«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΑC⚡️DC VACCINATION .. A⚡️CDC - Pfizer struck ... 🤣

 

 


 

Mετά την παρωδία.. ας απολαύσουμε και τα αυθεντικά..

 

AC/DC - Back In Black (Official Video) 

 

 

AC/DC - Thunderstruck (Official Video) 


 

 Eξτρα δωράκι:

Δημοσιογράφος του λώκου - προπαγανδόρος



 🤣



8 σχόλια:

  1. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΦΛΟΥΦΛΗ στηριζεται πανω ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επειδη ινε τελιως ανικανος να κυβερνησει, βασανιζει, τυραναει κε δολοφονει τους σκλαβους
    ΕΝΑΣ ΦΛΟΥΦΛΗΣ μπορει να ξεσκισει ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΛΟΥΦΛΗ //
    Ενας ΦΛΟΥΦΛΗΣ, με την βοηθεια καμποσων ξευτελισμενων κο-μουνι-στων κε δυο ξευτελισμενων δικαστων, μπορει να τυλιξει σε μια κολα χαρτι κε να βαλει φυλακη ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΤΟ ``ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ'' ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
      ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΤΣΙΟ [ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ], ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ.
      ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, Η ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18;
      ΔΕΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
      Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
      www.youtube.com/watch?v=bmyV_q4Y0TE
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Αρχίζουμε και ξυπνάμε.
    Η ώρα που τα παγκόσμια κουμούνια δεν θα βρίσκουν τρύπα για να κρυφτούν
    πλησιάζει ολοταχώς.
    Μας μένει ο ΠΟΛΕΜΟΣ με τους πατριώτες που ονομάζουν φασισμό τον κομουνισμό.
    Αλλά και αυτός έχει μπεί σε τροχιά...

    "Εύγε σύντροφε Στούπα, το βραβείο Λένιν σου αξίζει.
    Αυτές ακριβώς τις δικαιολογίες χρησιμοποίησε και ο Λένιν γιά να αρπάξει τις περιουσίες των κουλακών (δηλαδη των ελεύθερων επιχειρηματιών της εποχής) και να βάλει με το ζόρι τον λαό σε κολλεκτίβες. Μεγάλες κολλεκτίβες, με "οικονομίες κλίμακας".

    Μου αρέσει που το παίζεις και φιλελέυθερος ενώ είσαι ορκισμένος οπαδός της command economy. Βρήκες δε και "ανταγωνιστικότητα" στην ολιγαρχία των μεγάλων επιχειρήσεων που καταπατούν τον ανταγωνισμό με χίλιους τρόπους.

    https://www.capital.gr/forum/thread/7201674?messageId=7201674

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ημερομηνιακιας που ειναι;εχουμε τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να του απαντησω και εγω αυτου που μιλάει για χουγια και αδικηματα με ενα ρητο. Στον Ανθρωπο πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι. Το εμβολο στον λωκο σας. Εγω ειμαι ψεκ με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και αρνητης του σατανα. Σε οποιον αρεσω, για τους αλλους δεν θα μπορεσω. Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, κανόνισε να μου παραγγείλεις τα «All time classic parody»...😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή