«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Επείγον: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες


Georgia Tatari·31 ιουλ. στις 19:15

 

Δεν έχει πάει πουθενά στις ειδήσεις. Φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην Τελική Σκηνή της ταινίας.

Παρακαλώ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ τους πάντες στην οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς! Έκτακτη επικαιρότητα! Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Επικεφαλής Λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Φάουτσι και η Big Pharma έχασαν μια αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αποτυγχάνοντας να αποδείξουν ότι όλα τα εμβόλιά τους τα τελευταία 32 χρόνια ήταν ασφαλή για την υγεία των πολιτών!

Η μήνυση κατατέθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Γερουσιαστή Κένεντι. Robert F. Kennedy νεώτερος.: «Το νέο εμβόλιο COVID πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Εφιστά επειγόντως την προσοχή σας σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον επόμενο εμβολιασμό κατά του Covid-19. Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και επομένως μεταβάλλουν το μεμονωμένο γενετικό υλικό, το οποίο είναι γενετικός χειρισμός, ο οποίος είχε ήδη απαγορευτεί και προηγουμένως θεωρούνταν έγκλημα.

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΜΒΌΛΙΟ! προσοχή! Τι ήταν πάντα ένα εμβόλιο; Ήταν πάντα το ίδιο το παθογόνο – ένα μικρόβιο ή ένας ιός που σκοτώθηκε ή εξασθενήθηκε, δηλαδή αποδυναμώθηκε – και εισήχθη στο σώμα για να παράγει αντισώματα. Ούτε καν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού! Δεν είναι καθόλου αυτό! Αποτελεί μέρος της νεότερης ομάδας mRNA (mRNA) που φέρεται να είναι "εμβόλια". Μόλις εισέλθει σε ένα ανθρώπινο κύτταρο, το mRNA επαναπρογραμματίζει το φυσιολογικό RNA / DNA, το οποίο αρχίζει να κάνει μια άλλη πρωτεΐνη.

Δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά εμβόλια! Δηλαδή, είναι ένα όργανο γενετικής επιρροής. Γενετικό βιολογικό ουδέν! Δηλαδή, θα κατέστρεφαν από τους γήινους, και οι επιζώντες θα γίνουν ΓΤΟ! Μετά το άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, ο εμβολιασμός δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του εμβολίου με πρόσθετο τρόπο.

Αποκαλύφθηκαν τα μυστικά

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πρέπει να συμβιβαστούν με τις συνέπειες, επειδή δεν μπορούν πλέον να θεραπευτούν απλά αφαιρώντας τις τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα, όπως σε ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως σύνδρομο Down, σύνδρομο Klinefelter, σύνδρομο Turner, γενετική καρδιακή ανεπάρκεια, αιμορροφιλία, κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ.), επειδή το γενετικό ελάττωμα είναι για πάντα!

Αυτό σημαίνει σαφώς: εάν αναπτυχθεί ένα σύμπτωμα εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε άλλος θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει, επειδή η ΒΛΆΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΆ μη αναστρέψιμη.

Εμβολιασμός – Βιολογικά όπλα γενοκτονίας του 21ου αιώνα. Ο πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer Mike Yeedon εξέφρασε για άλλη μια φορά τη θέση του ότι είναι πολύ αργά τώρα για να σωθούν όσοι έχουν ενεθεί με μια ουσία που ονομάζεται δημόσια "το εμβόλιο covid-19". Ενθαρρύνει εκείνους που δεν έχουν ακόμη λάβει τη θανατηφόρα ένεση να αγωνιστούν για τη ζωή τους, τους γύρω τους και τη ζωή των παιδιών τους.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανοσολόγος συνεχίζει περιγράφοντας μια διαδικασία που λέει ότι θα σκοτώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων: «Αμέσως μετά τον πρώτο εμβολιασμό, περίπου το 0,8% των ανθρώπων πεθαίνουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Το μέσο προσδόκιμο ζωής των επιζώντων θα είναι το πολύ δύο χρόνια, αλλά μειώνεται επίσης με κάθε νέα «ένεση».

" Πρόσθετα εμβόλια εξακολουθούν να αναπτύσσονται για να προκαλέσουν επιδείνωση σε ορισμένα όργανα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου. Μετά από δύο δεκαετίες στην Pfizer, ο καθηγητής Yedon ήταν εξοικειωμένος με τις λειτουργίες και τους στόχους έρευνας και ανάπτυξης του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer και δηλώνει ότι ο απώτερος στόχος του τρέχοντος καθεστώτος "εμβολιασμού" μπορεί να είναι μόνο ένα τεράστιο δημογραφικό γεγονός που θα κάνει όλους τους παγκόσμιους πολέμους μαζί, όπως το ποντίκι του Μίκυ.

"Δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη καταδικαστεί σε βέβαιο, αναπόφευκτο και οδυνηρό θάνατο. Όποιος λάβει την ένεση θα πεθάνει πρόωρα και τρία χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο καιρό μπορεί να επιβιώσει."

 

πηγή

 

14 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΌ ΦΟΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ,ΦΑΓΑΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ
    ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ;
    ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ;
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΚΑΤΑΨΥΞΕΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΟΧΙ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταυρόκωστα καλημέρα,όλα αυτά είναι γνωστά στο αναγνωστικό κοινό του Διοδότου,το ερώτημα είναι ποιος δικαστής θα δικάση με τα δεδομένα αυτά και θα αθωώση τον προσφέυγοτα όταν η δικαστική εξουσία είναι ελεγχόμενη.Επομένως χρειάζονται ποιο δραστικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανθρωπος ειναι κ αυτος.ας ελπισουμε οτι κανει λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8 τοις χιλίοις μέσα σε δύο εβδομάδες απο την πρώτη δόση.
    Εχετε καταλάβει να ισχύει κάτι τέτοιο;
    Εάν αυτό δεν συμβαίνει , που δεν συμβαίνει, καθίσταται αναξιόπιστος
    και στα υπόλοιπα που λέει.

    Επικεφαλής επιστήμονας.
    Τι τίτλος είναι αυτός;
    Βαριέμαι να ψάξω.
    Πάντως ελπίζω ,εύχομαι και προσεύχομαι στην Υπεραγία μας Θεοτόκο να κάνει λάθος σε όλα όσα λέει.

    Η θέση μου είναι γνωστή στους φίλους του Διόδοτου.
    Δεν πιστεύω τίποτα περί κοροϊδού.
    Αλλο όμως αυτό και άλλο να χαίρομαι για τον επερχόμενο(;) θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων που απλώς ξεγελάστηκαν η το χειρότερο απο όλα εξαναγκάστηκαν σε εμβολιασμό απο ένα πανούργο σύστημα.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βουίξει το ιντερνετ παγκοσμίως με τις δηλώσεις και τα μεταφρασμένα βίντεο του Yedon. Είναι καρα-έγκυρος. Αυτός κι ο Μοντανιέ μάς άνοιξαν τα μάτια. Τί να ψάξεις..
      Και δεν λέει 8 τοις χιλίοις.
      0,8 τοις εκατό λέει!
      Και ναι, εντός δύο εβδομάδων από τον πρώτο εμβολιασμό.
      Και έτσι ακριβώς είναι, διαπιστωμένο σε όλων μας την καθημερινότητα και στις πληροφορίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
      Τί απαριθμούμε τόσους μήνες.. κρόταλα;
      Νεκρους απαριθμούμε.

      Κάλιο αργά, ..ψάξτο λίγο περισσότερο κ.Δεξιά Ελλάς. Σε είχα για πιο ενημερωμένο.

      Διαγραφή
  5. Μητροπολίτης Περιστερίου: «Το μοναδικό όπλο που έχουμε είναι το εμβόλιο». Ταύτα είπε προχθές και σήμερα ... απέθανε.
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_250.html
    Άρρωστος από καρκίνο, ήξερε ότι είχε λίγο χρόνο ζωής και τον σπαταλούσε προωθώντας τα πειραματικά εμβόλια!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πρόσεχε! Τώρα αμφιβάλλω αν του άνοιξε την πόρτα ο Πέτρος.

      Διαγραφή
  6. Και το όνομα αυτού COVID-19 που προδίδει από μόνο του, τις προθέσεις και τον σκοπό των ψυχοπαθών μισανθρώπων.
    COVID-19: COVID είναι το ακρώνυμον της φράσης: Certificate Of Vaccination IDentification, που στα Ελληνικά σημαίνει: Πιστοποιητικόν Ταυτότητος Εμβολιασμού, ο δε αριθμός 19 η μάλλον αριθμοί 1 και 9 αντιστοιχούν στα Α και Ι δηλαδή το πρώτο και το ένατο γράμμα της Αγγλικής Αλβαβήτου που ειναι το ακρώνυμον της Αrtificial Intelligence δηλαδή της Τεχνιτής Νοημοσύνης.
    Μας το λένε κατάμουτρα αλλά οι "ειδικοί" εργάζονται πυρετωδώς να καταπολεμήσουν κάτι που δεν γνωρίζουν ακόμη μιας και ο "ιος" δεν έχει απομονωθεί γιατί ίσως φοβούνται μήπως αγριέψει και τους πάρει σβάρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.supremecourt.gov/

    δεν βλέπω τίποτα τέτοιο /// μήπως βρεί κανένας άλλος ;

    NEXT SCAM - CLIMATE CHANGE


    https://www.henrymakow.com/2021/07/prominent-anti-vaxers-have-occult-ties.html?_ga=2.228089565.1139282288.1626467729-1346546894.1626467729

    Another prominent figure associated with this group is RFK Jr. The Academy has an exclusive interview with him on their site. He has made several videos together with Judy Mikovits, and David Icke.

    rfk-jr.jpeg
    However, in addition to his vaccine-related work, RFK Jr. is also an environmental activist. He even went as far as siding with anti-Pope Francis on climate change: RFK, Jr.: Pope is right, climate change is 'moral issue' | On Air Videos | Fox News

    A major part of the WEF's Great Reset is the climate change agenda. While reducing pollution and minimizing damage to the planet are certainly noble ideas, the climate change agenda is about reducing carbon emissions. There is no conclusive link between carbon emissions and changes in global temperature, but the measures proposed to reduce emissions will have a drastic impact on the standard of living for nearly everyone on the planet.

    There have even been suggestion of climate lockdowns. Covid or no covid, they are looking for another excuse to keep us locked up in our homes and take away our most basic freedoms.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 0,8 τοις εκατό ισον με 8,0 τοις χιλίοις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή