«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Έλα να ανέβουμε λίγο... Δείτε το όλο!!!


 

Βίντεο: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Επιχειρηματίας διεθνούς εμβέλειας, μπορεί και εκφράζεται, χωρίς φόβο!!! 


 

 

47 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Αυγούστου, 2021 22:31

    ΑΑΑΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΙΣΚΑΤΑ ΚΙ ΚΛΩΝΟΥ ;
    ΩΡΑΙΟ ,ΘΕΙΟ ,ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ;
    ΑΑΑΑΑΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΩΣΤΑ ,ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Αυγούστου, 2021 22:48

    ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ,ΤΟ 2015 .
    ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ .
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ !
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ;
    ΕΓΩ ,ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ.
    ΜΗΤΣΟ ! ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ ,ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ;
    ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΛΩΝΟ ! ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΜΕΣΙΑΣΟΥΜΕ !
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΠΑ ...ΝΑ ΦΕΡΗ Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΟ ΤΙΡΜΠΟΥΣΟΝ ;
    ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ . ΣΑΜΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΜΥ ;
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΚΩΣΤΗ ! ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ ΚΟΥΟΜΟ ;
    ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΦΛΙΤ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ .
    ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΛΕΡΤ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Ο ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 2015
      "ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛ.ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ &ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ"

      https://www.youtube.com/watch?v=q9Eje7r8M3U

      ---------------------------------------------------------------

      ENEΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EBS) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΚΟΥΟΜΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ TV !!!💥💥💥

      ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ EXEI....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4609812122365351&id=100000098267905&sfnsn=mo

      Διαγραφή
  3. Ελπίζω, εύχομαι και προσδοκώ ο Γιαννακόπουλος να είναι εκτός κλίματος σωτήρων εξ εσπερίας.

    Το παιχνίδι είναι στημένο. Ο καιρός πλησιάζει – το ΄22 είναι κοντά. Όλοι βιάζονται, όλοι βιαζόμαστε. Οι μεν να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους και οι δε – εμείς οι άνθρωποι να απαλλαγούμε, από τους δυνάστες μας.

    Οι επικυρίαρχοι χωρίστηκαν σε καλούς και κακούς. Τους κακούς τους ακολουθούν τα υπνωτισμένα δίποδα πρόβατα και μοσχάρια μέσω πολιτικών και μμε.

    Το πρόβλημα για τους επικυρίαρχους είναι μια μεγάλη μάζα ανθρώπων με ατίθασο πνεύμα, που δεν χειραγωγούνται. Εεεε, φρόντισαν να υπάρχουν οι καλοί – που χαϊδεύουν τα αυτιά με λογάκια εναντίον της ΝΤΠ, που φανερώνουν σκάνδαλα και απάνθρωπες συνήθειες των κακών – εμπόριο ανθρώπων, σατανισμός κλπ.

    Υπάρχουν σε αυτήν την Ιερή πατρίδα, πάμπολλα άτομα, που παρουσιάζουν «τα γεγονότα που θα καταστρέψουν τους επικυρίαρχους» σε καθημερινή βάση – πόλεμοι, ανατινάξεις, συλλήψεις κλπ.

    ΘΑ τους έλεγα την μαύρη τους την τύφλα.

    Η χώρα μας είναι ΗΔΗ πεδίο εφαρμογής της ολικής επαναφοράς – αυτό όμως ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ στα αμερικανοτροφοδοτούμενα «ανοικτά μυαλά» της ΕΛΛΑΣ.

    Γιατι;;;;

    Διότι κι οι δύο κλάδοι των επικυρίαρχων – οι κακοί (πολιτικοί & μμε, δηλαδή πιόνια του συστήματος Ρότσιλντ) και οι καλοί ( με δυο λέξεις «σύστημα Τραμπ») το ίδιο πράγμα φοβούνται.

    Τα τελώνια των Ελλήνων.

    Τα εγχώρια προχώ μυαλά, και καλά αφυπνισμένα, μιλούν για τον γελοίο ΚΟΜΠΡΑ με τις ακόμη γελοιωδέστερες προφητείες του. Μιλούν για τους Πλειάδες, που όλο προφητεύουν την σωτηρία του πλανήτη και των κατοίκων της. ΑΛΛΑ, μιλούν την γλώσσα ούγκα- ούγκα.

    Και τα πιστεύουν αυτά και τα προβάλουν άτομα που δηλώνουν Έλληνες. Μια εξέταση dna – 1500 ευρώ κοστίζει – που πρέπει να κάνει ο κάθε ένας που θέλει να λέγεται ΕΛΛΗΝ θα λύσει πολλές απορίες. Και ασφαλώς θα επιβεβαιώσει το Εθνολογικό Ινστιτούτο της Ρωσίας που από έρευνες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην ΕΛΛΑΣ ζουν – ζούμε μόνο περίπου 2,5 εκ. καθαροί Έλληνες.

    Εμείς οι Έλληνες προσδοκούμε ότι ο Γιαννακόπουλος ουδεμία σχέση έχει με τους κρυπτοεβραίους σωτήρες της εσπερίας. Ασφαλώς δεν (πρέπει να) είναι μόνος του.

    Αυτό το διπλό E μας δίνει την προσδοκία ότι είναι αληθινός.

    Μιλά ενάντια στο μπόλι – ο μελλούμενος σωτήρ Τραμπ ακόμη γαυγίζει, αλλά κιχ για τα μπόλια. Αυτές οι αναφορές στον κρυπτοεβραίο Τραμπ είναι δύσπεπτες, αλλά δυστυχώς είναι αληθινές.

    Ουδεμία σωτηρία θα έρθει από τους φερόμενους ως καλούς. Τον χρόνο ροκανίζουν – δίνοντας ψεύτικες ελπίδες για συντριπτική ήττα των κακών, χειραγωγώντας τα ατίθασα μυαλά των σκεπτόμενων ανθρώπων.

    Τα τελώνια των Ελλήνων περιπολούν. Ας είμαστε έτοιμοι, φροντίζοντας να είμαστε ασφαλείς για να προστατεύουμε τα δικά μας άτομα που μας χρειάζονται. Θα έρθουν δύσκολοι καιροί – το είπε και ο αοιδός.

    Τα πάντα βασίζονται την Ελληνική Ιερή Αρμονία των αριθμών. Ένας φίλτατος γράφει το 3 7 10. Έχει δίκιο. Αρκετή υπομονή ακόμη και ακολουθούμε κανόνες ασφάλειας απέναντι στα υβρίδια που προσπαθούν να μας εξοντώσουν.

    Η αφύπνιση συντελείται σε αυτούς που το επιθυμούν.

    ΕΛΛΗΝΙΣ εξ Εσπερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω όλα όσα αναγίγνωσα. Γράφεις πολύ όμορφα και νιώθω σαν να έχω γράψει εγώ το κείμενο αυτό· ακόμα, και ο τρόπος γραφής ομοιάζει με τον δικό μου. Πρώτη φορά σε συναντώ, διαδικτυακώς, και χαίρομαι πολύ που διάβηκα τον νου σου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Σε παρακαλώ, να γράφεις πιο συχνά.

      Η αφύπνιση, όντως, συντελείται σε εμάς που το επιθυμούμε, διακαώς.

      Έλλην εξ Ελλάδος

      Διαγραφή
    2. Ποιος είναι αυτός ο ΚΟΜΠΡΑΣ;

      Διαγραφή
    3. Ε Λ Ε Ο Σ... μας στραβωσατε....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...αιτιατικη....οχι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ....γαμω την γραμματικη μου......Σουλα

      Διαγραφή
    4. Είναι ίδιον των ελληνοκεντριστών Σούλα μου, σκόπιμο. Και κατά κάποιο τρόπο σωστό.
      Δηλαδή :
      Κι εγώ δεν συμφωνώ με αυτό , κατά τις ταγές της νεοελληνικής,.. αλλά "αρχαιοελληνικώς" .. δεν συμφωνώ επίσης και με το "στην" όταν ακολουθεί το "Ελλάδα". "Εις Ελλάδαν" είναι πιο σωστό. Γιατί το "ΔΑ" (ισοδύναμο με τη φράση "εδώ στην") ήδη πληρεί θέσιν αιτιατικης, "την".

      Διαγραφή
    5. αυτο σηκωνει κουβεντα,εν πασει περιπτωσει,αυτο το ''της Ελλας'' η ''στην Ελλας''με χτυπαει στα νευρα...ελληνοκεντριστες,θα τριζουν τα κοκκαλα του Χαιρετη,του Μαβιλη,του Δραγουμη,μαθαμε τωρα, αντε να μην αρχισω τα σουαχιλι..Σουλα

      Διαγραφή
    6. Ε Λ Ε Ο Σ... μας στραβωσατε....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...αιτιατικη....οχι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ....γαμω την γραμματικη μου......Σουλα

      ♩ ♪ ♫♩ ♪ ♫♩ ♪ ♫♩ ♪ ♫
      "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 3000
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ
      ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΙ ΠΑΣΑΔΕΣ"
      ♩ ♪ ♫♩ ♪ ♫♩ ♪ ♫♩ ♪ ♫

      Διαγραφή
    7. 😂😂😂

      ΜΙΛΆ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΟΥΑΧΙΛΙ..! ΤΟ ΤΡΑΒΆΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΜΟΥ ΜΩΡΌ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
    8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ Η ΦΡΑΣΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΙΑ.
      Τό 1960 ο ΝΙΚΗΤΑ ΚΡΟΥΤΣΩΦ στον ΟΗΕ έκανε μια περίεργη δήλωση.Τά Ελληνικά τελωνεία περιπολούν γύρο απο τη γή μέχρι να έρθη η αποκάλυψη.....
      Αναφέρθηκε σε τελωνεία και όχι σε τελώνια.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Ψάξτε να βρείτε τίς έννοιες και των δύο.
      Ντίνος

      Διαγραφή
    9. θες σουαχιλι αγαπη;;;;παρε ναχεις..moyo=αρχιδι,ενω στα τουρκικα ειναι tasak. ..ειναι επιπονο το μαθημα γι αυτο αρκετα για σημερα...αυριο παλι..μη σε κουρασω απ την πρωτη μερα....χαχαχαχαχαχαχαχα...σΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΙΑ ΩΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΛΩΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑHOY ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ KAI THN ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΙΣΩ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΡΤΕΡΑΕΙ Η ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40 ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ.

      "Τα εγχώρια προχώ μυαλά, και καλά αφυπνισμένα, μιλούν για τον γελοίο ΚΟΜΠΡΑ με τις ακόμη γελοιωδέστερες προφητείες του. Μιλούν για τους Πλειάδες, που όλο προφητεύουν την σωτηρία του πλανήτη και των κατοίκων της. ΑΛΛΑ, μιλούν την γλώσσα ούγκα- ούγκα."

      ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΠΡΑ; Ο ΜΟΝΟΣ ΚΟΜΠΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ G.I.J. ΚΩΣΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ;

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ το ίδιο ρώτησα την "Ελληνίδα εξ Εσπερίας"

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ...
      Δηλαδή;;; να είμεθα λογικοί αυτό μου λες;;; και πότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ υπήρξαν λογικοί όταν πολεμούσαν για την Ελλάδα;;; στις Θερμοπύλες; το 21;;; το 40;;; κλπ κλπ
      Λοιπόν αυτό που λες για την Μικρά Ασία προφανώς δεν γνωρίζεις ότι προδωθήκαμε εκ των έσω και εκ των "εξω";;; Ότι μας στείλανε εκεί με την συνεργία όλων των ελληνόφωνων ως ο βενιζέλος κλπ κλπ για να χάσουμε την Μ.Ασία;;; και πολλά πολλά άλλα...
      Όσο για τα τελώνια τα χρησιμοποιώ επειδή τα διάβασα στο άρθρο παραπάνω. δεν γνωρίζω τι είναι αλλά φαντάζομαι...
      τώρα το 40 διεκδίκησε η ΕΛΛΑΣ την Μικρά Ασία;;; Προφανώς μία σελίδα ιστορίας που δεν γνωρίζω...
      Αλλο λογικοί και άλλο ηττημένοι στο μυαλό προτού δοθεί η μάχη.
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ Η ΓΡΑΦΩ Η ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΤΡΕΛΛΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  5. Με αυτό τον τρόπο παρεμβαίνουν στη φύση είτε με βροχές είτε με τεχνητούς σεισμούς....

    Γιάννης Παπαβασιλείου
    8 Ιουνίου

    .

    https://www.facebook.com/tseros691/posts/4057469157622130



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. <<...ΑΝΩΝΥΜΟΣ...>> 10/8/21....έτσι, έτσι....11/8/21...,,<<...ΑΝΩΝΥΜΟΣ...>>Δ.Π...!!!
    ΥΓ....:<<...ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ...>> με αποκαλείς ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ???? ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι εσάς κε Ιωάννη,
      έχουμε επίσημο βουρλισμενο, τον Δημήτρη Βουρλισμένο. 😊

      Διαγραφή
  7. ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.
    ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΥΨΗΛΩΤΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ,ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΕΙΤΗΤΕ.
    ΟΜΩΣ ,ΤΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ.
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝ ΖΩΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΗ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ .
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΊΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΞ ΕΣΠΕΡΊΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.
    ΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ.
    ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΚΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΗ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ,ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΡΑ ,ΕΧΕΙ ΒΓΗ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
    ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΠΕΙ :
    ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΗ ΠΑΡΑΕΞΩ ,ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ .
    ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΟΤΕ ,ΜΕΙΝΕ !.
    ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΟΚΚΙΝΗ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.
    ΑΥΤΑ ,ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε Κωστα, προσπαθεις να φτιαξης εναν θεσπεσιο Πατριωτικο κηπο χρωματων και αρωματων. Στο βοτανισμα το χανεις λιγο. Ειναι η δυσκολοτερη δουλεια. Παρετηρησα οτι με τα λογια του Δημαρχου Γαλτσωνας ενθουσιαστηκες. Να το δουμε λιγο αυτο;

    Ειπε λοιπον ο Δημαρχος, "Πανω απο τα σωματα μας θα περασουν οι ανεμογεννητριες". Προφανως ο Δημαρχος επεδιωκε αφ΄ενος μεν να χαιδεψη τ΄αυτια των ψηφοφορων του και αφ΄ετερου να πετυχη την συνδρομη και βοηθεια των απαναχου Ελληνων.

    Το "ΘΑ" το προσεξες Κωστα; Ο Ελληνας σημερα Δημαρχε θελει να δη πρωτα αιμα πριν προσφερει το δικο του. Προς απαντας του Ευοεις Πατριωτες.

    ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ. Ευριπιδης.

    Και βεβαια το μπλογκ ειναι δικο σου κι΄οτι θελεις κανεις. Την προσωπικη σου αποψη ομως οτι εισαι Τραμπικος και Πουτινικος δεν εχεις το δικαιωμα να την χρησιμοποιεις ως πολιορκητικο κριο να την επιβαλλης στο μυαλο των αναγνωστων σου.

    Τα παντα εν αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα θα θα θαθαθα θα θα...ειλικρινα κουραστηκα δεν μπορω αλλο...ποιες δυναμεις φωτεινες ,ποιοι θεοι που προστατευουν την Ελλαδα ,επετρεψαν αυτην την καταστροφη;;;;αν δεν την προστατευαν;;;;τοσος πονος, απογνωση,απογοητευση,θυμος,ποιες φωτεινες δυναμεις τα επιτρεπουν;;;σε τι διαφερουν αραγε απο τους διαβολους που μας εξουσιαζουν αν επιτρεπουν τετοια πραγματα;;;δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους δακρυσμενους να ψαχνουν στα αποκαιδια,την ζωη τους..τι θα γινουν ολοι αυτοι;;;;θα τους ταισουν,στεγασουν,οι φωτεινες δυναμεις;;;ποιος θα σβησει την φρικη απ τα ματια τους;;;;τι εκαναν τα λευκα καπελα για το Ματι;;;;οτι θα κανουν και για τους σημερινους πυροπληκτους...σταματειστε λοιπον με ολες αυτες τις μπουρδες...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κι αυτο θα το βαλουμε Μ Ο Ν Ο Ι ΜΑΣ...γιατι ειμαστε μονοι μας,παντα ειμαστε μονοι μας...δυστυχως '''' ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ'''...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητη Σουλα, ειχα ενα εξοχικο στα Λουτρα Ωραιας Ελενης. Τοτε ηταν μια καθαρη εικονα της τοτε Ελλαδος. Χωρις νερο, φως, τηλεφωνο. Ο Λακης ο νερουλας, απ΄το Γαλατακι, τα καταφερνε μια χαρα και παντα με χαμογελο. Ο μεγαλοκτιστης των εξοχικων του νομου Κορινθιας ηταν τοτε ενας κυριος που γυρνουσε με μια λιμουζινα Μοσκοβιτς, παραγγελια απο Μοσχα, διοτι τοτε δεν υπηρχε αντιπροσωπεια εδω για τετοια αυτοκινητα και η πρωτη κουβεντα που θα σου ΄λεγε στη συζητηση για δουλιες "εχω φιαξει τη βιλα του Βεγγου". Σταματω εδω, γιατι αν μιλησω για το Σοφικο θα συγκινηθω κι΄αυτο ειναι επικινδυνο τις μερες που ζουμε.

    Επι του προκειμενου. Ο Ελληνας δεν εχει προπονηθει στο σπορ της μελετης και ερευνας.και γινεται ευκολη λεια σε καθε ειδους ντελαλη της ελπιδας. Η ιστορια του Τραμπ αρχιζει με το τραγικο συμβαν των Διδυμων Πυργων. Τοτε Δημαρχος της Νεας Υορκης ηταν ο Τζουλιανι, ο πιστοτερος υποστηρικτης του Τραμπ στη πρωτη του τετραετια. Τωρα που ο Τζουλιανι εχει εμπλακει σε μεγαλο δικαστικο αγωνα κι΄αντιμετωπιζει πολλες κατηγοριες ο Τραμπ εχει απαγορευσει στον ταμια του κοματος να του στειλει εστω κι΄ενα δολλαριο. Επειδη αναφερθηκα στους Διδυμους Πυργους καποια στγμη θα γραψω δυο λογια γι΄αυτη την Αμερικανιδα η οποια μου θυμιζει λιγο εσενα. Κι΄αυτη ταχε παρει στο κρανιο με τις μπουρδες που ταιζε το συστημα τον κοσμο. Την BEVERLY ECKERT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπημενε ahoy, γραφεις ειχα εξοχικο, τωρα δεν τοχεις;;;;τι ομορφο μερος, παρ ολα τα εκτρωματα που εχουν γινει εξακολουθουν τα Λουτρα να ειναι ομορφα...απο τοτε που εγινε η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ του βαρδινογιαννη αυτη η ονειρεμενη περιοχη οπως και η κινετα,το καλαμακι,το γαλατακι, ο καβος, τα πηρε ο διαολος...οσο για τον Βεγγο δεν ειχε ποτε βιλα,ενα μικρο σπιτι στον Ασσο Κορινθιας ειχε γιατι το ξερω..τωρα για τα υπολοιπα πρεπει να μιλαμε ωρες....νασαι καλα...Σουλα

      Διαγραφή
  12. Άκουσα ένα απόσπασμα του μιζοτάκη και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!
    Έλεγε για τις αναδασώσεις, ότι οι εκτάσεις που κάηκαν θα αναδασωθούν.
    Πως όμως; (εκεί τρελάθηκα!!!) Είπε το ζαβό:
    "Θα πάμε σε εταιρείες (ποιές?) που έχουν τεχνογνωσία (που την βρήκαν?) και θα τους πούμε πάρτε αυτήν την έκταση, κάντε μελέτη στα γρήγορα (γιατί βιάζεται?) και φυτέψτε!!!"
    Τι να φυτέψουν; Τα μεταλλαγμένα που έβριζε ο Γιαννακόπουλος και κατήγγειλε την κομπίνα των αναδασώσεων;
    Για ποιές εταιρείες μιλάει και ταυτόχρονα απαξιώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Πανεπιστημιακή σχολή Δασολόγων Θεσσαλονίκης, για να μην αναφερθώ και σε πολλές γεωπονικές σχολές ΤΕΙ!!!
    Απαξίωσε 3 Πανεπιστημιακές σχολές καθ' ύλην αρμόδιες και μας τσαμπουνάει για "εταιρείες" που έχουν "τεχνογνωσία"!!!
    Μπας κι αυτές οι εταιρείες κοτσάρουν και ανεμογεννήτριες;
    Γιατί κι αυτό το είπε ότι "οι ανεμογεννήτριες μπορούν να εγκατασταθούν στα δάση"!!!
    Όσοι το πιστεύουν ας δουν τι κάνουν οι ανεμογεννήτριες:
    https://www.youtube.com/watch?v=k3msRT6M49g
    Και περισσότερα εδώ:
    http://www.arxeion-politismou.gr/search?q=%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Αντιγόνη, σωστότατη!

      Διαγραφή
    2. Αυτόν τον τύπο (ή κλώνο, το ίδιο είναι) πρέπει τώρα αμέσως να τον σταματήσει κάποιος! Το καλύτερο θα ήταν αν "κάτι" πέρναγε από το μυαλό του διαμπερώς!

      Διαγραφή
    3. Ρε σεις κουρασε λιγο η μαχη για το αν ειναι αληθεια η οχι για τα λευκα καπελα κτλπ.

      Διαγραφή
  13. Γυναικες που δεν τα πανε καλα με τις μπουρδες των ανδρων. Διδυμοι Πυργοι και Beverly Eckert.

    H Beverly Eckert εχασε τον αντρα της στα συντριμια των Διδυμων Πυργων. Δεν μπορουσε ν΄αντεξη τις ηληθιοτητες που ξεφουρνιζε το συστημα για τους ζαλισμενους ΝεοΥορκεζους εκεινη την εποχη. Δημαρχος τοτε της Νεας Υορκης, ο Τζουλιανι.

    Μεσα σ΄αυτη την χαωδη και γεματη ψεματα κατασταση, η Beverly αποφασιζει ν΄αφιερωση τη ζωη της στην ανευρεση της αληθειας. Ταξιδια, ομιλιες, παρουσιασεις στη τηλεοραση την εφεραν στο επιπεδο εθνικης αγωνιστριας. Λαμβανει λοιπον μια μερα προσκληση απο τον Λευκο Οικο να ελθη στο κεντρο της εξουσιας για να την παρασημοφορηση ο Προεδρος Ομπαμα.

    Μπαινει λοιπον, στο Οβαλ Οφις η κακομοιρα, σαστισμενη απο τα μεγαλεια που εβλεπαν τα ματια της και ο Προεδρος της κρεμαει το παρασημο απο τον λαιμο της. Αποχωρει. Μπαινει στο αεροπλανο να επιστρεψη σπιτι της στο Μπαφαλο της Νεας Υορκης. Το αεροπλανο εκρηγνυται στη μεση της διαδρομης.

    Αυτη ειναι η gay Αμερικη των Ομπαμα, Μπαιντεν, Τραμπ. Στο Τελ Αβιβ οι δρομοι ειναι γεματοι αφισες με το σλογκαν "the Gayest City of the World".

    H Eλληνιδες γυναικες, δεν ειναι μονο η Σουλα, εχουν βαρεθει τις παπαρολογις των νεοελληνων ανδρων και γιαυτο το βρισιδι παει συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αυτη ειναι η gay Αμερικη των Ομπαμα, Μπαιντεν, Τραμπ."

      Εξομοίωση Τραμπ με τις δύο σαύρες.

      Αν το σχόλιο ήταν ανωνύμου θα διαγραφόταν αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη!

      Λυπάμαι που δεν μπορείτε να μοιάσετε μερικοί στον Κ Υ Ρ Ι Ο με κεφαλαία ΕργΔημΕργ. Υπήρξαν κι άλλοι στη συνέχεια, αλλά αυτός ήταν ο πρώτος πρώτος αδελφικός και διά ζώσης φίλος, ο οποίος αδιαλείπτως στα 4 χρόνια του Διόδοτου σκουπιζει τα πόδια του στο χαλί πριν μπει σε αυτό το σπίτι. Κι ενώ ξέρω ότι από την αρχή (2019) δεν εμπιστευοταν Q, Λευκά Καπέλα, Τραμπ, εντούτοις είχε το τακτ και την ευγένεια να μην προσβάλλει τον οικοδεσπότη για τα καδρα που έχει κρεμασμένα στους τοίχους του.

      Διαγραφή
  14. Kωστα δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που σε προσεβαλε;;;το οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν συμπαθουν τον τραμπ;;;η τα λευκα καπελα;;;τι εκανε ο τραμπ για την Ελλαδα,τι εκαναν τα λευκα καπελα για την Ελλαδα;;;προσεξε μιλαω για την χωρα μου μην παρεξηγηθω,δεν με νοιαζει η αμερικη ,ποτε δεν ημουν αμερικανοφιλη,αλλωστε δεν περασαμε λιγα κι ακομη περναμε απο δαυτους..λενε αυτοι που ακολουθουν τα λευκα καπελα παραδειγμα φερω,ο μαλακας ειναι κλωνος,η ντορα ειναι νεκρη,οι περισσοτεροι της κυναιδοβουλης εχουν συλληφθει,και ξαφνινα την αλλη μερα τους βλεπουμε ολοζωντανους να μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας...και τους βλεπουν οχι απο την tv δικοι μας ανθρωποι,αλλα μπροστα τους...εχουν ξεκινησει με ημερομηνιες,αλλο τροπαρι αυτο,τωρα ακουσα οτι την 15η Αυγουστου ο τραμπ θ αναλαβει παλι τα ηνια της αμερικης...οκ θα δουμε,εαν δεν γινει κι αυτο ποιος ειδε το θεο και δεν φοβηθηκε...οχι Γαλλικα,οχι τουρκικα,οχι σουαχιλι αλλα θα φανε βρισιμο σε ολες τις γλωσσες...λενε θα μοιρασουν λεφτα θα χαρισουν δανεια τα λευκα καπελα και αλλα τετοια,υπαρχουν να ξερεις αφελεις που τα πιστευουν,κι αυτο με τρελλαινει...θα υπαρξει μια τραπεζα ,αραγε μηπως θα υποδουλωθουμε σ αυτην;;;;ποιος σου δινει σημερα τσαμπα χρημα...τελος παντων,μην σου κακοφαινεται,αν ακους και κατι διαφορετικο,η μια αμφιβολια,αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε σεβομαστε και οτι σε προσβαλουμε,βρε σ Α Γ Α Π Α Μ Ε,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑς ΕΧΕΙς ΔΕΙΞΕΙ,και σε θεωρουμε τουλαχιστον σε οτι με αφορα,ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΦΙΛΟΥΡΕΕΕΕΕΣ.....Σουλα [και μη μου θυμωσεις γιατι λαχανοντολμαδες θα φαει μονον ο Αριστομαχος,και κοκορετσι]......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούλα μου, εγώ δεν έχω επιμείνει σε αναρτήσεις με όλα αυτά που λές. Έχω όμως ένα ευαίσθητο κουμπί: Τον Τραμπ.
      Περισσότερα εξηγώ στον κο Ahoy πιο κάτω.
      Φιλούρες too!

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ. ΝΑΙ ΤΑ The Portal-Eternal Now (Cobra) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

      Διαγραφή
  15. Το σχολιο μου δεν ειχε σκοπο να σε προσβαλλη ουτε περασε απο το μυαλο μου η επιθυμια να σε προσβαλλω. Για τουτο σου ζητω συγνωμη.

    Παμε τωρα στο θεμα Τραμπ. Το οικογενειακο.
    Ποτε δεν εγραψα κατι για την συζυγο του Μελανια. Ανεφερθην αποκλειστικα στην κορη του απο την πρωτη συζυγο, την Τσεχα Ιβανα, την Ιβανκα. Αυτη επρεπε να δεχθη τον Ιουδαισμο για να παντρευτη τον Τζαρεντ Κουσνερ.

    Τωρα το θεμα της Ελληνικοτητος του Τραμπ. Παραδειγματος χαριν εγω πιστευω οτι ο Τζακσον, Τζεφερσον και αλλοι εκεινης της εποχης ειναι Ελληνες διοτι μιλουσαν κι΄εγραφαν Αρχαια Ελληνικα. Το οτι ο Τραμπ ειναι Ελληνας ποθεν προκυπτει; Εκ της καταγωγης; οπως εγραφη εδω μεσα. Καποια ιστορικη διευκρινηση επι τουτου υπαρχει;

    Χωρις να το καταλαβης εσυ προσεβαλλες την νοημοσυνη μου. Δεν θελω να μοιασω ουτε του Εργολαβου ουτε κανενος. Θελω να πεθανω αναλειωτος ΑΗΟΥ.

    Γνωριζε οτι η πολυτιμοτερη κληρονομια που μου αφησε ο πατερας μου ειναι δεκα τομοι Αριστοτελους, εκδοσεως Λειψιας, 1812.

    Εαν και οποτε αποφασισης ν΄απευθυνθης σε μενα λιγο περισσοτερ σεβασμο σε παρακαλω. Αφου ψαχνετε Ελληνικοτητες διαφορων, καλο ειναι να ψαξετε και την Ελληνικοτητα του Στρατηγου. Ξρεις αυτουνου πισω απ΄τη κουρτινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνεις ότι ενώ υποτίθεται ότι είσαι φίλος μου.. τρολλάρεις το μπλογκ, το οποίο είναι φιλοτραμπικό, γιατί ο Τραμπ είναι πραγματικός πατριώτης που δεν έχει καμία σχέση με την κλίκα των χαζαρο-εβραίων κομμουνιστών. Ναι, έχει σχέση με τους Εβραίους Σιωνιστές, όπου Σιωνιστές όχι οι χαζαροεβραίοι κομμουνιστές (μαϊμού εβραιοι κιόλας).. που λάθος τούς αποκαλεί σιωνιστές ο περισσότερος κόσμος, ..αλλά Σιωνιστές με την έννοια των Εθνικιστών του Ισραήλ. Έννοια όπως την αντιλαμβανόταν και ο Χριστός, και είναι γραμμένη στην Καινή Διαθήκη. Και αυτοί ανθέλληνες βέβαια, μίσος που κρατάει από την Ατλαντίδα (γεγονός που προσημειώνει δυστυχώς ότι διαθέτουν κι αυτοί λίγο πελασγικό dna εκτός από το φοινικο-σημιτικό) αλλά επισημοποιείται με τον πόλεμο που έκαναν κατά του Έλληνα Αντιόχου Δ'του Επιφανούς. Αυτοί (οι τελευταίοι) πάντως.. συμπράττουν με την Μαύρη Αδελφότητα η οποία δεν θέλει ακύρωση συνόρων των εθνικών κρατών και ανάμιξη με αφροασιάτες μουσουλμάνους. Βλέπε Φριντζή ραβίνο που ήταν με το μέρος των αγωνιζομένων Ελλήνων στο Πισωδέρι στις Πρέσπες. Και φυσικά, έχεις καταλάβει ότι το ΝΑΤΟ των χαζαροκομμουνιστών μάς έκανε τη ζημιά με το όνομα της Μακεδονίας, και όχι ο Τραμπ.
      Εγώ ποτέ μέσα σε επίσημη ανάρτηση δική μου δεν είπα ότι ο Τραμπ έχει αποδεδειγμένη ελληνική καταγωγή ανάμεσα και σε δυο τρεις άλλες που τού αποδίδονται. Αν και υπάρχει ενδελεχής γενεαλογική έρευνα φίλου που εντοπίζει και Έλληνες συγγενείς.
      Όταν τον αποκαλώ Ιωάννη Δονάλδιο Τραμπ είναι από στόμφο, ενθουσιασμό και την γνωστή τάση ημών των Ελλήνων να ελληνικοποιούμε ονόματα ξένων πατριωτών τούς οποίους εκτιμούμε πολύ.
      Εν πάση περιπτώσει, είναι αγένεια και εκμετάλλευση της φιλοξενίας του φιλοτραμπικού μπλογκ το να έρχεστε και να κατηγορείτε εδώ μέσα τον Τραμπ, όπως κάνουν και οι εχθροί του, και μάλιστα με ενδείξεις, ούτε καν αποδείξεις.
      Στα είχα ξαναπεί και άλλη φορά αυτά αλλά δεν έδωσες σημασία. Είναι σαν να σού είπα πάρε φόρα και θάψτον κι άλλο. Δεν βρίσκω κοινή λογική σε όλο αυτό. Ως τώρα διέγραφα τα ανώνυμα σχόλια που το έκαναν αυτό. Από σήμερα θα το κάνω και με εσάς, Ahoy, Αναστασία, Σούλα κι όποιος άλλος. Το έχω πει δεκάδες φορές: Δεν είμαι δημοκράτης, είμαι φασιστόμουτρο, αλλά με ευγένεια και διπλωματία. Δεν θέλετε να το κατανοήσετε μερικοί.
      Σχολιάζετε ό,τι άλλο θέλετε σε όλα τα θέματα. Σε σχόλια όμως κατά του Τραμπ θα πέφτει μαχαίρι!
      Αυτά, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τούς καλούς φίλους.

      Διαγραφή
  16. Επανέρχομαι διότι έγιναν ερωτήσεις «ποιος είναι ο ΚΟΜΠΡΑΣ». Λάθος μου που έγραψα με Ελληνικούς χαρακτήρες το όνομα του.

    COBRA είναι το όνομα του γιαλαντζί σοφού, που προωθεί ότι του σερβίρουν οι χρηματοδότες του, απολαμβάνοντας τις παραλίες της Λατινικής Αμερικής. Δυστυχώς υπάρχει στην Ιερή μας χώρα ένα κορίτσι, θεωρώ ότι είναι Ελληνίδα στην καταγωγή – αλλά πλανεμένη από ανατολικο- μεσημβρινές γιαλαντζί φιλοσοφίες που προβάλει τον λόγο - πορδή θα πω, το γράφω και δεν ντρέπομαι – του cobra. Ο οποίος ακολουθεί την τακτική «χαϊδεύω τα αυτιά σου ζώον, για να σε χειραγωγήσουν οι αφέντες μου, όταν έρθει η ώρα».

    https://eternalnowblog.com/category/cobra/

    ΕΛΛΗΝΙΣ εξ Εσπερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ.

      Διαγραφή
  17. Ετυμολογία

    τελωνείο < ελληνιστική κοινή

    τελωνείο ουδέτερο

    (οικονομία) κρατική υπηρεσία, εγκατεστημένη συνήθως στα σημεία εισόδου σε μια χώρα, η οποία ελέγχει τα εισαγόμενα και εξαγόμενα προϊόντα και επιβάλλει τους ανάλογους δασμούς(τέλη) καθώς και το κτήριο που αυτή στεγάζεται

    τελώνιο < τελώνης < αρχαία ελληνική

    τελώνιο ουδέτερο

    (θρησκεία) πνεύμα

    *Κάποιος έγραψε, ότι δεν υπάρχει η λέξη ΤΕΛΩΝΙΟ.

    Ελληνίς εξ Εσπερίας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ok Kωστα φιλακια καληνυχτα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ,
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε Κωστα, μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε. Εγω μιλησα για την σημερινη Αμερικη, πανω απο την οποιαν προηδρευσε και ο Τραμπ για τεσσερα χρονια. Αυτη την Αμερικη των 200 εκ. μαυρων ημιανθρωπων και 140 εκ. ταλαιπωρημενων και πτωχευμενων λευκων. Δεν εκρινα τον Τραμπ αν εκανε κατι καλο η κακο αυτα τα τεσσερα χρονια.

    Παμε παρακατω, εισαι νεος και δεν σου δοθηκε η ευκαιρια να ενσκυψης σε βαθος στα τεκταινομενα εν Αμερικη αμεσως μετα τον 2ΠΠ. Εν ταχει λοιπον. Οι αδελφοι Τζων Φοστερ Νταλες και Ριτσαρντ Νταλες απεφασισαν την ιδρυση μια κεντρικης υπηρεσιας αμεσως μετα τον πολεμο, η οποια θα κυβερνα κατ΄απολυτο φασιστικο τροπο και το Οβαλ Οφις θα μετετρεπετο σε γλυφιτζουρι για την πλεμπα.

    Ο λογος γι΄αυτη την ρηζικη αλλαγη πολιτικης ηταν οτι δεν ηθελαν επ΄ουδενι να αναδυθουν στην επιφανεια ανθρωποι οπως οι ΜακΑρθουρ και Παττον στο μελλον. Ο Κενεντυ τους πηρε χαμπαρι κι' εισεπραξε την ασημενια σφαιρα.

    Τα σχολια απο την δικη μου πλευρα για την Αμερικη τελειωσαν. Θλιβωμαι ομως γιατι αγνοι και αθωοι Ελληνες αφηνονται βορα στις πληροφοριες που ερχονται απο καποιο γραφειο Στρατηγου πισω απο την κουρτινα.

    Να προσφερω θελω, Κωστα, στους συμπατριωτες μου και αυτη την προσφορα την αφηνω στα ποδια τους. Δικη τους υποθαση απο κει και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,
    ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,
    ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ,
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
    ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ DONALD TRUMP EINAI ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ, Η ΑΝ O ΤΑΔΕ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ
    Η ΑΝ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

    ΕΙΔΕΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ,
    ΤΑ ΣΟΦΑ ΑΣΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ;

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή