«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ - ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ AUTO DA FE ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ - Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΠ


Η μάσκα κρύβει τον άνθρωπο, κρύβει την έκφραση και καλύπτει με το τυραννικό ύφασμά της το ανθρώπινο χαμόγελο, σβήνει τις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων μεταμορφώνοντας την κοινωνία σε μια απανθρωποιημένη μάζα από μασκοφορεμένα δίποδα που το βάθος της ύπαρξής τους είναι μπολιασμένο από τον φόβο και τον πανικό

 



Δ
εν υπάρχει κανένας άλλος λόγος για χρήση της μάσκας παρά μόνο για επιβολή και έλεγχο, αν κατά την ρήση του Βιττγκενστάιν το πρόσωπο είναι το σώμα της ψυχής, τότε η εξουσία και τα συστήματα ελέγχου που την απαρτίζουν θέλησαν με την μάσκα όχι μόνο να φιμώσουν το στόμα, να απαξιώσουν το πρόσωπο, να συνθλίψουν τον Λόγο, θέλησαν να σβήσουν και την ψυχή του σώματος καλύπτοντας την εκδήλωσή της στον φυσικό κόσμο, μετατρέποντάς την σε ένα θλιβερό απείκασμα μορφής που χάνει φασκιωμένο την ουσία.

 


Με τον φόβο και τον πανικό, λοιπόν, ως βασικά τους όπλα, πυροβολούν νυχθημερόν από τα πολυβολεία των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης, θέλοντας να καθυποτάξουν τα μυαλά και τις συνειδήσεις των ανθρώπων, να βάλουν την δημιουργία σκέψης σε αχρηστία, ως πρώτο βήμα για την πλήρη υποδούλωση.

Το επόμενο βήμα  θα είναι η οριστική βιολογική καθυπόταξη , μια υποταγή οριστική  που εκτός των άλλων την βαφτίζουν μετανθρωπισμό. Ένας από τους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό εξασφαλίζεται και δια των εμ-βολίων τους και των ποικίλων εκφράσεων που αυτά λαμβάνουν, ένεκα πλουραλισμού…

Παντού μιλάνε για μια νέα κανονικότητα, για μια νέα επανεκκίνηση, λες και μια ιική γρίπη σε μια προηγμένη τεχνολογικά και πνευματικά κοινωνία, θα μπορούσε να ωθήσει από μόνη της σε όλο αυτό το μπαρουφό-αφήγημα. Μιλάνε και πράττουν θεωρώντας πως οι άνθρωποι σταμάτησαν ξαφνικά να σκέφτονται, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν έχουν ίχνος από κριτική σκέψη και περιμένουν την αλήθεια δια στόματος αυτών που έχουν εκπαιδευτεί να λένε ψέματα και μισές αλήθειες διηθημένες μέσα από τα  χειραγωγούμενα ανδρείκελά τους.


Τον μιντιακό συρφετό, που εκτός των άλλων στην παρούσα συγκυρία, πέραν των μόνιμα μπουκωμένων μηχανισμών τους με χρήμα, έχουν πάρει από τα αφεντικά τους και έξτρα οικονομική ενίσχυση, ακριβώς για να αναμεταδίδουν καθημερινά και ασταμάτητα τα φληναφήματα περί παΝΔημίας και λοιπών κ@ρωνομυθιών.

Εκεί που η γύμνια τους είναι απροκάλυπτα εξευτελιστική είναι όταν επικαλούνται την επιστήμη και τους θεράποντές της, καλώντας επιστήμονες ένα τσούρμο κρατικοδιαίτων υπαλληλίσκων που η όποια επιστημοσύνη τους εξανλείται στις εμετικές απειλές τους κατά της κοινωνικής ζωής, κατά των ανθρώπινων επαφών, κατά αυτής της στοιχειώδους λογικής μας, που ακούγοντάς τους και μόνο νιώθεις ότι την έχεις στείλει περίπατο και δεν ξέρεις αν και πότε θα επιστρέψει.


Ε
ίναι οι γνήσιοι απόγονοι αυτής της επιστήμης που στο όνομά της κάποτε έκαιγαν ανθρώπους στην πυρά, όπως τον Giordano Bruno, (ασφαλώς η Ιερά Εξέταση δρούσε με την απόλυτη συγκατάθεση του επιστημονικού κατεστημένου της εποχής), κυνηγούσαν κάθε αντίθετη  άποψη και γνώμη, θεωρώντας πως η δήθεν επιστήμη τους πρέπει να πάψει τον αντίλογο και την παράθεση άλλων ερευνών και πορισμάτων.

Και πώς να μην είναι έτσι όταν όλο αυτό το επιστημονικοφανές συμπίλημα που έχει αναλάβει την κ@ρωνοαφήγηση, έχει σαν επιστημονική προμετωπίδα του τον ΠΟΥ, έναν διεθνή οργανισμό που η διαφθορά και η ανυποληψία του είναι παροιμιώδεις, ένα επιφανειακό και μόνο ψάξιμο να κάνει κάποιος για τα τού συγκεκριμένου οργανισμού θα συνειδητοποιήσει του λόγου το αληθές.


Η
πανδημία του φερώνυμου κ@ρωνοιού, φέρελπες τέκνον των απανταχού παγκοσμιοποιητών, εκτός των άλλων δεινών που συντονισμένα από τους ευγονιστές δημιουργούς τους επέφερε στις κοινωνίες μας, συνετέλεσε καίρια στο να μπει ο άνθρωπος σε ένα διαρκές πειραματικό στάδιο όπου η αντίδρασή του για την υφισταμένη κατάσταση μετατίθεται σε ένα διαστελλόμενο αύριο, βρίσκεται όπως ο βάτραχος στην κατσαρόλα πάνω από την φωτιά στην οποία το νερό είναι ακόμα κρύο και έτσι αναβάλλει το τίναγμά του για αργότερα, όταν βέβαια με σατανικό συγχρονισμό η φωτιά αρχίζει να δυναμώνει, θα βρεθεί να βράζει στο νερό, ανήμπορος πλέον να κάνει το άλμα του στην ελευθερία.

Μίντια, κυβερνητικοί υπάλληλοι, ιατρικό κατεστημένο, κοινωνικές δομές που εύκολα ευθυγραμμίζονται με την υφιστάμενη σήψη της κοινωνίας, συλλογικά όργανα που ξεπουλιούνται γιατί αυτό επιτάσσει η ιδεολογική τους παράλυση, όλοι αυτοί συντονισμένα έχουν έναν και μόνο στόχο, τον άνθρωπο.


Τ
ον άνθρωπο και την μοναδικότητά του, την ουσία του, αυτή θέλουν να του την στερήσουν, να του την υφαρπάξουν με δόλο, για να υλοποιήσουν τους στόχους τους έχουν στήσει αυτόν τον καραγκιόζ μπερντέ της πανδημίας και της ίωσης του κ@ρωνοϊού όπως κάποτε έστηναν auto da fe και μαζικές εκτελέσεις.
Ένα καλοστημένο κόλπο μεγάλης εμβέλειας που στοχεύει μόνο τον άνθρωπο και την ελευθερία του, στοχεύει το έμψυχο δυναμικό του ανθρώπου και την πύρινη μεγαλοσύνη αυτού του δυναμικού.

Θέλουν να τον μετατρέψουν σε μια μηχανοκίνητη μαριονέτα που θα κινείται από τα δικά τους χέρια,  τρέμουν στην ιδέα πως η ψυχική ενέργεια και η πνευματικότητα του ανθρώπου μπορεί να ενεργοποιηθεί πιο εύκολα απ΄όσο νομίζουν και να τους στείλει για πάντα, στα τάρταρα της ανυπαρξίας και της παντοειδούς συντριβής τους.


Αυτή η πνευματικότητα, που ξεκίνησε πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια με κύριο όχημά της την αθάνατη ελληνική γλώσσα, μπορεί να γίνει κτήμα  σε κάθε έλλογο ον για να του διανοίξει τις πύλες του Νου και της Ψυχής, η ελληνική γλώσσα που δημιούργησε σχεδόν το σύνολο του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε στον προηγμένο κόσμο μας και που συνεχίζει να ωθεί τον άνθρωπο στον ανώτερο δρόμο του για έναν ανώτερο κόσμο.

Την εκδοχή αυτού τον δρόμου και αυτού του κόσμου θέλουν μανιασμένα να σβήσουν οι παγκοσμιοποιητές με τις μεγάλες επανεκκινήσεις τους και τις νέες κανονικότητές τους, να θέσουν τέρμα στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου προς το απώτατο διάστημα της ένθεης αυτοπραγμάτωσης.

Για να το κάνουν αυτό θέλουν να παρέμβουν σε αυτή την εξέλιξη, να καταργήσουν την εξ έλικος διαδρομή του ανθρώπου επεμβαίνοντας στα γενετικά θεμέλια της δημιουργίας του.

Έ
τσι, μετά την εξωτερική μασκοφορία, έρχεται και η εσωτερική μάσκα-κάλυψη του ανθρώπινου εξελικτικού κώδικα με την μορφή εμ-βολίων για να σταματήσουν  τον άνωθεν προορισμό του ανθρώπου που είναι η αέναη περιδιάβασή του στις σπείρες του συμπαντικού κόσμου μέχρι την ολική απελευθέρωση στο άφατο άπειρο  των Ηλυσίων πεδίων.

Ε
ίναι βέβαιο πως οι επικυρίαρχοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά και ασφαλώς νομίζουν πως μπορούν να παίζουν πίσω από τις πλάτες εκείνων… που σίγουρα δεν θα ήθελαν να ξέρουν, θεωρούν πως θα καταφέρουν να μηδενίσουν το ελληνικό ίχνος από την δημιουργία επειδή φάνηκε προς στιγμήν -μετά από κάποιες εκατοντάδες χρόνια-, πως η ελληνική ιστορία έχει αφεθεί σε μια διαρκή οπισθοδρόμηση…

Ναι, ήταν μέρος του σχεδιασμού, να συμπιεστεί τόσο πολύ σε αυτή την οπισθοδρόμηση που πλέον η εκτίναξή της προς το αύριο θα είναι τόσο συντριπτική που θα εξακοντίσει τους παγκοσμιοποιητές και τα χρεοκοπημένα τους σχέδια για πάντα στην λήθη.

 

Αυτή την ιστορία έχουμε χρέος οι Έλληνες να διατηρήσουμε άσβεστη μέχρι την μεγάλη, δική μας αληθινή εθνική παλιγγενεσία και εθνοκεντρική επανεκκίνηση και την δική τους οριστική πλέον και αμετάκλητη επαν-εκοίμηση…

 

Αργύρης Καραβούλιας

Συγγραφέας - Δημοσιογράφος


eleftherosfronein


10 σχόλια:

  1. στο μεταξύ μπορεί να γίνει ένα τάιμ αουτ εκ Θεού, ψήγματα της ανωμαλίας θα διατηρηθούν για τον τελικό αντίχριστο γιατί πολλοί οι αντίχριστοι κατά το ευαγγέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...

    ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΧΟΥΛΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΝΝΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ...ΚΩΣΤΑ ΤΑΒΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ...

    ΥΓ. ΜΗΤΣΟ ΕΙΜΑΙ 74 ΧΡΟΝΩΝ ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ...ΣΑΝ ΜΩΡΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ...ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καριόλα η κούλα θέλει να μας φτωχύνει τους πάντες πάση θυσία!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1010835_sto-fek-i-paratasi-toy-mini-lockdown-se-irakleio-kai-hania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννακόπουλος "βιανέξ" για φωτιές - Βρισίδια - Πάτε να μας φάτε «Πόσο γ@μιέστε ρε πουστ#δες»
    https://youtu.be/n8dngFxggHM
    ΡΩΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΗΜΙΘΕΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΟ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.
    ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΕΝΟΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ AΣΤΙΚΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ;
    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΑΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    https://attikos-sfygmos.blogspot.com/2021/08/instagram.html
    Το Instagram «φυλάκισε» τον λογαριασμό του Δ.Γιαννακόπουλου μετά την απήχηση που είχαν οι θέσεις του για εμβολιασμό

    Πρωτοφανή απήχηση είχαν οι θέσεις του Δ.Γιαννακόπουλου για υποχρεωτικό εμβολιασμό και κλιματική αλλαγή

    Το Instagram «φυλάκισε» τον λογαριασμό του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος εξέφρασε εσχάτως συστηματικά τον προβληματισμό του για όλο αυτό που «σερβίρεται» αδιάκοπα είτε σε ότι αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανθρώπων, είτε την κλιματική αλλαγή.



    Τα ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν μπορούν να αναδημοσιευθούν, να τα κάνουν tag άλλοι χρήστες, δηλαδή να κάνουν mention τον λογαριασμό του. Η εκπληκτική απήχηση που είχαν οι θέσεις του με εκατομμύρια αναδημοσιεύσεις έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό των αρχόντων του Facebook και του Instagram (γιατί το Instagram ανήκει στο Facebook) γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να περιορίσουν την απήχηση των λεγόμενων του.

    Ως απάντηση στην κίνηση του Facebook, το οποίο στην Ελλάδα έχει συμβόλαιο με τα ελληνικά hoaxes, ο Δ.Γιανννακόπουλος ανέβασε το εξής ποστ, ζητώντας «συγγνώμη» για τις αναρτήσεις του και δηλώνοντας ότι «παραδέχεται» όλη την κυβερνητική προπαγάνδα για εμβόλια και κλιματική αλλαγή.

    Δείτε την ανάρτηση:

    «Λυπάμαι για όλες τις αναρτήσεις μου στο Insta... Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν... δεν είναι μέρος του μετανθρωπισμού. Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι 100% βέβαιη πως δεν εξαρτάται από κάποιον άνδρα για οτιδήποτε... να τον χωρίζει αμέσως... Όχι αυτό δεν είναι σχέδιο να αφήσουν τα παιδιά με λιγότερη προσοχή απ' ότι χρειάζονται από τους γονείς τους ώστε να είναι πιο ανοιχτά στα παρακάτω και σε άλλα πολλά.

    Καθένας πρέπει να γίνει μέλος των LBGTQ+, όσο μικρότερος, τόσο το καλύτερο, δεν είναι σχέδιο να κάνεις όλες τις ηλικίες διαθέσιμες στην παιδοφιλία. Ο καθένας πρέπει να εμπιστεύεται τυφλά τις κυβερνήσεις... δεν υπάρχει σχέδιο να τοποθετηθεί μια παγκόσμια κομμουνιστική διακυβέρνηση.

    Μπορώ να έχω τώρα πίσω τον λογαριασμό μου στο Instagram;», έγραψε ο Δ.Γιαννακόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταίο Ηλία μου το έχουμε ήδη δημοσιεύσει στις 16 Αυγούστου:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_16.html

      Διαγραφή
  5. Εκεί τα αυστραλά έχουν ξεφύγει πολύ άσχημα:
    Αυστραλία: Βιτσιόζοι ΝτεΣαντιστές ”Αστυνομικοί” κακοποιούν και βασανίζουν 12χρονα κορίτσια τα έχουν καθηλώσει στα γόνατα με χειροπέδες γιατί δεν φορούν μάσκα!Υγειονομιστές πνίγουν άτομο γιατί δεν φέρει μάσκα! Αυστραλία ΧΟΥΝΤΑ Στρατός παντού!!
    https://dimpenews.com/2021/08/17/%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%8c%ce%b6%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b1/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι με προέτρεψαν να παρακολουθώ και να διαβάζω τον Διόδοτο γιατί απηχεί τίς ιδέες μου.Μέχρις εδώ όλα καλά,απο την στιγμή όμως που βρίζετε αυτόν που παριστάνει τόν πρωθυπουργό χρησιμοποιόντας το όνομα μου με επίθετα του πεζοδρομίου-βλέπε καρυόλα και άλλα που υποβιβάζουν την όποια μόρφωση έχετε ,απο σήμερα για μένα ο Διόδοτος βγήκε απ την καρδιά μου.Θα μου λείψει μόνον ο Θεόρατος Αριστόμαχος.
    Οι δικοί μου άνθρωποι συγγενείς και φίλοι απο μικρο παιδί με φωνάζουν Κούλα Κουλίτσα απο το Κυριακή φυσικά,διότι μόνον Αγ.Κυριακή υπάρχει και αυτήν εορτάζουμε κάθε 7 Ιουλίου και όχι Άγιο Κυυριάκο.ΑΥΤΑ
    ΚΥΡΙΑΚΗ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 45χρονη στην Καλαμάτα "πέταξε" προς την "ελευθερία" λίγες ώρες μετά το εμβόλιο του κτηνίατρου!
    Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και δεν κουνιέται φύλλο...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή