρατηρήσει ότι μόλις ανοίγει τον υπολογιστή του, το πρώτο μπλογκ που ανοίγει για να βρει κάτι καλό και να το βουτήξει, είναι ο Διόδοτος.

      Διαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΝΕ.
    ΟΛΗ Η ``ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ'' ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ. ΤΟ ΕΡΕΥΝΟΥΝ-ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ. ΣΤΙΣ 32 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ... ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δρ. Μιχαλης Σπυρου: "Η προσπάθεια να τρομοκρατησουν κε να εκβιάσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών και των νεαρών ατόμων ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με ΦΡΙΚΤΑ αποτελέσματα . Στερείται λογικής και επιστήμης. Εξηγειται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ για ορισμενους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. Παρατηρουντε ΠΟΛΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ, το βλεπουμε στα ιατρεια μας καθε μερα. Ομως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λογοδοτει, κανενας δεν παει φυλακη, κανενας δεν τιμωρειται, κανενας δεν συλαμβανεται γι αυτα τα φρικτα εγκληματα.
    Ο εμβολιασμός γίνεται χωρίς έλεγχο και πρωτόκολλα. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. Ολοι ενδιαφεροντε να εμβολιασουν, να θανατωσουν χωρις καμια τιμωρια κε να παρουν χρηματα. Δεν εξηγειται διαφορετικα αυτο το ψυχοπαθες φαινομενο, παρα μοναχα με απληστα δαιμονικα οικονομικα κινητρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκε η παπαευαγγέλου και δήλωσε ότι δεν κινδυνεύουν τα παιδιά 12 -15 από μυοκαρδίτιδες, γιατί αυτές οι παρενέργειες αφορούν τα 16-19!!!!
    Τότε τα 16-19χρονα γιατί τα εμβολιάζουν αφού κινδυνεύουν από μυοκαρδίτιδες;
    Δεν είναι κάτι απλό σαν συνάχι, όταν θα πρέπει όλη την υπόλοιπη ζωή τους να τους παρακολουθεί καρδιολόγος!
    Ο άλλος ο σήψας είχε πει ότι οι λαθρό δεν χρειάζονται εμβολιασμό γιατί είναι νέοι και παιδιά!!! Τότε γιατί εμβολιάζονται οι νέοι και τα παιδιά των Ελλήνων;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή