«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Άμεση ανάγκη να τους διαλύσουμε το “παραμύθι” πριν το στεριώσουν μέσα στη συνείδηση του λαού.


 

Ένας από τους πιο ειδικούς Έλληνες στον τομέα των γεωφυσικών φαινομένων, (ειδικότητα: Μηχανικός ορυκτών πόρων) ο κ. Αντώνης Φώσκολος έχει επανειλημμένα γράψει και κατηγορηματικά αποφανθεί ότι είναι ένα “Μεγάλο παραμύθι η κλιματική αλλαγή”!  Το τελευταίο του video, με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, το είδα σήμερα εδώ. 

Όσοι αναγνωρίζουμε αυτήν την αλήθεια, αλλά  και τις τρομερές κοινωνικο-οικονομικές συνέπειες που θα έχει το αντίστροφο της ψέμα, δεν πρέπει να το πάθουμε όπως με τον Sars-Cov-2 και την εξ’ αυτού  Covid-19 που τους επιτρέψαμε (στο γνωστό σατανικό εσμό που “τρέχει” τις ατζέντες της ΝΤΠ στην Ελλάδα) να τα στεριώσουν μέσα στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως  εικόνα του μαυροντυμένου  Χάρου με το δρεπάνι, που έρχεται να τους θερίσει άμεσα τη ζωή.  

Και παρά τις πολλές εκ των υστέρων προσπάθειες (ελάχιστες οι εξ’ αρχής) να διαδώσουμε την αλήθεια τι πραγματικά συμβαίνει με τον κ/ό,  άλλοτε καταφέρνουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και άλλοτε συναντάμε συμπαγή τοίχο μέσα στους συνανθρώπους μας, που δε σπάει όσα λογικά και επιστημονικά επιχειρήματα αν τους παραθέσουμε. 

Αν δεν υπήρχαν, και μέχρι κάποιου μικρού βαθμού δεν είχαν διαδοθεί, οι παρενέργειες των εμβολίων (θάνατοι και σοβαρές ασθένειες, προσωρινές ή μόνιμες) όλοι σχεδόν οι Έλληνες θα είχαν δεχτεί να εμβολιαστούν. Πλην των σε βάθος ενημερωμένων και των αληθινών Χριστιανών, που έχουν πλήρη επίγνωση τι ακριβώς είναι και τι θα προκαλέσουν τα γνωστά 4 εμβόλια. Αυτά  που μας έφεραν οι του “εσμού” στην Ελλάδα -και δεν επιτρέπουν κανένα άλλο!   

Τόσος ο τρόμος που είχε καλλιεργηθεί και εξακολουθεί να καλλιεργείται  στο λαό, με θανατηφόρες μεθοδεύσεις “θεραπευτικών” πρωτοκόλλων και άφθονα στατιστικά   ψέματα, που οι μισοί Έλληνες συγκατένευσαν στον αυτοκαταστροφικό, ψυχοπνευματικά και σωματικά, εμβολιασμό τους. 

Αλλά για κανένα λόγο δεν πρέπει να αφήσουμε να ενσπείρουν στο λαό τον “νέο τρόμο”.  Γιατί αν τα καταφέρουν, οι τρομακτικές κοινωνικο-οικονομικές αλλαγές που προγραμματίζουν να επιφέρουν λόγω αυτού του παραμυθιού, θα είναι για αυτούς απλός περίπατος. Και αυτές  που μας επέβαλαν λόγω κοβιντο-τρομολαγνείας θα συγκρίνονται με  παιδική χαρά εμπρός σε αυτές που προγραμματίζουν για τη δήθεν κλιματική αλλαγή! 

Ας μην πράξουμε και πάλι ως Επιμηθείς. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο, γραπτό ή εικονο-προφορικό, ας εμβαθύνουμε στο θέμα μελετώντας και άλλες τοποθετήσεις διεθνούς κύρους επιστημόνων και ας σπεύσουμε  να κάνουμε πρώτο θέμα της επικαιρότητας την αλήθεια για την κλιματική αλλαγή. Ας πατήσουμε γκάζι για  να διαλύσουμε εγκαίρως, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, το εξαιρετικά επικίνδυνο  παραμύθι περί της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και από δήθεν ανθρωπογενή αίτια.  

Ας προβάλουμε  ευρέως την  επιστημονική αλήθεια ότι ο πλανήτης μας διαδοχικά διέρχεται  από θερμές και ψυχρές μεγάλες χρονικές περιόδους, που δεν έχουν ανθρωπογενή αίτια, αλλά εντελώς φυσικά. Ήδη έχει εισέλθει από φυσικά αίτια σε μια ψυχρή περίοδο και όχι σε μια θερμή από ανθρωπογενή!  

Επί πλέον, είναι αδήριτη ανάγκη  να προβάλουμε   αδιάσειστα επιχειρήματα για το πού, σε ποια νέα, οριστική και αμετάκλητη  δουλεία  οδηγεί όλη την ανθρωπότητα αυτό το σατανικό εφεύρημα  της Νέας Τάξης. Αν το πράξουμε με επιτυχία και έγκαιρα , θα βρουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό απέναντι σε ό,τι επιδιώκουν. 

Δεν πρόλαβε να κατακάτσει η στάχτη από την τεράστια καταστροφή της Ελλάδος και ο Μητσοτάκης σπεύδει να δηλώσει: “Εμβολιαστείτε για να σωθούν τα δάση… Οι αντιεμβολιαστές σπέρνουν τις θεωρίες για τις ανεμογεννήτριες” (pronews). Πόσο ψέμα και πόση τρέλα  μπορεί να  πουλάει ο μοιραίος αυτός άνθρωπος στον ελληνικό λαό;  Και ισχυρός σεισμός να γίνει και κομήτης να πέσει στην Ελλάδα οι αντιεμβολιαστές θα φταίνε!  

Και το μότο της φαινομενικής τρέλας (στην πραγματικότητα σατανικής πανουργίας!) θα είναι διαρκώς “εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε”! Ας του πει κάποιος ότι ο Ελληνικός λαός σταμάτησε να καταπίνει  τα ψέματα του, γιατί κατάλαβε όλο το ποιόν του, ως το κόκκαλο.  Και τα φτύνει ευθύς στα μούτρα του.  

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου     12 Αυγούστου 2021 



triklopodia.gr


 

17 σχόλια:

  1. Ένα πράγμα ειναι σιγουρο!!!

    Ότι όλοι συτοι!!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΛΑ!!!


    Γ@Μ/ΟΣΑΝΤΕ!!!

    ΠΟΥ λενε οι κερκυραιοι!!!

    😂😂😂😂😂😸😸😸😸😸


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το υπερφίαλο τσογλάνι, που ποτέ δεν το χώνεψα, παίζει πολύ ύπουλο και βρώμικο ρόλο. Ακούστε τι λέει στην αρχή του βίντεο για το πυροσβεστικό όχημα Τυφών, το πατενταρισμένο από Έλληνα εφευρέτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει πως αυτό ενισχύει τη φωτιά και δικαιολογεί το κάθαρμα που έκρυβε με ντοσιέ τη φάτσα του όταν τον έπεισαν στα πράσα. Μετά, για ξεκάρφωμα, δήθεν κράζει τον κούλη.... Το σύστημα δουλεύει υπερωρίες και μας δουλεύει κανονικότατα.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZMNE3MXJxWw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ. ΚΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΕΛΗΝΙΚΟ" (ΕΦΙΑΛΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/08/1979.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αγαπητή Κυρία Χατζηθεοδώρου, πόσο δίκιο έχετε!!! Όμως, υπάρχουν δυστυχώς πολλοί ανάμεσά μας που έχουν πετρώσει, σαν να είδαν το πρόσωπο της Μέδουσας μέσα από την τι βι. Τοίχος απροσπέλαστος, που αν προχωρήσεις θα σπάσεις το κεφάλι σου. Μακάρι να πεισθούν περισσότεροι απ' ότι με τα μπόλια, αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξη. Ό, τι κάνουμε οι συνήθως ύποπτοι, με τη βοήθεια του Θεού, αν μας λυπηθεί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΓΚΡΕΤΑ ΕΞ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΖΟΜΕΝΗ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΤΣΙΛΟΥ ,ΩΣ ΜΕΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΗΣ.
    Ο ΚΛΩΝΟΣ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΔΩ ;
    ΟΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ,ΛΕΕΙ ΝΑΙ.
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ :
    ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΣΥΚΑ ΜΗΛΑ ;
    ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 🐫 ΚΑΜΉΛΑ ;
    ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ;
    ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
    Ε !
    ΦΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΙΑ ΤΗΣ !.
    ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΛΩΝΟ ,Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 3 '.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ,ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;
    ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΌΖΟΙ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε!
      Οι ταλιμπάν άνοιξαν τα σύνορα και έφυγαν (για αρχή) 3.000.000 αφγανοί για τουρκία με προορισμό Ευρώπη, δηλαδή σ' εμάς έρχονται! (σύμφωνα με το pronews)
      Προβλέπεται κάτι να γίνει άμεσα ή θα μας πνίξουν οι ορδές των αφγανών;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Οι αναρχες το λεγανε χρονια.θα φερουνε τον πολεμο στις πολεις μας.τι θα γινει.ερχεται η ωρα του πολεμου των πολεων.μπορεις να τρομαξεις.εκτος αν καθαρισει η νεα ελληνικη κυβερνηση και τα λευκα ακαπελα.αλλιως εξοπλιστειτε

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Αυγούστου, 2021 23:07

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ :
    ΣΤΙΣ 2/8 ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡ .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ....ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ;
    ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ !
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ !
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ,ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ .
    ( ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ,ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ! ,ΜΜΜΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡ ! ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ;)
    ΠΑΙΔΙΑ ! ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ ! ( ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ! )
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Της Κούλας,τι μικρό πουλι
    Θελει να κελαϊδησει!!
    Μα οι Αετοί το κυνηγουν
    Και Ένας, θα το Γ@μ#σει..

    Αυτος που βλέπει από ψηλά!!
    Με ματι αγριεμενο
    Έχει ανοιγμενα τα φτερά
    Ειναι, τελειωμένο!

    Φωτιές βγάζουν τα μάτια του
    τωρα δεν την γλυτώνει
    Την χώρα έβαλε φωτιά
    Κανενας δεν την σώνει..

    Η Νέμεσις είναι εδω!!
    Γυρισε ο Οδυσσέας!!
    Και ο Ηρακλής με ρόπαλο
    Στο χώμα της Νεμέας!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/08/end-of-september-final-games.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δες τι γίνεται σε κορινθιακό: https://www.seismoi-live.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερο κούνημα όμως είδα στην Νίσυρο, που έχει και το ενεργό ηφαίστειο.

      Διαγραφή
    2. Και κορινθιακό-Θήβα και Νίσυρο και απο ντόπιους στη Σαντορίνη μου είπαν ότι κάνει μικρούς σεισμούς της τάξεως 3-3,5 R. Λες να κάνει τον ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟ κατά Νίσυρο μεριά; Και να ενεργοποιηθούν και τα υπόλοιπα, όπως έλεγε και ένας σεβάσμιος γέροντας;

      Διαγραφή