«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΣΤΟ "ΤΣΑΚ" ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ ! ΔΥΟ ΓΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.


 

Σχόλιο Con:

Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΑΘΏΣ ΘΕΡΑΠΕΎΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣΊΑ (που έχουμε επίσης στην Ελλάδα) !!!  ( Ο WHO, ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΈΞΩ, ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ ΤΟΥ 2020, ΑΠΌ ΤΗ ΧΏΡΑ )


Η Μαδαγασκάρη απέτρεψε την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Andry Rajoelina


Η Μαδαγασκάρη ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας διαφόρων προσωπικοτήτων της Μαδαγασκάρης, μεταξύ των οποίων και του προέδρου Andry Rajoelina.

Έξι άτομα, εκ των οποίων δύο Γάλλοι υπήκοοι σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, έχουν συλληφθεί.

"Σύμφωνα με όλες τις έρευνες που έχουμε κάνει, τα άτομα που συνελήφθησαν εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας του αρχηγού του κράτους της Μαδαγασκάρης. Οι συλλήψεις ακολούθησαν όλους τους κανόνες. Οι συλλήψεις δεν έγιναν από μισθοφόρους αλλά από την αστυνομία", δήλωσε στον Τύπο ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Rodellys Randrianarison.

"Έξι άτομα συνελήφθησαν. Ανάμεσά τους, δύο Μαδαγασιανοί είναι διεθνείς, υπάρχει επίσης ένας αλλοδαπός και οι υπόλοιποι είναι Μαδαγασιανοί", πρόσθεσε.

Η αστυνομία δήλωσε ότι παρενέβη για την κατάσχεση των όπλων την Τρίτη, αφού παρακολουθούσε την επιχείρηση επί μήνες.
Δύο απόπειρες δολοφονίας σε ένα μήνα

Η ανακοίνωση του σχεδίου δολοφονίας έρχεται μετά από αρκετούς μήνες αναταραχών και απειλών προς δημοσιογράφους που έκαναν ρεπορτάζ για την πανδημία του κοροναϊού στη χώρα και την εκκολαπτόμενη πείνα στο νότιο τμήμα της χώρας.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου ματαιώνεται από τις αρχές.

Κατά τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Μαδαγασκάρης στις 26 Ιουνίου, η χωροφυλακή ανακοίνωσε ότι απέτρεψε μια δολοφονική επίθεση εναντίον του αφεντικού της, του στρατηγού Ρισάρ Ραβαλομανάνα, ο οποίος είναι επίσης το δεξί χέρι του Ραγιοελίνα.

Ο πρόεδρος Rajoelina, κατέλαβε για πρώτη φορά την εξουσία τον Μάρτιο του 2009 από τον Marc Ravalomanana με την υποστήριξη του στρατού και έκτοτε κυβερνά τη νησιωτική χώρα.

Κέρδισε την τελευταία ψηφοφορία τον Δεκέμβριο του 2018, νικώντας τον κύριο αντίπαλό του και προκάτοχό του Ραβαλομανάνα σε εκλογές που ταλανίστηκαν από καταγγελίες για νοθεία.


africanews.com


3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ...ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 70 ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΧΑ ΧΑ

    ΥΓ.-1 ΓΙΑΝΝΗ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ...ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ...

    ΥΓ.-2 ΓΙΑΝΝΗ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΒΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΜΝΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    Ακούστε με προσοχή καλεσμένη του sinplin.gr Dr Ε. Α .ΔΟΥΒΑΡΑ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=E6kzN2S_AL0

    —————————-

    Ακούστε το βίντεο από το sin plin με τον Νίκο Κυριακάκη και την
    Dr. ΕΎΑ Α. ΔΟΥΒΆΡΑ.
    ΑΚΟΎΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΑΥΤΉ Η ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΈΧΟΥΜΕ ΜΠΛΈΞΕΙ….
    .
    ΑΚΟΎΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΌΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ.



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή