«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Μείνετε μακριά από εμβολιασμένους! Είναι επίσημο, από τα ίδια τα έγγραφα της Pfizer. [bestnewshere.com -μετάφραση: Διόδοτος]



Η ΕΛΊΤ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΊ ΣΤΑ ΚΡΗΣΦΎΓΕΤΆ ΤΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΛΆΨΤΕ, ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΤΉΣΕΙ. Τα ίδια τα έγγραφα της PFIZER ( ΕΔΩ ) δηλώνουν ότι τόσο η εισπνοή όσο και η επαφή με το δέρμα θα μεταφέρουν ό,τι υπάρχει στο εμβόλιο από τον εμβολιασμένο στον μη εμβολιασμένο:

1. Εάν ένας άνδρας που δεν έχει εμβολιαστεί αγγίξει μια εμβολιασμένη γυναίκα ή αναπνεύσει οποιονδήποτε αέρα που αναπνέει (με άλλα λόγια, περνάει από δίπλα της στο γραφείο) και στη συνέχεια κάνει έρωτα με τη γυναίκα του, η γυναίκα του μπορεί να έχει ανεπιθύμητη ενέργεια και θα πρέπει να αποφύγει να κάνει παιδιά.

2. Εάν μια γυναίκα που δεν έχει εμβολιαστεί ποτέ εκτεθεί σε μια γυναίκα που έχει εμβολιαστεί, μπορεί:

Α: να αποβάλει,
Β: να κάνει ακούσια διακοπή κύησης,
Γ: να δηλητηριάσει ένα μωρό μέσω του μητρικού της γάλακτος
Δ: να αποκτήσει μωρά με νοητικά προβλήματα.

Αυτό είναι καθολικό και πολύ κακό. Εδώ είναι ένα μικρό τμήμα του κειμένου:

 

8.3.5.3. Επαγγελματική έκθεση

"Επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έρχεται σε απρογραμμάτιστη άμεση επαφή με ένα πειραματόζωο εμβολίου, η οποία μπορεί να οδηγήσει ή όχι στην εμφάνιση ανεπιθύμητου συμβάντος. Τα άτομα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, μέλη της οικογένειας και άλλα άτομα που βρίσκονται γύρω από τον συμμετέχοντα στη δοκιμή.

Όταν συμβαίνουν τέτοιες εκθέσεις, ο ερευνητής πρέπει να τις αναφέρει στην Pfizer
Safety εντός 24 ωρών από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται πότε συνέβησαν, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι σχετικό δευτερογενές ανεπιθύμητο συμβάν. Αυτό πρέπει να αναφερθεί χρησιμοποιώντας το έντυπο αναφοράς δευτερογενούς ανεπιθύμητου συμβάντος του εμβολίου. ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΌΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗ ΜΕΛΈΤΗ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΎΝ ΧΩΡΙΣΤΆ ΑΠΌ ΤΗ ΜΕΛΈΤΗ".

-------

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ: Οι συμμετέχοντες σε μελέτες εμβολίων γίνονται σούπερ διασπορείς κάποιου πράγματος, δεν λένε τι είναι, αλλά προκαλεί δευτερογενή ανεπιθύμητα συμβάντα σε άτομα που δεν είχαν ποτέ το εμβόλιο, όταν εκτίθενται σε άτομα που είχαν το εμβόλιο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ που ακριβώς εδώ, σε αυτό το μικρό κομμάτι του παρατιθέμενου κειμένου, προειδοποιεί ότι οι ανεμβολίαστοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που έχει εμβολιαστεί θα μεταδώσουν στη συνέχεια ό,τι υπάρχει στο εμβόλιο σε μια άλλη γυναίκα.

Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω βάλει παρακάτω εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυτόματες αποβολές και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν ανεμβολίαστοι άνθρωποι εκτίθενται σε εμβολιασμένους και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μητέρα μπορεί να βλάψει το βρέφος. 

Είναι αλήθεια παιδιά, το εμβόλιο είναι όντως ένεση στείρωσης και θανατηφόρα σε βάθος ωρών ή και έως 8 ετών.

Μην επιτρέψετε στους εμβολιασμένους να έρθουν κοντά σας, είναι πλέον επίσημο.

Ακολουθεί ένα μικρό μέρος αυτού του τεράστιου εγγράφου, κατευθείαν από την pfizer:

Όροι:

Μελέτη παρέμβασης - Ένα πειραματόζωο εμβολίου.
ΑΕ - Ανεπιθύμητο συμβάν σε κάποιον που έλαβε το εμβόλιο.
SAE- Ανεπιθύμητο συμβάν σε κάποιον που εκτέθηκε σε κάποιον που έλαβε το εμβόλιο.
EDP- Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

8.3.5. Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και επαγγελματική έκθεση Η έκθεση στην υπό μελέτη παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και η επαγγελματική έκθεση πρέπει να αναφερθούν στην ασφάλεια της Pfizer εντός 24 ωρών από τη στιγμή που ο ερευνητής θα το αντιληφθεί.
8.3.5.1. Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Μια EDP λαμβάνει χώρα εάν:
* Μια γυναίκα συμμετέχουσα διαπιστωθεί ότι είναι έγκυος ενώ λαμβάνει ή μετά τη διακοπή της παρέμβασης της μελέτης.
* Ένας άνδρας συμμετέχων που λαμβάνει ή έχει διακόψει την παρέμβαση της μελέτης εκθέτει μια γυναίκα σύντροφο πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.
* Γυναίκα διαπιστώνεται ότι είναι έγκυος ενώ εκτίθεται ή έχει εκτεθεί σε παρέμβαση μελέτης λόγω περιβαλλοντικής έκθεσης. Παρακάτω παρατίθενται παραδείγματα περιβαλλοντικής έκθεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:
* Ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει ότι είναι έγκυος αφού έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής.

* Ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής και στη συνέχεια εκθέτει τη γυναίκα σύντροφό του πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.

____

Εάν αυτός ο εμβολιασμός δεν μεταδίδεται σε άλλους ανθρώπους, γιατί η επαφή μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων να είναι ένα γεγονός που αξίζει να σημειωθεί; Εάν αυτός ο εμβολιασμός δεν μεταδίδεται, τότε ΓΙΑΤΙ ένας άντρας που έχει βρεθεί κοντά σε μια εμβολιασμένη γυναίκα, ακόμη και αν δεν την άγγιξε ή δεν έκανε σεξ, πρέπει να ανησυχεί όσο είναι έγκυος η δική του γυναίκα;

____.

Δεν είναι μόνο αυτό, το παρακάτω είναι λεπτομερές και πολύ χειρότερο.

Ο ερευνητής οφείλει να αναφέρει το ΕDP στην Pfizer Safety εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα το αντιληφθεί, ανεξάρτητα από το αν έχει προκύψει SΑΕ. Οι αρχικές πληροφορίες που υποβάλλονται πρέπει να περιλαμβάνουν την αναμενόμενη ημερομηνία του τοκετού (βλ. παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τη διακοπή της εγκυμοσύνης).

* Εάν εμφανιστεί ΕDP σε μια συμμετέχουσα ή στη σύντροφο μιας συμμετέχουσας, ο ερευνητής πρέπει να αναφέρει αυτές τις πληροφορίες στην Pfizer Safety στο Έντυπο αναφοράς SAE για το εμβόλιο και σε ένα συμπληρωματικό έντυπο ΕDP, ανεξάρτητα από το εάν έχει εμφανιστεί SAE. Τα στοιχεία της εγκυμοσύνης θα συλλέγονται μετά την έναρξη της παρέμβασης της μελέτης και μέχρι 6 μήνες μετά την τελευταία δόση της παρέμβασης της μελέτης.

* Εάν το EDP εμφανιστεί στο πλαίσιο περιβαλλοντικής έκθεσης, ο ερευνητής πρέπει να αναφέρει τις πληροφορίες στην Ασφάλεια της Pfizer χρησιμοποιώντας το Έντυπο Αναφοράς SAE εμβολίου και το Συμπληρωματικό Έντυπο EDP. Δεδομένου ότι οι πληροφορίες έκθεσης δεν αφορούν τον συμμετέχοντα που έχει εγγραφεί στη μελέτη, οι πληροφορίες δεν καταγράφονται σε CRF- ωστόσο, ένα αντίγραφο του συμπληρωμένου Εντύπου αναφοράς SAE εμβολίου διατηρείται στον φάκελο του ερευνητή. Για όλες τις αναφορές EDP με άγνωστη έκβαση, διενεργείται παρακολούθηση για τη λήψη γενικών πληροφοριών σχετικά με την εγκυμοσύνη και την έκβασή της. Ο ερευνητής παρακολουθεί την εγκυμοσύνη μέχρι την ολοκλήρωσή της (ή μέχρι τη διακοπή της εγκυμοσύνης) και ενημερώνει την Pfizer Safety για την έκβαση ως συνέχεια του αρχικού συμπληρωματικού εντύπου EDP. Σε περίπτωση ζωντανού τοκετού, η δομική ακεραιότητα του νεογνού μπορεί να αξιολογηθεί κατά τη στιγμή της γέννησης. Σε περίπτωση διακοπής της κύησης, θα πρέπει να διευκρινίζεται ο λόγος (οι λόγοι) διακοπής και, εάν είναι κλινικά δυνατό, η δομική ακεραιότητα του διακοπτόμενου εμβρύου θα πρέπει να αξιολογείται με αδρή οπτική επιθεώρηση (εκτός εάν τα ευρήματα των εξετάσεων πριν από την επέμβαση είναι πειστικά για συγγενή ανωμαλία και τα ευρήματα αναφέρονται). Οι μη φυσιολογικές εκβάσεις της εγκυμοσύνης θεωρούνται SAE. Εάν η έκβαση της εγκυμοσύνης πληροί τα κριτήρια για SAE (δηλ. έκτοπη κύηση, αυτόματη αποβολή, ενδομήτριος εμβρυϊκός θάνατος, νεογνικός θάνατος ή συγγενής ανωμαλία), ο ερευνητής θα πρέπει να ακολουθήσει τις διαδικασίες για την αναφορά των SAE. Ακολουθούν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις εκβάσεις της εγκυμοσύνης που αναφέρονται στην Pfizer Safety ως SAE:

* Αυθόρμητη έκτρωση, συμπεριλαμβανομένης της αποβολής και της αποτυχημένης έκτρωσης.

* Οι νεογνικοί θάνατοι που συμβαίνουν εντός 1 μηνός από τη γέννηση πρέπει να αναφέρονται, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η αιτιώδης συνάφεια, ως SAE. Επιπλέον, οι θάνατοι βρεφών μετά τον 1 μήνα θα πρέπει να αναφέρονται ως SAE όταν ο ερευνητής εκτιμά ότι ο θάνατος του βρέφους σχετίζεται ή πιθανώς σχετίζεται με την έκθεση στην παρέμβαση της μελέτης. Ο χορηγός μπορεί να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την EDP. Η περαιτέρω παρακολούθηση των εκβάσεων γέννησης θα γίνεται κατά περίπτωση (π.χ. παρακολούθηση των πρόωρων βρεφών για τον εντοπισμό αναπτυξιακών καθυστερήσεων). Σε περίπτωση έκθεσης του πατέρα, ο ερευνητής θα παράσχει στον συμμετέχοντα το έντυπο αποδέσμευσης πληροφοριών από τον έγκυο σύντροφο για να το παραδώσει στον σύντροφό του. Ο ερευνητής πρέπει να τεκμηριώνει στα έγγραφα πηγής ότι ο συμμετέχων έλαβε το Έντυπο Αποδέσμευσης Πληροφοριών Εγκύου Εταίρου για να το παραδώσει στη σύντροφό του.

8.3.5.2. Έκθεση κατά τη διάρκεια του θηλασμού Έκθεση κατά τη διάρκεια του θηλασμού λαμβάνει χώρα εάν:
* Μια γυναίκα συμμετέχουσα διαπιστωθεί ότι θηλάζει ενώ λαμβάνει ή μετά τη διακοπή της παρέμβασης της μελέτης.

* Διαπιστώνεται ότι μια γυναίκα θηλάζει ενώ εκτίθεται ή έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης (δηλαδή, περιβαλλοντική έκθεση). Παράδειγμα περιβαλλοντικής έκθεσης κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που αναφέρει ότι θηλάζει αφού έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής. Ο ερευνητής πρέπει να αναφέρει την έκθεση κατά τη διάρκεια του θηλασμού στην Pfizer Safety εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα το αντιληφθεί ο ερευνητής, ανεξάρτητα από το αν έχει προκύψει SAE. Οι πληροφορίες πρέπει να αναφερθούν χρησιμοποιώντας το έντυπο αναφοράς SAE εμβολίου. Όταν η έκθεση κατά τη διάρκεια του θηλασμού συμβαίνει στο πλαίσιο περιβαλλοντικής έκθεσης, οι πληροφορίες έκθεσης δεν αφορούν τον συμμετέχοντα που έχει εγγραφεί στη μελέτη, οπότε οι πληροφορίες δεν καταγράφονται σε CRF. Ωστόσο, ένα αντίγραφο του συμπληρωμένου εντύπου αναφοράς SAE εμβολίου διατηρείται στον φάκελο του ερευνητή. Δεν δημιουργείται έκθεση έκθεσης κατά τη διάρκεια του θηλασμού όταν ένα φάρμακο της Pfizer που έχει εγκριθεί ειδικά για χρήση σε θηλάζουσες γυναίκες (π.χ. βιταμίνες) χορηγείται σύμφωνα με την εγκεκριμένη χρήση. Ωστόσο, εάν το βρέφος εμφανίσει SAE που σχετίζεται με ένα τέτοιο φάρμακο, η SAE αναφέρεται μαζί με την έκθεση κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Εδώ είναι το ξεκάθαρο μέρος αυτού, που μπορεί να καταλάβει ο καθένας:

8.3.5.3. Επαγγελματική έκθεση Επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έρχεται σε απρογραμμάτιστη άμεση επαφή με την παρέμβαση της μελέτης, η οποία μπορεί να οδηγήσει ή όχι στην εμφάνιση ΑΕ. Τα πρόσωπα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, μέλη της οικογένειας και άλλους ρόλους που εμπλέκονται στη φροντίδα του συμμετέχοντα στη δοκιμή. Ο ερευνητής πρέπει να αναφέρει την επαγγελματική έκθεση στην Pfizer Safety εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα το αντιληφθεί ο ερευνητής, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει σχετική SAE. Οι πληροφορίες πρέπει να αναφέρονται με τη χρήση του εντύπου αναφοράς SAE εμβολίου. Δεδομένου ότι οι πληροφορίες δεν αφορούν συμμετέχοντα που έχει εγγραφεί στη μελέτη, οι πληροφορίες δεν καταγράφονται σε CRF- ωστόσο, ένα αντίγραφο του συμπληρωμένου Εντύπου αναφοράς SAE εμβολίου διατηρείται στον φάκελο του ερευνητή.



Πρόσθετοι Σχολιασμοί του bestnewshere: 

-- Γι αυτό βλέπουμε τον Μπάιντεν σε green screen. Είναι ΟΛΟΙ σε green screen τώρα, απλά πιάσαμε τον Μπάιντεν. Είναι green screen και δουλεύουν από σκηνικά γιατί έχουν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και σκοπεύουν να κρυφτούν μέχρι να τελειώσουν όλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι ο Λευκός Οίκος είναι άδειος και ότι εργάζονται σε στημένο σκηνικό ενώ δεν είναι πραγματικά εκεί. Επειδή δεν είναι εκεί! Αν βγουν κάποια στιγμή στην κάμερα, δεν θα είναι εκεί που λένε ότι είναι.
 

-- Η Ινδία ζει αυτή τη στιγμή μία καταστροφή, επειδή ξεκίνησε πρώτη με τα εμβόλια και έχει τους περισσότερους εμβολιασμένους από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

 

bestnewshere.com 

 


44 σχόλια:

  1. ΟΠΟΤΕ ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΈΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΩ.
    ΩΡΑΙΑ.
    ΑΡΑ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    Ή ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΖΟΥΜΠΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ Ο ΡΑΒΔΟΥΧΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ Ο ΔΑΓΚΩΝΙΑΡΗΣ.
    ΔΑΓΚΩΝΩ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΟΠΟΤΕ ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ.
    Ε, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΗΣΘΩ ;
    ΨΟΦΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ,ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΜΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ,
    ΠΟΡΔΗ ΝΑ ΑΦΗΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ ,ΘΑ ΤΕΖΑΡΗΣ.
    ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ ,ΓΕΝΙΚΑ ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΘΕ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΕΣ...
    ΑΜΑ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ...
    ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΤΕ !.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ.
    ΘΑ ΣΦΙΞΗ !
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι οι μαλακες που μεταδιδουν υποτιθεται τους Ολ. αγωνες,σταματουν καθε λιγο και λιγακι,να πουν για το μπολι,οτι πρεπει να μπολιαστουμε ολοι,οτι οι τραγοι θα πουν σημερα στα προβατα οτι πρεπει να μπολιαστουν γιατι αλλιως ειναι δαιμονισμενοι και καταραμενοι[οπως ειπε ο αρχιτραγος του Αργους]δηλ γαμιουνται δημοσιως....κανουν ρε πουστη μου παντοιους τροπους να μην βλεπουμε την ερτ....τοσο αυνανες..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ.Κ.
      ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ

      🤣

      Διαγραφή
    2. βεβαιως και οχι μονον,απο γαλλικη μεχρι ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ....χαχαχαχαχαχαχα...φιλιαααααα ανεμβολιαστα....Σουλα..

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Δεν έδειξε τον Λ.Πετρούνια αλλά έδωσε 20.000€ στον Λ.Αυγενάκη για να κάνει «τουρ» στο Τόκιο!!!
    Το τρίο στούτσες λουιζίδου, καρύδη, μάϊνας υπέρ των εμβολίων!
    Όμως από το Γραφείο κηδειών ”Το γρήγορο φτυάρι”:
    Αλμυρός: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα - Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν (62 ετών)
    Ο Εφιαλτάκης δολοφόνησε με το δηλητήριο του Μπουρλά και τον 35χρονο Γιάννη Δαμαλά στην Κόρινθο
    Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΦΑΪΖΕΡ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΜΑΣ. ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗΣ (41 ετών)
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΙΠΟΝ, ΛΕΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ PFIZER.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΗΤΑΝ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΡΌΣ.

      Διαγραφή
  5. Γίνονται όλο και πιο θρασείς!

    Η Wikipedia διέγραψε τον εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA
    https://schweizerzeitung.ch/wikipedia-loescht-den-erfinder-der-mrna-technologie/

    A.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια χαρά στον οικοδεσπότη και σε όλη την παρέα από ένα μαγευτικό μέρος της ανατολικής Μάνης. Όλα εδώ ωραία και cool...Έτσι τουλάχιστον νόμιζα τις πρώτες ημέρες....Μέχρι που μου την έπεσαν κάτι εμβολιασμένες όρκες. Με ρώτησε η άλλη αν έχω εμβολιαστεί και όταν της είπα όχι, με μίσησε και μου είπε να απομακρυνθώ για να μην της μεταδώσω την κοβιντοχολέρα. Όχι μόνο μου έκοψε την καλημέρα, αλλά πολύ θα ήθελε να μπορούσε να με σκοτώσει με το βλέμμα της. Από την άλλη, μια κωλόγρια από δίπλα δεν παύει να λέει συνεχώς για το πόσο επικίνδυνοι για την κοινωνία είναι οι αρνητές. Βέβαια, οι περισσότεροι εδώ στο κάμπιγκ είναι δικοί μας. Όμως οι εμβολιάκηδες, αν και πολύ μικρή μειοψηφία, είναι άκρως φανατισμένοι και επιθετικοί...Για να δούμε τι θα λένε από φθινόπωρο και ύστερα...Με το ζόρι κρατιέμαι να μην τους ευχηθώ αυτό που τους αξίζει και φορτωθώ το κατάμαυρο κάρμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί...
      Μπορείς να τούς ευχηθείς το τίγκα στις όμορφες λέξεις..καλόηχον σλόγκαν του ιστολογίου μας..
      " ἐν τόπῳ φωτεινῷ, ἐν τόπῳ χλοερῷ, ἐν τόπῳ ἀναψύξεως, ἔνθα ἀπέδρα ὀδύνη, λύπη καὶ στεναγμός "

      🤣🤣🤣

      Καλές διακοπές γλυκιά μας Αναστασία!

      (Μήπως είσαι κοντά στο κάμπινγκ του Αγερανού; Αν είσαι.. την αγάπη μας στις καρέτα καρέτα που σκάνε μύτη εκεί.)

      Διαγραφή
    2. τελεια η Αν. Μανη..Γυθειο,αρεοπολη,οιτυλο,λιμενι,και τελος ακρωτηριο Ταιναρο,με το ωραιοτερο ηλιοβασιλεμα της ζωης μου...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....Ποσο ομορφη ειναι αυτη η πολυπαθη Ελλαδα μας.....Σουλα

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουλίου, 2021 19:18

      ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ .
      Ε ! ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ! ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΣΥΚΑ .
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ !
      ΜΠΑΝΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
    4. Σας ευχαριστώ και αντεύχομαι για ένα όμορφο καλοκαίρι, σε πείσμα των άψυχων.
      Πράγματι, αγαπητή Σούλα, η Ελλάδα μας είναι πανέμορφη και η Μάνη από Μαυροβούνι και πέρα είναι υπέροχη. Δεν πάει όμως πίσω και η Κορινθία που αγαπώ πολύ, μια και είμαι κατά το ήμισυ από εκεί. Μπορεί το Κιάτο και το Μπολάτι να μην έχουν την άγρια ομορφιά της Μάνης, αλλά εγώ εκεί έριχνα τις βουτιές μου στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Χαιρετισμούς στην ιδιαίτερη πατρίδα, λοιπόν.
      Κώστα, ναι εκεί ακριβώς...με την καρέτα καρέτα χαχαχα. Φιλιά.

      Διαγραφή
  7. Δυστυχώς το λεγόμενο shedding (λέξη που σημαινει αυτά που αμολάνε
    στο περιβάλλον μας τα σκυλάκια όταν τινάζονται μετά από μπανάκι ας πούμε)
    είναι δεδομένο σε όσους δέχτηκαν την ένεση οποιασδήποτε εταιρίας.
    Το έπαθα το φρίκουλο όταν ήρθε σπίτι μου ένα φιλαράκι,
    ο πατέρας του οποίου είχε εμβολιαστεί κι όχι ο ίδιος.
    Δυστυχώς με πλησίασε πολύ ενώ απέφευγα την άμεση επαφή και την επόμενη
    μέρα...Τρελάθηκα στις δύσπνοιες, το βήχα κλπ
    μέχρι που μου έκοψε να πάρω ένα χαπάκι ψευδαργύρου, βιταμίνη C
    και ένα χάπι κορτιζονούχο που παίρνει ο άντρας μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σού περιγράψω σε τί περιβάλλον εργάζομαι εγώ... Άστο καλύτερα, γιατί και εμένα θα φοβάσαι να με ξανασυναντήσεις.

      Μάκια μάκια μάκια.. πληκτρολογικά! 🤣

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουλίου, 2021 19:24

      ΛΑΔΑΝΙΑ ,ΙΒΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΑΚΟ .
      ASTRAGALUS ,ΠΟΛΥ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
      ΣΕΛΗΝΙΟΝ
      ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕ ΧΑΛΚΟ
      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ .
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
      ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ .ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ .

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. Αιθέριο έλαιο Ρίγανης
      (Origanum Vulgaris “Hirtum”)
      Παραγωγής μας 100% γνήσιο

      Η άγρια ρίγανη είναι πλούσια σε έναν μακρύ κατάλογο ανόργανων συστατικών,
      Η ελληνική ρίγανη είναι παγκοσμίως γνωστή ώς GREEK OREGANO και φημισμένη για τις αξιοθαύμαστες ιδιότητές της ενώ φύεται μόνο στην Ελλάδα.
      votana-olympos.gr/ Δοκιμασμένο χρόνια τώρα μακράν η καλύτερη αντιβίωση και όχι μόνο.

      Διαγραφή
  8. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222247821403649&id=1208771663

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ!!!

      Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΛΕΕΙ:
      "Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα."

      Διαγραφή
  9. Έχω ένα ελλάτωμα. Όταν διαβάζω κάτι, το μυαλό μου τρέχει με 1000 και ταξιδεύει σε σκέψεις αλλότροιες. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, τη μια και μοναδική σκέψη που έκανα, ταυτόχρονα με την ανάγνωση του πραγματικά ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ κειμένου.

    Η PFIZER (και όχι μόνον αυτή), γνωρίζει σαφώς οτι η παρούσα έκθεση θα βγεί στο φώς. Και γνωρίζει οτι θα την δουν και "ψεκασμένοι".

    Μήπως, τότε, το κάνει επίτηδες και στη ουσία απευθύνεται σε σκεπτόμενους ανθρώπους (στους λεγόμεους "αρνητές"), για να τους δημιουργήσει φόβο ;

    Φίλοι μου, το έχουμε πει πολλές φορές. Είμασε σε ΠΟΛΕΜΟ. Στον πόλεμο, αυτό που κυριαρχεί είναι η παραπληροφόρηση, έτσι ώτε ο εχθρός να φοβηθεί και να νομίσει οτι δεν έχει ελπίδα για τη Νίκη. Κάτι σαν τα φυλλάδια που πετούσαν απο τα αεροπλάνα για να φύγει ο κόσμος απο τις εστίες του και να παραδοθεί, νομίζοντας οτι όλα έχουν τελειώσει.

    Δεν θα σταθώ σε κάθε γραμμή της "έκθεσης". Δεν έχει νόημα. Εννοείται οτι ο συντάκτης της, την "στήνει" με τέτοιον αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε να πετύχει τον σκοπό του, ο οποίος είναι να τρομάξει τον αναγνώστη.

    Να με συγχωρήσετε, αλλά δεν θα "μασήσω". Θα συνεχίσω χωρίς φόβο να αγκαλιάζω όσους απο τους αγαπημένους μου έχουν εμβολιαστεί. Και ξέρετε γιατί ; Γιατί έχω ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

    Τί ή Ποιός με προστατεύει ; Μα είναι απλό Φίλοι μου. Ο ίδιος μου ο εαυτός. Το ίδιο μου το μυαλό. Η ίδια μου η βεβαιότητα (Πίστη) οτι δε θα μου συμβεί τίποτε. Σας το λέω με βεβαιότητα, διότι αυτή η στάση μου, με έχει επιβεβαιώσει και στο παρελθόν, σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις (υγείας) που είναι όμως προσωπικές και δε κοινοποιούνται.

    Εν κατακλείδι, μη παρασύρεστε απο τέτοιες "εκθέσεις" εταιριών. Συτάσσονται απο τον ΕΧΘΡΟ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Διόσκουρε,

      υπερλογικότατος ο συλλογισμός σου!
      Η αλήθεια είναι πως κι εγώ, και στο συγγενικό αλλά και στο εργασιακό μου περιβάλλον, είμαι τίγκα στους εμβολιασμένους! Αλλά δεν φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι. Και γιατί πιστεύω στην δύναμη της αυτοΐασης, και γιατί πιστεύω στον αγιασμό και την προσευχή που κάνω κάθε πρωί.

      Έρρωσο φίλε μου!

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΣΥ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ !.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ !.
      ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥΣ.
      Η ΦΑΙΖΕΡ !.
      ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΦΙΔΟΥΣ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΜΗΝ ΨΕΚΑΖΑΝ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
      ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ !.
      ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΜΕ ΨΟΦΙΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ,ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ.
      ΕΙΠΑΜΕ !
      ΔΡΑΚΟΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  10. περί της φήμης ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο
    Το τι διαρρέει η κάθε εταιρεία δεν μας ενδιαφέρει – ξέρουμε πολύ καλά ότι από big pharma δεν μαθαίνεις αλήθεια. Αυτό που θα ήταν απόλυτα ενδιαφέρον είναι να είχαμε πρόσβαση στα μυστικά αρχεία αυτών των εταιρειών ώστε πραγματικά να μάθουμε τι περιέχουν τα πειραματικά εμβόλια “gene therapy” όπως τα αποκαλούν.
    Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη διαρροή και φήμη (συνέβη πριν περίπου 2 μήνες) συνεχίζει το κλίμα του φόβου και του τρόμου με σκοπό να κάμψει αυτούς που είναι διστακτικοί στον εμβολιασμό βάζοντας τους στο σκεπτικό: «αφού θα το κολλήσω που θα το κολλήσω από τους εμβολιασμένους, ας πάω να το κάνω από μόνος μου». Ουσιαστικά δηλαδή με αυτή τη φήμη ενισχύουν τον αναπόδεικτο ισχυρισμό περί μεταδοτικότητας* (ιών ή οτιδήποτε άλλου παθογόνου).
    Επίσης δεν ξέρουμε αν όντως είναι mRNA εμβόλια γιατί μπορεί να μας έχουν πει ψέματα. Αν είναι όντως γενετική τροποποίηση, σίγουρα είναι μια μη αναστρέψιμη κατάσταση για όποιον το κάνει. Και σίγουρα κάποια στιγμή θα φτάσει και στους νεοταξίτες (αφού ακόμα και στο σάλιο υπάρχει DNA) μιας και δεν γίνεται να ζουν σε γυάλα. Πιστεύω πως δεν θα ρίσκαραν κάτι τέτοιο δηλαδή την μεταδοτικότητα για την οποία μιλούν. Επίσης αντίδοτο στην γενετική τροποποίηση του οργανισμού θεωρώ απίθανο να υπάρχει. Ούτε επίσης θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει δυνατότητα αποτοξίνωσης από αυτού του είδους τα «εμβόλια».
    Το σίγουρο είναι ότι τα «εμβόλια» έχουν μέσα νανοσωματίδια-νανορομποτ (πριν 2 εβδομάδες διέρρευσε ότι περιέχουν οξείδιο του γραφενίου) τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν με το 5g. Αυτό είναι καθαρά στρατιωτικό όπλο και όχι η δήθεν 5η γενιά τηλεφωνίας όπως παρουσιάζεται. Οι συχνότητες που λειτουργεί προκαλούν radiation sickness που μοιάζει πάρα πολύ με πνευμονία ή «κοβιντ». Και φυσικά το 5g επικοινωνεί με τα νανοσωματίδια δίνοντας εντολές να κάνουν στο σώμα διάφορα. Μπορεί να λειτουργήσει ως όπλο εστιασμένης ενέργειας (directed energy weapon).
    Τα παραπάνω είναι μια προσωπική εκτίμηση με την επιφύλαξη αυτή η εκτίμηση να αλλάξει καθώς καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία. Η έρευνα συνεχίζεται.
    ΥΠΕΡΙΩΝ
    * Η μεταδοτικότητα δεν έχει αποδειχθεί. Διαβάστε σχετικά το πείραμα του γιατρού Rosenau με την ισπανική «γρίπη» ο οποίος παρά τις προσπάθειές του στο πείραμα που έκανε, δεν κατάφερε να την μεταδώσει σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα πιο εντυπωσιακό σχόλιο!

      Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Υπερίωνα!

      Η αλήθεια είναι -προσωπικά μιλάω- πως δεν έχω επίσης τσιμπήσει

      1. στην μετάδοση ιού, ακίδων κλπ, από εμβολιασμένους σε ανεμβολίαστους
      2. στο ότι είναι αναστρέψιμη (με φάρμακα, βότανα κλπ) η κατάσταση σε όσους το έχουν κάνει, και ότι υπάρχει αντίδοτο στην γενετική τροποποίηση, καθώς και ότι μπορεί να υπάρξει δυνατότητα αποτοξίνωσης από αυτού του είδους τα «εμβόλια».

      Ότι δηλαδή είπες κι εσύ.

      Το συμπέρασμα (1.) απορρέει από το ότι,

      γνωρίζω ότι οι σκοτεινοί (κρόνιοι) κατέχουν μεν στον υπέρτατο βαθμό την τέχνη της εξαπάτησης (ενίοτε να προσομοιάζει απόλυτα σε μαγεία), αλλά υπάρχουν συμπαντικά πρωτόκολλα (φραγές) τα οποία ουδέποτε θα τούς επιτρέψουν να φέρουν εις πέρας το υπέρτατο μη αναστρέψιμο κακό, μέσα στο γενικότερο μάτριξ, του οποίου άλλα είναι τα αφεντικά.

      Επομένως.. η τεχνολογική τους και βιοτεχνολογική τους παντοδυναμία.. μοιάζει με ένα CD-R στο οποίο κατάφεραν, επιτυχώς με αντιγραφικό πρόγραμμα, να χωρέσουν τραγούδια μέχρι και 710 mb, cd ήχου overburned δηλαδή, ..
      ..αλλά το cd να μην μπορεί να το παίξει κανένα CD-R ή DVD-R player. Στην οθόνη να βγαίνει συνέχεια η ένδειξη blank (κενό) χαχαχα

      ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΙΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ (ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΣΥΜΠΑΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ. ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΈΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ, ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΦΤΑΣΕ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΆΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΥΡΊΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

      Χαίρε αγαπητέ Υπερίωνα,
      ερεύνα, άφησε κι εσύ επίσης το στίγμα σου στην Ιστορία, στην επικράτηση του Καλού.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να πω για το συμπέρασμα (2.)

      Πιστεύω πως ο σταδιακός χαμός (εντός 8ετίας τον υπολογίζω) πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, από τα εμβόλια, ίσως ήταν κατά τα συμπαντικά απαιτούμενα αναγκαίος. Ο Αριστόμαχος το έχει διατυπώσει αυτό με πολλούς τρόπους. Είτε πως δεν είμαστε όλοι μας ακριβώς άνθρωποι, έως τώρα, είτε πως με την όλως εκούσια αδειοδότηση πολλών άλλων (καθ'όλα ανθρώπων, όμως στερουμένων πραγματικού ήθους και φυσικής λογικής και συναισθηματικής νοημοσύνης) στούς σκοτεινούς να τους εμβολιάσουν, απώλεσαν το ανοιχτό εισιτήριο που είχαν για να επαναξιολογηθούν και να ανακατευθυνθούν προς ευγενή προορισμό.
      Περιττοί λοιπόν (γιατί ελαττωματικοί) για την Επόμενη Μέρα. Νομοτελειακά θα χαθούν μαζί με τους θύτες τους.

      Διαγραφή
  11. Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ κι εγώ και διαισθάνομαι κι εγώ μαζί σου ότι το τέλος τους είναι σίγουρο. Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή μας και την Ελλάδα μας - θα αντισταθούμε μέχρις εσχάτων! Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας αν αναλογιστούμε ότι επι κομμουνισμού δεν υπήρχαν διαφωνούντες (τους δολοφονούσαν όλους) και δεν υπήρχε ελευθερία έκφρασης. Εμείς ακόμα μπορούμε - έστω και μετ' εμποδίων - να λέμε την αλήθεια και όπως λες είμαστε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων θα προσαρμοστούν στον νεό κομμουνισμό του new normal και του great reset.
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουλίου, 2021 19:38

    ΑΜΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΣΑΛ ΣΤΗΝ ΤΖΑΚΣΟΝ ΒΙΛ .

    ΨΙΤ ! ΜΑΓΚΕΣ !
    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΙΚΙΝΗΣΕΙ .
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ .ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ .
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΑ ΚΑΤΙ .
    ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ;
    ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΨΑΞΗΣ ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΣ ;
    Ο ΟΦΙΣ ΣΕ ΗΠΑΤΗΣΕ ;
    ΕΣΥ ΡΕ ΟΦΙ ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;
    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΕΙΤΕ ,ΜΑΣΟΥΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω την εντύπωση ότι η "πανδημία" είναι ένα IQ τεστ.

    Έχουμε καταιγισμό πληροφοριών αλλά ελάχιστοι δένουν τις τελίτσες:
    Το Δεκέμβριο του 20 είχε διαρρεύσει(;) ότι η ανθΕλληνική Κυβέρνηση είχε δώσει τα (ιατρικά) δεδομένα των Ελλήνων στην Palantir. Είχανε όλο το χρόνο να κάνουν έρευνες/ταξινομήσεις/αναζητήσεις με βάση...ότι γουστάρανε. Πολύ εύκολα θα μπορούσαν να προωθήσουν συγκεκριμμένες αμπούλες σε συγκεκριμμένα ΑΜΚΑ (με συγκεκριμμένο DNA).

    Τώρα όλα αυτά για ακίδες και reverse-DNA κανείς δεν σκέφτεται ότι το ανθρώπινο σώμα έχει μέρη όπως τα μαλλιά και νύχια που διατηρούν το DNA αναλλοίωτο μόλις παραχθεί η τρίχα ή το νύχι.

    Περισσότερο το κόβω για ψυχολογικό πόλεμο και για να το τραβήξω περισσότερο μήπως η παρουσία των ανεμβολίαστων επηρεάζει θετικά τους εμβολιασμένους; Πρόσφατα ακούστηκε πως οι καπνιστές (και η νικοτίνη) προστατεύουν εν μέρει από τον γιόκα. Θυμηθείτε την καπνοαπαγόρευση το φθινόπωρο του 19; Τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

    Ο καθενας ας κάνει την έρευνα του και ας αποφασίσει τι κρατάει και τι πετάει.

    Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να εχεις βοήθεια Άνωθεν για να την βγάλεις καθαρή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι να το δείτε, πριν το διαγράψουν!
    A/CDC - Pfizer struck
    https://www.youtube.com/watch?v=6-lxb_ZleSQ

    A.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΧΟΛΕΡΑ... Ο ΑΡΝΗΤΗΣ!
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΟΣ, ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΣΙ[Β]ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΘΕΣΦΑΤΟ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 27 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΑ-ΜΟΥ ΛΕΕΙ- ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΖΟΝΣΟΝ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ, ΑΥΤΗ ΕΠΕΜΕΝΕ. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
    ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ;
    ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ!!!
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΕΡΩΤΗΜΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ;
    ΠΟΙΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ;
    ΕΚΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ``ΜΕΣΑ΄΄ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. ΟΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Πελασγική είχε αναρτήσει άρθρο από Makow για την καμπαλιστική εμπλοκή γιατρών όπως η Carrie Madej... με τίτλο "Ἀντι-ἐμβολιαστές κρυφο-μασσῶνοι ; Λές;". Από εκεί σας παραθέτω το σχόλιο μου. Αντίθετα από εσένα αγαπητέ Κώστα, πιστεύω πως κανείς δεν είναι πιο δυνατός από τη Μητέρα-Φύση! Αυτοί είναι καρικατούρες/μαθητευτόμενοι μάγοι και σκιτζήδες... Ναι τα βότανα μπορούν να παρατείνουν το προσδόκιμο ζωής των εμβολιασμένων και πιστεύω και να τους θεραπεύσουν...
    Αυτό ήταν το σχόλιο μου στη σελίδα της Πελασγικής:

    Ένας άνθρωπος που σκέφτεται στοιχειωδώς μπορεί να δει τις "τρύπες" στο σενάριο του χάους που ετοιμάζουν, εξαγοράζοντας και τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές. Το πιο κραυγαλέο στοιχείο πιστεύω υπήρξε το αφήγημα των αυτο-διασπειρόμενων εμβολίων σε συνδυασμό με με την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ασάφεια και σύγχυση που καλλιεργούν: μας είπαν πως η ακίδα μεταδίδεται σε εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί χωρίς να προσδιορίζουν συνέπειες παροδικής ή ισόβιας (για όσο ζήσουν) παθογένειας... Μας λένε να μην πλησιάζουμε οι μεν τους δε, αφού αμφότεροι αντιμετωπίζονται εκατέρωθεν ως λεπροί.
    Μας λένε ότι αυτή η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη, κάτι που αντιτίθεται στο σενάριο του "ελεγχόμενου αποπληθυσμού" που θέλουν οι καμπαλιστές (ως 500 εκατ. ζώντων). Αν δεν υπήρχε αντίδοτο θα είχαμε ξεπαστρευτεί όλοι, συμπεριλαμβανομένων και "αυτών". Και δεν μπορώ να φανταστώ μοχθηρούς νόες που να μην δημιουργούν πρώτα το αντίδοτο για να εξασφαλίσουν εαυτούς πριν από κάθε ραδιουργία τους στα βιολογικά όπλα. Όλοι της ελίτ κυκλοφορούν άφοβα! Επίσης, κάτι άλλο εντυπωσιακό που διαπιστώνω σε επιστήμονες του αντι-βιολογικού σκευάσματος είναι η λοιδωρία των βοτάνων. Αμέσως σε υποβαθμίζουν στο επίπεδο του μαντζουνολόγου κι ακόμα κι αν τους κολλάς στη μούρη μελέτες γερμανικών πανεπιστημίων για το μπλοκάρισμα της ακίδας από την πικραλίδα/ταραξάκο ή τις πευκοβελόνες (ανάρτηση επιστήμονα στο Makow που αναδημοσιεύσατε) συνήθως αναδιπλώνονται, πατώντας στο ενδεχόμενο περαιτέρω μελετών κλπ. Δεν ξέρω αν αυτή τακτική είναι εντεταλμένη ή οφείλεται όντως σε ερευνητική νωθρότητα. Ως πρωτίστως τιτάνια άσκηση υποταγής οι καμπαλιστές προσπαθούν να δολοφονήσουν όσους περισσότερους, προλάβουν πριν διαρρεύσει η αλήθεια: η πανάκεια της Φύσης... Άρα, εμμένουμε σε ένα λιτό και υγιεινό διατροφικό πρότυπο... Εννοείται: ΜΑΚΡΥΑ από τα βιολογικά τους όπλα/σκευάσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωτιστικά όλα αυτά αγαπητέ,
      σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  17. Eίτε είναι αληθινά, είτε ψεύτικα, τα έγγραφα της φάιζερ, το γεγονός είναι πως παρακολουθούν και καταγράφουν τα παντα (το αντίθετο θα ήταν τελείως απίθανο).

    -----------


    ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΥΝ ΕΝΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ
    ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΟΥ!!!

    Προφανώς ο αναφερόμενος, στα έγγραφα, ως "Ερευνητής".
    [σαν τους Παρατηρητές στο Fringe]

    ------------


    Στο ΣΩΤΗΡΙΑ (μαρτυρία Μαρίας Ζαούτσου):

    "Εκεί που η Μαρία δραπέτευσε κυριολεκτικά,
    όταν είδε νέους ανθρώπους, εμβολιασμένους, να τους τρυπάνε, να τους διασωληνώνουν επί τόπου, και να τους παίρνουν από εκεί διασωληνωμένους !!
    Και ένας τύπος, όχι γιατρός, με κουστούμι, να γράφει σε μπλοκάκι…
    Με τη Μαρία να αρπάζει το χέρι της νοσηλεύτριας, που πήγαινε να την τρυπήσει, για να έχει την τύχη των άλλων, να σηκώνεται και να φεύγει !!"

    https://nikosantoniadis.tv/2021/07/25/%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1/


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παίδες, νομίζω κάπου λέει στο έγγραφο (ή σε κάποιο άλλο πρόσφατο σχετικό έγγραφο ανά τα ιντερνέτια) ότι δεν είναι όλα τα εμβόλια τα ίδια. Γιά "μελετητικούς" λόγους, έχουν διαφορετικές αναλογίες δηλητηρίου. Μιά παρτίδα πχ 10% επί του συνόλου της παραγωγής είναι με 50%, μιά άλλη είναι με 20%, μιά άλλη με 80%, μιά άλλη placebo, κτλ κτλ.

    Το συμπέρασμα είναι πως (αν θέλουμε να καταδικάσουμε αυτές τις κ@λοεταιρείες) δεν μπορούμε να γενικεύουμε, διότι θα μας βγάλουν κορόϊδα. Τα αποτελέσματα είναι ανάλογα του τί εισέπραξε στο μπράτσο ο καθένας που εμβολιάστηκε (καί τί αντοχές είχε) - καί δεν είναι ίδια γιά όλους.

    [Από στατιστική σε γνωστά μου άτομα, συμπεραίνω πως οι πρώτες παρτίδες Απριλίου-Μαΐου ήταν σε μέγιστο ποσοστό πλασέμπο, ή με μικρό ποσοστό δηλητηρίου - πχ 5%. Γιά να μην τρομάξουν οι υπόλοιποι... που τους προορίζανε να φάνε το μεγάλο αγγούρι.
    Γι' αυτό μιλάνε καί γιά άλλες δόσεις, κτλ. Το ξέρουν καλά οι κατασκευαστές, πως οι πρώτες παρτίδες ήταν στο μέγιστο ποσοστό τους τζούφιες!]

    Πάντως, το να παίζεις τη ζωή σου Ρώσσικη ρουλέττα (ελπίζοντας να σου πέσει πλασέμπο, καί ταυτόχρονα -κουτοπονηρώς πως- να είσαι "εντάξει" με το γκουβέρνο), δεν είναι κι ό,τι πιό σώφρον. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να σου πέσουν 4 νούμερα στο Λόττο, να τσεπώσεις ένα πενηντάρι.

    Υγ: Πρέπει να ξέρεις να τους διαβάζεις (να βλέπεις πού το πάνε), αν καί δεν είναι δύσκολο. Τά 'παμε... (Μεσ)Ανατολίτικη πονηριά.

    Σκάει μιά βόμβα μέσα στο παζάρι, σκοτώνει δυό-τρείς.
    Μαζεύονται περίεργοι, νοσοκομειακά, δημοσιογράφοι, μπάτσοι, μαγαζάτορες από δίπλα, σκάει μεγαλύτερη βόμβα καί σκοτώνει 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ στην ίδια σκέψη καταλήγω αγαπητέ Εργδημεργ. Για αρχή παίζουν το έργο ότι είναι "ασφαλή" για να εξαπατήσουν όσο πιο πολλούς γίνεται. Τώρα το πόσο «ασφαλές» είναι κάτι που έχει σχεδιαστεί ως bio-weapon το βλέπουμε. Η πραγματική στατιστική θανάτων με τους κατά μέσο όρο 5 μη ανακοινούμενους θανάτους που διαβάζω εγώ στα διάφορα blogs την ημέρα είναι συγκλονιστική: πάνω από 1000 άνθρωποι θα πρέπει να έχουν πεθάνει σιωπηλά στη χώρα μας από την αρχή της διαδικασίας. Κι αυτή μπορεί να είναι μια μετριοπαθής εκτίμηση. Τα πραγματικά νούμερα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα.
      (ΥΓ: Διαβάζω χρόνια τα υπέροχα κείμενά σου και μαθαίνω και εντυπωσιάζομαι από την εμβρίθειά σου!)
      ΥΠΕΡΙΩΝ

      Διαγραφή